NederlandReview

  Ervaringen Lidl reizen

  Waarom zou u een reis afsluiten bij Lidl reizen? Lidl reizen is opgericht voor alle klanten en bezoekers van de Lidl. Als u vaak naar de Lidl gaat dan kunt u de posters wel zien op de ramen van allerlei vakanties. Lidl reizen biedt tal van reizen en vakanties aan. Zo hebben ze autovakanties, zonvakanties, verre vakanties, stedentrips, busreizen, cruises. Ook zijn er verschillende aanbiedingen van losse vliegtickets en hotels.

  Het is mogelijk om op NederlandReview te lezen wat anderen van Lidl reizen vinden. Hierdoor kunt u sneller een beslissing maken om wel of niet uw vakantie bij hun te gaan boeken. Het is natuurlijk goed om een compleet beeld te hebben van een bedrijf, voordat u er een reis gaat boeken. Bekijk daarom hun website en lees de reviews en beoordelingen over hun op NederlandReview. Natuurlijk kunt u hier ook een review of beoordeling achterlaten om zo anderen te helpen.

  Over Lidl reizen

  Lidl reizen is een onderdeel van de Lidl groep. Lidl staat bekend om haar goedkope en betaalbare producten die toch goed zijn. Misschien heeft u de reclames op de televisie weleens gezien waar hun verse groenten altijd (jaar na jaar) in de prijzen vallen.

  Lidl is om die reden als supermarkt bij veel mensen populair geworden, maar niet iedereen weet dat de supermarkt dus ook reizen aanbiedt. Extra goed om reviews te plaatsen als u wel al bekend bent met dit bedrijf. Of om reviews te lezen als u dat nog niet bent.

  Diensten van Lidl reizen

  Lidl reizen richt zich op een groot aantal verschillende soorten vakanties. Het bedrijf biedt onder andere de volgende vakanties en reizen aan:
  goedkope vakanties
  • autovakanties
  • zonvakanties
  • verre vakanties
  stedentrips
  • busreizen
  • cruises
  • losse vliegtickets
  • losse hotelovernachtingen


  Ook Enzo Knol reist veel en vlogt er dan over op YouTube

  Klachten, tips en complimenten over en voor Lidl reizen

  Misschien heeft u een tip of een compliment voor Lidl reizen? Dan kunt u deze hier achterlaten bij NederlandReview. Ook kunt u het bedrijf zelf telefonisch, per post of via de mail bereiken. Hoewel Lidl reizen niet van ontevreden klanten houdt, zijn ook de klachten welkom bij hun. Op die manier is het namelijk mogelijk voor Lidl reizen om hun dienstverlening te verbeteren en om ervoor te zorgen dat u ook echt een tevreden klant bent. Alle klachten zijn daarom ook van harte welkom bij Lidl reizen. Natuurlijk worden alle klachten serieus genomen en gezocht naar een passende oplossing.

  Uw mening over Lidl reizen

  Heeft u wel eens een reis geboekt via Lidl reizen? Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling terug op NederlandReview. Op die manier kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en om te beslissen om er wel of niet een vakantie te boeken. Goede, slechte en neutrale reviews en beoordelingen zijn allemaal van harte welkom. Schroom daarom niet en laat uw bericht achter op NederlandReview.

  Ervaringen over Lidl reizen naar bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Turkije? Goedkope reizen die ook goed zijn? Lees of u hier kunt boeken door ervaringen te lezen van vakantiegangers die u voorgingen! Zodat u precies weet waar u aan begint.

  Lidl reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  6,6
  52% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  5,4

  Prijs

  8,2

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hotel Gut Funkenhof Sauerland

  Gut beter weglaten. Kleine kamer zonder confort.Tegen meerprijs opgraden naar Suite goed. Ontbijt goed maar eenvoudig. Diner SLECHT zeer SLECHT. Verblijf 4 nachten, maar raden iedereen boeken bij Lidl reizen af.

