NederlandReview

    Ervaringen Gsmweb.nl

    Wat is de mening van anderen over Gsmweb.nl? Op NederlandReview is het mogelijk om een beoordeling of review achter te laten om anderen te helpen. Gsmweb.nl is de grootste onafhankelijke prijsvechter rondom mobiele telefonie van Nederland. Je kunt er de meest voordelige abonnementen afsluiten bij allen grote providers van Nederland. Zo kun je een abonnement afsluiten bij T-Mobile, Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, Ben, hollandsnieuwe en Simyo. Er worden op de website Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel aangeboden. Er zijn altijd scherpe aanbiedingen op de website van Gsmweb.nl.

    Over Gsmweb.nl

    Gsmweb.nl is in 1998 opgericht en verkoopt abonnementen voor mobiele telefonie. Ook worden er smartphones aangeboden en verschillende accessoires.
    Het is een informeel bedrijf waar men no nonsense te werk gaat met alleen oog voor resultaat. Ook zijn er volop bedrijfsuitjes en activiteiten buiten het werk om. Gsmweb.nl is in Amsterdam gevestigd en goed te bereiken via alle vormen van vervoer.

    Waarom GSMweb zo succesvol is? GSM web legt het zelf uit bij de succesfactoor van RLT7!

    Diensten Gsmweb.nl

    Gsmweb.nl biedt vele verschillende abonnementen aan voor mobiele telefonie. Ze bieden van alle bekende en grote telecomproviders een abonnement aan. Natuurlijk zijn er van alle belangrijke merken smartphones te bestellen op Gsmweb.nl. Het gaat om:
    - Apple
    - BlackBerry
    - CAT
    - HTC
    - Huawei
    - LG
    - Microsoft
    - Motorola
    - Samsung
    - Sony
    Met Sim Only zijn er ook volop abonnement van:
    - T-Mobile
    - Tele2
    - Telfort
    - KPN
    - Vodafone
    - Ben
    - hollandsnieuwe
    - Simyo
    Met Toestel zijn er ook volop abonnement van:
    - T-Mobile
    - Tele2
    - Telfort
    - KPN
    - Vodafone
    - Ben
    - hollandsnieuwe

    Klachten, tips en complimenten over Gsmweb.nl

    Het kan zijn dat er iets misgaat bij een bestelling, een levering of bij iets anders. Het kan natuurlijk ook iets anders zijn. Door een klacht in te dienen is het mogelijk om kenbaar te maken waar je niet tevreden over bent. Natuurlijk zal Gsmweb.nl er alles aan doen om je klacht zo goed en zo snel asl mogelijk op te lossen.



    Jouw mening over Gsmweb.nl

    Ben jij een klant of een klant geweest van Gsmweb.nl? Dan is het goed om bij NederlandReview je mening achter te laten. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen om sneller en beter een beeld te krijgen van Gsmweb.nl.

    Onafhankelijke ervaringen over Gsmweb.nl. Lees alle beoordelingen over pre-paid, sim-only en mobiels die ze aanbieden. Goedkoop en goed? Of juist niet? Lees beoordelingen op NederlandReview!

    Gsmweb.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    4
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Gsmweb.nl

    Uw beoordeling

    Galaxy s20

    Ik lees veel slechte recensies over gsmweb.nl
    Hier kwam ik pas na mijn bestelling achter. Net een dag voor kerst mijn toestel besteld. En kreeg maandag al bericht van de provider dat ik mijn nummer kon meenemen. Omdat ik de recensies had gelezen dacht ik dinsdag toch er even achterna te bellen. En ze vertelde me dat alles goed was gegaan. En zojuist ook mijn track and trace ontvangen. Het ligt nu bij post nl. Dus bij mij gaat tot op heden alles nog goed.

