NederlandReview

  Ervaringen 123citytrip

  Er zijn een heleboel steden die het zeker waard zijn om eens een bezoekje aan te brengen. Veel ervan zijn al erg bekend maar natuurlijk zijn er nog een hoop meer. 123citytrip kan je aan een stedentrip naar zo’n historische of gewoon mooie stad helpen. Maar wat zul je tijdens zo’n stedentrip allemaal kunnen zien? Welke steden zullen er in hun assortiment zitten? Zal het hotel of de andere accommodatie wel voldoen aan je verwachtingen? Hoe makkelijk zal het zijn om een stedentrip te regelen via hun website? En zul je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van123citytrip je helpt als er iets helemaal mis lijkt te gaan bij je boeking of de city trip zelf? Alleen reizigers die al eens een city trip via123citytrip hebben geboekt kunnen je over dit soort dingen vertellen. Lees hun eerlijke meningen, ervaringen, reviews en cijfers om een idee te krijgen van wat een stedentrip bij123citytrip nou echt inhoudt.

  Over123citytrip

  123citytrip is een vakantiebedrijf en online reisbureau. Ze richten zich vooral op stedentrips, ook wel city trips genoemd. Er zijn vele steden waar je met123citytrip heen kunt, al weet je van tevoren nog niet wat je bestemming gaat zijn. Je kunt namelijk een 3-daagse vakantiereis bij ze boeken. Dit houdt in dat je een reis boekt voor 3 dagen maar nog niet weet waar je heen zult gaan tot je daadwerkelijk vertrekt. Spannend! Misschien wordt het wel Londen waar je de Tower Bridge, London Eye, Big Ben en Tower of London kunt bezichtigen. Natuurlijk kun je daar ook één van de vele musicals bezoeken of een pub in duiken. In Barcelona vind je een combinatie van cultuur, shoppen, kunst, lekker eten, strand en uitgaan. Misschien klopt bij jou wel het gezegde dat alle wegen naar Rome leiden. Je scheurt op een Vespa scooter door de stad en bezoekt zo ’s werelds grootste openluchtmuseum. Parijs is natuurlijk de stad van de liefde, maar met bezienswaardigheden zoals het Louvre, de Opera, (Ja, die van Phantom of the Opera) , de Eiffeltoren, de Champs Elysees, en Mont Martre is er ook voor modeliefhebbers en kunstliefhebbers voldoende te beleven. Andere steden die volgens 123citytrip ook niet vergeten mogen worden zijn Berlijn en Lissabon. Wat zal het voor jou worden? De datum van vertrek kun je dan op een later tijdstip bepalen.


  Wat dingen om te doen in Lissabon.

  Diensten van123citytrip

  Je kunt een stedentrip boeken via de website van123citytrip. Er zit dan een retourvlucht bij evenals twee overnachtingen in een hotel van minimaal 3 sterren. Verder is er nog een klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor123citytrip

  Heb je zelf al eens een verrassingsvakantie via123citytrip bezoekt? Wat jouw bestemming ook is geworden, wij willen alles weten over jouw ervaring met deze reisorganisatie. Was het makkelijk om een city trip te boeken via hun website? Was je blij met de stad waar ze je heen hebben gestuurd? Was de accommodatie echt zo goed? En kon de klantenservice van123citytrip je helpen toen er toch niets niet helemaal naar het zin was? Schrijf je eigen123citytrip review en laat ons weten wat jouw gedachten over123citytrip zijn.

  123citytrip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123citytrip

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is 123citytrip een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123citytrip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123citytrip actief?

  123citytrip is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123citytrip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.