Lidl reizen

Alle reviews

Lidl reizen

55% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (29)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Oostenrijk.

  Vakantie Oostenrijk,

  Wij zouden van 23 t/m 28 januari 2022 voor een korte vakantie naar Oostenrijk. Door omstandigheden kon dit geen doorgang vinden.
  We hebben nagelaten om een annuleringsverzekering af te sluiten,(eigen schuld) maar hadden door onze argumenten (medische reden) naar Lidl reizen toe op wat meer coulance gerekend. Wij gaan door deze ervaring nooit weer een reis via Lidl reizen boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis

  Italie
  Goedkoop is uiteindelijk
  Slechtkoop
  Te veel gedoe!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wellness arrangement met overnachting

  Wellness arrangement met overnachting geboekt voor 21 mei, aangezien Corona kan het arrangement niet volledig plaats vinden
  Als je het wilt verplaatsten komen er wijzigingskosten vanuit het hotel erbij, ik heb bij de Lidl het arrangement geboekt dus lijkt mijn logisch dat je het kosteloos moet kunnen verplaatsen door de omstandigheden
  Bookunited doet hier niets aan, je moet zelf n klacht in dienen bij het hotel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar Turkije

  Impulsief vakantie geboekt naar Turkije voor februari 2020, er stond zonvakantie, bleek het maar tussen 6 en 15 graden te zijn, en kwam er achter dat turkije conflicten had de Koerden, dus meteen daarna gebeld om te vragen of ik er nog van af kon zien, dit kon ter betaling van ruim 200 euro, dit vond ik veel geld, dus ik dacht ik wacht wel tot ik nog wat over een aanbetaling of andere reisinformatie zou krijgen, dit kreeg ik niet, tot ik op begeven moment een annuleringsbevestiging via de email kreeg, dat ik 85% van de reissom moest betalen 812 euro, was dit.
  Dit vond ik belachelijk veel geld, dus gebeld, kreeg een erg onredelijke vrouw na 20 min wachten in de wachtrij aan de telefoon. Heb tweemaal een email gestuurd naar Lidl reizen of ze me tegemoet kunnen komen of met een goede oplossing konden komen, maar tevergeefs.

  Slechte service van Lidl reizen klantenservice en voel me voorgelogen dat het helemaal geen zonvakantie was

  Even via google de gemiddelde temperatuur opzoeken voordat je gaat boeken misschien?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ijsland rondreis

  Super reis in de winter. Zeer professionele reisleidster die ons heel veel informatie gaf, in 4 dagen de hoogtepunten van ijsland gezien, door de slechte weersomstandigheden kon niet alles op de afgesproken dag doorgaan maar alles werd gewoon omgegooid en zo hebben we toch alles gezien. Zeer mooie reis voor een zeer scherpe prijs! Echt super.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rondreis Marroko

  Wij hebben de rondreis Marrakech - Sahara - Fez gedaan. Geweldige ervaring en perfect geregeld. Informatie over uitstapjes en overnachtingen onderweg was helaas niet volledig, maar verder zeker het geld beslist waard. ???????????? ☀️

  mvrgroet, Ingrid

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hotel Gut Funkenhof Sauerland

  Gut beter weglaten. Kleine kamer zonder confort.Tegen meerprijs opgraden naar Suite goed. Ontbijt goed maar eenvoudig. Diner SLECHT zeer SLECHT. Verblijf 4 nachten, maar raden iedereen boeken bij Lidl reizen af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Italië

  Wat hadden wij uitgekeken naar onze reis naar Italië, een rondreis met eigen auto. 3 hotels zouden wij bezoeken,alles gereserveerd door Lidl met halfpension. Voor ons een keer helemaal iets anders en waarschijnlijk de laatste vakantie. Van de 3 hotels was er een goed.
  Na ruim 1100 km. rijden het eerste hotel, vuil, vies onvriendelijk en boven op een berg. Dat lagen ze trouwens alle 3. Lidl mag dat er wel eens bij vermelden want je moet alles met de auto doen. We zijn weer meteen na het zien van de kamer vertrokken. Vuil vies ,onze schuur ziet er 100 maal beter uit. Het 2 de hotel was goed met vriendelijke mensen en goede kamers. Bij hotel 3 stond mooi uitzicht en wij hadden een mooi uitzicht tegen een muur. Wij zijn daar een nacht gebleven omdat we zo moe waren. Volgende morgen meteen vertrokken, slechte bedden slecht eten. De foto's komen ook nog in de openbaarheid, ik wil andere besparen wat wij hebben meegemaakt.

