NederlandReview

    Ervaringen Gsmweb.nl

    Wat is de mening van anderen over Gsmweb.nl? Op NederlandReview is het mogelijk om een beoordeling of review achter te laten om anderen te helpen. Gsmweb.nl is de grootste onafhankelijke prijsvechter rondom mobiele telefonie van Nederland. Je kunt er de meest voordelige abonnementen afsluiten bij allen grote providers van Nederland. Zo kun je een abonnement afsluiten bij T-Mobile, Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, Ben, hollandsnieuwe en Simyo. Er worden op de website Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel aangeboden. Er zijn altijd scherpe aanbiedingen op de website van Gsmweb.nl.

    Over Gsmweb.nl

    Gsmweb.nl is in 1998 opgericht en verkoopt abonnementen voor mobiele telefonie. Ook worden er smartphones aangeboden en verschillende accessoires.
    Het is een informeel bedrijf waar men no nonsense te werk gaat met alleen oog voor resultaat. Ook zijn er volop bedrijfsuitjes en activiteiten buiten het werk om. Gsmweb.nl is in Amsterdam gevestigd en goed te bereiken via alle vormen van vervoer.

    Waarom GSMweb zo succesvol is? GSM web legt het zelf uit bij de succesfactoor van RLT7!

    Diensten Gsmweb.nl

    Gsmweb.nl biedt vele verschillende abonnementen aan voor mobiele telefonie. Ze bieden van alle bekende en grote telecomproviders een abonnement aan. Natuurlijk zijn er van alle belangrijke merken smartphones te bestellen op Gsmweb.nl. Het gaat om:
    - Apple
    - BlackBerry
    - CAT
    - HTC
    - Huawei
    - LG
    - Microsoft
    - Motorola
    - Samsung
    - Sony
    Met Sim Only zijn er ook volop abonnement van:
    - T-Mobile
    - Tele2
    - Telfort
    - KPN
    - Vodafone
    - Ben
    - hollandsnieuwe
    - Simyo
    Met Toestel zijn er ook volop abonnement van:
    - T-Mobile
    - Tele2
    - Telfort
    - KPN
    - Vodafone
    - Ben
    - hollandsnieuwe

    Klachten, tips en complimenten over Gsmweb.nl

    Het kan zijn dat er iets misgaat bij een bestelling, een levering of bij iets anders. Het kan natuurlijk ook iets anders zijn. Door een klacht in te dienen is het mogelijk om kenbaar te maken waar je niet tevreden over bent. Natuurlijk zal Gsmweb.nl er alles aan doen om je klacht zo goed en zo snel asl mogelijk op te lossen.



    Jouw mening over Gsmweb.nl

    Ben jij een klant of een klant geweest van Gsmweb.nl? Dan is het goed om bij NederlandReview je mening achter te laten. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen om sneller en beter een beeld te krijgen van Gsmweb.nl.

    Onafhankelijke ervaringen over Gsmweb.nl. Lees alle beoordelingen over pre-paid, sim-only en mobiels die ze aanbieden. Goedkoop en goed? Of juist niet? Lees beoordelingen op NederlandReview!

    Gsmweb.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    4.4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Gsmweb.nl

    Uw beoordeling

    Galaxy s20

    Ik lees veel slechte recensies over gsmweb.nl
    Hier kwam ik pas na mijn bestelling achter. Net een dag voor kerst mijn toestel besteld. En kreeg maandag al bericht van de provider dat ik mijn nummer kon meenemen. Omdat ik de recensies had gelezen dacht ik dinsdag toch er even achterna te bellen. En ze vertelde me dat alles goed was gegaan. En zojuist ook mijn track and trace ontvangen. Het ligt nu bij post nl. Dus bij mij gaat tot op heden alles nog goed.

    Door: Melvin Engbers29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wel top

    Mmmmm...anders dan wat onderstaande doet vermoeden heb ik wel goede ervaringen met gsmweb. Ik ben niet zo van de beoordelingen schrijven maar aangezien ze me juist beter geholpen hadden dan nodig (mijn garantie van mobiel was verlopen maar ben toch geholpen, vet goed van ze!) vind ik dat dat hier ook wel even verteld mag worden.

    Door: Riekje23-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 13

    Goedkoper dan Tele2 zelf, toestel was bij mijn provider niet op voorraad en hier wel
    iPhone 13 Pro Max zou volgens de website pas na 3 tot 4 weken leverbaar zijn. Na 2 dagen kreeg ik al een track en trace code! Ontzettend blij met deze geweldige service, jullie hebben er een nieuwe klant bij

    Door: Eva12-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Apple iPhone 13 Pro Max

    Ik heb op 17-9-2021 een pre-order bestelling gedaan bij GSMWEB.nl. Door de slechte retenties was ik een beetje bang geworden dat ik mijn telefoon niet zou krijgen. Echter had ik mijn telefoon direct binnen toen zij mochten uitleveren. Ik ben helemaal tevreden over GSMEWB.nl

    Door: Nathalie30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung Z Fold 3

    Kreeg keurig een mail om mijn abonnement te verlengen, na de verlenging snel bericht van de provider ontvangen en telefoon was er de volgende dag al

    Door: Martijn15-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung S21

    Scherpe deals en een snelle levering. Abonnement was 3 euro goedkoper dan bij de provider zelf, en ook kon ik gebruik maken van de cashback actie van Samsung. Al met al goed geregeld, en goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

    Door: Jeroen15-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    SimOnly abonnement goedoper

    ik vond het wel relax dat ik voor een paar euro minder per maand dan dat ik elders tegenkwam een simonly abonnement kon afsluiten. Dat was ook goedkoper dan een normaal abonnement, daarom heb ik mijn telefoon los gekocht en dan niet zo'n dure.

