Vimeo

6.3
7

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Vimeo

Zoek je een videowebsite waar je video's kunt opladen, delen en bekijken? Wellicht is Vimeo een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview. Dit is het platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Vimeo?

 

Vimeo is een videowebsite waar gebruikers video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Mocht je iets willen uploaden dan moet je houder zijn van de rechten van het beeldmateriaal en andere inhoud. De videowebsite is gestart in 2004. Het platform is in het leven geroepen door een groep filmmakers die op een gemakkelijke en mooie manier video's wilden delen met hun vrienden. Op het moment van schrijven is Vimeo de thuisbasis van 150.000.000 creators wereldwijd. Je kunt Vimeo onder andere upgraden naar plus, pro, business, premium en Enterprise.  

Apps en diensten

 

Er zijn meerder apps van Vimeo beschikbaar. Zo heb je onder andere Vimeo voor de macOS, iOS, Android, Vimeo Create for iOS en Vimeo Create for Android. Vimeo biedt meerdere oplossingen. De focus van de oplossingen liggen op zaken zoals video player, create, privacy, collaboration, distribution & marketing, monetization, live streaming, analytics, hosting & management, Enterprise, for hire en stock.  

Video player

 

Je kunt video's aanpassen. Je kunt de kleur veranderen zodat deze bij je merk of visie past. Je kunt je logo toevoegen, de perfecte miniatuur kiezen, de afspeelbalk verwijderen, snelheidsregelaars toevoegen en meer. Verhoog de betrokkenheid met CTA's en aangepaste eindschermen, of zorg dat je video privé blijft en met een wachtwoord beveiligd. Kwaliteit staat bij Vimeo voorop. Ze hebben de speler van Vimeo ontwikkeld met één doel voor ogen. Dat is je video's waar ook ter wereld er op hun best uit te laten zien. Het is volgens Vimeo geen wonder dat ze een van de hoogste kwaliteit, snelst ladende en meest betrouwbare HTML5-videospelers ter wereld hebben.  

Insluiten

 

Je kunt je video's overal embedden (insluiten). Vimeo stelt het gemakkelijk te maken om een video toe te voegen aan je site, blog of waar dan ook op internet. En het ziet er volgens Vimeo geweldig uit op mobiel, ongeacht je verbinding, zonder een enkele regel aan code te hoeven schrijven.

Je kunt bij Vimeo engagement creëren. Vergroot je publiek met aangepaste eindschermen, je begeleidt kijkers met call-to-action en je communiceert met videokaarten. Je genereert leads met het vastleggen van iemands e-mail.  

Mocht je hulp nodig hebben kun je het 'helpcenter' raadplegen. Je kunt video's op aanvraag kopen, huren en je kunt je erop abonneren. Je kunt eenvoudige geweldige collecties ontdekken of door verschillende categorieën bladeren om films, series en video's te vinden die beschikbaar zijn via Vimeo On Demand (VOD). Klik eerst op een titel om een volledige beschrijving te lezen, een trailer te bekijken en/of te kopen.  

Welke klantervaringen zijn bekend?

 

Ben je klant bij Vimeo? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Vimeo gekocht? Ben je tevreden over de service bij Vimeo? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Vimeo aan? Op welke manier heb jij gebruik van de diensten van Vimeo gemaakt? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Vimeo te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook