Stayokay

4.6

Bestellen

5.4

Service

6

Prijs

6

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Stayokay

Stayokay: voor iedereen een geschikt avontuur. Verspreid op meer dan twintig plekken in Nederland en op locaties die je niet direct verwacht: daar vind je Stayokay. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen met Stayokay? Lees hier de ervaringen van andere vakantiegangers!

Over Stayokay


Stayokay heeft een hele lange geschiedenis. Wist je dat deze geschiedenis al in 1929 begint? Toen alleen nog onder de naam NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale). Jongeren uit de stad trekken er zelfstandig op uit om op avontuur te gaan in de Nederlandse plattelandscultuur en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het NJHC biedt hen een plek waar je op eenvoudige en verantwoorde manier kon verblijven en ontmoeten, waarbij het niet uitmaakte welke levensovertuiging je had, waar je vandaan kwam of uit welke klasse je stamde. In de jaren erna ontwikkelde het NJHC zich, het werd een moderne hostelketen waar veel verschillende soorten mensen vonden wat ze zochten. Of je nou op zoek bent naar een kamer met eigen sanitair, een professionele keuken of een logeeradres voor grote groepen - je vindt bij NJHC wat je zocht. Ook kun je er nog steeds veel leuke mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Sinds 1929 is er slechts één ding veranderd, de naam. In 2003 veranderde de naam naar Stayokay.
 Kussengevecht in de Stayokay in ApeldoornDe mensen die bij Stayokay komen, zijn niet meer alleen jongeren uit de stad. Inmiddels weten ook families, individuele reizigers, groepen, scholen en bedrijven hun weg te vinden naar de hostels van Stayokay. Scholen, vriendengroepen en andere groepen mensen komen samen in de hostels. Hieronder lees je meer over de verschillende gasten en wat hun mogelijkheden zijn.

  • Families. Elk hostel heeft activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Als gezin slaap je bovendien altijd op een speciale familiekamer, deze deel je niet met andere gasten
  • Individuele reizigers. Met de vele gemeenschappelijke ruimtes blijf je nooit lang een individuele reiziger, want je maakt hier snel contact met reizigers over de hele wereld!
  • Groepen. Op zoek naar een gezellige tijd met vrienden, het voetbalteam of je collega's? Dan ben je bij Stayokay aan het juiste adres.
  • Scholen. Al meer dan tachtig jaar weet het onderwijs zijn weg te vinden naar Stayokay. Met speciale onderwijsarrangementen en de vele belevenissen rondom de hostels zal dit ook nog lang zo blijven.
  • Bedrijven. Je vindt bij Stayokay bijzondere vergaderlocaties voor grote en kleine groepen.

Was jouw stay okay?


Heb jij weleens gelogeerd, geborreld, gedineerd of iets heel anders gedaan op een van de locaties van Stayokay? En hoe vond je het? Als jouw verblijf niet uitstekend was, dan is het belangrijk dat je contact opneemt met de organisatie. Naast het oplossen van je probleem, kunnen ze leren van de problemen die jij tegenkwam en met je meedenken om jouw 'stay' meer dan 'okay' te maken de volgende keer.

Hoe was jouw verblijf bij Stayokay?


Ben jij wel eens bij Stayokay geweest? Hoe vond je het? En ging je voor een korte of een lange vakantie? Wat vond je van je logeeradres, hoe waren de mensen en hoe is het je bevallen? Naar het antwoord op deze vragen zijn veel mensen op zoek. Kun jij hen meer informatie geven? Laat dan hier jouw recensie over je verblijf bij Stayokay achter.


Je vindt ze overal: Stayokay. Is dit de ideale manier om ergens goedkoop te overnachten? Wat zeggen hun gasten? Lees hun reviews en ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Eten

Het eten is niet te eten behalve het toetje de hele groep had buikpijn van eten. Al ben je breder dan kan je je niet omdraaien in de douche. Ook zijn de bedden niet lekker. Kussens zijn veelste zacht ik voel dat kussen gewoon niet. Toen ik op de website keek zag het er heel anders uit.

M

Mandy de breijer

16-09-2021

0

Stayokay Vondelpark A’dam

Veel plekken zijn afgesloten en is geen toegang toe die ook op de foto’s van de website staan. Ook is de bar slecht, veel dingen op de menu kaart zijn er helemaal niet. De kamers zijn mooi en netjes maar erg warm. Een airconditioning zou fijn zijn. Verder prima, mooie stayokay.

A

Anoniem

17-07-2021

19

1 overnachting

Netjes en schoon! Kon alleen maar een 2 persoonskamer boeken door het virus, moest ook voor 2 personen afreken terwijl ik alleen ben. Hostel in soest is dit niet het geval

B

Bunk

26-06-2021

0

Hostel stayoke utrecht

Goed!

A

Anita Joosten

13-05-2021

0

overnachting

we verblijven momenteel bij stayokay, alles prima in orde. maar straks per 1 juni worden wij gewoon op straat gezet. Schandalig!

J

jan jansen

09-05-2021

0

stay ok maastricht

Ik ben vaker in de stayokay maastricht geweest maar ik vond het dit keer bar slecht, ik had een full packet genomen bed opgemaakt enzo Volgens de site kan je inchecken tot 23.00, ik had een cursus en kwam dus 22.30 aan Ik ging inchecken en er zou dus een bed klaar zijn met mijn naam, het bed van nr 1, op de zaal waren de bedden dus al vergeven ( of er lag iemand illegaal ) en kreeg van de gene die er al lagen waar wilt u gaan liggen, Ik heb toen de receptioniste er bij gehaald die zuchtend mee ging, dus er was nog een ander bed voorradig, van iemand die toevallig die nacht uit was en niet terug zou komen die dag maar anders had ik mooi gekeken als het vol geboekt was

E

ellen

10-11-2019

0

Nette plek, voor goedkope prijs

Allemaal niet heel speciaal, maar blij met de goedkope plekjes waar je kan overnachten. Ontmoet wel leuke mensen (ALS ze niet snurken ;-) ;-)

W

Wesley

30-06-2018

1