NederlandReview

  Ervaringen Ziggo

  Ook besparen op je televisie abonnement? Er zijn verschillende aanbieders van telefoon, mobiel, televisie en internet. Daarom is het soms lastig om erachter te komen welke aanbieder het goedkoopste is. En daarnaast is de goedkoopste aanbieder niet altijd de beste aanbieder. Soms is het verstandiger om wat meer te betalen per maand zodat je wel bepaalde service kan verwachten. Daarnaast heeft iedereen andere eisen. De één wil liever de mogelijkheid tot online film kijken. Terwijl de andere interactieve HD tv weer belangrijk vind. Is dit allemaal wel mogelijk bij Ziggo? En wil je weten hoe een alles in 1 pakket bij anderen bevalt en of ze tevreden zijn over de verleende service? Lees dan hieronder de reviews over dit bedrijf.

  Over Ziggo

  Ziggo is een aanbieder van verschillende diensten. Het bedrijf is ontstaan doordat verschillende bedrijven samen zijn gekomen. Eerst zijn @Home, Casema en Multikabel samen gekomen. Dit resulteerde tot de naam Zesko. Vervolgens is 2008 de naam veranderd in Ziggo. In 2014 is Ziggo gefuseerd met UPC. Ziggo biedt iedere klant een netwerk aan wat voor 97% uit glasvezel bestaat. Alleen het laatste stuk bestaat uit een coax-kabel. Ziggo heeft hierdoor het grootste glasvezelnetwerk van heel Nederland.

  Diensten

  De diensten van Ziggo zijn erg veelzijdig. Je kan kiezen uit verschillende pakketten. Deze pakketen zijn onder andere TV, TV en internet, alles in 1 of je stelt zelf het gewenste pakket samen. Daarnaast zijn er nog extra internet diensten te verkrijgen. Denk hierbij aan wifispots of online film kijken. Er kunnen extra zenders toegevoegd worden en je kan zelf bepalen hoe snel je internet moet zijn. Ziggo biedt zelfs de mogelijkheid tot het houden van een ‘driegesprek’. Je kan dan bellen met meerdere personen.

  De consumentenbond legt uit hoe je de ziggo horizon box installeerd (how to video)

  Klachten

  Heb je klachten over Ziggo? Dan zijn er verschillende contact mogelijkheden. Op de website staan drie verschillende telefoonnummers die gebeld kunnen worden. Deze nummers zijn beschikbaar van 7.00 tot 23.00 uur. Het telefoonnummer voor Ziggo abonnees is geheel gratis. Evenals het telefoonnummer voor klanten van Ziggo Zakelijk. Daarnaast is er nog een telefoonnummer voor niet-leden. Dit is een 0900 nummer en valt onder een normaal tarief. Er is een apart telefoonnummer te vinden voor mensen die graag willen werken bij Ziggo en een nummer voor persvoorlichting. Zelfs het adres van het hoofdkantoor is op de pagina te vinden. Ziggo mail behoort ook tot de mogelijkheden. Als je klikt op het e-mail adres op de pagina wordt je eerst door gelinkt naar de ‘klantenservice pagina’. Hier vind je verschillende kopjes waar je vraag over kan gaan. De mogelijkheid bestaat dan om het probleem op te lossen zonder gebruik te maken van de e-mail. Er is zelfs een ‘storingschecker’ om te kijken of dat misschien de reden is van jouw Ziggo storing. Klachten kunnen ingevuld worden via een klachtenformulier. Afhankelijk van de klacht neemt Ziggo dan telefonisch of via de e-mail contact met je op.

  Heb jij al ervaringen met Ziggo en wil je deze met ons delen? Laat dan je review achter!

  Onafhankelijke ervaringen over Ziggo van consumenten die beoordelingen schrijven over televisie, internet en interactieve tv op NederlandReview.nl!