  Door: H. Braun12-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Vakantie Italië

  Wat hadden wij uitgekeken naar onze reis naar Italië, een rondreis met eigen auto. 3 hotels zouden wij bezoeken,alles gereserveerd door Lidl met halfpension. Voor ons een keer helemaal iets anders en waarschijnlijk de laatste vakantie. Van de 3 hotels was er een goed.
  Na ruim 1100 km. rijden het eerste hotel, vuil, vies onvriendelijk en boven op een berg. Dat lagen ze trouwens alle 3. Lidl mag dat er wel eens bij vermelden want je moet alles met de auto doen. We zijn weer meteen na het zien van de kamer vertrokken. Vuil vies ,onze schuur ziet er 100 maal beter uit. Het 2 de hotel was goed met vriendelijke mensen en goede kamers. Bij hotel 3 stond mooi uitzicht en wij hadden een mooi uitzicht tegen een muur. Wij zijn daar een nacht gebleven omdat we zo moe waren. Volgende morgen meteen vertrokken, slechte bedden slecht eten. De foto's komen ook nog in de openbaarheid, ik wil andere besparen wat wij hebben meegemaakt.

  Dit was onze reis naar Italië
  Bedankt Lidl nooit meer.

  Door: Wilma van Hooff17-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Auto rondreis Italie

  Eerste hotel Compet Trentino Italië, de verassing was groot, ik zou mijn hond nog niet zo onder brengen, vuil, vies, kapot, werkelijk nog nooit zo'n vieze pakkende kamer gezien. Praten niet mogelijk, wilde zelfs geld bij betalen, maar er was niets vrij zeiden ze, echter volgens ander mensen wel. Lidl service werkte ook niet mee, waardoor de spanning alleen maar op liep. Uiteindelijk GEEN kamer en daar stonde we na 1173 km. Dus nooit meer, ga als wij thuis zijn hier werk van maken, temeer omdat het medische waarschijnlijk laatste vakantie was met mijn vrouw.

  Door: Leenders17-08-2018
  Mark19-08-2018

  ..her ken Compet hotel Dat vreselijk

  Mark19-08-2018

  ..her ken Compet hotel Dat vreselijk

  Mark19-08-2018

  ..her ken Compet hotel Dat vreselijk

  Mark19-08-2018

  ..her ken Compet hotel Dat vreselijk

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Onvriendelijk en onbehulpzaam personeel

  Een dag voor vertrek was onze heenvlucht opeens geannuleerd. We waren genoodzaakt om zelf nieuwe vliegtickets te kopen. Lidl-reizen boekt haar vakanties via andere touroperators. Wanneer er problemen zijn, wijzen alle organisaties naar elkaar.

  Administratie en klantvriendelijkheid staan niet bepaald hoog in het vaandel bij Lidl-reizen. Niet bereikbaar in het weekend, terwijl de meeste reizen op zaterdag of zondag plaatsvinden. Niet bereikbaar vanuit het buitenland (0800-nummer). Geen adequate reisleiding ter plaatse.

  Je zou toch zeggen dat wanneer een klant dergelijke ongemakken ondervindt tijdens een reis als de onze, hier op een fatsoenlijke manier wordt omgesprongen. Geen excuses, ze nemen onze klachten in behandeling en binnen 2 maanden krijg je (onder voorbehoud) een inhoudelijke reactie op je klacht. Nog altijd niets gehoord, waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn 600 euro schade.

  Door: E v Bruggen17-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Roemenië Moldavië reis, april 2018

  Vanaf april liggen wij (ca 40 reizigers) met Lidl in de clinch over deze uitermate slecht verzorgde reis, een reisleidster die beter thuis had kunnen blijven , lunch om 16.15 uur geplande bezoeken die niet doorgingen of waarvan de tijd niet klopte , al met al een puinhoop.
  Nu zijn wij al 3 en een halve maand bezig om genoegdoening te krijgen, Lidl reizen heeft het nog steeds in """BEHANDELING ""
  gelooft u het nog , wegblijven daar >
  Hans Frommé

  Door: h j a frommé06-08-2018
  Martha23-08-2018

  Ik herken je probleem helemaal, voor ons ook nooit meer lidl.Klantenservice is naam niet waard.Schuiven alles af op wij zijn niet verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten.Hier neer schrijven heeft geen zin .Wel bij trust pilot dus volg dit advies maar op en bij consumenten kompas. Succes