    Door: Melvin Engbers29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wel top

    Mmmmm...anders dan wat onderstaande doet vermoeden heb ik wel goede ervaringen met gsmweb. Ik ben niet zo van de beoordelingen schrijven maar aangezien ze me juist beter geholpen hadden dan nodig (mijn garantie van mobiel was verlopen maar ben toch geholpen, vet goed van ze!) vind ik dat dat hier ook wel even verteld mag worden.

    Door: Riekje23-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    SimOnly abonnement goedoper

    ik vond het wel relax dat ik voor een paar euro minder per maand dan dat ik elders tegenkwam een simonly abonnement kon afsluiten. Dat was ook goedkoper dan een normaal abonnement, daarom heb ik mijn telefoon los gekocht en dan niet zo'n dure.

    Door: Lianne03-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    telefoon i.c.m. zakelijk abonnement

    Telefoon besteld i.c.m. zakelijk abonnement. Snel en correct geleverd. Wel hadden ze een administratieve fout gemaakt waardoor ik meerdere contracten had bij de provider van het abonnement. Na wat contact is dit keurig opgelost door GSMweb.

    Door: Nick Thijssen27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Galaxy a41

    Bij gsmweb een galaxy a41 gekocht.
    Na 2 dagen de camera aan de voorzijde werkte niet meer. Contact met hun gehad. Stuur maar op naar Samsung was hun antwoord. Bericht van Samsung "€40 voor het repareren en als U hem niet laat repareren ook €40 OMDAT U GEEN EUROPEES MODEL HEEFT.
    Dus mensen let op als je bij GSMWEB een gsm koopt heb je geen Europees model en dus ook geen garantie

    Door: Jef02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Samsung A52

    Los toestel gekocht sinds 2 dagen geen reactie ontvangen alleen 1 mail ontvangen met bestelling summer verdir nike , in deze Tijd alle bedrijven leveren Binnen 24 uur terwijl nu 48 dur nikks gehoort slecht service

    Door: Nihat Omer24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Samsung S21 Ultra

    Mijn bestelling verliep goed. De projs van de S21 Ultra met T-Mobile was volgens mij het laagsye in de markt. Ik kreeg een track en trace code en de volgende dag. Ze hadden ook een hele goede verzekering.

    Door: Joost Hendriks22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Verlening + mobiel

    3 juli heb ik mijn contract via gsmweb verlengt, dit verliep al raar,
    Het duurde erg lang 3 dagen dat mijn contract werd verlengt prima duurde ff maat goed.
    Omdat ik maar niets horde ben ik gaan bellen het ik zou de de volgende dag te horen krijgen wanneer mijn mobiel zou komen mechien, nu hadden ze m'n kleur niet helaas dan maar een andere kleur gekozen... Volgende dag hoorde ik niets, ben weer met ze gaan bellen nu zou ik twee dagen later horen wanneer die komt.... Weer niets,...weer gebelt mijn partner was al best boos en wilde graag ook even wat vragen, zonder zich te voor stellen werd hij als een klein kind gesomeerd om zich voor te stellen wat ik ook wel begreep maar ze ging maar door met het denigrerende houding dat ze het niet op prijs stelde dat hij zich niet voorstelde ik moest daar erg om lachen (lachte me partner uit maar goed) waardoor de telefoonniste zich zelf niet in bedwang kom houden en na het niet blij zijn met mijn gelach hing ze op... Weer gebelt weer gevraagd op een normale manier, begon de telefoniste ook erg bijdehand te doen.
    Kortom je wordt aan het lijntje gehouden met valse beloftes die zei niet waar kunnen maken.
    Je wordt geholpen maar vraag je het verkeerd dan wordt je afgesnauwd.
    Koop niet bij hen dit is voor mij de eerste en de laatste keer bij hen!!!
    23 juli aanvraag gedaan inmiddels is het 6 augustus hoor ik wanneer mijn mobiel komt....

