VVV Texel | Texel.net

7.9

Bestellen

7.1

Service

7.4

Prijs

7.5

Levering

76.9%

Zou hier weer kopen

VVV Texel | Texel.net

Als je overweegt om een weekend, een langere vakantie of gewoon een dag door te brengen op Texel, dan is het handig als je allerlei informatie kunt vinden over het eiland. Wat vind je waar, wat is er zoal te doen etc.? Hiervoor kun je terecht op Texel.net. De pagina van de VVV van Texel. Ook bieden zij je de mogelijkheid om via hen een accommodatie te boeken voor je verblijf op het eiland. Hier lees je wat de ervaringen zijn met deze website en deze organisatie.


Over Texel.net

Texel.net is de website van VVV Texel. VVV Texel is al in 1898 opgericht. Hun missie: ‘het mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren (m/v) op Texel’. De taken die zij vervullen zijn het verstrekken van informatie, de marketing en promotie van Texel als vakantie eiland verzorgen en het aanbieden van boekingsmogelijkheden op Texel.


 


Diensten

Je kunt op de website van Texel.net verschillende diensten vinden via de kopjes bovenaan:


Zien en doen

Hier vind je een menu  met informatie over wat je zoal kunt zien en doen op Texel

 • Agenda
 • Actief & Sportief
 • Kunst & Cultuur
 • Wellness
 • Winkelen
 • Voor kinderen
 • etc.

Overnachten

Je kunt hier klikken op de accommodatie van je keuze voor je verblijf, zoals een hotel, bed & breakfast, een vakantiehuisje, een groepsaccommodatie of een kampeerplaats. Vervolgens vul je de gewenste aankomstdatum in, en de verblijfsduur. Als laatste vul je in met hoeveel personen je wilt komen. Hieruit komt een resultaat van accommodaties die aan je zoekopdracht voldoen, deze kun je dan meteen boeken.


Over Texel

Hier vind je allerlei informatie over Texel zelf


 • Nieuws
 • Dorpen
 • Strand
 • Natuur
 • Seizoenen
 • Historie
 • etc.

Over ons

Een stukje over VVV Texel zelf, met informatie over de VVV en informatie voor de TOP leden en de pers. Maar ook vind je hier het contactadres van de VVV met de openingstijden. VVV Texel heeft naast een gewoon telefoonnummer ook een WhatsApp nummer wat bereikbaar is voor informatie.

Klachten

Wanneer je klachten hebt over je accommodatie laat dit dan tijdens je verblijf weten aan je gastheer of gastvrouw. Dan kan er gezocht worden naar een geschikte oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht binnen 2 weken na thuiskomt doorgeven aan VVV Texel. Zij proberen dan samen met jou een oplossing te vinden. Je kunt je klacht doorgeven via de website of via de welkom thuis e-mail die je van ze ontvangt. Ook kun je ze e-mailen of bellen. Geef ook klachten over de website of het boekingsproces door. Zij geven snel antwoord en willen graag helpen.

Wat vind jij van de website Texel.net?

Voelde je je bij het bekijken van de website echt uitgenodigd om Texel eens te gaan bezoeken en daar een verblijf te boeken, of vond je de site niet aantrekkelijk? En wat zijn jouw ervaringen met VVV Texel? Hebben ze je goed de weg gewezen, of mis je nog informatie? Laat ook jouw review hier achter, daar hebben anderen ook veel aan! 

Heb jij via Texel.net een fijne accommodatie gevonden voor jouw zomervakantie? Of vond je de site erg onoverzichtelijk? Alle ervaringen vind je hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Huur bungalow via Kobeko

Kobeko is als verhuurbedrijf van bungalows op Texel niet betrouwbaar. Wij hadden in juli 2023 2 weken De Parel 262 gehuurd en beschreven onze ervaringen in een review. Zo had de koelkast in de woning geen vriesvak, de bedden waren keihard (de matrassen lagen letterlijk op een houten plaat), onze elektrische fietsen konden niet gestald worden vanwege het ontbreken van een sleutel van het aangebouwde schuurtje; de verf van de voordeur was afgebladderd en de drempel bleek bij binnenkomst door en door verrot. Zo ontvang je toch geen gasten in een verblijf waarvoor je zo’n 1000 euro per week moet betalen? De prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Op verzoek van Kobeko schreef ik een review, maar die werd niet geplaatst. Kobeko publiceert nl. alleen reviews die vnl. jubelende teksten over hun verhuurde bungalows bevatten. Het ontbreken van complete informatie is daarmee valse informatie.