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  lidl klanten service maakt zijn naam niet waar

  Op 4 juni 2018 hebben wij een 8 daagse reis gemaakt naar Moldavië Roemenië met lidl reizen.Bij boeking kon je een excursie boeken naar de wijnkelders Cricova in Moldavië 39 euro per persoon wat een hoogtepunt zou zijn voor ons daardoor de keuze voor deze reis.Wat zou plaats vinden op zondag 9 Juni tijdens de reis.De dag er voor werd medegedeeld met een vaag smoesje dat het geen doorgang kon vinden want het zou gesloten zijn om veiligheids redenen.Wij waren slecht met 6 personen die dit geboekt en betaald hadden. We moesten ons boeking nummer achter onze namen zetten en zouden dan meteen ons geld terug krijgen .
  Heb lidl reizen klanten service paar keer gebeld of ik dat geld terug kon krijgen ,het antwoord dat moet van uit Duitsland gebeuren en daar in zijn ze laks,wij hebben daar geen invloed op.
  op 4 Juli om 09.18 uur per mail .
  Geachte mevrouw Wij hebben het nogmaals aan de administratie doorgegeven dat ze u het bedrag van de wijnkelder twv 78,- terugbetalen.
  Zij gaven aan dat ze het gingen overmaken, dit gebeurt in Duitsland dus duurt een paar dagen langer dan vanuit Nederland.
  Met vriendelijke groet
  Vera van Kempen
  Klantenservice Lidl-reizen
  Tot op dit moment 11 Juli een week later nog geen geld terug gehad terwijl je van uit Duitsland ook met een dag geld kunt overmaken en ontvangen.
  Heb ook lidl -service center nederland gebeld, die zeiden wij zijn geen partij in deze, want lidl -reizen is onafhankelijk.Wel vreemd want in elk lidl filiaal liggen de brochures om reizen in te zien en te boeken, zo veel moeite en reclame voor onafhankelijke partij.
  Ik vind het walgelijk dat geld terug gave zo lang moet duren is toch kwestie van enkele dagen en niet al van af 9 Juni wachten op mijn geld .
  Wat vreemd is ik moet wel betalen naar lidl-reizen Nederland ,maar terug krijgen moet van uit Duitsland.

  Door: Martha 11-07-2018
  Martha20-07-2018

  Mede door mijn klacht ook openlijk op klacht.nl te zetten ,waar lidl Nederland positief op reageerde.Lidl -reizen niet.Heb ik vandaag 20 juli eindelijk mijn geld terug gekregen waar ik vanaf 9juni recht op had.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  9 nachten zuidtirol/toscane/gardameer

  ons eerste hotel Argentum Zuid Tirol een hotel om heel gauw te vergeten met een gastvrouw die niet betrouwbaar is, bij aankomst gaf ze te kennen maar eerst onze kamers te gaan bekijken en de koffers maar in de lobby te laten staan?? wij voelde al nattigheid, en ja hoor wij waren met 2 stellen, een kamer was matig, en een kamer was een bezemkast, de trukje was dat wij terug kwamen voor een upgrade naar het nieuwe gedeelte van het hotel, ze had immers zo gaf ze te kennen een wurgcontract met LIDL en moest het hebben van de drankomzet??? de gastvrouw was niet voor rede vatbaar en zeer onvriendelijk, ze gaf aan dat het alleen maar slechte zou worden en wij maar gauw tevreden moesten zijn. wij hebben inderdaad een upgrade gedaan a € 30,00 per nacht maar de de toon was gezet. het eten zeer matig en voor het dessert moest bij betaald worden.gelukkig was het hotel Villa Maria in de Toscane heel leuk, en ook ons hotel Albergo Sole aan het Gardameer goed en hebben wij op de eerste 3 dagen na nog genoten van onze vakantie.

  Door: Cor Bremmers27-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Nooit weer

  Alleen maar minpunten. Op onze rondreis “Betoverend Roemenië en Moldavië” een reisleidster die die naam niet verdiend. Regelmatig waren we te vroeg voor een bezichtiging waardoor we lang moesten wachten, excursies en stadsrondritten gingen niet door wegens tijdgebrek, toegezegde fotostops vervielen, tijdens een stadswandeling wilde ze bidden waardoor we 25 minuten op haar moesten wachten, haar Nederlands is zo slecht dat 1824 1842 werd en 7.30 uur half zeven. Door de reisleidster is deze reis compleet mislukt. Niet boeken dus!

