Attractie- & Vakantiepark Slagharen

4.5

Bestellen

4.2

Service

4.3

Prijs

4.8

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren. Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld. Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier bij de reviews over dit park.


Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een attractie- en vakantiepark in Slagharen, gemeente Hardenberg in Overijssel. Het park bestaat sinds 1963 en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Verder bestaat het park uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland. In het gedeelte van de entree staan attracties als de Apollo, Free Fall en Enterprise. In het noordelijke deel staat de Wild West Adventure, de achtbaan Gold Rush en Tomahawk. Aan de Mainstreet vind je het reuzenrad Big Wheel en de Sky Tower. Een kabelbaan boven Mainstreet met stations bij de Apollo en Kids Country verbindt de twee delen van het park. Op het vakantiepark staan stacaravan's en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping die bij Attractiepark Slagharen hoort.  
Diensten

In Slagharen kun je terecht voor een dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen, maar ook voor een weekend of midweek kun je hier een huisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Helemaal bovenaan in het bruine gedeelte kunt u de volgende informatie vinden: openingstijden, veelgestelde vragen, nieuws, contact en route.


Hieronder zijn vier onderdelen te vinden:

  • Attractiepark: attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen,
  • Vakantiepark: accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties.
  • Waterpark: openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's.
  • Evenementen: Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest.

Je kunt op de website met korting entreetickets bestellen of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier.


Klachten

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari t/m maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. Ook kun je online een contactformulier invullen of schrijven naar:
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Postbus 10
7776 ZG Slagharen
Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.


Deel jouw mening over dit park!

Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Of vind je het niet zo leuk als je verwacht had? Hoe beviel jou de accommodatie die je had geboekt? Vertel ons alles over deze en meer dingen die jij ervaren hebt op deze plek. Hier hebben anderen profijt van. 


Lees beoordeligen en reviews van klanten en bezoekers van Attractie- & Vakantiepark Ponypark Slagharen! Hoe beoordelen zij en hun kinderen hun verblijf?


 


Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren! Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld! Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier in de reviews op ErvaringenSite. 


Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen park in Slagharen, in Hardenberg, Nederland. Het park werd in 1963 opgericht en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Het park bestaat uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland.  


Op het vakantiepark staan stacaravans en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats genaamd Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping bij Attractiepark Slagharen.   Ontdek attractie- en vakantiepark Slagharen!


Diensten 

Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je terecht voor een dagje uit met het hele gezin, maar ook voor een weekend of midweek kan je hier een vakantiehuisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Hier vindt je de vier grote onderdelen van attractie- & vakantiepark Slagharen.


Attractiepark

: attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen, 


Vakantiepark

: accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties. 


Waterpark

: openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's. 


Evenementen

: Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest. 


Je kunt op de website tickets bestellen met korting of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier. 


Klachten 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari tot en met maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. je kan ook online een contactformulier invullen of schrijven naar: 
Attractie- & Vakantiepark Slagharen 
Postbus 10 
7776 ZG Slagharen 
Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 


Deel jouw mening over dit park! 

Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Zijn er attracties die echt moét gedaan hebben? laat het weten! Zo geef je toekomstige bezoekers de nodige tips & tricks om alles uit het park te halen! 


Ben je van plan om naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan? Lees dan zeker enkele reviews! Ook op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Slagharen

Slechte review alles moet met pinnen totale controle rot op met die bende nwo fuckers

R

Remco

27-12-2022

0

Kerstachtig weekendje

Dit is voor ons de vierse keer dat we een weekendje slagharen doen net voor de kerst. Wel echt de laatste keer! Alles is zoveel minder. De aankeidng is minimaal, het personeel chagerijnig, in de restaurants alles digitaal de gezelghed, warmte en sfeer is er totaal uit. In de lucky nugget is veel kapot en moet je tokens en tickets natellen want t klopt 9 van de 10 keer niet. Ons huisje was bij aankomst niet schoongemaakt. Snoeppapiertjes op de vank een vieze magbetron en er stonden namen in de spiegel geschreven, keukenkastjes kon je 10 jaar een vingerafdrukken vanaf halen! Maar goed er was schoon beddengoed en we eten er toch niet dus prima. Wel bij de receptie gaan melden zodat wij hier niet later de rekening van krijgen. Het antwoord wat we kregen was oke ik noteer het. Euhm voor ons niet perse nodig maar een beetje klantvriendeljkheid en een soory voor t ongemak of ohjeh dat is noet de bedoeling is dan vaak op zn plaats toch!? Nope we hebben vier jaar lang jullie groots aangeprezen voor kerst lol en gezeligheid maar dit jaar slaan jullie de plank bolledig mis!

V

Vermeer

17-12-2022

0

Dagje attractiepark ( Gokcity ).

