NederlandReview

  Ervaringen Air Arabia

  Mocht je van plan zijn om met het vliegtuig op vakantie te gaan, dan zijn er veel vliegtuigmaatschappijen die je graag aan boord willen verwelkomen. Er zijn er zoveel dat het niet altijd makkelijk te zien is wat nou de handigste optie is. Air Arabia is één van de vele vliegtuigmaatschappijen. Maar hoe makkelijk zal een vlucht te boeken zijn via hun website? Zullen ze je veilig en comfortabel naar het vliegveld van je keuze kunnen vliegen? Naar wat voor bestemmingen kunnen ze je allemaal vliegen? En wat voor een klantenservice kun je van de mensen achter Air Arabia verwachten als je ze nodig hebt? Alleen echte reizigers en vakantiegangers die wel eens met Air Arabia hebben gevlogen kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zo’n vlucht met Air Arabia echt is. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je alles vertellen wat je over Air Arabia moet weten.

  Over Air Arabia

  Air Arabia is een vliegtuigmaatschappij en luchtvaartmaatschappij. Ze hebben een vloot vliegtuigen die je naar verschillende bestemmingen kunnen brengen en helpen je dus op die manier om op vakantie te gaan. Ze zijn gestart in het Midden Oosten en in Noord Afrika. Nu hebben ze zo’n 150 verschillende bestemmingen waar ze je heen kunnen vliegen en gaan ze ook naar Azië en Europa. Dus je kunt naar China, Bahrein, Marokko, Italië, Armenië, Egypte, Nepal, Koeweit, Kenya, Turkije, Sri Lanka, Frakrijk, Pakistan en nog veel andere bestemmingen. Kijk eens rond of er een leuke bestemming voor je bij kan zitten. Je kan alleen een vlucht boeken, maar het is ook mogelijk om een combinatie van een vlucht en hotel te boeken. Je moet immers toch ergens overnachten, aangezien de bestemmingen meestal te ver zijn voor alleen een dagje. Verder kunnen ze je helpen aan een visum of huurauto.


  48 uur in Bodrum: wat moet je echt doen als je daar bent?

  Diensten van Air Arabia

  Om het je gemakkelijk te maken heeft Air Arabia een website waar je jouw boeking online kunt regelen. Ze willen graag weten van welk vliegveld je wilt vertrekken en waar je heen wilt. Ook moet je aangeven of je een retour of enkele reis wilt boeken. Zoals gezegd kun je er ook voor kiezen om een hotel of huurauto bij de vlucht te regelen. Of je neemt gewoon een heel vakantiepakket met alles erop en eraan. Eenmaal een boeking geplaatst, dan zullen ze je een bepaalde tijd voor vertrek de mogelijkheid geven om online in te checken. Dit bespaart je weer tijd op het vliegveld. Verder heeft Air Arabia nog een klantenservice die je kan assisteren als je om hulp verlegen mocht zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Air Arabia

  Heb jij al eens een vlucht geboekt via Air Arabia? Dan horen wij graag over jouw Air Arabia ervaring. Hoe is je vlucht verlopen? Kon je makkelijk inchecken? Hebben ze je veilig naar je eindbestemming gevlogen? Hoeveel beenruimte had je met hun stoelen? En kon de klantenservice van Air Arabia je echt helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw mening over deze luchtvaartmaatschappij werkelijk is.

  Air Arabia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Air Arabia

  Uw beoordeling

  Vluchten van Nederland naar Marokko

  Ik vlieg regelmatig naar Marokko, en kies tegenwoordig Air Arabia. In vergelijking met Royal Air Maroc, dat ' Royal' beter kunnen weglaten met hun aftandse vliegtuigen en dure prijzen, is deze vliegmaatschappij met grotere toestellen een verademing. Ja, je moet betalen als je extra wil, zoals ruimbagage, eten, drinken etc. Maar pak je je rugzakje en bestel je basic, dan vlieg je heel goedkoop. Ik heb nog nooit troubles gehad met vertrek- of aankomsttijden. Je krijgt trouwens netjes bericht wanneer je vlucht vertrekt.

  Door: Carlos12-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Air Arabia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Air Arabia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Air Arabia actief?

  Air Arabia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Air Arabia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.