  Door: Eric van Schuppen24-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Heerlijke goedkope reis

  Heerlijke reis gehad, het was wel erg koud, maar dat los je dan op met gluhwein.
  De omgeving was prachtig, we hebben veel kunnen wandelen.
  Via de Lidl hebben we een erg mooie deal gekregen. Je moet er dan nog wel zelf je feestje van maken, maar dat was voor ons geen enkel probleem. En van het bespaarde geld konden we mooi aan de gluhwein.
  Ik vond het overigens prima geregeld. Je moet er wel goed bijblijven zelf, maar dat is meestal zo.

  Door: S. van Hem27-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Nog niet eens geweest maar nu al geen zin meer....

  Afgelopen week een reis Fins Lapland geboekt met allerlei bezigheden. Tijdens het boekingsproces blijkt dat er diversen opties bijgeboekt kunnen worden. Echter niet online. De reserveringsaanvraag gemaakt, zonder verificatie!, blijkt dit definitief te zijn zonder dat je dit kostenloos kan beëindigen. Terwijl je je reis dus ook niet naar wens compleet hebt kunnen maken met diverse opties.

  Hierover gebeld met Lidlreizen. Voor een ieder, mocht je JENS aan de telefoon krijgen, vraag naar een andere medewerker....
  Eerste opmerking dat ik graag van te voren het totaalbedrag wilde weten kreeg ik direct op onvriendelijke wijze te horen dat de boeking reeds definitief is en dat annuleren kosten met zich mee zou brengen van ruim 30% van de reissom, in ons geval een kleine 1000 euro. Terwijl de boeking en de samenstelling van de reis nog niet eens voltooid was!!!! Toen ik aangaf dat dit in strijd is met de consumentenvoorwaarden van de ANVR had ik ongelijk volgens hem. Hierop gevraagd naar een leidinggevende en dat bleek JENS zelf te zijn. Lidlreizen spreekt zelf van een bindende boekingsaanvraag. Terwijl voor een onomkeerbare boeking de term definitieve boeking gebruikt dient te worden. Nu was het immers nog een aanvraag! Op verdere vragen omtrent de uitbreidingen wist JENS geen antwoord. Als ik het niet eens was met het eea. moest ik me wenden tot De Jong Intra reizen. Deze partij verwijst me weer terug.

  Na veel telefoontjes, mailtjes en de kracht van Sociale media kreeg ik dan eindelijk de toelichting van de extra opties en de bijbehorende kosten. Deze vervolgens bijgeboekt wat resulteerde in een nieuwe bevestiging en nota. Ook hier staat duidelijk op vermeld dat de boeking pas definitief is na het voldoen van de aanbetaling. Echter stonden hier niet alle bijgeboekte opties op. Aangezien Lidlreizen me doorstuurt naar De Jong Intra en deze laatste de factuur verstuurd, heb ik hen benaderd voor de onvolledigheid van de nota. En of het een standaard antwoord is, ik moest weer contact opnemen met Lidl reizen........

  Na wat aandringen heb ik een leidinggevende van De Jong Intra reizen gesproken. Ze kon me niet helpen omdat de boeking via Lidl reizen was gedaan. Maar aangezien De Jong Intra de nota verstuurd heb ik met deze partij van doen. Na een keer of wat uitleggen begrepen mevrouw dat ze me niet weer met een kluitje het riet in moest sturen. Ze zou het gaan uitzoeken..... Na enkele minuten werd ik terug gebeld, er was een fout gemaakt..... GOH dat wisten we nog niet.

  Mijn intentie was niet de reis te annuleren, maar je wilt een totaalbeeld, met alle bijbehorende kosten voordat iets definitief is. Los van het feit dat de site in strijd is met de voorwaarden, onduidelijk is en echt misleidt is het meest vreemde nog wel dat er zonder enige vorm van verificatie vanuit wordt gegaan dat het definitief is. Dus met iemand zijn adres kan je die persoon opzadelen met een geboekte reis van Lidlreizen in samenwerking met De Jong Intra reizen die alleen tegen betaling van een enorm bedrag onomkeerbaar is.