Een dagje attractiepark met het hele gezin slecht bevallen . 1) het kan beter gokcity slagharen heten. 2) ten minste 30 procent van de attracties werken niet . 3) je wordt er behoorlijk lastig gevallen door de wespen . Mijn advies is kijk even verder voor iets anders.

H

H Doldersum

18-08-2022

0

Wigwam overnachting

Bij aankomst op het park was inchecken om 10:00 niet mogelijk, terwijl dit wel in de mail vermeld stond. Om 15:00 konden we terugkomen. Echter stond er om 15:00 een rij van een halve kilometer! (Lees 2 uur wachttijd). Vrijwel alle gasten die wij tegen kwamen klaagde hierover (en terecht!). Wij besloten om eerst wat te gaan eten. S middags kwamen we er al achter dat je daar snel bij moest zijn want reserveren in de restaurants kon niet, maar door personeelsproblemen waren niet alle horeca gelegenheden open. Het was merkbaar dat dit de sfeer op het park beïnvloeden. Wij zaten om 16:00 al in Carthwrites zodat we zeker waren van een tafeltje, kwam je om 17:00 aan zat het restaurant vol, je werd ook niet ontvangen dus mensen die binnenkwamen stonden daar maar een beetje. Overigens werd maar de helft van het restaurant gebruikt, de andere helft was afgezet. Dit was wel terecht want het personeel kon het nu al niet bijbenen. Het eten was overigens wel erg lekker. 9 van de attracties waren gesloten, daarnaast dus ook een aantal horeca gelegenheden en shops. Het leek alsof het park erg geleden heeft onder de coronapandemie en dat nu probeert in te halen. Ik denk alleen dat de gasten niet zoveel hinder mogen hebben hiervan. Een voorbeeld is ook de gezellige bingo avond. De entertainment was geweldig goed, echter stond de barman helemaal alleen, hij kon het echt niet aan en verdronk in het werk. In plaats dat een van de drie cowgirls bij sprong, bleven zij een soort staan met hun rok te draaien ( er was een cowgirl actief bezig). Dit was gewoon sneu om te zien. Daarnaast de prijzen van de bingo, ik zou mij als Slagharen schamen! 5,- per bingo kaart betaald en dan kun je (mensen niet lachen) een platic wipwap winnen of een mini poolsetje. zelfs de showmaster schaamde zich voor deze prijzen. Het personeel op het park leek ook niet goed op de hoogte van openingstijden/inchecken etc. Wanneer we een vraag stelde aan bijvoorbeeld de receptioniste kon ze geen duidelijke antwoorden geven en liet ze weten het niet te weten (openingstijden supermarkt op het park bijv). Vanwege drukte in de horeca besloten we via mijn Slagharen te boeken voor het buffet bij big Jake. Bij het inchecken werd er gezegd dat het restaurant vanwege personeels te kort waarschijnlijk dicht zou zijn. Ik liet weten daarvoor geboekt te hebben. De receptioniste liet weten dat we op de dag zelf naar de guest service konden om te vragen wat er open zou zijn, maar dat als het dicht zou blijven we een tegoedbon a 27,50 voor een familie pizza zouden krijgen. We hadden net bijna 100,- aan een buffet uitgegeven! Hier werd nauwelijks op gereageerd en we moesten het zelf maar uitzoeken. Best slecht voor een receptie toch? Te kort aan personeel kunnen we begrijpen, maar de continue benoeming hiervan in alle gelegenheden en daarnaast de lage kwaliteit van het personeel maakte ons verblijf minder aangenaam. Misschien kan het park iets met deze feedback

V

Verginia

27-04-2022

0

Op de camping

Goeiuh middag ik heb een klacht wij zijn gisteren avond om 9 uu al vertrokken als wij mensen bij ons slapen willen hebben op de camping dan moeten wij daar ook voor betalen hoe is het vredesnaam mogelijk dat dat bij jullie niet gebeurt iedereen kan maar gebruik maken van de camping en 8 auto's op in camping veld dit is egt een teleurstelling vakantie geweest egt spijt dat we zijn geweest veel overlast s nachts muziek en de toilet verzieningen ranzig ik ga een negatief bericht over jullie zeggen op facebook en noem maar op ik hoop dat jullie nooit weer gasten ontvangen vriendelijk a de jong camping plaats na 19 we zijn al eerder vertrokken en jammer voor ons geld maar dit gun je niemand zo

H

Hendrikje

26-09-2021

0

Kampeerplaats

Dit jaar stond mijn zus op colorado city in een stacaravan en wij met de caravan op de camping van slagharen. Ik ga er nooit meer terug! De stacaravan viel bijna van ellende uit elkaar, schandalig dat daar nog 1300 euro voor 2 weken voor gevraagd wordt. De camping is tot laat rumoerig met veel geschreeuw en muziek om je heen. Na 4 dagen snel weggereden om er nooit meer terug te keren.

