NederlandReview

  Ervaringen Agoda

  Als je een uitstap wil maken naar bijvoorbeeld een stad kan je uit heel wat organisaties en bedrijven kiezen om via hun website boekingen door te voeren. Maar welke is nu de beste? Daar kan je gelukkig achter komen door klantenervaringen te lezen van echte klanten, en dat kan je doen bij NederlandReview. Een bedrijf die de service van boekingen aanbiedt is Agoda. De prijs van Agoda komt overeen met dat van andere aanbieders maar dat zegt niets over betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Lees hier ervaringen van klanten en kom te weten of je een kamer zou boeken aan de hand van Agoda.  

  Over Agoda 
  Agoda.com is een online reisagentschap dat werd opgericht in Thailand. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en richtte zich eerst enkel op de Aziatische markt maar sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden tot de grootste boekingsite van kamers. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Singapore. Het bedrijf heeft een website waar klanten, reizigers en bezoekers heel gemakkelijk een hotel, resort, bed en breakfast of een andere vorm van accommodatie kunnen vinden. Dit gaat allemaal zeer gemakkelijk, eerst maak je een profiel aan en dan kan je de zoektocht beginnen. Eenmaal je het hotel of je verblijfplaats gevonden hebt vul je gewoon de data in, zo kan je boeken. Agoda biedt hotels aan van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Taipei, Tokyo, Bangkok, Amsterdam, Bali, Londen, Manila, Kuala Lumpur en andere landen en steden in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen! 


  Zo werkt de App van Agoda!

  Diensten van Agoda 
  Agoda werkt met PointsMAX, een dienst waar je zelf je loyalty programma kan kiezen. Daarna kan je bij elke boeking punten verdienen voor het gekozen programma. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een app voor Android en iOS die je toelaat hotels en andere accommodatie te boeken via je tablet of smartphone.  

  Vragen of klachten voor Agoda 
  Als je een vraag hebt of een probleem tegen komt dan contacteer je best iemand van Agoda. Op de website vind je ook een hele lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Als je contact wil opnemen met een medewerker van Agoda dan kan je dat doen via e-mail, het online invulforumlier of de telefoon. Ze zijn 24 uur op 24 beschikbaar en dat 7 dagen op 7, zo worden al je vragen en problemen snel opgelost!  

  Schrijf ook een review!
  Als gebruiker van NederlandReview weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om klantenervaringen te kunnen lezen van bepaalde bedrijven. Daarom is het ook belangrijk dat klanten die al eens iets geboekt hebben via Agoda hun ervaring meedelen op deze site, zo help je toekomstige reizigers. Heb je dus tips of ben je gewoon blij met de service van Agoda? Laat het weten in een review op NederlandReview! 

  Agoda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4,6
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  4,6

  Prijs

  5

  Leveren

  4,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boek hier niet weer

  Ciska Heins10-04-2019

  Afgelopen weken in Thailand een aantal keren via Agoda een hotel geboekt vanwege de lage prijzen. Totdat ik er achter kwam dat dat niet klopt, omdat de belastingen en toeslagen pas betekend worden na reservering. En dit gaat om best hoge bedragen...zo'n 9 a 10 euro per kamer per nacht... Positief is dat de boekingen wel goed verliepen. Wat ik ook erg vreemd vond is dat je in de stress wordt gejaagd doordat ze vaak aangeven dat er nog maar 2 of 3 kamers beschikbaar zijn bij het door jou gewenste horel. Dit klopt helemaal niet. Wij hebben 2 weken doorgebracht bij White Sand beach resort op Koh Chang. In die hele periode was er maar een kwart verhuurd, terwijl dagelijks werd aangegeven dat er nog maar 2 huisjes beschikbaar waren. Ook word je gelokt doirdat Agoda beweert dat zij kamers met wel 80% korting verhuren. Bij White Sand beach werd aangegeven dat ons huisje normaliter 140 euro per nacht kost en je hem bij Agoda voor maar 52 euro kon huren. Ons huisje kost bij White Sand Beach in het hoogseizoen ongeveer 70 euro per nacht en geen 140. Vanwege de hoge extra kosten hebben wij de laatste week rechtstreeks via het resort geboekt. We kregen 20% korting en betaalden daardoor ongeveer 50 euro per nacht...maar nu wel zonder de extra kosten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  onbetrouwbaar: werkt met onderaanneming?!

  Steven03-04-2019

  Agoda werkt tegenwoordig met onderaanneming. Je boekt dus bij Agoda website, maar zij doen de boeking niet zelf bij het hotel, dit verloopt via een derde partner. Eenmaal er zich een probleem voordoet wordt verantwoordelijkheid heen en weer geschoven. Hoewel de servicelijn goed bereikbaar is worden er geen oplossingen voor bestaande problemen gevonden. Ik boek er nooit meer mee...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Grenzend aan bedrog!

  D.Keuning09-03-2019

  Op 8 mrt.jl zocht ik op internet naar de goedkoopste mogelijkheid een weekje door te brengen op Koh Samet. Ik kwam uit bij Agoda.
  Vervolgens doorloop ik het betaalprogramma met de creditcard en betaal. Echter door een doortrapt slimmigheidje is het eindbedrag hoger dan bij alle andere aanbieders. Ze tellen pas later allerlei belastingen, etc. Op bij de lage prijs waarmee ze pronken.
  Ik voel me behoorlijk bedrogen en boek nooit weer bij deze onbetrouwbare site.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Goed bericht

  Bep Asmus21-11-2018

  Maandag 19 nov een mail van Agoda dat ze de claim honoreren. We zouden hiervan apart bericht krijgen. 3 minuten later een mail dat de claim was afgewezen vreemd toch. Omdat wij 21 nov iets met de creditcard moesten doen stond er tot onze verbazing een bedrag terug gestort van Agoda. Het is allemaal een beetje chaotisch gegaan maar het recht getrokken. Bedankt Agoda

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Flut bedrijf

  Bep Asmus18-11-2018

  Mooi geen reactie van Agoda. Kinderachtig om helemaal geen respons te geven nooit meer Agoda.

  Bep Asmus18-11-2018

  Ben vergeten de sterren weg te halen is geen een ster waard

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Ben benieuwd

  Bep Asmus10-11-2018

  Hotel geboekt op Bali agoda zegt de goedkoopste prijs te hebben.
  Wat later op dezelfde dag het zelfde hotel een stuk goedkoper gevonden. Claim ingediend heel benieuwd hoe Agoda hier mee omgaat. Ik laat het weten zodra ik antwoord heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Hotel gesloten maar Agoda bevestigt booking

  Luc van Hecke08-11-2018

  One Garden hotel kota kemuning...was gesloten winds weaken Mara Agoda bevestigt de boeking...
  Klantendienst neemt de telefoon niet op...zelf ter plaatse een alternatief moeten zoeken in een overboekte regio..
  Agoda vernedert zijn klanten dan met een tegoedbon van $ 43.33...
  TE GEBRUIKEN BINNEN 3 MAANDEN...
  NOOIT, NOOIT NOG AGODA...en ik ben niet de enige

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  BOEK HIER NOOIT!!

  Ester Velde05-09-2018

  Geboekt via Agoda. Betaald in juni maar nooit een bevestiging per mail gehad. Ook is de boeking niet terug te vinden op het Agoda account 'er zijn geen boekingen'. Bijzonder. En ook een te hoog bedrag dat is afgeschreven.

  Geen mogelijkheid om te bellen naar een Nederlands nummer en mailen kan ook niet wanr je moet verplicht een boekingsnummer invullen. Nooit meer bij Agoda boeken dus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Agoda

  Uw beoordeling