NederlandReview

  Ervaringen Activity International

  Wanneer gaat je volgende vakantie zijn? En waar wil je dan naartoe? Misschien heb je het nog allemaal niet uitgezocht en ben je nog op zoek naar een goed vakantiebedrijf om je zomervakantie of wintervakantie bij te boeken. Activity International is één van de vakantiebedrijven die je zou kunnen tegenkomen tijdens je zoektocht. Maar voor je een boeking plaatst wil je natuurlijk weten met wat voor een reisorganisatie je te maken hebt. Zal het nou wel zo makkelijk zijn om een vakantie naar Afrika of Azië te boeken? En zal de klantenservice van Activity International je helpen als er tijdens je boeking of reis zelf iets mis dreigt te gaan? Alleen vakantiegangers en reizigers die al eens een reis bij Activity International hebben geboekt kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun eerlijke reviews om een idee te krijgen van hoe een vakantie bij Activity International eruit ziet. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Activity International verwacht kan worden.

  Over Activity International

  Activity International is een reisorganisatie. De organisatie bestaat al meer dan 30 jaar en heeft daarom al behoorlijk wat ervaring. Je kunt bij ze terecht voor verschillende soorten vakanties, ervaringen en reizen. Je kunt bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaan doen in Costa Rica, Zambia, Sri Lanka, Vietnam, Zuid-Afrika of Indonesië. Op die manier kun je iets bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die dat hard nodig hebben. Ook maak je dan kennis met de cultuur en gewoontes van een land. Je kunt hiervoor kiezen tussen medische projecten, onderwijsprojecten, bouwprojecten en sportprojecten. Een andere manier van kennismaken met een ander land of meerdere landen is backpacken. Voorbeelden hiervan zijn een jaar trekken door Australië of een mand door Azië of Afrika trekken. Activity International heeft speciale kickstart programma’s die je zouden kunnen helpen. Hieronder valt ook het helpen met vliegtickets of het regelen van een cursus om surfleraar te worden. Een jaartje doorbrengen op een echte highschool in Amerika is ook een hele belevenis. Als een Au pair maak je echt deel uit van de familie om wiens kinderen je je bekommerd. Je zult bij het gastgezin wonen maar ondertussen ook de vrijheid hebben om zelf wat dingen te onderzoeken. En dan zijn er nog summercamps, tussenjaren en CV Building & Internship die door Activity International worden aangeboden. Alle reizen en ervaringen staan goed op je CV en bieden je ook een unieke levenservaring aan die je anders niet opdoet.


  Vrijwilligerswerk in Cuba.

  Diensten van Activity International

  Je kunt via de website van Activity International een reis boeken. Je kiest dan een continent, land en/of type reis om het aanbod te beperken tot reizen die je aanspreken. Verder is er een Activity International klantenservice die je kan helpen als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Activity International

  Wij zijn erg benieuwd wat jij nou eigenlijk van Activity International vindt. Was de reis wat je ervan verwacht had of ontbrak er toch nog iets aan het summercamp? Kon je veilig backpacken of nam het risico’s voor je mee? En kon de Activity International klantenservice je helpen toen het als Au Pair niet klikte met je gastgezin? Laat een Activity International review achter en vertel ons wat jouw mening over dit reisbureau is.

  Activity International
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Activity International

  Uw beoordeling

  Goede service bij reizen boeken

  Fijne reis geboekt bij Activity International. Vroeger boekte ik bij ze in een reisbureau, tegenwoordig gaat dat allemaal online. Nog steeds de goede service die ik gewend ben.

  Door: B. van Dijk15-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sceptisch blijven: https://bit.ly/3bMs8ko  CLICK THE LINKS

  Door: David van der wal19-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Activity International een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Activity International. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Activity International actief?

  Activity International is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Activity International gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.