NederlandReview

  Ervaringen Agoda

  Als je een uitstap wil maken naar bijvoorbeeld een stad kan je uit heel wat organisaties en bedrijven kiezen om via hun website boekingen door te voeren. Maar welke is nu de beste? Daar kan je gelukkig achter komen door klantenervaringen te lezen van echte klanten, en dat kan je doen bij NederlandReview. Een bedrijf die de service van boekingen aanbiedt is Agoda. De prijs van Agoda komt overeen met dat van andere aanbieders maar dat zegt niets over betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Lees hier ervaringen van klanten en kom te weten of je een kamer zou boeken aan de hand van Agoda.

  Over Agoda

  Agoda.com is een online reisagentschap dat werd opgericht in Thailand. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en richtte zich eerst enkel op de Aziatische markt maar sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden tot de grootste boekingsite van kamers. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Singapore. Het bedrijf heeft een website waar klanten, reizigers en bezoekers heel gemakkelijk een hotel, resort, bed en breakfast of een andere vorm van accommodatie kunnen vinden. Dit gaat allemaal zeer gemakkelijk, eerst maak je een profiel aan en dan kan je de zoektocht beginnen. Eenmaal je het hotel of je verblijfplaats gevonden hebt vul je gewoon de data in, zo kan je boeken. Agoda biedt hotels aan van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Taipei, Tokyo, Bangkok, Amsterdam, Bali, Londen, Manila, Kuala Lumpur en andere landen en steden in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen!


  Zo werkt de App van Agoda!

  Diensten van Agoda

  Agoda werkt met PointsMAX, een dienst waar je zelf je loyalty programma kan kiezen. Daarna kan je bij elke boeking punten verdienen voor het gekozen programma. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een app voor Android en iOS die je toelaat hotels en andere accommodatie te boeken via je tablet of smartphone.

  Vragen of klachten voor Agoda

  Als je een vraag hebt of een probleem tegen komt dan contacteer je best iemand van Agoda. Op de website vind je ook een hele lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Als je contact wil opnemen met een medewerker van Agoda dan kan je dat doen via e-mail, het online invulforumlier of de telefoon. Ze zijn 24 uur op 24 beschikbaar en dat 7 dagen op 7, zo worden al je vragen en problemen snel opgelost!

  Schrijf ook een review!

  Als gebruiker van NederlandReview weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om klantenervaringen te kunnen lezen van bepaalde bedrijven. Daarom is het ook belangrijk dat klanten die al eens iets geboekt hebben via Agoda hun ervaring meedelen op deze site, zo help je toekomstige reizigers. Heb je dus tips of ben je gewoon blij met de service van Agoda? Laat het weten in een review op NederlandReview!

  Agoda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

  4.2
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Agoda

  Uw beoordeling

  Week las vegas hotel

  Heb in januari geboekt voor vegas. Daarna pas reviews gelezen en was wat angstig gezien alle slechte reviews. Zoals bekend werd mijn trip geannuleerd nav corona. Had een hard hoofd in mijn centen terug te krijgen. Binnen twee dagen alles terug! Toppie. Nu pas blijkt dat mijn dochter haar back pack reizen ook altijd via agoda doet. Ook zij is tevreden. Hebben wij nou mazzel of.........

  Door: Emiel 20-03-2020
  Nordwin Leonard Alberts31-03-2020

  Kom net uit Bali- Door Corona moesten wij annuleren en met hen overleggen over restitutie, want Corona=overmacht, enz. Contact niet mogelijk. Hun site werkt niet. Telefoonnummers werken ook niet. Tjonge...wat een slecht en onbetrouwbaar bedrijf.

  H.Jansen12-05-2020

  Hotel geboekt in Vietnam , rerservering werd geannuleerd. Wij een ander hotel geboekt. Zagen de volgende dag dat de reservering later die dag alsnog geaccepteerd was. Dus dubbel betaald. Bij Agoda geen contact mogelijk dus geld weg. Ik vindt dit pure oplichting.

  De Koster19-05-2020

  Hotel geboekt in Parijs. Geprobeerd datum op verzoek hotel te verzetten maar niet gelukt omdat hotel niet nauwelijks reageert. Datzelfde geldt voor Agode. Belabberde communicatie, slechte service en totaal geen ondersteuning. Nu ben ik waarschijnlijk gewoon 275 euro armer. Ik vind dit moderne geaccepteerde oplichting. Voor mij Agode.....denk het niet meer.

  Paul Maagdenberg08-06-2020

  Wij zijn al dagen bezig om op een normale manier contact te krijgen met Agoda. Aangezien onze reis is gecanceld kunnen wij niet op onze vakantiebestemming komen. Agoda is niet op een makkelijke manier te bereiken. Van het kastje naar de muur, Ons hotel wil geld of een voucher terug sturen alleen heeft Agoda hun niet betaald. Kortom wordt een gevalletje kassa

  Diana10-06-2020

  Zijn zeer moeilijk te bereiken en antwoorden niet. Krijg hier een heel slecht gevoel bij. Wil gewoon netje mijn geld terug.

