NederlandReview

  Ervaringen Agoda

  Als je een uitstap wil maken naar bijvoorbeeld een stad kan je uit heel wat organisaties en bedrijven kiezen om via hun website boekingen door te voeren. Maar welke is nu de beste? Daar kan je gelukkig achter komen door klantenervaringen te lezen van echte klanten, en dat kan je doen bij NederlandReview. Een bedrijf die de service van boekingen aanbiedt is Agoda. De prijs van Agoda komt overeen met dat van andere aanbieders maar dat zegt niets over betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Lees hier ervaringen van klanten en kom te weten of je een kamer zou boeken aan de hand van Agoda.

  Over Agoda

  Agoda.com is een online reisagentschap dat werd opgericht in Thailand. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en richtte zich eerst enkel op de Aziatische markt maar sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden tot de grootste boekingsite van kamers. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Singapore. Het bedrijf heeft een website waar klanten, reizigers en bezoekers heel gemakkelijk een hotel, resort, bed en breakfast of een andere vorm van accommodatie kunnen vinden. Dit gaat allemaal zeer gemakkelijk, eerst maak je een profiel aan en dan kan je de zoektocht beginnen. Eenmaal je het hotel of je verblijfplaats gevonden hebt vul je gewoon de data in, zo kan je boeken. Agoda biedt hotels aan van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Taipei, Tokyo, Bangkok, Amsterdam, Bali, Londen, Manila, Kuala Lumpur en andere landen en steden in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen!


  Zo werkt de App van Agoda!

  Diensten van Agoda

  Agoda werkt met PointsMAX, een dienst waar je zelf je loyalty programma kan kiezen. Daarna kan je bij elke boeking punten verdienen voor het gekozen programma. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een app voor Android en iOS die je toelaat hotels en andere accommodatie te boeken via je tablet of smartphone.

  Vragen of klachten voor Agoda

  Als je een vraag hebt of een probleem tegen komt dan contacteer je best iemand van Agoda. Op de website vind je ook een hele lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Als je contact wil opnemen met een medewerker van Agoda dan kan je dat doen via e-mail, het online invulforumlier of de telefoon. Ze zijn 24 uur op 24 beschikbaar en dat 7 dagen op 7, zo worden al je vragen en problemen snel opgelost!

  Schrijf ook een review!

  Als gebruiker van NederlandReview weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om klantenervaringen te kunnen lezen van bepaalde bedrijven. Daarom is het ook belangrijk dat klanten die al eens iets geboekt hebben via Agoda hun ervaring meedelen op deze site, zo help je toekomstige reizigers. Heb je dus tips of ben je gewoon blij met de service van Agoda? Laat het weten in een review op NederlandReview!

  Agoda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  3,8
  24% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,4
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  4,2
  Leveren
  rating
  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Seminar Seehotel Potsdam via Agoda

  Nooit meer. Agoda negeert de zoekdatum in Booking.com en wijzigt deze ongevraagd, vervolgens wordt een offer you can’t refuse gedaan. Annuleren niet mogelijk.

  Bij aankomst hotel blijkt de vergissing maar hotel kan (of wil?) er niets aan doen. Agoda is niet bereikbaar en booking.com zegt ook niets te kunnen doen. Resultaat: 2x betaald voor één overnachting.

  Al 10 jaar Booking.com gebruikt zonder klachten, maar via Agoda dus nóóit meer.

  Hotelmedewerker zegt dit nog met manager te bespreken. Hopelijk hoor ik nog wat van ze....

  PS: bij deze review is het niet mogelijk om 1 of geen ster te geven voor prijs en levering. Van mij krijgt Agoda 0 sterren, Booking.com 0 sterren en Seminar Seehotel wacht ik nog of zij iets met de klacht doen of dat zij gewoon 2x innen.

  Door: Jolanda K 01-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Hotelovernachting in Maleisie via Agoda

  We boekten een kamer voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Dit is ook bevestigd.
  Bij aankomst hotel blijkt het een een kamer met maar een bed te zijn voor twee personen. Van het hotel kregen we nog lakens voor de bank maar konden het verder maar zelf met Agoda uitzoeken. Agoda heeft niets voor ons verder gedaan, stond in de kleine letters. Ronduit teleurstellend. Enige optie is een extra kamer bijboeken.