    Door: Sam03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    iphone 12

    Zelfde riedel als hieronder, telefoon is op voorraad maar wordt niet uitgeleverd. Inmiddels 3 weken en 6 beloften verder, dinsdag komt het binnen, dinsdag wordt vrijdag en vrijdag wordt weer dinsdag. 3 weken verder en enige terugkoppeling blijft nog steeds uit. Ik denk aan ontbinden.

    Trap er niet in.

    Door: William06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verlenging met toestel

    Wacht al weken op leveren van toestel. Deze was op voorraad totdat ik mijn bestelling plaatste. Nul communicatie vannuit gsmweb over de stand van zaken. En als ik bel zeggen ze altijd morgen.

    Eens en nooit weer

    Door: Joey Wattimena10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Iphone 12 pro

    Toestel na 3 maanden niet geleverd. Wel al 2 maanden betaald aan kpn. Telefoon staat zelfs gewoon op voorraad op hun website. Alternatief alleen mogelijk voor de hoofdprijs, prijs op de eigen website kan niet door bonussen.(lekker klant vriendelijk ben je dan) Bestel hier niet mensen maar zoek een betrouwbare partij die wel wil communiceren en oplossingen zoeken. Floortje van de klantenservice beantwoord in ieder geval maar voor de helft je e-mails. Dus mocht je een probleem hebben dan heb je ook nog eens pech.

    Door: Francois Brand26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iphone 12 pro

    zeer slechte service wacht al 11 weken op een iphone 12 pro klacht ingediend maar gsmweb neemt de klacht niet in behandeling en niemand komt met een oplossing klantenservice heb je dus ook niks aan bestel hier geen telefoon !!

    Door: jiannis toumbas10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Apple iPhone 12 Max Pro

    iPhone 12 128gb blue graphite besteld (04-02-21).
    Kreeg bevestigingsmail waarin stond dat als ik een accessoire bestel deze geleverd zou worden met het toestel.
    Heb een screenprotector besteld.

    Dag later wilde ik graphite wijzigen naar blue.
    Dit kon. Toen werd ook gezegd zodra het toestel binnen is wordt deze verzonden. Dit kon nog een week duren. Volgens de medewerker stond dat 04- 02 niet op de site. Dus als ik 4-02 bestel moet ik weken wachten. 5 wordt het in 1 á 2 geleverd ?!. Het staat er nog steeds.

    Gemeld dat de bestelling geannuleerd moet worden.
    Moest een formulier invullen en opsturen. Dit gedaan.
    Bij Belsimpel een bestelling gedaan. Daar werd gemeld dat gsmweb eerst de reservering moest opheffen.
    Aanvragen gaat soepel. Maar dit stoppen duurt inmiddels al 4 dagen.
    Kpn gebeld, zij kunnen niks voor mij betekenen.
    Krijg ik vandaag de screenprotector binnen!?
    Gebeld naar gsmweb. Heel verhaal van de medewerker. Terwijl ik wijs op wat in de mail staat. "We sturen deze dan mee met de rest van je bestelling." Ik heb geen toestel binnen gehad 🤦🏾‍♂️.

    Kreeg een mail binnen dat ik het terug kan sturen. Moet ik ook nog verzendkosten betalen voor een fout welke gsmweb heeft gemaakt.

    He-le-maal klaar met gsmweb.

    Door: Jody09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Vodafone met iphone11