  Ziggo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  6,4
  59% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6,2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  7 jaar klant

  Eerste 5 jaar nergens last van. Tot onze verhuizing in het zelfde dorp
  Alleen maar gezeur 3 xhorizon box kapot 1 x next box kapot die ook mijn tv opblies door te veel amp, nieuw next box nieuwe tv constansd verbindings problemen geen replay tv geen eredevisie geen movies en series, maar wel betalen afgelopen 2 maanden bewijs verzameld ennruim 7 uur mer ziggo gebeld ennde problemen blijven zich voordoen , de ene monteur weet nog minder als de andere monteur 1000 x in de wacht gezet omdat ze er niet uit komen en vandaag weer geen internet ,ziggo: o das vervelend meneer dan moeten we een monteur langs sturen voor de 4de keer in 3 maanden. misschien zijn de kabels verouderd , ik: daaag dat kan niet der ligge net nieuwe ,ziggo: o dan moeten we modem resette, weer alle instellingen weg voor de honderste keer . En nog steeds doet niets het .

  Het hout niet op en vergoedingen hebbe ze nooit van gehoord 7 jaar klant,bizar

  Inmiddels rechts bijstand ingeschakeld.
  In afwachting van hun antwoord

  Succes met het abboneren bij ziggo je bent gewoon een zak stront voor hun.

  Mvg

  Door: Sander Metselaar16-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  ziggo zakelijk

  4 dagen geen tv internet en telefoon en nog steeds niet opgelost elke dag een Sms dat het de volgende dag is opgelost kantoor ligt stil medewerkers van Ziggo weten zogenaamd van niks ( in opdracht waarschijnlijk ) maar actie nul Het is nu 2 oktober , het dorp Oostknollendam gaat weer lezen en spelletjes doen De voormalig CEO Rob Shutter had ons gewoon gezegd dat Ziggo miet capabel is om dit snel op te lossen

  Door: Koen van Velzen01-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Ziggo zakelijk internet

  Ziggo zakelijke internet aansluiting heeft constant storing en geen signaal. Het inplannen van een service monteur gaat steeds verkeerd, waardoor ik meerdere malen per keer 4 uur (meer dan 12 uur in totaal) heb gewacht op een beloofde monteur die dus 3x niet is komen opdagen. Bij de 4e keer lukt het dan toch, erkend dat er een storing in de straat is, maar kan het niet oplossen. Inmiddels zit mijn bedrijf al ruim 14 dagen zonder internet ondanks dat ik een SLA met ziggo heb waarbij ze garanderen dergelijke storing binnen no time op te lossen. Uiteindelijk na 3 weken zonder internet uit noodzaak over gestapt en een schikking getroffen met Ziggo. Helaas is Ziggo de schikking niet nagekomen en begint ze +/- 6 maanden later plotseling weer geld van mijn rekening te incasseren, terwijl alles al opgezegd en bevestigd was. Kortom, een gigantische puinzooi en absoluut een afrader!

  Door: Johan P.03-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Ziggo tv internet

  Geen plus punten dan alleen dat de smartcar in mijn tv past
  Verder een zeer dure provider die de prijzen omhoogschroefd !!!
  Er zijn providers de helft goedkoper. Als je opzegd komen ze met een aanbiedingm trap hier niet in!!!! Want dan zit je weer aan een jaar contract vast. Tijdens deze aanbieding schroeven ze de prijs gewoon op met 2.50 euro dat maal 12 maanden is ook een behoorlijk bedrag.
  Niet in deze provider trappen kwalitatief is het bagger. Medewerker verbreekt zo de verbinding als iets te moeilijk doet na meer dan 10 klachten over de afgelopen 2 jaar
  3 modems zijn al vervangen elke keer is er wat

  Door: dennisvermeer26-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  best tevreden

  Ik ben eigenlijk best tevreden met Ziggo. Ze waren voor mij een van de goedkoopste aanbieders en het was snel geïnstalleerd allemaal. En ik heb behoorlijk veel zenders, dus dat is prima. Ik ben nu een paar maanden geabonneerd en alles gaat goed voor mij hier.