K

Kirsten

11-08-2020

0

4 personen in pretpark

Wat een aanfluiting. We hebben het halve land afgereisd om hier te komen. 1 van de 2 kinderen kon slechts een attractie vinden die hem leuk leek. Halverwege de rit had hij alweer spijt van die keuze. De ander is helemaal nergens in geweest. We zijn 2 keer het hele park overgelopen en stonden binnen anderhalf uur weer buiten. Kan aan persoonlijke smaak liggen natuurlijk, maar wat ECHT niet kan is hoe commercieel dit park is. De hele hoofdstraat (75% van het hele park) bestaat uit winkels, arcadehallen en horeca (waarvan grootste deel dicht). Dit park heeft meer winkels, horeca en arcadehallen dan attracties (33 attracties en 36 winkels). Je kunt hier eenvoudigweg geen entree voor vragen.

N

Nederlandse Familie

26-08-2019

0

Ervaring pretpark

Nou, deze zomer niet echt een leuke dag gehad. Werd misselijk in soort van zweefmolen. Gebeten door een pony. Best wel wakker gelegen de nachten daarna

T

Tobias R

08-09-2018

0

SUPER weekend gehad

SUPER weekend gehad. We zijn met de kinderen een weekend gegaan in een missouri huisje. Erg schoon en netjes (ook zeer ruim). Heel erg genoten van de attracties. Voor kleine kinderen een stuk geschikter dan bv duinrel of efteling. Net wat kindvriendelijker al die attracties waar ze allemaal in mogen ipv lengte ristricties etc. Dank slagharen! (Jammer dat er geen ponies meer zijn zoals vroeger toen ik klein was)

M

Maartje

04-05-2018

0

Saai park met ongeïnteresseerde medewerkers

Vreselijk weekend gehad. Personeel die ronduit onbeschoft of ongeïnteresseerd was. Vriendelijkheid en gastvrijheid was ver te zoeken. Accomodatie (Wigwam Deluxe) was veeeeeeel te koud om in te verblijven gedurende de wat koudere dagen. Kachels staan onlogisch opgesteld. Stroomuitval gehad waarbij niemand te bereiken was en dat met twee kleine kinderen. Kinderen zijn ziek geworden tijdens het verblijf door de kou in de tent en het koude water in het zwembad. Het tochtte aan alle kanten. Tent was op sommige plekken aan de onderkant gescheurd waardoor er ontzettend veel kou naar binnen kwam. Receptie gaf verder totaal geen gehoor aan onze meldingen. Park is ouderwets en saai. Kortom, vreselijk verblijf waarbij wij zelfs blij waren om weer richting huis te keren. Waar wij normaliter de kids en onszelf met veel moeite voorbereiden op de terugreis omdat wij het zo naar ons zin hebben, was het dit keer juist andersom en konden wij niet wachten tot het allemaal achter de rug was. Heel erg jammer. Wij hadden hoge verwachtingen van Slagharen!

S

Ster

30-03-2018

0

Snel nog naar Slagharen nu ze nog pony's hebben

Toen we hoorden dat ze bij Slagharen de pony's gaan weghalen, hebben wij voor onze dochter direct een weekendje geboekt, om nog tenminste een keer te genieten van de pony's daar en de bijzondere huisjes, want dat is voor ons echt het grote pluspunt geweest bij onze eerdere bezoekjes aan het park. Erg leuk en ook leerzaam om voor je eigen pony te zorgen en met dieren te leren omgaan. Erg jammer dat ze breken met dit concept, maar gelukkig kunnen we er nog een keertje heen. En ik blijf een stille hoop koesteren, en met mij onze dochter uiteraard, dat ze terugkomen op deze rare beslissing!

V

Valérie

10-08-2017

1

Pretpark met leuke attracties

Ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit voor het hele gezin? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan. Vroeger was dit park veelal gericht op pony's en paarden, maar tegenwoordig is dit al lang niet meer helemaal het geval. Natuurlijk zijn er nog wel wat invloeden van vroeger, maar ze zijn een stuk moderner geworden. De attracties zijn echt heel erg leuk en er is voor alle leeftijden wel wat te beleven. Er is een speciaal gedeelte voor de kleine kinderen en ook de grote kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Doordat het pretpark een stuk moderner is geworden, zijn de tickets echter wel een stuk duurder geworden. Gelukkig zijn er op het internet vaak wel tickets met korting verkrijgbaar. Dat scheelt behoorlijk wat kan ik je vertellen!

E

Esther Uffelen

05-04-2017

0