NederlandReview

  Ervaringen AfrikaPLUS

  Afrika kan een prachtig continent zijn om te bezoeken, maar je wilt er niet zomaar doelloos ronddolen. Een reisbureau kan je helpen om uit te zoeken wat de beste reizen naar Afrika zijn. Één zo’n soort reisbureau is AfrikaPLUS. Maar wat voor een camperrondreizen biedt nou precies aan? Zullen hun groepsrondreizen je wel alle mooie plekken van Zuid-Afrika of Namibië laten zien? Biedt AfrikaPLUS alleen maar reizen naar Afrika aan of heeft het bedrijf nog andere mogelijkheden? Hoe makkelijk zal het zijn om een autorondreis te boeken via de website van AfrikaPLUS? En wat voor een klantenservice zal AfrikaPLUS verlenen als je hun hulp nodig blijkt te hebben? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door mensen die al eens met AfrikaPLUS op reis zijn geweest. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te ontdekken wat AfrikaPLUS nou echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een beter beeld van AfrikaPLUS te krijgen voor je een reis naar Afrika bij ze boekt.

  Over AfrikaPLUS

  AfrikaPLUS is een online reisbureau. Ze zijn een deel van Aeroglobe International, een reisaanbieder die al meer dan 15 jaar actief is. Ze willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken om vervoer, vluchten en accommodaties te boeken. Dit is hetzelfde bedrijf dat ook AmerikaPLUS, CostaRicaPLUS en CanadaPLUS aanbiedt. Bij AfrikaPLUS richten ze zich op reizen naar Afrika. Je kunt bij dit online reisbureau verschillende soorten reizen naar Afrika boeken. Zo kun je een kleinschalige groepsreis boeken. Dit zal een groep zijn van maximaal 12 tot 14 personen. Je zult verblijven in hotels, lodges of guesthouses. Deze reizen gaan naar Namibië, Swaziland, Zimbabwe, Lesotho, Zuid-Afrika en nog een aantal andere plekken. Ook kun je bij AfrikaPLUS een tweepersoons camper of familiecamper huren en op camperrondreis gaan. Maar ook met de auto door Afrika trekken is mogelijk. Mocht geen van al deze opties je bevallen dan staat AfrikaPLUS er nog open voor om een reis op maat samen te stellen. Er zijn dus voldoende mogelijkheden en voor ieder wat wils. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je precies naar op zoek bent.


  Top 5 bezienswaardigheden in Zuid-Afrika.

  Diensten van AfrikaPLUS

  Je kunt via de website van AfrikaPLUS heel gemakkelijk online je reis regelen. Je kunt op een soort reis klikken en dan verder de instructies volgen. Maar het is ook mogelijk een reissoort, gebied en vertrekmaand te selecteren. Je ziet dan alle mogelijkheden in die periode en kunt er eentje uitkiezen. Je kunt ook gelijk online je betaling afronden zodat je verzekerd bent van een plek. Daarnaast is er een AfrikaPLUS klantenservice die in kan springen als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor AfrikaPLUS

  Heb ja eens een reis naar Afrika geboekt via AfrikaPLUS? Dan willen wij graag weten wat jij over AfrikaPLUS te zeggen hebt. Was het echt zo gemakkelijk op een reis te boeken via de website van dit reisbureau? Hoe is de reis je bevallen? Heb je alle dingen gezien die je wilde zien? En wat voor een klantenservice biedt AfrikaPLUS als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over AfrikaPLUS is.

  AfrikaPLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AfrikaPLUS

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  fantastische (levens)reis

  werkelijk een fantastische reis gehad
  alles goed geregeld en we hebben heel wat mooie dingen mogen bewonderen, waaronder DE BIG FIVE allemaal gezien!

  echt een reis die je tenminste een keer in je leven moet hebben gemaakt, het prijskaartje meer dan waard

  Door: G. van den berg24-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is AfrikaPLUS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over AfrikaPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AfrikaPLUS actief?

  AfrikaPLUS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AfrikaPLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.