  Door: Ben-alm15-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Ziggo komt afspraken niet na, weigert accurate oplossing

  Ziggo monteur komt na afspraak niet opdagen bij een 93 jarige oude deel demente vrouw om de helpen met zwak signaal naar overschakeling van analoog naar digitaal. Geen enkel sms, mail of wat dan ook voor het niet komen opdagen van de monteur aldaar.
  Terwijl Ziggo van de situatie op de hoogte was, ook de volgende dag(en) geen reactie van Ziggo waarom de monteur niet is komen opdagen. Na contact leggen moet ze weer 6 uur wachten op een Ziggo monteur afspraak of die wel of niet zal komen en het signaal kan repareren. Anno 2017 is dit een belachelijke zienswijze van een bedrijf Ziggo, dat ze het niet zo nauw nemen met klanten. Aan de telefoon werd 25 euro geboden voor het ongemak, geen enkel excuus. Uit ervaring weet ik ook dat een Ziggo monteur zogenaamd alles weet en de oorzaak zoekt in alles behalve in de spulletjes van Ziggo. Dus wat klantvriendelijkheid, je wordt genaaid door dit bedrijf. Nieuwe klanten van Ziggo let op !!!!! Beter is Zig en Go away.

  Door: M. van Limburg26-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Ziggo als enige direct internet afsluiting

  De enige partij die voor mij binnen een paar dagen internet kon regelen.

  Ik ben net verhuisd en had natuurlijk direct internet nodig. Want wie kan er nog zonder tegenwoordig? daarom was ik erg verbaasd toen een paar andere bedrijven gewoon doodleuk zeiden dat ik een week of zelfs twee weken moest wachten. Dat is toch niet normaal??

  Alleen Ziggo kon mij snel internet bieden, daarom was voor mij de keuze makkelijk en heb ik voor Ziggo gekozen. Het was inderdaad snel afgesloten en alles werkt inmiddels naar behoren. Dus ik ben tevreden. Echt raar dat ze de enige waren.

  Door: Marlies01-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Ziggomonopool hoeft geen moeite te doen voor haar klanten

  Als er geen speciale dingen zijn levert Ziggo snel en goed Internet. Maar oh wee als er iets gebeurt of ze je een keer moeten helpen met iets moeilijker dan een upgrade van je pakket.
  De ene na de andere medewerker. Foute voorlichting, geen oplossingen bieden behalve nog meer collega's en nummers en als het script niet meer werkt ronduit vervelend antwoorden. Nog beter, met een zeer ontevreden klant aan de lijn zeggen dat je uitstekende dienstverlening hebt geleverd. Ik word er niet blij van.

  Door: Anoniem28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  SPIJT (sluit NOOIT ziggo af)

  Wat hebben wij een intense spijt van het afsluiten van een ziggo abbonoment. Eerst hadden wij kpn, nooit problemen mee gehad. We hebben nu ongeveer 2 jaar ziggo omdat mijn vader formule 1 wilde kijken en dit kon met ziggo sport. ELKE week hebben wij wel iets met ziggo. Continu storingen. Dan bel je ziggo, zijn ze mega onvriendelijk aan de telefoon, wordt er een monteur gestuurd en 3 dagen later exact hetzelfde probleem. Wéér een storing. Continu gezeur met de mediabox, zenders die het niet doen, beeld dat vast loopt, programma’s niet kunnen terug kijken enzv. Als er gezeur met de mediabox is was het helemaal lekker, dan deden ook de tv’s boven het niet. En daar betaal je dan een flink bedrag voor elke maand. Wij hebben ziggo inmiddels al wel 30 keer aan de telefoon gehad de afgelopen 2 jaar. Er is nog nooit een oplossing gekomen, totaal geen betrokkenheid van ziggo. BAH!! Vandaag hebben mijn moeder en ik acie ondernomen. Wij zetten ons abbonoment per direct stop. Hier willen wij NIET voor betalen.

  Door: Britt07-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Strond

  Ik heb niks anders dan ellende gekregen door die kut ziggo, je betaald 60eu in de maand om vervolgens 3 zenders te kunnen kijken die het doen en laten we maar niet beginnen over videoland of netflix want hij laad gewoon niet. En als ik dan maar netflix wil gaan kijken op mijn telefoon loopt de wifi ook nog is vast, al met al Ziggo is strond waard. Echt spijt dat ik bij jullie zit

  Door: Norah25-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Gratis films bij Ziggo

  Heel leuk dat je allemaal gratis films krijgt bij Ziggo.
  Handig voor als er niks op tv is. En het zijn ook gewoon recente films! Dat had mijn vorige tv aanbieder niet...

  Door: E. Harris22-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Twee jaar storingen. Kabel in straat oorzaak en Ziggo wist het.

