NederlandReview

    Ervaringen Agoda

    Als je een uitstap wil maken naar bijvoorbeeld een stad kan je uit heel wat organisaties en bedrijven kiezen om via hun website boekingen door te voeren. Maar welke is nu de beste? Daar kan je gelukkig achter komen door klantenervaringen te lezen van echte klanten, en dat kan je doen bij NederlandReview. Een bedrijf die de service van boekingen aanbiedt is Agoda. De prijs van Agoda komt overeen met dat van andere aanbieders maar dat zegt niets over betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Lees hier ervaringen van klanten en kom te weten of je een kamer zou boeken aan de hand van Agoda.

    Over Agoda

    Agoda.com is een online reisagentschap dat werd opgericht in Thailand. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en richtte zich eerst enkel op de Aziatische markt maar sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden tot de grootste boekingsite van kamers. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Singapore. Het bedrijf heeft een website waar klanten, reizigers en bezoekers heel gemakkelijk een hotel, resort, bed en breakfast of een andere vorm van accommodatie kunnen vinden. Dit gaat allemaal zeer gemakkelijk, eerst maak je een profiel aan en dan kan je de zoektocht beginnen. Eenmaal je het hotel of je verblijfplaats gevonden hebt vul je gewoon de data in, zo kan je boeken. Agoda biedt hotels aan van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Taipei, Tokyo, Bangkok, Amsterdam, Bali, Londen, Manila, Kuala Lumpur en andere landen en steden in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen!


    Zo werkt de App van Agoda!

    Diensten van Agoda

    Agoda werkt met PointsMAX, een dienst waar je zelf je loyalty programma kan kiezen. Daarna kan je bij elke boeking punten verdienen voor het gekozen programma. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een app voor Android en iOS die je toelaat hotels en andere accommodatie te boeken via je tablet of smartphone.

    Vragen of klachten voor Agoda

    Als je een vraag hebt of een probleem tegen komt dan contacteer je best iemand van Agoda. Op de website vind je ook een hele lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Als je contact wil opnemen met een medewerker van Agoda dan kan je dat doen via e-mail, het online invulforumlier of de telefoon. Ze zijn 24 uur op 24 beschikbaar en dat 7 dagen op 7, zo worden al je vragen en problemen snel opgelost!

    Schrijf ook een review!

    Als gebruiker van NederlandReview weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om klantenervaringen te kunnen lezen van bepaalde bedrijven. Daarom is het ook belangrijk dat klanten die al eens iets geboekt hebben via Agoda hun ervaring meedelen op deze site, zo help je toekomstige reizigers. Heb je dus tips of ben je gewoon blij met de service van Agoda? Laat het weten in een review op NederlandReview!

    Agoda
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    4
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Week las vegas hotel

    Heb in januari geboekt voor vegas. Daarna pas reviews gelezen en was wat angstig gezien alle slechte reviews. Zoals bekend werd mijn trip geannuleerd nav corona. Had een hard hoofd in mijn centen terug te krijgen. Binnen twee dagen alles terug! Toppie. Nu pas blijkt dat mijn dochter haar back pack reizen ook altijd via agoda doet. Ook zij is tevreden. Hebben wij nou mazzel of.........

    Door: Emiel 20-03-2020
    Nordwin Leonard Alberts31-03-2020

    Kom net uit Bali- Door Corona moesten wij annuleren en met hen overleggen over restitutie, want Corona=overmacht, enz. Contact niet mogelijk. Hun site werkt niet. Telefoonnummers werken ook niet. Tjonge...wat een slecht en onbetrouwbaar bedrijf.

    H.Jansen12-05-2020

    Hotel geboekt in Vietnam , rerservering werd geannuleerd. Wij een ander hotel geboekt. Zagen de volgende dag dat de reservering later die dag alsnog geaccepteerd was. Dus dubbel betaald. Bij Agoda geen contact mogelijk dus geld weg. Ik vindt dit pure oplichting.

