Dagtickets

8.5

Bestellen

7.5

Service

9.3

Prijs

8.5

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Dagtickets

Ook besparen op kosten en uitgaven? Bekijk Dagtickets om geld te besparen wanneer u tickets wilt kopen. Tickets voor meer dan 50 attractieparken, musea, dagattracties en dierentuinen in heel Europa. U kunt gemakkelijk en snel korting krijgen op tickets. Ook is het gemakkelijk om de tickets te bestellen op Dagtickets. U krijgt de tickets snel en gemakkelijk geleverd via uw email. Een mooie reisveiling met volop voordeel, dag uitjes en voordeel en korting zijn de belangrijkste steekwoorden voor Dagtickets.
Wilt u weten wat anderen over Dagtickets zeggen en schrijven? Bekijk de reviews over Dagtickets op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende opties en mogelijkheden er zijn om op die manier een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om tickets te kopen bij Dagtickets.

Over dagtickets

Het is mogelijk om snel en gemakkelijk op Dagtickets voor verschillende dierentuinen, musea, dag attracties en ook volop attractieparken een ticket te boeken. Het mooie is dat het niet alleen voor Nederland is, maar voor heel Europa. Na uw betaling zult u direct de tickets in uw mailbox krijgen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u niet in de rij hoeft te staan en hierdoor volop tijd bespaart door gebruik te maken van Dagtickets. 
Dagtickets is een onderdeel van Leisuree. Ook Rides is een onderdeel van Leisuree.  

Diensten van dagtickets

De kerndienst van Dagtickets is natuurlijk het aanbieden van tickets voor tal van attractieparken, musea, dierenparken en dag attracties. Ze doen dit in heel Europa. Ook als u dus op vakantie bent is het goed om te kiezen voor Dagtickets. 

Dagtickets werkt al vele jaren samen met de beste en meest gerespecteerde pretparken, attractieparken, dierentuinen en musea in Nederland, Duitsland, België en vele landen daarbuiten. Dagtickets zorgt voor een uitgebreid aanbod van tickets en werkt altijd aan nieuwe samenwerkingen. 

De tickets zijn natuurlijk geldig wanneer u ze uitprint en een pretpark (bijvoorbeeld) gaat bezoeken. De ticketcodes en de barcodes zijn uniek en worden slechts een keer uitgegeven. U bent dus altijd verzekerd van een veilige boeking voor een geldige ticket.

Door de goede samenwerking met de musea, pretparken en dierentuinen is het mogelijk om u scherpe prijzen aan te bieden. Ook worden er vaak gezamenlijke acties bedacht om u te laten profiteren van de goede samenwerking. 

De betaling op Dagtickets gaat via veilige betaalmethodes. Denk hierbij aan iDeal, paypal en het betalen van uw rekening via de creditcard. Klachten, tips en complimenten over en voor dagtickets

Bij dagtickets is er een aparte afdeling klantenservice. Klantenservice is van groot belang voor dagtickets. Daarom is de klantenservice van dagtickets via verschillende kanalen te bereiken. U kunt ze bereiken via de telefoon, per e-mail, via een chat en ook per post. Het is ook mogelijk om via Facebook ofTwitter contact op te nemen met dagtickets. U kunt reageren en dan binnen 48 uur uw reactie verwachten op uw vraag of klacht. 
Natuurlijk kunt u ook uw tips en complimenten inzenden naar dagtickets. 

Uw mening over dagtickets

Heeft u al een keer een ticket besteld op dagtickets? Laat dan uw mening en review achter op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van dagtickets . Een review geven is in een handomdraai gedaan en het zijn vaak vele mensen welke hier hun voordeel mee kunnen doen. Wacht daarom niet langer en laat uw reactie achter op NederlandReview.


 


Is dagtickets betrouwbaar? En is het goedkoper dan bij de kassa? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij dagtickets.nl - Lees ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Tickets openluchtmuseum

Werkt heel slecht! Bij bestelling krijg je al een lange zandloper en na betalen opnieuw. Vervolgens krijg je een mailtje dat bestelling is geannuleerd en dat je later je geld terug krijgt.

M

M spilt

01-08-2021

0

This is holland tickets

Ongeveer 5 euro korting per ticket. Stuk goedkoper dus . Betrouwbaar en makkelijk te bestellen

M

Mara

14-06-2020

0

Tickets Gardaland

Al meerdere jaren via Dagtickets kaartjes gekocht voor het Italiaanse Gardaland. Altijd ruim €10,- korting en nog nooit problemen bij de ingang gehad. Vooraf wat sceptisch over dergelijke websites (ook door slechte ervaringen bij anderen), maar Dagtickets is zonder twijfel 100% betrouwbaar.