  Dit heb ik naar Ziggo klantenservice gestuurd. Dit bericht is gericht aan Robin Clements (directeur klantenservice) Lees en huiver.

  Geachte Robin Clements,

  Ik heb zojuist een collega van u aan de lijn gehad met betrekking tot het oplossen van een kabelprobleem, betreft mijn Ziggo huisaansluiting.
  U kunt weten (lees dossier) dat mijn kabel al jaren problemen geeft en dat zou opgelost worden middels een nieuwe kabel in de straat.
  Een en ander is in werking gezet werd me weken geleden medegedeeld. Tot mijn verbazing leer ik van VIB (de kabel reparateur) dat het wel tot september kan duren voordat het probleem is opgelost.
  Op mijn vraag waarom dit zo lang duurt werd geantwoord dat ligt aan de gemeente. Even later word me medegedeeld dat de aanvraag naar de gemeente niet eens is gedaan. Dat ligt aan Ziggo aldus Yvonne van VIB.

  Het traject toestemming tot graven van de gemeente is dus nog niet begonnen. Bovendien is de prioriteit van de storing van 3 naar 4 gegaan. Dat betekend dat het ineens minder erg is en dat het nog langer kan duren.

  Het signaal word per dag meer onstabiel. Ik heb soms helemaal geen tv of internet of telefoon. Zoals al eerder aangegeven dit probleem loopt al twee jaar.

  Ik vind dat Ziggo een ongelofelijk slechte klantenservice heeft en dat vaak word gedaan alsof het probleem bij de klant ligt. Ook nu word er geen (lees snelle) oplossing geboden, ook al heb ik zo nu en dan helemaal geen signaal. Maakt het jullie werkelijk niets uit dat iemand tientallen jaren Ziggo en daarvoor Home klant is ?. Ik laat nog buiten beschouwing dat ik al jaren een uitgebreid abonnement heb. Is het echt de bedoeling dat klanten via sociale platformen, internet, Tv en andere media moeten ventileren hoe beroerd julie met klanten omgaan. Klanten maanden (jaren) met een bekende storing laten zitten is ronduit schandalig.

  Ik heb gisteren een mail proberen te sturen maar kreeg deze weer terug met het bericht dat ik geen mail kan sturen naar Ziggo.contact@********.nl Waarom sturen jullie dan wel een mail vanaf dit adres als ik er niet op kan antwoorden. Weer zeer frustrerend.

  Kom op Ziggo, zo moeilijk is dit probleem niet. Doe er a.u.b. wat aan, en graag binnen normale termijn.

  Met vriendelijke groet,

  Zojuist met een aardige mevrouw van Ziggo gesproken (toevallig?). Deze heeft namens Ziggo haar verontschuldiging aangeboden en beloofd eea zo snel mogelijk op te lossen. Word vervolgd, maar zoals aangegeven is dit wel vaker beloofd. Deze keer eens zien of het werkelijk opgelost word.

  Het vervolg....

  Zoals ik al dacht. Deze aardige mevrouw heeft me belooft me terug te bellen. En dat gebeurd dus niet. Eind vorige week een andere collega gesproken. Deze keer uit Groningen. Ook deze vind de situatie vreselijk en beloofd dat eea snel word opgelost. Hij zou me dezelfde dag nog terug bellen over eventuele oplossingen. Ook die heeft niet terug gebeld. Vandaag (1 week later) zelf maar eens gebeld. Tot mijn stomme verbazing krijg ik een knaap aan de lijn die me doodleuk verteld dat zijn collega's niet de waarheid hebben gesproken en dat het nog zeker 1,5 maand duurt voordat problemen zijn opgelost. dat betekend waardeloze tv, slecht of geen internet. Onbetrouwbare telefoon.

  Wat is Ziggo een ongelooflijk slecht bedrijf op het vlak van klantenservice. Ze zijn zo groot dat een klant meer of minder niets uitmaakt. Helaas voor mij zit ik niet te wachten op glasvezel (wat wel zou kunnen) dus ben ik min of meer verbonden aan Ziggo. En eerlijk gezegd geven die ook veel keuze ten opzichte van anderen. Geen idee wanneer mijn probleem word opgelost, dit lijkt meer en meer iets voor een tv programma.