    De Koster19-05-2020

    Hotel geboekt in Parijs. Geprobeerd datum op verzoek hotel te verzetten maar niet gelukt omdat hotel niet nauwelijks reageert. Datzelfde geldt voor Agode. Belabberde communicatie, slechte service en totaal geen ondersteuning. Nu ben ik waarschijnlijk gewoon 275 euro armer. Ik vind dit moderne geaccepteerde oplichting. Voor mij Agode.....denk het niet meer.

    Paul Maagdenberg08-06-2020

    Wij zijn al dagen bezig om op een normale manier contact te krijgen met Agoda. Aangezien onze reis is gecanceld kunnen wij niet op onze vakantiebestemming komen. Agoda is niet op een makkelijke manier te bereiken. Van het kastje naar de muur, Ons hotel wil geld of een voucher terug sturen alleen heeft Agoda hun niet betaald. Kortom wordt een gevalletje kassa

    Diana10-06-2020

    Zijn zeer moeilijk te bereiken en antwoorden niet. Krijg hier een heel slecht gevoel bij. Wil gewoon netje mijn geld terug.

    Anita17-06-2020

    Ik heb gebopekt bij booking.com/agoda helaas heeft agoda mijn booking geannuleerd zonder mijn medeweten,dit kreeg ik van het hotel te horen .booking betaald maar helaas is agoda niet te bereiken en booking .com kan niet helpen die staan hierbuiten. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten. ik boek daar niet meer ook niet bij booking.com xe zijn een goede klant kwijtt

    Anton Arie Struik01-08-2020

    Bij het schrijven van een review heb ik twee erg op elkaar lijkende namen van Gites de France door elkaar gehaald. Ik wilde, na mijn ontdekking terug naar het begin, maar dat lukte niet, waardoor een slechte beoordeling op naam van het juist uitstekende eerste onderkomen kwam te staan. Pogingen om dit bij Agoda recht te zetten zijn helaas mislukt. Met boeken en betalen zijn ze zeer snel, maar bij andere zaken is de klantgerichtheid ver te zoeken.

    Wouter Tragter24-08-2020

    Waardeloos bedrijf reageert nog niet op mails en wil niet helpen bij het oplossen van problemen, Boek hier nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hotel schiphol airport

    Hotel nh schiphol geboekt voor 15 mei.Na via de site een mail met de vraag terug te storten van wegen coroa..Snel antwoord en binnen een dag terug gestort..Top service.
    Dank agoda..

    Door: Marion van der linden21-04-2020
    Vanhoutte Wim01-08-2020

    kan iemand het mail adres doorsturen aub ?

    M. van der Vlies10-08-2020

    zou ook graag een mail adres krijgen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Flut bedrijf

    Mooi geen reactie van Agoda. Kinderachtig om helemaal geen respons te geven nooit meer Agoda.

    Door: Bep Asmus18-11-2018
    Bep Asmus18-11-2018

    Ben vergeten de sterren weg te halen is geen een ster waard

    Els26-07-2019

    Stond op het punt een hotel te boeken via Agoda. Net op tijd gewaarschuwd. Ik kan op internet geen positieve reacties terugvinden over Agoda. Dus ik ga het risico niet nemen. Dan maar iets meer betalen voor ons hotel! Dank je wel aan alle klagers! Het is duidelijk dat de klantenservice van Agoda die naam niet verdient!

    Jozef06-01-2020

    Hotel in Thailand geboekt oop 6 januari een uur later in het hotel bleek de datum gewijzigd naar 15 ja. En wijzigen bleek niet mogelijk. De hotelmanager probeerde vruchteloos te bellen naar agoda maar niemand nam op. Ook de prijs wordt bij de betaling verhoogd met taksen. Dikke oplichterij!!!!