J

Job Borg

15-08-2023

0

texel.net gebruik voor het boeken van vakantiehuisjes

Het boeken en zoeken van vakantiehuisjes gaat relatief goed. Je kunt snel zoeken op prijs en datum, wat minder intelligent filteren op type huisjes, woningen, caravans of beoordeling. Heb je eenmaal geboekt, dan is het lastig weer in je account in te loggen. Dat gaat via 2way authentikatie. Dat is zeker qua zekerheid beter, alleen vrij onbeholpen gemaakt. Je kunt alleen inloggen nadat de site je een link stuurt die korte tijd actief is. Niet via een SMS code bijvoorbeeld. Vrij ongebruikersvriendelijk. Het vervelenst echter is dat dat zelden functioneerd. Bijvoorbeeld als je een VPN gebruikt of vanuit het buitenland probeert in te loggen. Wat dat betreft kan er nog het een en ander verbeteerd worden. Ook als je geen veranderingen wilt doen is het prettig als je altijd snel je boeking kan bekijken en gegevens online kunt zien als adres, foto's etc. van de geboekte accomodatie. Helaas zijn de alternatieven mbt huisjes op Texel praktisch afwezig, booking.com en airbnb zijn nauwelijks aktief op Texel.

R

Ronald Dijksterhuis

01-05-2023

0

Vakantie huisje 7069

We hebben 2 prachtige weken gehad in dit huisje. Vriendelijke gastheer en gastvrouw, alles aanwezig , prachtig uitzicht voor, op de Hoge berg en achter grote tuin met aan het eind koeien en kippetjes. Bij aankomst stond er een doosje verse eitjes. Voor herhaling vatbaar!

J

Jan en Anneke de Bont

03-07-2021

0

Fietsen gehuurd bij "fietsverhuur de koog"

Eergisteren wilden mijn vriendin en ik gaan fietsen. Afgelopen week 2 fietsen met honden mandje gehuurd voor 2 dagen. Helaas kon onze hond niet overweg met de mand. Volledig in paniek (niet om aan te horen) terug naar het verhuurbedrijf gefietst. Opnieuw geprobeerd met een losse kar achter de fiets, maar mocht helaas niet baten. Hierom heb ik gevraagd of wij ons geld en/of tegemoetkoming terug konden krijgen /mogelijk was. 42 euro is best een hoop geld als je uiteindelijk geen gebruik kunt maken van de fietsen. Door een medewerker is tot tweemaal toe gemeld dat dit niet mogelijk is en we mochten uiteindelijk een email sturen. Hier zou later naar gekeken worden. Aangezien hiervoor een tegemoetkoming tot tweemaal toe is geweigerd hadden we hier weinig vertrouwen in. Toen ik zei dat ik hier niet akkoord meeging is de eigenaar erbij gehaald. Ik was blij en ging er vanuit dat we geholpen zouden worden. Helaas was dit niet het geval. Hij kwam met vuur in zijn ogen aangelopen (mijn vriendin schrok daar behoorlijk van). We mochten opnieuw een email sturen. Nogmaals aangegeven dat we hier geen vertrouwen in te hebben. Vervolgens werd hier erg boos op gereageerd. In de algemene voorwaarden stond immers dat geld terug krijgen niet mogelijk was. Ik moest niet zeuren ze hadden er immers werk met onze reservering gehad. Op dat moment werd ik erg boos. Ben zelf ook ondernemer en zo ga je niet met klanten om. Aangegeven dat ik hierover een recentie zou schrijven. Vervolgens uitgemaakt voor "toetsenbord ridder" en als deze recentie online zou komen dan zouden de camerabeelden van mij en mijn boze houding online worden gegooid (hiervoor geen toestemming gegeven). Na aanleiding hiervan aangegeven dat ze het geld lekker moeten houden en wens ze er veel geluk mee! Jammer en helaas geen goede ervaring met dit bedrijf.

