NederlandReview

  Ervaringen Active Bastards

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je accessoires met betrekking tot wintersport kunt kopen? Active bastards richt zich op de verkoop van deze spullen. Is dit voor jou de uitkomst? Ga je vanaf vandaag je spullen voor de wintersport via Active bastards bestellen? Lees wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Hierdoor kun je een goed oordeel vellen.

  Wat is Active bastards

  Active Bastards, opererend via de website activebastards.nl maakt deel uit van Ridam Notions B.V. De vestiging is gelegen in Breukelen. De organisatie werkt samen met partners zoals GGD Reiswebshop Reisjunk. Het bedrijf stelt een specialist te zijn op het gebied van accessoires in de wintersport. De organisatie die zich richt op de wintersport stelt haar dienstverlening en artikelen met zorg te selecteren. Ze richten zich voornamelijk op de wintersporter. Er worden met regelmaat nieuwe merken en producten aan het actuele en diverse aanbod toegevoegd.Active bastards heeft nog meer websites onder haar hoede. Dit zijn Tropenreisartikelen.nl, Reisartikelen.nl, webshop.thuisvaccinatie.nl en Carltonshop.nl.

  Active Bastards Crew DnB 17.5. Chechták 2

  Artikelen die je kunt kopen

  Je kan bij Active bastards een hoop artikelen bestellen. Op het gebied van tassen kun je rugzakken, duffeltassen, duffeltassen met wielen, latoptassen en overige accessoires bestellen. Op het gebied van protectie bevinden zich in het assortiment onder andere snowboard & skihelmen, rugbescherming, impactshort, polsbescherming, goggles, goggle cases en lenzen. De organisatie verkoopt fietskleding, fietsberchermers en fiets gadgets. Er wordt aangegeven dat voor klanten de juiste fietsspullen in huis zijn om het maximale uit de fietstocht te halen.

  In de categorie outfit wordt het assortiment gevuld door thermo kleding stukken, handschoenen, warmers voor de nek, ski sokken, beanies en ski- en snowboard rugzakken. Lawine uitrusting producten zijn onder meer lawinepiepers, lawine airbag rugzakken, lawinetools en scheppen. Op het gebied van accessoires kun je producten kopen zoals skitassen, snowboardtassen, waxes, boot bags, tool, ski- en snowboardsloten.

  Een kijkje bij de categorie fietskleding leert dat je er onder ander fietshandschoenen, Fietssokken, Fietsshirts, Fietsbroeken en Overschoenen kunt kopen. Ook worden er via de website fietshelmen, fietsbescherming, fietsrugzakken, hoeden, powerbanks, EHBO en handdoeken aangeboden.

  Checklist om niks te vergeten

  Om het de vakantieganger wat makkelijker te maken heeft het bedrijf ondere andere een wintersport en fiets checklist opgesteld. Deze checklist kun je lezen via de website. Doel is om niks te vergeten. Door het wintersportbedrijf wordt gesteld dat Active Bastards bij uitstek geschikt is voor liefhebbers van 'high end' wintersportspullen, maar dat ook plezier skieers en snowboarders aan hun trekken zullen komen.

  Klantenservice en account aanmaken

  Als je contact wil opnemen met de klantenservice dan is dit mogelijk. Dit kan telefonisch of per e-mail. Het telefoonnummer is 085-2250543 en het email adres is service@activebastards.com. Mocht je iets willen kopen dan kan dit alleen als je een account hebt. Je moet dan inloggen. Als je nog geen account hebt dan dien je je te registreren.

  Wat zijn de klantervaringen bij Active bastards?

  Ben jij al klant bij Active bastards? Wat vind je van de producten die door dit bedrijf worden verkocht? Koop je hier vaak spullen voor de wintersport? Wat vind je van de prijzen die er worden gehanteerd? Zou je andere klanten aanbevelen om hier spullen voor de wintersport te kopen? Werden de spullen die je bestelde op tijd bij je afgeleverd? We zouden het enorm op prijs stellen als jij je mening geeft over dit bedrijf. Door jouw visie te delen help je andere mensen een verstandige aankoop te doen. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

  Active Bastards
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Active Bastards

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Active Bastards een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Active Bastards. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Active Bastards actief?

  Active Bastards is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Active Bastards gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.