  Bedenk goed voordat u bij deze partijen boekt. Het is misleiding in de reinste vorm en beiden partijen wijzen elkaar aan.

  Boek je een reis van dik 3000 euro en dan krijg je dit. Voor mij nooit meer!

  En als iemand me aan de gegevens van JENS kan helpen, ik wil graag een reisje voor hem boeken, de fijne vent.....

  Door: Sjoerd Kuipers30-09-2017
  Tom Dorsman10-01-2018

  Beste Sjoerd..... Ik herken hier iets....heb voor 4 personen een rondreis naar Italie geboekt met eigen vervoer. moest wel 2x het hele boekingsproces door lopen want ik kon maar voor twee personen tegelijk boeken, maargoed daar is overheen te komen. Na de boekiing kreeg ik de volgende dag de factuur met de hotels....althans een soort van, de genoemde hotels staan in de provincie....waar wordt niet verteld....dus zoeken op internet naar datgene wat je nu eigenlijk heb geboekt kan niet.....zag dat het meerendeel 3 ster hotels zijn dus gebeld met Lidl....kunnen jullei mij zeggen welke hotels we waar krijgen, plus wat kost een upgrade naar vier sterren hotels..... Welke hotels we krijgen kunnen ze niet zeggen....en een upgrade naar 4 sterren is niet mogelijk.....volgende dag weer gebeld eerste persoon aardige medewerker wist niets maar een iemand anders zou me zeker kunnen helpen. Oke verbind me maar even door dan, deze persoon wist ook niets maar zou zortgen dat ik de volgende dag een mail zou krijgen met uitleg......je raad het al...GEEN MAIL. ja wat nu, ik moet de eerste termijn nog betalen, zit te twijfelen of ik dat wel zal doen, heb recht om koteloos te anuleren immers de wet kopen op afstand is hier van toepassing, maarja ik boek niet voor niets een reis, ik wil gewoon op vakantie. Kortom de eerste ervaring met Lidl reizen is niet goed, We zullen zien .

  Martha11-07-2018

  Ik herken veel van je verhaal Sjoerd,de klanten service van Lidl reizen is inderdaad een aanfluiting en de naam niet waard.Zei zijn er echt niet voor hun klanten,En geven andere de schuld.Ik heb mijn verhaal nu ook op deze pagina gezet heden 11 Juli want ik heb het geld van een excursie rondreis Roemenië Moldavië die gepland stond op 9 Juni en door de reisleiding met een smoesje geen door gang kon vinden . Die ik betaald heb nog steeds niet terug.Zou meteen terug betaald wordenHet antwoord van de medewerkster bij Lidl reizen daar zijn ze laks in.Je gelooft het bijna niet dat een klanten service dit antwoord kan geven.Inplaats dat ze daar werk van gaan maken.Voor mij nooit meer Lidl reizen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Hotel Tausend Berge pas op

  Via Lidl reizen een autovakantie geboekt naar het het Sauerland Hotel Tausend Berge op zich gunstig aanbod.
  Helaas moest ik dit annuleren en verzocht ik binnen twee weken na de boeking om te annuleren.
  Dan blijkt dat niet mogelijk te zijn. Heel vreemd want volgens de algemene voorwaarden art 13 zou je zelfs tot een week voor afreizen bij een autobvakantie 80% van de betaalde som terug krijgen bij annuleren. Niet dus ?
  Ik heb zelf maar het hotel gebeld want dit was inclusief ontbijt en eten dus lijkt mij dat tenminste een deel voor het eten wordt terug betaalt ! De hoteleigenaar is zeer bod werd afgepoeierd met de mededeling dat hij daar geen tijd voor had ?
  Ook Lidl reizen gaf geen enkele medewerking. Heel kwalijk dit is makkelijk geld verdienen. Ik raad deze snelle goedkope trips via Lidl dus af.