  Dit was onze reis naar Italië
  Bedankt Lidl nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto rondreis Italie

  Eerste hotel Compet Trentino Italië, de verassing was groot, ik zou mijn hond nog niet zo onder brengen, vuil, vies, kapot, werkelijk nog nooit zo'n vieze pakkende kamer gezien. Praten niet mogelijk, wilde zelfs geld bij betalen, maar er was niets vrij zeiden ze, echter volgens ander mensen wel. Lidl service werkte ook niet mee, waardoor de spanning alleen maar op liep. Uiteindelijk GEEN kamer en daar stonde we na 1173 km. Dus nooit meer, ga als wij thuis zijn hier werk van maken, temeer omdat het medische waarschijnlijk laatste vakantie was met mijn vrouw.


  ..her ken Compet hotel Dat vreselijk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onvriendelijk en onbehulpzaam personeel

  Een dag voor vertrek was onze heenvlucht opeens geannuleerd. We waren genoodzaakt om zelf nieuwe vliegtickets te kopen. Lidl-reizen boekt haar vakanties via andere touroperators. Wanneer er problemen zijn, wijzen alle organisaties naar elkaar.

  Administratie en klantvriendelijkheid staan niet bepaald hoog in het vaandel bij Lidl-reizen. Niet bereikbaar in het weekend, terwijl de meeste reizen op zaterdag of zondag plaatsvinden. Niet bereikbaar vanuit het buitenland (0800-nummer). Geen adequate reisleiding ter plaatse.

  Je zou toch zeggen dat wanneer een klant dergelijke ongemakken ondervindt tijdens een reis als de onze, hier op een fatsoenlijke manier wordt omgesprongen. Geen excuses, ze nemen onze klachten in behandeling en binnen 2 maanden krijg je (onder voorbehoud) een inhoudelijke reactie op je klacht. Nog altijd niets gehoord, waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn 600 euro schade.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Roemenië Moldavië reis, april 2018

  Vanaf april liggen wij (ca 40 reizigers) met Lidl in de clinch over deze uitermate slecht verzorgde reis, een reisleidster die beter thuis had kunnen blijven , lunch om 16.15 uur geplande bezoeken die niet doorgingen of waarvan de tijd niet klopte , al met al een puinhoop.
  Nu zijn wij al 3 en een halve maand bezig om genoegdoening te krijgen, Lidl reizen heeft het nog steeds in """BEHANDELING ""
  gelooft u het nog , wegblijven daar >
  Hans Frommé

  Ik herken je probleem helemaal, voor ons ook nooit meer lidl.Klantenservice is naam niet waard.Schuiven alles af op wij zijn niet verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten.Hier neer schrijven heeft geen zin .Wel bij trust pilot dus volg dit advies maar op en bij consumenten kompas.
  Succes

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lidl klanten service maakt zijn naam niet waar

