EenVakantiehuisje.nl

7.1
6.8

Bestellen

7.2

Service

7.2

Prijs

7.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

EenVakantiehuisje.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Eenvakantiehuisje.nl? Bij Eenvakantiehuisje.nl kunt u een vakantiehuisje, een vakantie bungalow, een goedkope vakantie of een last-minute boeken. Er zijn volop mogelijkheden. Het is natuurlijk goed om te zien en te ontdekken wat anderen van Eenvakantiehuisje.nl vinden. Lees daarom de verschillende reviews op NederlandReview om zo een goed beeld te krijgen van Eenvakantiehuisje.nl. NederlandReview is een website waar meningen, reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties van hun klanten verzameld worden.  

Over eenvakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl is in Harderwijk gevestigd. Alle activiteiten worden via het internet uitgevoerd. Het is goed om te weten dat er volop mogelijkheden zijn om er een goede vakantie te boeken. De site is vooral gericht op het verhuren van vakantiehuizen, vakantie bungalows en vakanties. Het is erg gemakkelijk en eenvoudig om een vakantiehuisje te boeken op Eenvakantiehuisje.nl. 

Diensten van eenvakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl houdt zich bezig met het aanbieden van vakantiewoningen, vakantiehuisjes, vakantie bungalows en ook goedkope vakanties en last minute reizen. Het is goed om de website te bezoeken om zo te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn op de site Eenvakantiehuisje.nl.
Klachten, tips en complimenten over en voor eenvakantiehuisje.nl
Helderheid en eerlijkheid zijn belangrijk. Ook bij Eenvakantiehuisje.nl. Het is daarom gemakkelijk om een klacht in te dienen of kenbaar te maken. Heeft u een klacht dan kunt u die per post inzenden naar Van Essen Recreatie, afdeling Klantenservice,Touwbaan 80,3841GA, Harderwijk.

Klacht over totstandkoming overeenkomst

Als u een klacht heeft over hoe de overeenkomst tot stand is gekomen dan kunt u deze klacht melden tot een maand nadat u dit kennis heeft genomen van de feiten. Hierna zult u binnen 14 dagen een reactie ontvangen op de klacht. 

Heeft u een klacht over een vakantiehuisje?

Het beste kunt u dan tijdens uw verblijf met de reisorganisator contact opnemen. De contactgegevens staan allemaal op de reisbescheiden

Zijn uw klachten niet naar tevredenheid opgelost,  dan kunt u uw klacht kenbaar maken bij de geschillencommissie van de Thuiswinkel organisatie www.sgc.nl.

Uw mening over eenvakantiehuisje.nl

Heeft u al een keer een vakantiehuisje, bungalow of vakantie geboekt via Eenvakantiehuisje.nl? Dan zien we uw mening over hun graag terug op NederlandReview. U helpt anderen om zo sneller een goede mening te vormen over hun. Ook weten ze dan sneller of het slim is of niet om een vakantiehuisje of bungalow via Eenvakantiehuisje.nl te boeken. Wacht niet langer en schrijf uw review op NederlandReview.

Wanneer je er even tussenuit wilt en je hebt geen caravan of tent, of je houdt nu eenmaal niet van kamperen, dan ga je op zoek naar een vakantiehuisje. Als je gewoon in Nederland wilt blijven of eens de zon op wilt zoeken in Spanje, kun je bij eenVakantiehuisje.nl zoeken naar een leuk verblijf. Mocht je zelf iets willen verhuren, dan kan dat ook via hen. Wat de vakantiebelevenissen zijn van anderen die via deze website een huisje huurden lees je hier bij NederlandReview.

Over eenVakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen van particulieren in Nederland, Spanje, Duitsland en Tsjechië. Vanuit het kantoor in Harderwijk wordt de regionale kennis toegepast op het gehele werkveld. Zij houden zich bezig met de professionele (toeristische) verhuur, en alles daar omheen. De bemiddeling nemen zij op zich. Een particuliere huiseigenaar hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de promotie van zijn/haar huis.

Diensten

Huren

Je kunt 24/7 je gewenste vakantiehuisje reserveren op de website. Eerst kies je een land, daarna een regio, en vervolgens hoe lang je wilt verblijven. Daarna kies je de aankomstdatum van je voorkeur, en de vertrekdatum. Dan komt er een lijst tevoorschijn met huisjes die je in die periode kunt boeken. Klik bij de door jou gewenste accommodatie op de rode button Prijzen/Boeken, lees de korte uitleg en vervolgens klik je op de kalender op de aankomstdag. Kies de vertrekdag en vul je gegevens stap voor stap in. Voor je de boeking definitief maakt krijg je eerst nog een duidelijk overzicht. Daarna ontvang je een elektronische bevestiging met alle gegevens. Daarin staat een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op de site. Dan moet u nog de namen en geboortedata invoeren van alle reizigers. Daarna betaalt u via iDeal, creditcard of internetbankieren. Het is ook mogelijk om telefonisch te boeken via 0341  43 29 95. Alle prijzen zijn inclusief BTW en boekingskosten (€ 30,-).

Verhuur

Wanneer je zelf een woning hebt maar deze niet gebruikt, dan kun je er voor kiezen om hem onbeperkt te verhuren. Maar het is ook mogelijk om alleen tijdens de tijden dat je er zelf niet bent de woning te verhuren om te voorkomen dat het tussentijds leeg staat, en om een zakcentje bij te verdienen. Wanneer je voor verhuur kiest via eenVakantiehuis.nl ga je er samen voor zorgen dat de bezettingsgraad sterk wordt verhoog. Met de juiste promotie zorgt eenVakantiehuis.nl er voor dat je woning de verhuurprognose haalt. Als je geïnteresseerd bent in deze dienst dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met eenVakantiehuis.nl. Zij vertellen je graag alle details die je weten wilt.

Klacht

Heb je een klacht m.b.t. de totstandkoming van de overeenkomst? Meld deze klacht binnen een maand. eenVakantihuis.nl geeft uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de klacht schriftelijk een inhoudelijke reactie. Kom je tijdens het verblijf in één van de huizen iets tegen wat voor verbetering vatbaar is? Neem dan meteen contact op met de reisorganisator / leverancier.

Heb jij hier al gehuurd?

Heb je zelf al eens een huisje gehuurd via eenVakantiehuis.nl en heb je een heerlijke vakantie gehad zonder problemen? Of verhuur je jouw vakantiehuis via eenVakantiehuis.nl? Vertel hier bij NederlandReview over jouw ervaringen met deze organisatie. Door onze ervaringen samen te delen, worden we allemaal wijzer en kunnen we makkelijker keuzes maken. 

Een vakantiehuisje huren een goed idee? En zijn ze betrouwbaar? Dat vertellen klanten die u voorgingen op NederlandReview. Zo weet u zeker of u wel of niet kunt boeken voor een leuk reisje!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

EenVakantiehuisje.nl

Vergelijk reviews en bekijk EenVakantiehuisje.nl