  Door: Hans09-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  heel tevreden

  Ik ben eigenlijk heel tevreden met Ziggo
  Wij zijn al jaren klant bij ze en hebben geen problemen
  en ik vind het aanbod aan zenders beter dan bij andere aanbieders. maar daar hebben we ze destijds niet eens voor gekozen dus dat is een beetje een gelukje geweest
  wij hebben nog nooit storingen gehad, wel is de televisie soms een beetje langzaam maar dat duurt nooit lang eigenlijk.

  Door: maria kraak18-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Slecht pakket!!

  Ga je naar ziggo om formule1 te kunnen zien. Loopt de replay continu vast.... en dat probleem us naveen seizoen EN n stop nog steeds niet verholpen. Slecht!!! Overstappen!!! Niet de moeite waard. Weinig formule1

  Door: J08-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Ziggo gratis gratis gratis

  Per 30 juni ga ik overstappen van Ziggo naar NLe.
  Ziggo geeft maar gratis extra's gratis sport kanaal formule1 Voetbal enzv..
  films series als je meer van ze neemt kan je nog meer gratis krijgen..
  Nou dat gratis mogen ze allemaal van mij allemaal houden.. Ik wil gewoon hebben wat ik zelf neem niks meer of minder.. Als ik formule1 wil kijken neem ik het sport pakket wel..
  of als ik een FIlm wil kijken Huur ik die wel ondemand.
  Constant wordt Ziggo duurder dit omdat de service kosten duurder worden... Als ze nou eerst es niet al dat extra crapp aanbieden.. Zullen de service kosten waarschijnlijk ook meevallen Tis maar een tip voor ZIggo...
  Dan houden ze vast wel geld over om ook Discovery op de buis te houden.
  Ze hebben mij Tig keer gebeld met aanbieding
  normale 45 euro pakket de eerste 6 maanden voor 19 euro zelfs en geen extra service kosten te rekenen een jaar lang dus geen verhoging van dikke 2 euro..

  Ik heb het in ieder geval helemaal gehad met Ziggo en hun gratis extra's
  Jaren lang klant geweest van ZIggo maar nu toch maar es even ADSL proberen.
  Gewoon simpel van interactieve TV genieten met Internet en een telefoon lijn.
  Dit voor 30eu p/m en genoeg pakketten bij te bestellen.

  Door: Dennis15-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5
  rating

  Goede service

  Na wat slechte reviews gelezen te hebben is mijn ervaring bij ziggo het tegendeel na een verkeerde communicatie zeer beleefd en aardig te woord gestaan, en bellen je ook terug als je dat wilt ,dat is bij veel bedrijven wel eens anders .

  Door: ine bartels23-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Veel meer zenders

  Veel meer zenders dan bij andere systemen die je verkrijgt met een alles-in-één-pakket!
  Veel meer waar voor je geld

  Systeem is soms tikje langzaam, maar dat vind ik niet erg omdat je er zoveel voor terug krijgt!

  Door: Corinda 10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Televisie systeem van Ziggo beter dan die van KPN en Telfort!

  wat ik heel handig vind aan het televisie systeem van Ziggo is dat het opnemen veel secuurder gaat dan bij het televisie systeem van KPN en Telfort. Dat hadden we eerst.

  Bij dat andere systeem neemt hij veel te veel eromheen ook op, dat is vast voor de zekerheid ofzo maar gewoon best onhandig want dan moet je heen en weer spoelen.

  Nou bij het Ziggo systeem hoeft dat niet, want het past gewoon precies.

  Gisteren had ik Winter's Bone opgenomen, want dat begon pas laat (00.00 ofzo!), en dat was heel goed gegaan. Het stond er precies op en de HD kwaliteit was ook top!

  En ze hebben veel meer zenders dan Telfort en KPN ook volgens mij, zoals BBC First en Ziggo Sport.

  Goed televisie systeem dus!

  Door: A. Kemper27-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Formule 1

  Fantastisch dat formule 1 weer terug is in nederland met olaf mol!! Toppakket zo!

  Door: Karel23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Geen klachten, vooral Ziggo Sport is goed!

  Geen klachten over Ziggo van onze kant!
  Alles werkt zoals het moet en we zijn blij met Ziggo Sport, dat is beter dan al die andere Sportzenders!

  Door: Van der Meij11-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Ziggo

  Uw beoordeling