  Door: Peter21-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Rommelig maar leuke goedkope vakantie

  de organisatie is een beetje een rommeltje wat betreft administratie

  MAAR we hebben uiteindelijk wel voor heel weinig een hele leuke vakantie gehad.
  We zouden voor de prijs zeker nog een keer boeken, want het is gewoon erg goedkoop en ze hebben leuke bestemmingen!

  Door: Gerard11-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  rondreis Italie

  Wij hebben een rondreis Italie geboekt bij Lidl-reizen. Voor ons vertrek was er gedoe over het eerste hotel, waar we zouden verblijven. Dit is in een week drie keer keer gewijzigd en daags voor vertrek kregen we het juiste adres. Gelukkig was het niet hotel Lorenz, waar de recensies heel slecht van zijn. We zijn zelf ook even daar geweest voor het eten van een pizza en kunnen ons iets voorstellen bij de recensies. wat ook vervelend was dat we pas in het het eerste hotel de namen kregen van de volgende hotels. Zo kun je je van te voren niet voorbereiden op de reis. Gelukkig waren de volgende twee hotels wel dezelfde als degene die staan beschreven op de site van de Lidl. Maar goed; alle hotels zijn ons goed bevallen, goede service, goede kamers, goed eten. Je zit niet super de luxe, maar dat weet je. Het ligt er ook aan wat je verwachtingen zijn van een vakantie. Ik zou wel Lidl aanraden om na te denken of ze nog bij Hotel Lorenz een contract willen aangaan.

  Door: Sonja26-08-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Onverwacht goed

  Net zoals velen denk ik hadden wij dit een geprobeerd. Van tevoren de recensies gelezen van de hotels en deze waren verschillend. Eigenlijk gingen wij ervan uit dat hetbtegen zou vallen. Echter......we zijn sinds gisteren terug en het was echt fantastisch afgezet voor het geld wat men betaald. Goede hotels, goed eten en alles was super schoon. Wij zijn zeurpieten voor wat betreft hygiene en eten maar dit zou en ga ik weer doen.

  Door: Erik salden07-05-2017
  Jose09-06-2017

  Welke reis heb je gemaakt?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  wel ok

  mwa..op zich ok. Reis was kwa kwaliteitsprijsverhouden OK. Als je niet zoveel te besteden hebt is dit echt wel een optie. Maar ik ga niet nog eens.

  Door: Henriette30-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Weinig geld te besteden dan ok

  Wij kunnen niet zo vaak op vakantie
  Sommige mensen hebben nou eenmaal meer of minder dan andere mensen te besteden.
  Met Lidl kunnen we wel af en toe er tussen uit.
  Er is best wel wat aan te merken toch op de service en op hoe de reis wordt ingericht.
  Maar met weinig geld te besteden kun je niet zo heel veel kiezen
  En dan is het dus wel fijn dat dit er is.
  Dan maar niet zo duur en chique reizen hoor
  We zijn al lang blij dat het kan af en toe toch

  Door: Tiny 27-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  goedkoop en gezellig reizen met de Lidl

  sommige mensen gaan dan zitten zeuren dat de service niet zo goed is enzo omdat het een goedkoop bedrijf is nou ja dan moet je toch ergens op inleveren soms?!! Maar ik heb eigenlijk nooit echt problemen gehad, we hebben nu al drie keer een reisje geboekt bij Lidl en altijd ging alles eigenlijk best wel prima. Soms een beetje kneuterig qua service, bijvoorbeeld in de informatievoorziening of als je contact hebt, maar zeker niet zo erg als sommige mensen beweren en nogmaals; je betaalt toch ook minder?! Met 'duurdere' reisorganisaties heb ik soms veel slechtere ervaringen gehad dan met onze vertrouwde Lidl dus die prijs zegt ook zeker niet altijd alles dacht ik zo! Ik zou in ieder geval gewoon aanraden om met Lidl op vakantie te gaan, want ze zijn goedkoop en ze leveren mooie reizen. En je hoeft echt niet altijd met de bus hoor haha, wij doen dat wel steeds want dat kan ook reuzegezellig zijn!! En wij zijn steeds ook niet zo heel ver gegaan qua afstand dus dan is dat helemaal niet zo probleem en dan heb je toch een leuke vakantie voor niet te veel geld. Dus voor de mensen met een kleine portomonnee en die gewoon een gezellige vakantie willen raad ik deze zeker wel aan!!