    Pascal.26-02-2020

    Ik heb geboekt bij agoda in september voor een hotel in de filipijnen in maart dit jaar nu heb ik geannuleerd door het coronavirus dus dat is 4 weken voor we zouden op reis gaan nu heb ik een mail terug gekregen dat de kost anulatie gelijk is aan de 3 overnachtingen dus krijg ik geen geld terug dat zijn echte bedriegers nooit boek ik daar nog.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Hotelovernachting

    We zijn een weekje rondreizen in Italië en agoda lukt het om twee keer snachts voor aankomst het hotel te annuleren oftewel hun afspraak niet nakomen wat een slechte site/bedrijf

    Door: Koos17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Hotel in scheveningen geboekt

    Niet aan te raden. !!! 2 x over een mail krijgen dat de betaling niet goed is gegaan...
    Maar wel is het geld van onze rekening af gegaan! Geen mogelijkheid tot contact. Dus nu ons geld weg. Ook geeft t hotel aan geen boekingen binnen te krijgen van deze organisatie. Slecht slecht slecht !!

    Door: Schuurman22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Motelovernachting Review Deel 3

    We zijn weer een stapje dichterbij. Agoda heeft gereageerd en probeerden mij in eerste instantie te overtuigen dat ik geen geld zou terugkrijgen, maar dat ze wel contact zouden opnemen met het motel. Natuurlijk had ik dat al gedaan en een kopie van de mail naar Agoda gestuurd/gemaild. Zoals verwacht hielden zij hun poot stijf, maar ik ook, dus spammen die gasten met de mededeling dat motel akkoord ging met volledige refund/kwijtschelding. Na drie dagen zijn ze toch overstag gegaan, maar dan komt hun offer (voorstel): Agoda Cash tegoed voor 6 maanden. Nu heb ik ze toch maar even netjes meegedeeld, dat ik niet op dat aanbod inga, omdat het Coronavirus binnen 6 maanden niet van de aardbodem is verdwenen. Benieuwd naar hun antwoord. O ja, voor degenen die Agoda niet kunnen bereiken, heb ik een mailadres. Aangezien ik deze hier niet mag vermelden, nu een raadseltje: Tegenovergestelde van debet......staart van een aap.....dit heerlijk bedrijf...een punt....kom nieuwe spelling ;-)

    Door: Rens15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    motelovernachting

    Hier een vervolg op mijn vorige review. Laaielichters zijn het. Opnieuw contact gehad met het motel en nu blijkt dat zij pas hun geld krijgen op het moment dat ik ga inchecken. Door het inreisverbod kan ik niet naar de USA en Canada, dus valt er niet in te checken. Agoda houdt het geld en willen niet restitueren, omdat ze zich houden aan het beleid van het motel inzake Covid-19. Echter, het beleid van het modelketen is bekend: Full refund wanneer je annulering gerelateerd is aan Covid-19. Ondertussen heb ik een mailadres van Agoda op internet gevonden, maar die mag ik hier niet neerzetten. Reactie van Agoda dat ze gaan reageren, maar weten niet wanneer. Wordt opnieuw vervolgd.

    Door: Rens11-07-2020
    VANHOUTTE03-08-2020

    stuur maar door dat mailadres

    M. van der Vlies12-08-2020

    zou je mijn het mailadres willen sturen

    Nauta11-09-2020

    Graag het emailadres

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    motelovernachting

    Graaien graaien graaien. Volgens mij zitten hier een hoop politici achter deze boevenbende. Een overnachting in de USA willen annuleren vanwege Covid-19, we mogen immers het land van Trump niet in. Krijg een nette mail van de manager van de accommodatie, dat ik dit moet neerleggen bij Agoda, omdat de voorwaarden van Agoda gelden en niet die van het motel/resort. Boeking geannuleerd en je krijgt netjes een bevestiging van Agoda dat je niet voor refund/korting aanmerking komt, omdat Agoda de voorwaarden van de accommodatie dient te volgen. Huh? Dat klinkt bekend, getuige de vele negatieve reviews hier. Een feest van herkenning. De accommodatie bereiken is geen probleem, maar Agoda daarentegen stuurt je op hun site van het kastje naar de muur en praat over blauwe knoppen die je moet aanklikken die helemaal niet bestaan. Een online form kun je ook invullen, maar die hebben ze beter verstopt dan de zakdoeken die ik vroeger bij een spelletje mocht verstoppen. Kansloos, onvindbaar. Dan maar googlen naar een e-mail en één gevonden: Maar die mag ik hier niet neerzetten haha Jippie...denk je...totdat je hun antwoord krijgt: Deze mail nemen we niet in behandeling, want je kunt de klantenservice 24/7 bereiken op hun site middels ..... ja, hoe? Online formulier beweert men...ja, doei...niet te vinden. Nu maar weer de manager van het resort gemaild, om te vragen wiens voorwaarden er nu eigenlijk gelden. Wordt vervolgd. Toen op heden een mager sterretje voor Agoda, maar misschien bij een goed resultaat twee sterretjes, alhoewel ik daar niet op reken.