  Op 4 juni 2018 hebben wij een 8 daagse reis gemaakt naar Moldavië Roemenië met lidl reizen.Bij boeking kon je een excursie boeken naar de wijnkelders Cricova in Moldavië 39 euro per persoon wat een hoogtepunt zou zijn voor ons daardoor de keuze voor deze reis.Wat zou plaats vinden op zondag 9 Juni tijdens de reis.De dag er voor werd medegedeeld met een vaag smoesje dat het geen doorgang kon vinden want het zou gesloten zijn om veiligheids redenen.Wij waren slecht met 6 personen die dit geboekt en betaald hadden. We moesten ons boeking nummer achter onze namen zetten en zouden dan meteen ons geld terug krijgen .
  Heb lidl reizen klanten service paar keer gebeld of ik dat geld terug kon krijgen ,het antwoord dat moet van uit Duitsland gebeuren en daar in zijn ze laks,wij hebben daar geen invloed op.
  op 4 Juli om 09.18 uur per mail .
  Geachte mevrouw Wij hebben het nogmaals aan de administratie doorgegeven dat ze u het bedrag van de wijnkelder twv 78,- terugbetalen.
  Zij gaven aan dat ze het gingen overmaken, dit gebeurt in Duitsland dus duurt een paar dagen langer dan vanuit Nederland.
  Met vriendelijke groet
  Vera van Kempen
  Klantenservice Lidl-reizen
  Tot op dit moment 11 Juli een week later nog geen geld terug gehad terwijl je van uit Duitsland ook met een dag geld kunt overmaken en ontvangen.
  Heb ook lidl -service center nederland gebeld, die zeiden wij zijn geen partij in deze, want lidl -reizen is onafhankelijk.Wel vreemd want in elk lidl filiaal liggen de brochures om reizen in te zien en te boeken, zo veel moeite en reclame voor onafhankelijke partij.
  Ik vind het walgelijk dat geld terug gave zo lang moet duren is toch kwestie van enkele dagen en niet al van af 9 Juni wachten op mijn geld .
  Wat vreemd is ik moet wel betalen naar lidl-reizen Nederland ,maar terug krijgen moet van uit Duitsland.

  Mede door mijn klacht ook openlijk op klacht.nl te zetten ,waar lidl Nederland positief op reageerde.Lidl -reizen niet.Heb ik vandaag 20 juli eindelijk mijn geld terug gekregen waar ik vanaf 9juni recht op had.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  9 nachten zuidtirol/toscane/gardameer

  ons eerste hotel Argentum Zuid Tirol een hotel om heel gauw te vergeten met een gastvrouw die niet betrouwbaar is, bij aankomst gaf ze te kennen maar eerst onze kamers te gaan bekijken en de koffers maar in de lobby te laten staan?? wij voelde al nattigheid, en ja hoor wij waren met 2 stellen, een kamer was matig, en een kamer was een bezemkast, de trukje was dat wij terug kwamen voor een upgrade naar het nieuwe gedeelte van het hotel, ze had immers zo gaf ze te kennen een wurgcontract met LIDL en moest het hebben van de drankomzet??? de gastvrouw was niet voor rede vatbaar en zeer onvriendelijk, ze gaf aan dat het alleen maar slechte zou worden en wij maar gauw tevreden moesten zijn. wij hebben inderdaad een upgrade gedaan a € 30,00 per nacht maar de de toon was gezet. het eten zeer matig en voor het dessert moest bij betaald worden.gelukkig was het hotel Villa Maria in de Toscane heel leuk, en ook ons hotel Albergo Sole aan het Gardameer goed en hebben wij op de eerste 3 dagen na nog genoten van onze vakantie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit weer

  Alleen maar minpunten. Op onze rondreis “Betoverend Roemenië en Moldavië” een reisleidster die die naam niet verdiend. Regelmatig waren we te vroeg voor een bezichtiging waardoor we lang moesten wachten, excursies en stadsrondritten gingen niet door wegens tijdgebrek, toegezegde fotostops vervielen, tijdens een stadswandeling wilde ze bidden waardoor we 25 minuten op haar moesten wachten, haar Nederlands is zo slecht dat 1824 1842 werd en 7.30 uur half zeven. Door de reisleidster is deze reis compleet mislukt. Niet boeken dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke goedkope reis

  Heerlijke reis gehad, het was wel erg koud, maar dat los je dan op met gluhwein.
  De omgeving was prachtig, we hebben veel kunnen wandelen.
  Via de Lidl hebben we een erg mooie deal gekregen. Je moet er dan nog wel zelf je feestje van maken, maar dat was voor ons geen enkel probleem. En van het bespaarde geld konden we mooi aan de gluhwein.
  Ik vond het overigens prima geregeld. Je moet er wel goed bijblijven zelf, maar dat is meestal zo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nog niet eens geweest maar nu al geen zin meer....