  Door: Haroldvg 20-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  overnachting Groningen

  Prijs werd weergegeven met BTW, toen vervolgens de factuur binnen kwam komt die uit Singapore zonder BTW maar met het volle bedrag, ze strijken dus 9 % extra op voor de kamer.

  Contact met Agoda is onmogelijk, er zijn geen e-mail adressen en geen telefoon nummers, registreren om contact op te nemen lukt niet.

  Ik zou zeggen: niet boeken via Agoda als je BTW kun aftrekken.

  Door: Rob 26-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Vakantie

  We boeken normaal altijd via Booking.com. Nu leek de hotelkamer bij Agoda een stuk goedkoper. Groot was onze verbazing dan ook dat zij een hele andere koers aanhouden bij het omrekenen van dollars naar euro’s dan de officiële koers. Een prijsverschil van ruim 5% ( in ons geval een verschil van ruim 400 euro ) Mailen heeft totaal geen zin. Wij hebben gevraagd welke koers zij aanhouden maar je krijgt alleen maar standaard antwoorden. Kortom, dat was eens maar nooit meer. Wat een oplichters.

  Door: Peggy de Haan 19-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Hotel geboekt

  Alles is slecht!! Je kunt ze niet bereiken en online werkt niets!!

  Door: Ibrahim Bahadir 14-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Oplichters, 1ste maal en NOOIT meer.

  In november hotel geboekt in de Vogezen, nu (23/06/2019) op rondreis met de motor, 2 dagen voor aankomst, mail van Agoda dat de boeking geannuleerd is omdat mijn creditcard zogezegd verlopen was. Ik begrijp niet dat dergelijke boekingssites nog mogen bestaan. Door mijn snelle reactie heb ik mijn kamer, die zogezegd vrij gekomen was opnieuw rechtstreeks met hotel geboekt maar dan +100 euro.

  Door: Peter Dekeyzer 23-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  niet te vertrouwen!

  We boekten een kamer voor 5 personen (2 volwassenen en 3 kinderen).
  Na enkele maanden checken we onze boeking en hebben ze onze reservatie plots aangepast naar 4 personen. Contact opgenomen met het hotel en we kunnen/mogen maar met 4 personen in de kamer. Annuleren mag niet (non-refundable), enige optie is een extra kamer bijboeken aan de volle prijs.
  Agoda service trekt op niets, echte oplichters.

  Door: Inga 19-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Nooit meer! Echte oplichterij!

  Boekte een kamer voor 2 nachten in Koh Tao, Thailand op het strand. Veel duurder dan een gewone kamer. Aangekomen in het hotel blijken deze helemaal geen kamers te hebben op het strand.

  Door: Kath Vanhooff 11-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Opgelicht

  Oplichterij.
  Ik reis regelmatig en boek altijd bij booking.com
  Deze keer boekte ik voor de eerste keer via agoda en meteen ook de laatste keer. Toen ik op de bestemming aankwam met m’n dochtertje, bleek er helemaal niets te zijn en het telefoonnummer bestond niet.
  Ik belde naar de klantenservice van agoda, waar een medewerkster me eerst 15’ liet wachten, om me dan doodleuk te zeggen dat ze me jammer genoeg niet kon helpen en dat ik best een ander hotel zocht.
  Een schande. Ons gepland weekend eraan, want zomaar een betaalbare nacht vinden op een zonnige zaterdag in Amsterdam last minute is onbegonnen werk.

  Door: Sarah 20-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Boek hier niet weer

  Afgelopen weken in Thailand een aantal keren via Agoda een hotel geboekt vanwege de lage prijzen. Totdat ik er achter kwam dat dat niet klopt, omdat de belastingen en toeslagen pas betekend worden na reservering. En dit gaat om best hoge bedragen...zo'n 9 a 10 euro per kamer per nacht... Positief is dat de boekingen wel goed verliepen. Wat ik ook erg vreemd vond is dat je in de stress wordt gejaagd doordat ze vaak aangeven dat er nog maar 2 of 3 kamers beschikbaar zijn bij het door jou gewenste horel. Dit klopt helemaal niet. Wij hebben 2 weken doorgebracht bij White Sand beach resort op Koh Chang. In die hele periode was er maar een kwart verhuurd, terwijl dagelijks werd aangegeven dat er nog maar 2 huisjes beschikbaar waren. Ook word je gelokt doirdat Agoda beweert dat zij kamers met wel 80% korting verhuren. Bij White Sand beach werd aangegeven dat ons huisje normaliter 140 euro per nacht kost en je hem bij Agoda voor maar 52 euro kon huren. Ons huisje kost bij White Sand Beach in het hoogseizoen ongeveer 70 euro per nacht en geen 140. Vanwege de hoge extra kosten hebben wij de laatste week rechtstreeks via het resort geboekt. We kregen 20% korting en betaalden daardoor ongeveer 50 euro per nacht...maar nu wel zonder de extra kosten.