  Anita17-06-2020

  Ik heb gebopekt bij booking.com/agoda helaas heeft agoda mijn booking geannuleerd zonder mijn medeweten,dit kreeg ik van het hotel te horen .booking betaald maar helaas is agoda niet te bereiken en booking .com kan niet helpen die staan hierbuiten. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten. ik boek daar niet meer ook niet bij booking.com xe zijn een goede klant kwijtt

  Anton Arie Struik01-08-2020

  Bij het schrijven van een review heb ik twee erg op elkaar lijkende namen van Gites de France door elkaar gehaald. Ik wilde, na mijn ontdekking terug naar het begin, maar dat lukte niet, waardoor een slechte beoordeling op naam van het juist uitstekende eerste onderkomen kwam te staan. Pogingen om dit bij Agoda recht te zetten zijn helaas mislukt. Met boeken en betalen zijn ze zeer snel, maar bij andere zaken is de klantgerichtheid ver te zoeken.

  Wouter Tragter24-08-2020

  Waardeloos bedrijf reageert nog niet op mails en wil niet helpen bij het oplossen van problemen, Boek hier nooit meer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  ID 291383739

  Ik heb per ongeluk mijn reis naar londen geannuleerd van 11 tot 14/9. Het hotel heeft me hiervan op de hoogte gebracht. Ik wist van niks. Kunt u dit rechtzetten aub, want de betaling is reeds gebeurt. Dank

  Door: ria stoop15-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Hotel schiphol airport

  Hotel nh schiphol geboekt voor 15 mei.Na via de site een mail met de vraag terug te storten van wegen coroa..Snel antwoord en binnen een dag terug gestort..Top service.
  Dank agoda..

  Door: Marion van der linden21-04-2020
  Vanhoutte Wim01-08-2020

  kan iemand het mail adres doorsturen aub ?

  M. van der Vlies10-08-2020

  zou ook graag een mail adres krijgen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hotel overnachting

  Hotel geboekt 2 kamers 4 personen te Amersfoort.
  Alles perfect geregeld. En was incl. ontbijt waar elders nog 32 per kamer betaald moest worden. Dus prima

  Door: Rob Wondergem11-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hotelkamer 2 nachten

  Zo smerig!!!. Tv kapot. Geen schilderijtje. Heel veel urine op en om de wc. Douche smerig. 1 shampootje gezien. 1 nachttafeltje. Wij waren met 2 personen. Gaten waren in de douchedeur geslagen. Contact met zowel hotel als argoda: zeer, maar dan ook zeer slecht bereikbaar. Wij hebben dezelfde avond een ander hotel gezocht, 1,5 uur van ons concert gemist, maar in dit vieze studentenhol bleven wij geen minuut langer dan nodig. De receptioniste gaf aan dat we vrij mochten annuleren. We krijgen net een mail van Agoda dat we een te goed bij hun houden. Wij komen echt nooit meer terug. Hok vol junkies.

  Door: Beja09-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Aditya BEach REsort en SPa

  GEEN ENKEL PLUSPUNT VAN DIT HOTEL. OP DE WEBSITE MOOI HOTELMMET MOOIE KAMERS, MAAR HELAAS IN WERKELIJKHEID VIES, ACHTERSSTALLIG ONDERHOUD, RODE MIREN KRUIPEN MET GROTE GETALEN OVER DE GROND
  Wel goedkoop betaald maar een slecht hotel zeker niet aan te raden!!!

  Door: Istvan03-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  overnachting narbonne

  kan totaal geen contact krijgen met agoda met hotel wel maar die zeggen dat je bij agoda moet zijn, volgende keer weer booking.com

  Door: theo26-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Flut bedrijf

  Mooi geen reactie van Agoda. Kinderachtig om helemaal geen respons te geven nooit meer Agoda.

  Door: Bep Asmus18-11-2018
  Bep Asmus18-11-2018

  Ben vergeten de sterren weg te halen is geen een ster waard

  Els26-07-2019

  Stond op het punt een hotel te boeken via Agoda. Net op tijd gewaarschuwd. Ik kan op internet geen positieve reacties terugvinden over Agoda. Dus ik ga het risico niet nemen. Dan maar iets meer betalen voor ons hotel! Dank je wel aan alle klagers! Het is duidelijk dat de klantenservice van Agoda die naam niet verdient!

  Jozef06-01-2020

  Hotel in Thailand geboekt oop 6 januari een uur later in het hotel bleek de datum gewijzigd naar 15 ja. En wijzigen bleek niet mogelijk. De hotelmanager probeerde vruchteloos te bellen naar agoda maar niemand nam op. Ook de prijs wordt bij de betaling verhoogd met taksen. Dikke oplichterij!!!!