  Afgelopen week een reis Fins Lapland geboekt met allerlei bezigheden. Tijdens het boekingsproces blijkt dat er diversen opties bijgeboekt kunnen worden. Echter niet online. De reserveringsaanvraag gemaakt, zonder verificatie!, blijkt dit definitief te zijn zonder dat je dit kostenloos kan beëindigen. Terwijl je je reis dus ook niet naar wens compleet hebt kunnen maken met diverse opties.

  Hierover gebeld met Lidlreizen. Voor een ieder, mocht je JENS aan de telefoon krijgen, vraag naar een andere medewerker....
  Eerste opmerking dat ik graag van te voren het totaalbedrag wilde weten kreeg ik direct op onvriendelijke wijze te horen dat de boeking reeds definitief is en dat annuleren kosten met zich mee zou brengen van ruim 30% van de reissom, in ons geval een kleine 1000 euro. Terwijl de boeking en de samenstelling van de reis nog niet eens voltooid was!!!! Toen ik aangaf dat dit in strijd is met de consumentenvoorwaarden van de ANVR had ik ongelijk volgens hem. Hierop gevraagd naar een leidinggevende en dat bleek JENS zelf te zijn. Lidlreizen spreekt zelf van een bindende boekingsaanvraag. Terwijl voor een onomkeerbare boeking de term definitieve boeking gebruikt dient te worden. Nu was het immers nog een aanvraag! Op verdere vragen omtrent de uitbreidingen wist JENS geen antwoord. Als ik het niet eens was met het eea. moest ik me wenden tot De Jong Intra reizen. Deze partij verwijst me weer terug.

  Na veel telefoontjes, mailtjes en de kracht van Sociale media kreeg ik dan eindelijk de toelichting van de extra opties en de bijbehorende kosten. Deze vervolgens bijgeboekt wat resulteerde in een nieuwe bevestiging en nota. Ook hier staat duidelijk op vermeld dat de boeking pas definitief is na het voldoen van de aanbetaling. Echter stonden hier niet alle bijgeboekte opties op. Aangezien Lidlreizen me doorstuurt naar De Jong Intra en deze laatste de factuur verstuurd, heb ik hen benaderd voor de onvolledigheid van de nota. En of het een standaard antwoord is, ik moest weer contact opnemen met Lidl reizen........

  Na wat aandringen heb ik een leidinggevende van De Jong Intra reizen gesproken. Ze kon me niet helpen omdat de boeking via Lidl reizen was gedaan. Maar aangezien De Jong Intra de nota verstuurd heb ik met deze partij van doen. Na een keer of wat uitleggen begrepen mevrouw dat ze me niet weer met een kluitje het riet in moest sturen. Ze zou het gaan uitzoeken..... Na enkele minuten werd ik terug gebeld, er was een fout gemaakt..... GOH dat wisten we nog niet.

  Mijn intentie was niet de reis te annuleren, maar je wilt een totaalbeeld, met alle bijbehorende kosten voordat iets definitief is. Los van het feit dat de site in strijd is met de voorwaarden, onduidelijk is en echt misleidt is het meest vreemde nog wel dat er zonder enige vorm van verificatie vanuit wordt gegaan dat het definitief is. Dus met iemand zijn adres kan je die persoon opzadelen met een geboekte reis van Lidlreizen in samenwerking met De Jong Intra reizen die alleen tegen betaling van een enorm bedrag onomkeerbaar is.

  Bedenk goed voordat u bij deze partijen boekt. Het is misleiding in de reinste vorm en beiden partijen wijzen elkaar aan.

  Boek je een reis van dik 3000 euro en dan krijg je dit. Voor mij nooit meer!

  En als iemand me aan de gegevens van JENS kan helpen, ik wil graag een reisje voor hem boeken, de fijne vent.....

  Beste Sjoerd.....