  Door: Ciska Heins 10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  onbetrouwbaar: werkt met onderaanneming?!

  Agoda werkt tegenwoordig met onderaanneming. Je boekt dus bij Agoda website, maar zij doen de boeking niet zelf bij het hotel, dit verloopt via een derde partner. Eenmaal er zich een probleem voordoet wordt verantwoordelijkheid heen en weer geschoven. Hoewel de servicelijn goed bereikbaar is worden er geen oplossingen voor bestaande problemen gevonden. Ik boek er nooit meer mee...

  Door: Steven 03-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Grenzend aan bedrog!

  Op 8 mrt.jl zocht ik op internet naar de goedkoopste mogelijkheid een weekje door te brengen op Koh Samet. Ik kwam uit bij Agoda.
  Vervolgens doorloop ik het betaalprogramma met de creditcard en betaal. Echter door een doortrapt slimmigheidje is het eindbedrag hoger dan bij alle andere aanbieders. Ze tellen pas later allerlei belastingen, etc. Op bij de lage prijs waarmee ze pronken.
  Ik voel me behoorlijk bedrogen en boek nooit weer bij deze onbetrouwbare site.

  Door: D.Keuning 09-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Goed bericht

  Maandag 19 nov een mail van Agoda dat ze de claim honoreren. We zouden hiervan apart bericht krijgen. 3 minuten later een mail dat de claim was afgewezen vreemd toch. Omdat wij 21 nov iets met de creditcard moesten doen stond er tot onze verbazing een bedrag terug gestort van Agoda. Het is allemaal een beetje chaotisch gegaan maar het recht getrokken. Bedankt Agoda

  Door: Bep Asmus 21-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Flut bedrijf

  Mooi geen reactie van Agoda. Kinderachtig om helemaal geen respons te geven nooit meer Agoda.

  Door: Bep Asmus 18-11-2018
  Bep Asmus 18-11-2018

  Ben vergeten de sterren weg te halen is geen een ster waard

  Els 26-07-2019

  Stond op het punt een hotel te boeken via Agoda. Net op tijd gewaarschuwd. Ik kan op internet geen positieve reacties terugvinden over Agoda. Dus ik ga het risico niet nemen. Dan maar iets meer betalen voor ons hotel! Dank je wel aan alle klagers! Het is duidelijk dat de klantenservice van Agoda die naam niet verdient!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10
  rating

  Ben benieuwd

  Hotel geboekt op Bali agoda zegt de goedkoopste prijs te hebben.
  Wat later op dezelfde dag het zelfde hotel een stuk goedkoper gevonden. Claim ingediend heel benieuwd hoe Agoda hier mee omgaat. Ik laat het weten zodra ik antwoord heb.

  Door: Bep Asmus 10-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Hotel gesloten maar Agoda bevestigt booking

  One Garden hotel kota kemuning...was gesloten winds weaken Mara Agoda bevestigt de boeking...
  Klantendienst neemt de telefoon niet op...zelf ter plaatse een alternatief moeten zoeken in een overboekte regio..
  Agoda vernedert zijn klanten dan met een tegoedbon van $ 43.33...
  TE GEBRUIKEN BINNEN 3 MAANDEN...
  NOOIT, NOOIT NOG AGODA...en ik ben niet de enige

  Door: Luc van Hecke 08-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  BOEK HIER NOOIT!!

  Geboekt via Agoda. Betaald in juni maar nooit een bevestiging per mail gehad. Ook is de boeking niet terug te vinden op het Agoda account 'er zijn geen boekingen'. Bijzonder. En ook een te hoog bedrag dat is afgeschreven.

  Geen mogelijkheid om te bellen naar een Nederlands nummer en mailen kan ook niet wanr je moet verplicht een boekingsnummer invullen. Nooit meer bij Agoda boeken dus!

  Door: Ester Velde 05-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Agoda

  Uw beoordeling