Weekendjeweg.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

7,8

Service

8,4

Prijs

9,2

Leveren

9,2
17 rating90 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marissa

Weekendjeweg.nl - snel een weekendje weg boeken

Leuke website om snel even een weekendje weg te boeken.
Ik kom er al jaren en vind het nog steeds een handige website, vooral de aanbiedingen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


12-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joris K.

Weekendjeweg.nl - mijn vaste adres voor weekendjes weg

Al jaren mijn vaste adres voor als ik spontaan een weekendje weg wil boeken

Ze hebben keuze genoeg, altijd wel een leuke aanbieding en het is zo geboekt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Shalia

Weekendjeweg.nl - makkelijk goedkoop boeken

Beetje verouderde website maar je kunt er makkelijk en goedkoop boeken, ik vond het goed te doen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjaak

Weekendjeweg.nl - Niet misleindend en goed

Anders wat onderstaande zegt, heb ik wel een goede ervaring. Er was niks misleidends aan, we kregen precies wat er aangegeven stond en we hadden een toptijd omdat dit precies is wat we wilden en de prijs was perfect!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anneke F.

Weekendjeweg.nl - verborgen kosten! Misleidend!

10 euro reserveringskosten? Dat vind ik echt belachelijk.
En ook misleidend: die prijzen waar ze mee stunten, daar komen niet alleen die reserveringskosten bij, maar óók nog prijs per persoon per nacht!
Dan loopt het toch nog aardig op...
Misleidend

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther van Zanten

Weekendjeweg.nl - Wellnessweekendje voor 100 euro

Dat vind ik echt een goede deal
En boeken gaat supersnel ook nog. Handige website, hoor
Niet heel veel keuze alleen, vergeleken met andere websites. Maar voor mij nu wel genoeg.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tony

Weekendjeweg.nl - Toch wel veranderd!

Haha ik kijk nu maar weer eens hoe het eruit ziet bij weekendje weg en dat is toch wel veranderd hoor ten opzchte van vroeger. Dus toch wel met de tijd meegegaan, ik neem terug wat ik hieronder gezegd heb (kan het niet aanpassen)! Ziet er goed uit, weekendje weg!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tony

Weekendjeweg.nl - mooie herinneringen weekendjes weg

Dit was altijd onze directe bron voor weekendjes weg, makkelijk en altijd leuke dealtjes. Inmiddels boeken we ook wel elders, heb het idee dat de website minder handig is dan vroeger of niet met de tijd is meegegaan, maar dat kan aan mij liggen. Maar sowieso veel mooie herinneringen door weekendjeweg!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: BernardMarieke

Weekendjeweg.nl - Lastminute dealtjes

Als we spontaan weg willen, dan kijk ik altijd ff bij de lastminute dealtjes hier. En daar zit altijd wel wat tussen, dat scheelt toch weer veel en dat kun je dan lekker op reis uitgeven. Handig voor wie een beetje flexibel is qua locaties en reisduur enzo!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sanne

Weekendjeweg.nl - Weekendje Duitsland

Handig boeken, snel en goedkoop boekten wij ons weekendje weg naar Duitsland. Hotel was prima. Zoals verwacht.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • One2gethertravel

    One2gethertravel

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,8Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Weekendjeweg.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Weekendjeweg.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl: Ervaringen
Even de sleur doorbreken en een weekendje weg? Weekendjeweg.nl kan je verder helpen! Lees hier of de hotels en reizen die zij aanbieden, aantrekkelijk zijn voor jou. Want voordat je een boeking doet, wil je toch weten wat het voor bedrijf is waar je bij boekt en of ze hun klanten wel voldoende tevreden stellen?

Over Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl werd in 1999 opgericht en specialiseert zich in voordelige, korte vakanties. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote speler in de reiswereld, vooral in het aanbod van hotels in de Benelux, Frankrijk en Duitsland; meer dan tweeduizend hotels en 550 bungalowparken zijn op Weekendjeweg.nl te reserveren. De website toont van alle bestemmingen en vakanties veel (grote) foto’s, plus lijstjes met tips en ideeën. Ook zijn er veel aanbiedingen (waaronder veel last minutes) en arrangementen te vinden. Weekendjeweg.nl heeft samen met moederbedrijf Bookit meerdere merken onder haar naam, waar je terecht kunt voor het boeken van reisjes en tripjes, maar ook andere aankopen kunt doen: nachtjeweg.nl, bungalows.nl, bungalowtrips.nl, kerstmarkten.nl en winkel.weekendjeweg.nl.

Diensten van Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl heeft van alles in haar aanbod. Last minute hotels, treinarrangementen, luxe hotelovernachtingen, bungalows, weekendaanbiedingen, complete zomervakanties en scherpe prijzen voor een reisje naar Disneyland Parijs. Hotels bevinden zich overal en nergens. Ga bijvoorbeeld naar een bruisende stad als Amsterdam, Brussel of Parijs of kies juist voor de rust aan de kust, op de Veluwe of op één van de Waddeneilanden. Ook wat betreft hotelketens is de keuze groot: grote namen als Best Western, Accor, Hilton, Marriot, Van der Valk en NH hotels zijn te boeken via Weekendjeweg.nl.

Wil je zelf niet op vakantie, maar iemand op vakantie sturen? Dan kun je kiezen voor de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Vóór 14.00 besteld is morgen in huis, maar de cadeaukaart is ook in de winkel te koop, onder andere bij Albert Heijn, Bruna en Primera. Om de kosten van je weekendje weg nog verder te drukken, kun je gebruik maken van gespaarde FreeBees, onbeperkt inwisselbaar bij alle aanbiedingen. Weekendjeweg.nl is gecertificeerd met de Thuiswinkel Waarborg. Je kunt je weekend weg betalen met iDeal, credit card (VISA, American Express, MasterCard) of bij aankomst in het hotel.

Waar kunt u zoal heen met weekendjeweg.nl? Bijvoorbeeld naar het Hampshire boshotel overberg!

Klachten over Weekendjeweg.nl
Voor boekingen, vragen, problemen en klachten staat er zeven dagen per week een Service Centre klaar, dat telefonisch te bereiken is via een 0900-nummer (1 euro per gesprek). Daarnaast is er een noodnummer dat vanuit het buitenland bereikbaar is. Telefoonschuw? Online is er een webcare team voor vragen en reserveringen. Het is hun streven binnen een uur op opmerkingen te reageren. Daarnaast kun je ze bereiken per email, via een contactformulier en zelfs ouderwetser per post of fax. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, behoor je tot de eersten die van nieuwe aanbiedingen op de hoogte zijn. Maar je kunt ze ook volgen via de bekende sociale media, zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Google + en YouTube. Een klacht kan via de mail worden ingediend. Binnen 24 uur wordt het in behandeling genomen en binnen veertien dagen afgehandeld. Gebeurt dit niet naar tevredenheid, dan kun je terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Een weekendje weg geweest met Weekendjeweg.nl? Laat hier je review achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!