NederlandReview

  Ervaringen AfrikaPLUS

  Afrika kan een prachtig continent zijn om te bezoeken, maar je wilt er niet zomaar doelloos ronddolen. Een reisbureau kan je helpen om uit te zoeken wat de beste reizen naar Afrika zijn. Één zo’n soort reisbureau is AfrikaPLUS. Maar wat voor een camperrondreizen biedt nou precies aan? Zullen hun groepsrondreizen je wel alle mooie plekken van Zuid-Afrika of Namibië laten zien? Biedt AfrikaPLUS alleen maar reizen naar Afrika aan of heeft het bedrijf nog andere mogelijkheden? Hoe makkelijk zal het zijn om een autorondreis te boeken via de website van AfrikaPLUS? En wat voor een klantenservice zal AfrikaPLUS verlenen als je hun hulp nodig blijkt te hebben? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door mensen die al eens met AfrikaPLUS op reis zijn geweest. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te ontdekken wat AfrikaPLUS nou echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een beter beeld van AfrikaPLUS te krijgen voor je een reis naar Afrika bij ze boekt.

  Over AfrikaPLUS

  AfrikaPLUS is een online reisbureau. Ze zijn een deel van Aeroglobe International, een reisaanbieder die al meer dan 15 jaar actief is. Ze willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken om vervoer, vluchten en accommodaties te boeken. Dit is hetzelfde bedrijf dat ook AmerikaPLUS, CostaRicaPLUS en CanadaPLUS aanbiedt. Bij AfrikaPLUS richten ze zich op reizen naar Afrika. Je kunt bij dit online reisbureau verschillende soorten reizen naar Afrika boeken. Zo kun je een kleinschalige groepsreis boeken. Dit zal een groep zijn van maximaal 12 tot 14 personen. Je zult verblijven in hotels, lodges of guesthouses. Deze reizen gaan naar Namibië, Swaziland, Zimbabwe, Lesotho, Zuid-Afrika en nog een aantal andere plekken. Ook kun je bij AfrikaPLUS een tweepersoons camper of familiecamper huren en op camperrondreis gaan. Maar ook met de auto door Afrika trekken is mogelijk. Mocht geen van al deze opties je bevallen dan staat AfrikaPLUS er nog open voor om een reis op maat samen te stellen. Er zijn dus voldoende mogelijkheden en voor ieder wat wils. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je precies naar op zoek bent.


  Top 5 bezienswaardigheden in Zuid-Afrika.

  Diensten van AfrikaPLUS

  Je kunt via de website van AfrikaPLUS heel gemakkelijk online je reis regelen. Je kunt op een soort reis klikken en dan verder de instructies volgen. Maar het is ook mogelijk een reissoort, gebied en vertrekmaand te selecteren. Je ziet dan alle mogelijkheden in die periode en kunt er eentje uitkiezen. Je kunt ook gelijk online je betaling afronden zodat je verzekerd bent van een plek. Daarnaast is er een AfrikaPLUS klantenservice die in kan springen als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor AfrikaPLUS

  Heb ja eens een reis naar Afrika geboekt via AfrikaPLUS? Dan willen wij graag weten wat jij over AfrikaPLUS te zeggen hebt. Was het echt zo gemakkelijk op een reis te boeken via de website van dit reisbureau? Hoe is de reis je bevallen? Heb je alle dingen gezien die je wilde zien? En wat voor een klantenservice biedt AfrikaPLUS als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over AfrikaPLUS is.

  AfrikaPLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  fantastische (levens)reis

  werkelijk een fantastische reis gehad
  alles goed geregeld en we hebben heel wat mooie dingen mogen bewonderen, waaronder DE BIG FIVE allemaal gezien!

  echt een reis die je tenminste een keer in je leven moet hebben gemaakt, het prijskaartje meer dan waard

  Door: G. van den berg24-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over AfrikaPLUS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AfrikaPLUS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over AfrikaPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AfrikaPLUS actief?

  AfrikaPLUS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AfrikaPLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.