  Ik herken hier iets....heb voor 4 personen een rondreis naar Italie geboekt met eigen vervoer. moest wel 2x het hele boekingsproces door lopen want ik kon maar voor twee personen tegelijk boeken, maargoed daar is overheen te komen.
  Na de boekiing kreeg ik de volgende dag de factuur met de hotels....althans een soort van, de genoemde hotels staan in de provincie....waar wordt niet verteld....dus zoeken op internet naar datgene wat je nu eigenlijk heb geboekt kan niet.....zag dat het meerendeel 3 ster hotels zijn dus gebeld met Lidl....kunnen jullei mij zeggen welke hotels we waar krijgen, plus wat kost een upgrade naar vier sterren hotels.....
  Welke hotels we krijgen kunnen ze niet zeggen....en een upgrade naar 4 sterren is niet mogelijk.....volgende dag weer gebeld eerste persoon aardige medewerker wist niets maar een iemand anders zou me zeker kunnen helpen. Oke verbind me maar even door dan, deze persoon wist ook niets maar zou zortgen dat ik de volgende dag een mail zou krijgen met uitleg......je raad het al...GEEN MAIL.
  ja wat nu, ik moet de eerste termijn nog betalen, zit te twijfelen of ik dat wel zal doen, heb recht om koteloos te anuleren immers de wet kopen op afstand is hier van toepassing, maarja ik boek niet voor niets een reis, ik wil gewoon op vakantie. Kortom de eerste ervaring met Lidl reizen is niet goed, We zullen zien .

  Ik herken veel van je verhaal Sjoerd,de klanten service van Lidl reizen is inderdaad een aanfluiting en de naam niet waard.Zei zijn er echt niet voor hun klanten,En geven andere de schuld.Ik heb mijn verhaal nu ook op deze pagina gezet heden 11 Juli want ik heb het geld van een excursie rondreis Roemenië Moldavië die gepland stond op 9 Juni en door de reisleiding met een smoesje geen door gang kon vinden . Die ik betaald heb nog steeds niet terug.Zou meteen terug betaald wordenHet antwoord van de medewerkster bij Lidl reizen daar zijn ze laks in.Je gelooft het bijna niet dat een klanten service dit antwoord kan geven.Inplaats dat ze daar werk van gaan maken.Voor mij nooit meer Lidl reizen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel Tausend Berge pas op

  Via Lidl reizen een autovakantie geboekt naar het het Sauerland Hotel Tausend Berge op zich gunstig aanbod.
  Helaas moest ik dit annuleren en verzocht ik binnen twee weken na de boeking om te annuleren.
  Dan blijkt dat niet mogelijk te zijn. Heel vreemd want volgens de algemene voorwaarden art 13 zou je zelfs tot een week voor afreizen bij een autobvakantie 80% van de betaalde som terug krijgen bij annuleren. Niet dus ?
  Ik heb zelf maar het hotel gebeld want dit was inclusief ontbijt en eten dus lijkt mij dat tenminste een deel voor het eten wordt terug betaalt ! De hoteleigenaar is zeer bod werd afgepoeierd met de mededeling dat hij daar geen tijd voor had ?
  Ook Lidl reizen gaf geen enkele medewerking. Heel kwalijk dit is makkelijk geld verdienen. Ik raad deze snelle goedkope trips via Lidl dus af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rommelig maar leuke goedkope vakantie

  de organisatie is een beetje een rommeltje wat betreft administratie

  MAAR we hebben uiteindelijk wel voor heel weinig een hele leuke vakantie gehad.
  We zouden voor de prijs zeker nog een keer boeken, want het is gewoon erg goedkoop en ze hebben leuke bestemmingen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  rondreis Italie

  Wij hebben een rondreis Italie geboekt bij Lidl-reizen. Voor ons vertrek was er gedoe over het eerste hotel, waar we zouden verblijven. Dit is in een week drie keer keer gewijzigd en daags voor vertrek kregen we het juiste adres. Gelukkig was het niet hotel Lorenz, waar de recensies heel slecht van zijn. We zijn zelf ook even daar geweest voor het eten van een pizza en kunnen ons iets voorstellen bij de recensies. wat ook vervelend was dat we pas in het het eerste hotel de namen kregen van de volgende hotels. Zo kun je je van te voren niet voorbereiden op de reis. Gelukkig waren de volgende twee hotels wel dezelfde als degene die staan beschreven op de site van de Lidl. Maar goed; alle hotels zijn ons goed bevallen, goede service, goede kamers, goed eten. Je zit niet super de luxe, maar dat weet je. Het ligt er ook aan wat je verwachtingen zijn van een vakantie. Ik zou wel Lidl aanraden om na te denken of ze nog bij Hotel Lorenz een contract willen aangaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverwacht goed

