NederlandReview

  Ervaringen Ackersate

  Zit je eraan te denken om je vakantie door te brengen in een vakantiepark ergens in Nederland? Dan kan het zijn dat je Ackersate tijdens je zoektocht tegen bent gekomen en er nu over zit te denken daar te boeken. Want wat voor een vakantiepark zal dit nou echt zijn? Welke faciliteiten zullen er aanwezig zijn? Hoe zal de omgeving van het park eruit zien? Zal die bungalow nou wel netjes onderhouden zijn? Zul je gemakkelijk een chalet of vakantievilla kunnen boeken via hun website? En zal de Ackersate klantenservice bijspringen als er volgens jou iets mankeert aan je safaritent of stacaravan? Vakantiegangers die al een vakantie bij Ackersate hebben doorgebracht kunnen je hierover informeren. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken wat een vakantie op Ackersate echt inhoudt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Ackersate en hun accommodaties verwacht kan worden.

  Over Ackersate

  Ackersate is een vakantiepark gelegen in de Veluwe. De Veluwe is volgens hen zelfs een achtertuin waarin het park centraal gelegen is. Ze noemen zichzelf een “eigentijdse 5-sterrencamping”. Je kunt bij hen een plek afhuren om je tent op te zetten of je caravan/caravan neer te zetten. Geen zin in dat gedoe, dan kun je een stacaravan huren die al op het park geplaatst is. Andere mogelijkheden zijn dan nog een bungalow, vakantievilla, tentvilla, bosrandchalet, valleichalet, geschakelde bungalow en nog andere accommodaties. Op het terrein is een vakantiewinkel aanwezig waar je etenswaren en andere benodigdheden kunt kopen. Mocht je geen zin hebben ze koken dan kun je ook bij Restaurant Het Karrewiel, Bruin Café of de snackbar gaan eten. En met warm weer kun je een ijsje halen in de ijscorner. Er is ook een zaal aanwezig die ruimte biedt voor 100 personen. Deze zaal kan worden afgehuurd voor feesten en partijen. Andere faciliteiten zijn een zwembad, trampolinepark en sportveld. Ackersate is niet alleen tijdens de zomer beschikbaar. Ook in de herfst of winter ben je er van harte welkom.


  Een seniorenweek of seniorenvakantie is ook mogelijk bij Ackersate

  Diensten van Ackersate

  Je kunt op de website van Ackersate een verblijf boeken. Ze willen graag je aankomstdatum, vertrekdatum en aantal gasten weten zodat je kunnen laten zien wat er beschikbaar is. Je kunt dan een boeking plaatsen voor het chalet of de bungalow die je aanspreekt of een kampeerplek reserveren. Mocht er iets niet helemaal goed gaan dan kan de Ackersate klantenservice je in ieder geval proberen te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ackersate

  Heb jij wel eens op Ackersate je tent opgezet? Ook als je een bungalow hebt afgehuurd horen wij graag alles over jouw ervaring met dit vakantiepark. Hoe ruim zijn de kampeerplekken? Vond je de chalets goed onderhouden? Is het echt zo’n 5-sterrencampins als ze beweren te zijn? Was het makkelijk een vakantievilla af te huren via de website van Ackersate? En wat voor een klantenservice kun je van dit vakantiebedrijf verwachten als er tijdens je verblijf iets niet helemaal naar het zin is? Laat een Ackersate review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vakantiebestemming is.

  Ackersate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ackersate

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Ackersate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ackersate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ackersate actief?

  Ackersate is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ackersate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.