NederlandReview

  Ervaringen Adam Voyages

  Wil je alleen op vakantie, houd je van varen en veel zon? Dan is een zeilvakantie van Adam Voyages misschien iets voor je. Ook met zijn tweeën of een groep ben je bij hen welkom. Zij varen langs de kust van Turkije, en laten je de mooiste plekjes zien. Hier lees je hoe anderen een reis met hen ervaren hebben. Zijn ze voor altijd verkocht, of was het een ‘dit nooit meer’ ervaring? Bij NederlandReview kun je dit ontdekken.

  Over Adam Voyages

  Adam Voyages organiseert al sinds 1990 volledig verzorgde zeilvakanties langs de zuidwestkust van Turkije. Je hoeft om mee te gaan op de 8 tot 12 persoons comfortabele zeilschepen geen zeilervaring te hebben. De bemanning zorgt voor vele verrassingen en laat de mooiste locaties zien, zoals prachtige baaien, kleine eilandjes en gezellige dorpjes. De bemanning is Turks waardoor zij precies weten welke locaties toeristen echt moeten zien. De vertrek- en aankomsthaven is Bodrum, maar kan ook wel eens Marmaris zijn. Een en ander is afhankelijk van de wensen van de reizigers bij de reserveringen.


  Zeilen in Turkije, langs de Turkse Zuidkust - RTL Travel

  Diensten

  Met Adam Voyages kun je bijvoorbeeld alleen boeken. Je wordt dan op één van de schepen in een zo harmonieus mogelijk samengesteld gezelschap ingedeeld. De leeftijd van de gemiddelde passagiers op deze zeilreizen ligt tussen de 25 en 45 jaar. Er geldt echter geen minimum of maximum leeftijd. Alle passagiers zijn Vlamingen of Nederlanders. Van de Turkse bemanning spreekt in ieder geval één iemand Engels. Je hoeft niet mee te helpen om te zeilen, je mag wel meehelpen als je dat leuk vindt. Je kunt ook met een groep een heel schip boeken zodat je samen met vrienden, familie, etc. van je vakantie kunt genieten.

  Kosten en boeken

  Op het online reserveringsformulier kun je heel eenvoudig zien welke weken nog vrij zijn. Je kunt voor 8 dagen meevaren. Verleng je je reis met een week, dan krijg je een flinke korting op de tweede week, in die tweede week wordt een andere route gevaren.

  Inclusief

  De vlucht Amsterdam-Bodrum v.v. met Transavia incl. 10 kg cabinebagage, en de transfers van en naar de boot. Het verblijf op het schip in een luxe 2-persoonshut met airconditioning. Een deskundige bemanning en alle kosten van de boot zoals havengelden, diesel, etc.

  Exclusief

  Voor alle maaltijden, koffie, thee, frisdranken en lokale alcoholische dranken bij lunch en diner, wordt een scheepskas aangelegd. Hiervoor betaal je per week € 290,- aan het eind van de vakantie. Maximaal twee keer per week wordt een diner voor eigen rekening in een restaurant gebruikt. Visumkosten zijn ook exclusief net als ruimbagage bij Transavia. Verder moet je per reservering € 15,- betalen als bijdrage GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators).

  Klachten

  Adam Voyages is aangesloten bij de GGTO. Zij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugkrijgen, en hun eventuele terugreis vergoed wordt, mocht de betrokken touroperator die bij hen is aangesloten in financieel onvermogen raken. Het hoofdkantoor van Adam Voyages is te vinden in Zeewolde. Hier kun je langskomen om vragen te stellen over de reis. De medewerkers kunnen ook meteen helpen bij het boeken van een vakantie. Verder kun je natuurlijk bij vragen of problemen telefonisch of via e-mail contact opnemen.

  Met Adam Voyages heerlijk genieten van de zon, het water en het mooie Turkije? Of was de ervaring van reizigers die eerder gingen toch teleurstellend?

  Adam Voyages
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adam Voyages

  Uw beoordeling

  Rustige vakantie gehad langs de Turkse kust

  Afgelopen vakantie met mijn man naar Turkije geweest. Dit keer kozen we niet voor een verblijf op het vaste land, maar op zee. De vakantie geboekt bij Adam Voyages en alles was goed geregeld. Bekenden vertelden ons dat het niet verstandig was om in deze situatie naar Turkije te gaan, maar wij hebben helemaal nergens last van gehad. We hebben echt uitermate kunnen genieten. En de service van Adam Voyages was ook zeer goed. Mochten wij ons onveilig voelen, dan konden we contact opnemen en was het zelfs mogelijk om onze vakantie eerder te beëindigen. Gezien dat wat we ervoor terugkregen vond ik de prijs voor deze vakantie zeker de moeite waard.

  Door: Jolanda Katwolder10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Adam Voyages een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Adam Voyages. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adam Voyages actief?

  Adam Voyages is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adam Voyages gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.