    Door: Rens10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Hotel Den Haag

    Op de eerste aankondiging staan een prijs en kadertjes met gratis annuleren. Aanklikken geeft deze prijs als eerste maar zonder restitutie. 16 € meer voor “gratis” annuleren. Ook ontbijt in kader zelfs voor 118€ niet. Maar de indruk wordt op de eerste bladzijde wel gesuggereerd, dit is niet prettig. Booking geeft wel dezelfde prijs maar vermeld direct geen restitutie geen ontbijt. Bij beoordeling kan één ster niet gegeven worden en wordt om levering beoordeling gevraagd. Echter nog niet geleverd. Maar het moet alsnog

    Door: B D Verhoog25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Overnachting Vietnam

    Dubbel betaald zonder overnachting. Agoda onbereikbaar.
    Zeer slecht bedrijf.

    Door: H.Jansen12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3overnachtingen in cebu filipijnen QUEST HOTEL

    IK HEB 4 WEKEN VOOR MIJN AANKOMST GEANNULEERD EN KREEG EEN MAIL DAT DE KOSTEN ANULATIE GELIJK ZIJN ALS MIJN VERBLIJF JULLIE ZIJN ECHTE DIEVEN.

    Door: jela goden26-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Accomodation

    Terrible. I paid but they cancelled, making me standing in Johannesburg without a room. A nightmare.

    Door: Rinke14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Seminar Seehotel Potsdam via Agoda

    Nooit meer. Agoda negeert de zoekdatum in Booking.com en wijzigt deze ongevraagd, vervolgens wordt een offer you can’t refuse gedaan. Annuleren niet mogelijk.

    Bij aankomst hotel blijkt de vergissing maar hotel kan (of wil?) er niets aan doen. Agoda is niet bereikbaar en booking.com zegt ook niets te kunnen doen. Resultaat: 2x betaald voor één overnachting.

    Al 10 jaar Booking.com gebruikt zonder klachten, maar via Agoda dus nóóit meer.

    Hotelmedewerker zegt dit nog met manager te bespreken. Hopelijk hoor ik nog wat van ze....

    PS: bij deze review is het niet mogelijk om 1 of geen ster te geven voor prijs en levering. Van mij krijgt Agoda 0 sterren, Booking.com 0 sterren en Seminar Seehotel wacht ik nog of zij iets met de klacht doen of dat zij gewoon 2x innen.

    Door: Jolanda K01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hotelovernachting in Maleisie via Agoda

    We boekten een kamer voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Dit is ook bevestigd.
    Bij aankomst hotel blijkt het een een kamer met maar een bed te zijn voor twee personen. Van het hotel kregen we nog lakens voor de bank maar konden het verder maar zelf met Agoda uitzoeken. Agoda heeft niets voor ons verder gedaan, stond in de kleine letters. Ronduit teleurstellend. Enige optie is een extra kamer bijboeken.

    Door: Haroldvg20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    overnachting Groningen

    Prijs werd weergegeven met BTW, toen vervolgens de factuur binnen kwam komt die uit Singapore zonder BTW maar met het volle bedrag, ze strijken dus 9 % extra op voor de kamer.

    Contact met Agoda is onmogelijk, er zijn geen e-mail adressen en geen telefoon nummers, registreren om contact op te nemen lukt niet.

    Ik zou zeggen: niet boeken via Agoda als je BTW kun aftrekken.

    Door: Rob26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Agoda

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Agoda een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Agoda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Agoda actief?

    Agoda is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Agoda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.