  Pascal.26-02-2020

  Ik heb geboekt bij agoda in september voor een hotel in de filipijnen in maart dit jaar nu heb ik geannuleerd door het coronavirus dus dat is 4 weken voor we zouden op reis gaan nu heb ik een mail terug gekregen dat de kost anulatie gelijk is aan de 3 overnachtingen dus krijg ik geen geld terug dat zijn echte bedriegers nooit boek ik daar nog.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Mr

  jullie hebben het verkeerde hotel voor mij geannuleerd, sukkels

  Door: albert willemsen28-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Hotel Century Antwerpen

  Hotel snel geboekt en snel reactie van Agoda. Betaald via Paypal. Per toeval bel ik voor het vertrek naar het hotel ivm parkeren. Zij gaven aan dat mijn boeking geannuleerd was en dat Agoda mij daarvan op de hoogte zou stellen. Ik kon wel een kamer boeken en heb dat gedaan omdat we zo gauw geen ander hotel wisten maar kost wel € 50,00 meer. Probeer Agoda te bereiken , maar dat lukt niet. Wel krijg ik als nog een boekingsbevestiging, bewijs van betaling en de vraag of mijn verblijf goed is geweest! Heel bijzonder. Contact met Agoda lijkt niet mogelijk. Waarschijnlijk wel mijn geld kwijt + nogmaals een dure kamer moeten boeken. Slechte zaak van Agoda en ik ga hier nooit meer boeken !!

  Door: Leo25-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Hotel

  OPLICHTERS!!

  Wij kwamen bij het hotel aan die gaf aan dat de paypal betaling niet was gelukt! Wij moesten contant betalen. Dat is door gezet naar Agoda. Agoda zegt nu dat wij Niet betaald hebben. WIJ HEBBEN WEL BETAALD!!!!. NU HEB IK DOOR JULLIE GEZEIK MET PAYPAL. KRIJG JULLIE NIET TE PAKKEN NIKS. ZWARE OPLICHTERS ZIJN JULLIE

  Door: Melissa gol 16-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotelkamer Eindhoven

  bij de receptie van het geboekte hotel was GEEN ENKELE RSERVERING BEKEND op mijn naam EN ook niet op mijn reserveringsnummer. Maar het bedrag is wel door Agoda van mijn creditcard afgeschreven en ik kan ze verder ook niet bereiken!!

  Kan ik ook MINsterren aanvinken?

  Door: F. de Bruijn03-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotelreservering

  Ik had een hotel gereserveerd in Toulon omdat ik de andere morgen vroeg met de boot naar Corsica ging. De reservering werd op de dag van de overnachting om onbekende redenen gereserveerd, zonder een ander hotel aan te bieden. Ik was toen gedwongen om een kamer tee zoeken op 50 km afstand, omdat alle hotels in Toulon vol waren.

  Door: Abraham Poldervaart19-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Week Gardameer

  Mooie, moderne kamer met balkon dat uitzag over het meer geboekt. Maar had toch een onbestemd gevoel, dus contact opgenomen met het hotel waaruit bleek dat zij helemaal geen overeenkomst hadden met Agoda. De reservering bleek voor een ouderwetse kamer aan de achterzijde van het hotel. Zonder balkon, en al helemaal niet uitkijkend over het meer. Pure oplichterij!

  Door: Hannah07-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  een hotel overnachting in spa dat niet door kon gaan door de overstromingen

  Het hotel waar we die 2 daagse hadden geboekt, beloofde ons een annulering wegens de overstroming. Nu blijkt dat we ons geld via Agoda moeten terug krijgen. Via een chat sessie lopen we vast. Wij kunnen ons verhaal niet uitleggen. Ook vinden wij geen telefoonnummers of slagen er niet in een medewerker aan de lijn te krijgen.
  Veeeeel energie en gezoek om ons geld terug te krijgen. Wordt er boos en triest van. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen ?

  Door: Maria02-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  hotel boeking

  Ik heb een hotel geboekt en betaald via Agoda.com, maar het hotel zegt geen boeking te hebben ontvangen.
  In my confirmation e-mail there is no contact e-mail or telephone number. The help-page does not have the option to ask a question, other than the pre-recorded issues.
  I'm disappointed by the poor availability about customer service

  Door: Antje Oosterkamp19-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  277874807

  Gdansk, een appartement waar totaal geen contact mee te krijgen.
  Slechte communicatie, niet te bereiken.
  Absolute afrader om hier ooit nog een boeking te doen
  Geld hebben ze inmiddels wel geind.
  Daar kun je dus mooi naar fluiten.

  Door: J Muller16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotelovernachting

  We zijn een weekje rondreizen in Italië en agoda lukt het om twee keer snachts voor aankomst het hotel te annuleren oftewel hun afspraak niet nakomen wat een slechte site/bedrijf

  Door: Koos17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Agoda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Agoda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Agoda actief?

  Agoda is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Agoda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.