J

Joey

17-06-2019

0

Geen openingstijden

Kaartjes gekocht voor Boudewijn Seapark Brugge, ok ze waren (iets) goedkoper dan aan de kassa. Maar op de dag dat we wilde gaan bleek het park helemaal niet open!! Dat hadden ze er niet bijgezegd. ok ok, eerlijkheidshalve stonden er helemaal geen openingsdata bij als informatie, en ik heb ook niet bij het park zelf gekeken toen ik ze kocht. Maar goed, was op zich wel handige info geweest dagtickets!

H

HenryDK

01-05-2017

5

Familiedag Phantasialand

Met de hele familie naar Phantasialand geweest, een heerlijke dag. Met zo'n groep (wij zijn met zes) is dat een hele dure onderneming, gelukkig hadden we kaartjes met korting gevonden bij Dagtickets.

F

fam. Lijs

29-04-2017

0

Online kaartjes kopen voor uitjes

Online van te voren kaartjes kopen is echt een nieuwe uitvinding haha! Het scheelt wachten bij de locatie en je krijgt nog korting ook. Ik plan altijd een dag in voor bepaalde uitjes, dus ik vind het zeker geen probleem dat ik dan alvast de dag reserveer. En ook leuk voor als je een keer iets leuks wilt bedenken, dan laat ik het gewoon afhangen van een bepaalde aanbieding op Dagtickets.

E

Esther van V.

27-01-2017

0

Goedkope kaartjes Madame Tussaud en niet in de rij

Had mijn kaartjes van te voren vast gekocht want wij wilden naar Madame Tussauds en daar staat altijd zo'n rij voor. Heel handig, want wij mochten gewoon zo doorlopen. Daardoor meer tijd binnen en niet wachten in de kou. En ook nog goedkopere kaartjes!

M

Mariska van de Ven

02-01-2017

0

Kaartjes Phantasialand met korting

Voor de kinderen als kerstcadeau kaartjes met Phantasialand gekocht. Via Dagtickets kregen we korting, daarom hebben we het hier gekocht. Het is allemaal al duur genoeg deze dagen, dus alles is welkom. Bestellen gaat makkelijk

A

Anke

27-12-2016

0

Voordelen nadelen dagtickets kopen

Ik heb hier wel eens kaartjes besteld. Best wel handig, want het is goedkoper en je hoeft vaak niet meer in een rij. Wel zit je natuurlijk dan aan je kaartjes vast. Dus als je niet meer zou willen, dan heb je al wel betaald. Goed om daar even rekening mee te houden, maar dan ben je dus wel goedkoper uit! Ik doe het zelf alleen soms als ik zeker weet dat ik ga en als de korting echt goed is, want soms is het maar een paar euro korting en dan vind ik het vaak toch handiger om het bij de ingang te doen. Het ligt dus even aan de aanbieding.

E

Erwin

22-12-2016

0

Goedkope kaartjes Plopsaland

Kaartjes gekocht voor Plopsaland via Dagtickets. Goedkoper dan aan de deur en we konden de rij overslaan. Meer tijd in het park!

S

Susanna

17-12-2016

0

Dagtickets is super

Dagtickets is super! Vaak veel goedkoper dan aan de kassa. Ik bestel hier (bijna) altijd als ik iets ga doen met me kinderen. Laatst een dikke 7 euro korting per kaartje voor de dungeons in amsterdam. Was gelukkig minder kwijt want die 22 euro was het niet waard. Check trouwens ook vakantieveilingen voor kaartjes van de dungeons want daar had ik er 2 voor nog geen 12 euro pp.

S

Sandaya

11-08-2016

0

Naar Duinrell met 60 euro korting

Met een gezin met drie kinderen is iedere uitstap een grote uitgave en dan is het extra fijn om korting te krijgen als je vooraf online kaartjes kopen kan. Scheelt ook weer in de rij, want onze kinderen zijn nog niet oud genoeg om dan rustig te blijven. Voor een familiedagje in Duinrell kregen we zelfs 10 euro korting per kaartje, dat scheelt dus al gauw 60 euro (oma ging ook mee).

F

Fabian de Zeeuw

19-10-2015

0