J

Jarno Kapteijns

02-06-2021

0

Lunch

Ik was gisteren voor het eerst op Texell! Allles fantastsch en mooi! Maar een toeristenboot met een vlag met Trump er op en de tekst Make America great again , kan echt NIET‼️‼️‼️‼️‼️

P

Patty

02-06-2021

0

Bewertungen nicht glaubhaft

Es gibt keinerlei schlechte Bewertungen. Das ist nicht glaubhaft. Wir hatten jedenfalls Pech mit unserem Haus, es hatte keine Bewertung obwohl es schon mindestens 20 J alt ist. Offenbar können die Eigentümer ungewünschte Bewertungen löschen oder die Funktion ganz abschalten. Auch die Stornierungspolitik (business as usual) unter Corona widerspricht europäischem Recht.

M

Maria Müller

09-07-2020

0

Ferienhaus mieten

Ursprünglich hat die Buchung des Ferienhauses für den Juni gut funktioniert. Durch die aktuelle Coronakrise wollten wir das gebuchte Haus umbuchen und statt dessen im Oktober reisen. Trotz der weltweiten Problematik ist VVV nicht imstande verbraucherfreundlich zu handeln. Tatsächlich steht der eigene Gewinn im Vordergrund. Bei einer Umbuchung wird tatsächlich nicht eine Umbuchungsgebühr in Rechnung gestellt, sondern die komplette Stornogebühr Plus neue Buchung komplett in Rechnung gestellt. Unfassbar in dieser Zeit. Für uns jetzt und in Zukunft keine Option für eine neue Buchung. Auch ein Gutschein wurde uns nicht angeboten. Leider nicht zu empfehlen!!!

K

KH. Hansen

19-04-2020

0

Ziek zijn.

Vakantie moeten annuleren. Dit is heel netjes op genomen door de VVV. en ik dank ze voor hun medeleven. alles werd netjes af gehandeld. Ben hier erg content mee. Heel fijn team VVV Texel. Ga zo door hier word een mens toch ook weer blij van. Groet J.v.d.Broek

J

Jaap van den Broek

12-05-2019

0

Een hoeraatje voor duinpark De Robbenjager!

De tweede week van juni 2018 verbleven wij in een chalet op De Robbenjager. Op dit duinpark wordt alles gedaan om het de gasten optimaal naar de zin te maken. We werden er zelfs getrakteerd op de Hollandse nieuwe haring! Alles op het park is pico bello voor elkaar. De chalets zijn modern en sfeervol ingericht, up to date, en van alle gemakken voorzien. Het park ligt op een unieke locatie, dicht bij de vuurtoren, het strand, en ook nog eens op het allermooiste gedeelte van Texel.

A

Anneke Wind

20-06-2018

0

Hele fijne vakantie op Texel

Veel gewandeld op Texel, we hebben een fijne vakantie gehad, mede dankzij de VVV waar we hadden geboekt en waar ze met veel enthousiasme ons hebben geholpen en tips hadden voor mooie wandelingen. Ik vind het de laatste jaren overigens wel druk worden op Texel, wij mijden tegenwoordig de vakanties, vooral in de zomer. Maar dan heb je er een prachtig rustig eiland aan, dat bovendien nog verrassend goed bereikbaar is ook. Prachtig!

M

Marjorie

12-03-2018

0

Goede tips van VVV

Heerlijk uitgewaaid OP Texel en mede door de tips van de VVV allemaal leuke dingen ontdekt. Aanrader!

G

Gonne Bevers

08-11-2017

0

Texel is prachtig

ik hou erg van de rust op Texel en er is vaak meer te doen dan je denkt, meestal weet de vvv wel iets te vertellen en daarom vind ik ze erg leuk ik ben nooit iets geboekt bij ze, maar wel informatie opgezocht

H

Hans Pieterson

23-09-2017

0

Goede tips van VVV

Texel is een erg mooi eiland, ik kom er al jaren, maar ik ga elke keer toch ook even langs de VVV, want ze hebben altijd wel wat interessants of een leuke aanbieding of activiteit. Wel jammer dat het eiland door steeds meer mensen is ontdekt. In de zomer kan het redelijk druk zijn, maar gelukkig is het eiland groot genoeg om voor iedereen wel een mooi plekje over te houden. Maar ik ga zelf het liefst niet in de zomermaanden, want hoe rustiger het is, hoe leuker ik het vind persoonlijk. En ook in het laagseizoen is er genoeg te doen, vooral als je even langs de VVV gaat.

J

Jonne Zwieps

12-07-2017

1