  Door: Dennis de Vries06-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Niet te geloven!

  Niet te geloven, maar wij komen net terug van een 15 DAAGSE reis bij Cappadocië (turkije) op een BOOT! We hadden 7 dagen in vier-sterren hotels en 7 dagen op een boot in een hele mooie hut. En dat alles voor 499 euro per persoon. We hadden er niet teveel van verwacht omdat het zo goedkoop is dat het bijna te mooi is om waar te zijn. En ook omdat we een beetje bang waren dat ALS er iets fout gaat, lidl vaak niet thuisgeeft (dat hoor je vaak met problemen in de supermarkt van ze, dat ze gewoon geen antwoord geven). Dus maar geprobeerd om het proberen. En wat blijkt: niks in minder waar! Potverdikkie, aangenaam verrast door Lidl. Prima boot, prima hotels, reisbescheiden waren duidelijk en HEEL VEEL van turkije gezien. Nog nooit zo goedkoop op vakantie geweest. Een dikke aanrader!

  Door: Klaas Heertjes09-03-2016
  mirjam24-06-2016

  Wij gaan in juli ook zo'n zelfde reis maken. Nu heb ik er nog meer vertrouwen en zin in. :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Niet teveel verwachten

  Niet teveel van verwachten. Het blijft lidl he. Veel voor een lage prijs zeg maar. Maar goed verzorgd allemaal. Dus voor iedereen met een kleine beurs een aanrader!

  Door: Hannie T.25-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  jaaaaaaa!

  Via de supermarkt zelf kwam ik erachter dat ze ook reizen doen tegenwoordig. Wij hebben niet zoveel en dit geeft ons toch de mogelijkheid nog iets van andere landen te zien met mijn kids. Ik ben echt fan en het was supergezellig met iedereen. Veel nieuwe mensen leren kennen en goed verzorgd. Ze letten op je en je hoeft niets zelf te regelen dus dat vind ik wel zo prettig. Ik zal hier zeker weer mee gaan.

  Door: Marjolijn.07-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Bus te laat rotsfeer

  De bus was veel te laat op de ophaallocatie. En iedereen was chagarijnig ook nog daardoor. En we moesten veel te vroeg opstaan. Geen goed begin van een week 'vakantie'!

  Door: George15-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Top voor nop!

  Met weinig geld kun je vaak niet ver. Maar met de Lidl kunnen wij nu toch wat van Europa zien met de bus! Blij mee!

  Door: G & P03-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Busreis - doe het niet!

  Wat een arme troep, met de bus van de Lidl naar Duitsland op vakantie. En dat is nog niet eens zo ver, het kan dus nog veel erger. Allemaal van die zuchtende, stinkende en rare dingen etende mensen in de bus. Om 10.00 pakte iemand dus een broodje haring uit zijn tas, met uitjes en al! Dan ben je toch niet helemaal lekker?! Goedkoop was het wel, maar ik doe dit dus nooit meer. Wat een armoe

  Door: Inez30-09-2015
  Rachel09-03-2016

  WIj hadden het juist vet gezellig in de bus Inez, dat jij nou niet mee wilt doen....

  e van den Boomen05-08-2016

  Wat is dit nu voor rare reactie . Kan Lidle toch niets aan doen als er iemand haring met nog wel uitjes erop in de bus eet Je had zelf ook deze gast aan kunnen spreken hierop. Dit kun je ook meemaken met veel duurdere reisorganisaties

  andrea05-11-2018

  van den Boomen hellemal gelijk....zo gevoel van sommige mensen dat ook met alle vette service worden z nooit tevreden...ik ben blij om te positieve dingen horen want lidl doet echt best in elke gebied...ook bij reclamatie van producten bij kassa nooit problemen met ruilen of geld terug...en vakantie..nou als ben je beitje gezellige mens dan is vakantie waar dan ook ook gezellig en met kleine budget ook nog veel te zien hoort dankbaar te zijn...dat missen sommige mensen...dankbaar zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Schrijf zelf een review over Lidl reizen

  Uw beoordeling