Hotelbeekhuizen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hotelbeekhuizen.nl

Zoek je naar een hotel om te overnachten? Wil je soms een bruiloft of zakelijke activiteit organiseren? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de ervaringen zijn. Alle beoordelingen die je leest zijn eerlijk geschreven.


Wat is Boutique Hotel Beekhuizen?


Bij Boutique Hotel Beekhuizen kun je niet alleen overnachten. In het hotel kun je ook terecht voor zakelijke activiteiten en het vieren van een bruiloft. Het gebouw bevindt zich in het Nationaal Park de Veluwezoom. Het betreft hier een historische locatie. Gasten kunnen hier naar eigen zeggen een zorgeloze tijd beleven, zonder dat zij zich druk hoeven te maken. In Boutique Hotel Beekhuizen kun je even alles vergeten. Je kunt je bijvoorbeeld tegoed doen aan een luxe ontbijt of een wandeling maken door het bos. In de honesty bar kan een drankje gedaan worden. Iedere lodge en suite zijn op een unieke manier ingericht. Je kijkt uit over de natuur en je hebt privacy. Het hotel wordt verder omschreven als gastvrij, persoonlijk en kleinschalig.


Overnachten


Wil je een overnachting boeken? Dit kan met een aantal stappen gerealiseerd worden. Deze zijn allemaal te volgen op de website van Boutique Hotel Beekhuizen. Op de overnachtingspagina worden alle overnachtingsopties weergegeven. Volgens dit bedrijf zorgt een boeking voor een verblijf in een eigenzinnig, charmant en kleinschalig hotel. In het pand zijn 21 lodges aanwezig. Deze worden omschreven als karakteristiek en sfeervol. De slaapkamers zijn ruim en je kun je er privé terugtrekken. Ieder verblijf heeft een uniek interieur. Dit past bij het hotel en de omgeving.


Locatie


Het Nationaal Park Veluwezoom bestaat uit 5.000 hectare. Er wordt gesproken over een landschap met veel afwisseling. Er is sprake van een ongerepte natuur. Je vindt er onder andere een ongerept bos, heideveld, zandverstuiving en landgoederen. Volgens de medewerkers van Boutique Hotel Beekhuizen brengt de omgeving eenieder tot rust. Er kan eveneens van de natuur genoten worden. Deze locatie ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum in Arnhem. Er is circa 350 kilometer aan fiets-, loop- en ruiterpaden. Je moet niet vreemd opkijken als je onderweg een zwijn, das, ree of hert tegenkomt. In de buurt zijn nog leuke speciale stadjes en dorpen. Er is veel te beleven op culinair en cultureel gebied.


Bruiloft


Wil jij je bruiloft op een speciale manier vieren? Dan is het wellicht een idee om dit bij Boutique Hotel Beekhuizen te doen. Bruiloften zijn speciale dagen. Deze willen de meeste mensen op een bijzondere manier vieren. Je kan een ceremonie in de tuin organiseren. Dit kan ook op de beek of in een van de bossen. Er worden een hoop opties op de site beschreven. Daarnaast kun je contact opnemen met een van de personeelsleden. Je kunt dan een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Jouw bijzondere dag kan afgesloten worden met een romantische hotelovernachting. Bijvoorbeeld in een kamer waar een jacuzzi aanwezig is. De gasten kunnen hier eveneens overnachten.


Zakelijk


Op zakelijk gebied zijn er diverse opties. Zo kun je er bijvoorbeeld een vergadering organiseren. In plaats van een druk kantoor zitten jullie dan in een rustige omgeving, omringd door de natuur. Het behoort ook tot de mogelijkheden om er een aantal dagen met het team te verblijven. De sfeer wordt omschreven als informeel en ideaal voor vergaderingen en ontspanning. Tussen de brainstormsessies door is het mogelijk om activiteiten te plannen.


Klantervaringen


Heb jij weleens overnacht in Boutique Hotel Beekhuizen? Ben je hier geweest in verband met een bruiloft of zakelijke activiteit? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)