  Net zoals velen denk ik hadden wij dit een geprobeerd. Van tevoren de recensies gelezen van de hotels en deze waren verschillend. Eigenlijk gingen wij ervan uit dat hetbtegen zou vallen. Echter......we zijn sinds gisteren terug en het was echt fantastisch afgezet voor het geld wat men betaald. Goede hotels, goed eten en alles was super schoon. Wij zijn zeurpieten voor wat betreft hygiene en eten maar dit zou en ga ik weer doen.

  Welke reis heb je gemaakt?

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Lidl reizen

Waarom zou u een reis afsluiten bij Lidl reizen? Lidl reizen is opgericht voor alle klanten en bezoekers van de Lidl. Als u vaak naar de Lidl gaat dan kunt u de posters wel zien op de ramen van allerlei vakanties. Lidl reizen biedt tal van reizen en vakanties aan. Zo hebben ze autovakanties, zonvakanties, verre vakanties, stedentrips, busreizen, cruises. Ook zijn er verschillende aanbiedingen van losse vliegtickets en hotels.

Het is mogelijk om op NederlandReview te lezen wat anderen van Lidl reizen vinden. Hierdoor kunt u sneller een beslissing maken om wel of niet uw vakantie bij hun te gaan boeken. Het is natuurlijk goed om een compleet beeld te hebben van een bedrijf, voordat u er een reis gaat boeken. Bekijk daarom hun website en lees de reviews en beoordelingen over hun op NederlandReview. Natuurlijk kunt u hier ook een review of beoordeling achterlaten om zo anderen te helpen. 

Over Lidl reizen
Lidl reizen is een onderdeel van de Lidl groep. Lidl staat bekend om haar goedkope en betaalbare producten die toch goed zijn. Misschien heeft u de reclames op de televisie weleens gezien waar hun verse groenten altijd (jaar na jaar) in de prijzen vallen.

Lidl is om die reden als supermarkt bij veel mensen populair geworden, maar niet iedereen weet dat de supermarkt dus ook reizen aanbiedt. Extra goed om reviews te plaatsen als u wel al bekend bent met dit bedrijf. Of om reviews te lezen als u dat nog niet bent.

Diensten van Lidl reizen
Lidl reizen richt zich op een groot aantal verschillende soorten vakanties. Het bedrijf biedt onder andere de volgende vakanties en reizen aan: 
•    goedkope vakanties
•    autovakanties
•    zonvakanties
•    verre vakanties
•    stedentrips
•    busreizen
•    cruises
•    losse vliegtickets
•    losse hotelovernachtingen
 

 


Klachten, tips en complimenten over en voor Lidl reizen
Misschien heeft u een tip of een compliment voor Lidl reizen? Dan kunt u deze hier achterlaten bij NederlandReview. Ook kunt u het bedrijf zelf telefonisch, per post of via de mail bereiken. Hoewel Lidl reizen niet van ontevreden klanten houdt, zijn ook de klachten welkom bij hun. Op die manier is het namelijk mogelijk voor Lidl reizen om hun dienstverlening te verbeteren en om ervoor te zorgen dat u ook echt een tevreden klant bent. Alle klachten zijn daarom ook van harte welkom bij Lidl reizen. Natuurlijk worden alle klachten serieus genomen en gezocht naar een passende oplossing. 

Uw mening over Lidl reizen
Heeft u wel eens een reis geboekt via Lidl reizen? Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling terug op NederlandReview. Op die manier kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en om te beslissen om er wel of niet een vakantie te boeken. Goede, slechte en neutrale reviews en beoordelingen zijn allemaal van harte welkom. Schroom daarom niet en laat uw bericht achter op NederlandReview.

Ervaringen over Lidl reizen naar bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Turkije? Goedkope reizen die ook goed zijn? Lees of u hier kunt boeken door ervaringen te lezen van vakantiegangers die u voorgingen! Zodat u precies weet waar u aan begint.

}