    Nooit, maar dan ook NOOIT meer gsmweb. Ik heb op goede vrijdag 27 november jl nieuw Vodafone abonnement afgesloten met iPhone 11. Blackfriday prijs was goed. Vodafone ook geen probleem, kreeg volgende dag bevestiging van goedkeuring. Maar telefoon was niet op voorraad bij gsm web. Een week later wel kreeg ik bericht en verzendcode van post.nl. Pakket is nooit aangekomen, 100x gebeld naar gsmweb. Die doen alsof het over een pakje boter gaat ipv telefoon van bijna 1000 euro. Geen elke keer krijg je bericht of bezorgdheid van hen, wel een grote mond en geen antwoord. Waarom ze het klantenservice noemen weet ik niet, ze weten niet eens wat dat is! Op 11 januari kreeg ik dan eindelijk n email waarom gezegd werd dat post.nl het pakket officieel had afgeschreven en dat ze zsm een nieuwe gingen sturen. Ik heb meteen op hun website gekeken, bij alle providers inclusief Vodafone was mijn toestel op voorraad. Echter vandaag 22 januari nog geen verzendcode ontvangen dus toch maar weeer gebeld. En weer zeggen ze glashard dat het toestel niet op voorraad is en ik geduld moet hebben. GEDULD na 2 maanden wachten, bellen, post app bekijken!! Het abonnement is 3 weken geleden al ingegaan. Ik was niet bereikbaar. Geen actie van hun, zelf heb ik maar een extra simkaart aangevraagd die ik in m'n oude mobiel gedaan heb, maar abonnementsgeld ben ik wel gewoon k

    Door: Diaan22-01-2021
    Diaan22-01-2021

    Geen enkel gebaar of tegemoetkoming. Stuur me liever die 1000 euro verzekeringsgeld die zij van post.nl krijgen. Ik zit met de shit. Weten ze niet de verwachting en plezier van het ontvangen van je nieuwe telefoon. Ze zouden minstens een attentie of zo kunnen sturen ter vergoelijking, alle lol is er wel af zo! En het ergste is ook dat nog steeds niets heb en me serieus af vraag of ik ooit iets zal ontvangen... Treurig!!

    Diaan22-01-2021

    En die 3,5 krijgen ze van mij niet. Ik zou 0 sterren geven als dat mogelijk was. Net of ik zit te wachten op steeds een woordenwisseling met een vd medewerkers

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    IPhone 12 contract bij KPN

    Samen met mijn partner aanvraag voor hem gedaan voor een iPhone 12 met contract bij KPN. We werden verkeerd geïnformeerd over de voorwaarden via de klantenservice. We hadden alle benodigde documenten opgestuurd via de post. Daarna hoorden we maar niets. Toen we belden bleek dat de documenten wel ontvangen waren, maar dat er gewoon niet de moeite is genomen om aan ons terug te koppelen dat er een misverstand is geweest en dat mijn partner geen contract af kan sluiten doordat hij geen Europees paspoort heeft. Vervolgens mocht ik ook nog eens de hele tijd niet mijn verhaal doen aan de telefoon, werd ik constant onderbroken en werd mij verteld dat het niet mogelijk was dat we verkeerd geïnformeerd waren. Toen ik boos werd en er tegenin ging werd er gewoon opgehangen. Schandalige klantenservice. Ik zou hier nooit weer bestellen.

    Door: Lisanne Vermeulen 19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    IPHONE 12 PRO

    FRAUDE - SLECHTE SERVICE

    op 3 november nieuwe IPHONE 12 PRO besteld. Er stond op de site dat deze uit voorraad leverbaar was. Na bestellen en geen bericht ontvangen heb ik gevraagd naar de leverdatum. Hierin werd vermeld 2-3 weken levertijd. Tussentijds zeer onvriendelijk contact en geen alternatieven geboden. Na 6 weken een screenshot gestuurd dat de GSM nog steeds op 'leverbaar uit voorraad' stond. Nu na 10 weken nog steeds geen telefoon ontvangen, terwijl ik er wel al voor betaal. Als klap op de vuurpijl; in de tussentijd ben ik verhuisd en willen ze mn leveringsadres niet aanpassen zonder uittreksel van de gemeente (terwijl netwerk operator het wel al heeft aangepast).

    Door: Ludo de Jong12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    S 20

    Totaal niet betrouwbaar reageren na bestelling nergens op waardeloos bedrijf

    Door: jan de bree10-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Gsmweb.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over Gsmweb.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gsmweb.nl actief?

    Gsmweb.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gsmweb.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.