    Door: Lianne03-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    telefoon i.c.m. zakelijk abonnement

    Telefoon besteld i.c.m. zakelijk abonnement. Snel en correct geleverd. Wel hadden ze een administratieve fout gemaakt waardoor ik meerdere contracten had bij de provider van het abonnement. Na wat contact is dit keurig opgelost door GSMweb.

    Door: Nick Thijssen27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Samsung Fold 3 met T mobile unlimeted

    Lage prijs. Goedkoper dan bij T Mobile. Het invullen was duidelijk en overzichtelijk. Levering was de volgende dag. Kreeg mails bij ontvangen bestelling, goedkeuring tmobile, en versturing. Met track en Trace.
    Top dus.

    Door: Jan Bruin03-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung S21 Ultra

    Mijn bestelling verliep goed. De projs van de S21 Ultra met T-Mobile was volgens mij het laagsye in de markt. Ik kreeg een track en trace code en de volgende dag. Ze hadden ook een hele goede verzekering.

    Door: Joost Hendriks22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mobiele telefoon

    Negen weeken lang wacht voor mijn mobiele telefoon en tot heden nog niet ontvangen , niet betrouwbaar webshop, oplichters, klantonvriendelijk, respectloos medewerksters (met naam yussra) onprofessioneel en niet aanraden, nooit meer bestellen bij deze bedrijf

    Door: Gharieb Amin10-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone13

    Jaren en jaren als besteld bij mobiel.nl. niks geen problemen. Ik was 1 euro per maand goedkoper uit bij gsmweb. Erg veel spijt. Zogenaamd op voorraad. Niet dus. Weken wachten klantenservice bellen. Niet dus. Duurt 2 uur. Geld wat ik bespaart heb al kwijt hier dus aan.

    En ik ben nog niet eens wat....

    Door: An26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Iphone 12 max pro plus abonnement telefoon

    Ik had in juni mijn overstap geregeld en zou dan in oktober( huidige provider eind contract) mijn telefoon krijgen. Kreeg netjes van tele 2 mijn simkaart maar geen telefoon. Ik achter gsm web aanbellen. Zegt die meid we hebbn u wel tig mailtje sgestuurd. Nou echt heb overla gekeken in mijn mail ,spam ed maar helemaal niks. Ze zou me dan wel nieuwe mail sturen. Volgende dag nog niks dus opnieuw bellen, email klopte wel maar datmeisje zei ook dat ze hem wel hadden gestuurd maar toen heb ik maar met dat meisje een afspraak gemaakt. Heb meteen betaald en ze zeiden dat ik dan zo snel mogelijk mijn mobiel kreeg,nou ben nu al bijna een maand verder en nog steeds niks. Mijn man erachteraan gebeld,zeggen ze nu ja dat model wat U vrouw wil( kleur) is zeer populair dus daarom duurt het wat langer. WTF,ik heb dat ding in juni al besteld. Dus ben benieuwd wanneer ik hem nu krijg. Maar hier bestel ik NOOIT wat weer

    Door: Annelies Kruit31-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPhone 11

    Telefoon na 10 dagen nog niet geleverd. Na meerdere malen mailen een antwoord. Telefoon en abonnement geannuleerd. Nu 2 weken later nog steeds niet het aankoopbedrag van bijna € 300,00 terug gestort op mijn rekening. Ik ga nu verdere stappen ondernemen. Mijn advies ; koop hier niets.

    Door: Wilbert 29-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Iphone 13

    Ik wacht al 4 weken op mijn telefoon die niet geleverd wordt elke week een nieuw kletsverhaal van de zeer onbeschofte en onvriendelijke medewerkster. Intussen betaal ik al fors voor een abo en toestel dat ik niet heb en kan gebruiken. Nooit weer gsm web.

    Door: suus20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Samsung Galaxy A52s 5G 256GB Black

    Bestellen gaat snel maar leveren ho maar....
    Simkaart 2 dagen later anderhalve week later nog steeds geen telefoon. Was uit voorraad leverbaar volgens de site. Abonnement gaat wel gelijk in. Dus simkaart maar geen telefoon. Hoe moet je bellen met alleen een simkaart?
    Diverse keren gebeld en zeer onbeschofte klantenservice. NOOIT MEER GSMWEB. Of was het GSMNEP

    Door: Simon Wattum11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Galaxy a41

    Bij gsmweb een galaxy a41 gekocht.
    Na 2 dagen de camera aan de voorzijde werkte niet meer. Contact met hun gehad. Stuur maar op naar Samsung was hun antwoord. Bericht van Samsung "€40 voor het repareren en als U hem niet laat repareren ook €40 OMDAT U GEEN EUROPEES MODEL HEEFT.
    Dus mensen let op als je bij GSMWEB een gsm koopt heb je geen Europees model en dus ook geen garantie

    Door: Jef02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Samsung A52

    Los toestel gekocht sinds 2 dagen geen reactie ontvangen alleen 1 mail ontvangen met bestelling summer verdir nike , in deze Tijd alle bedrijven leveren Binnen 24 uur terwijl nu 48 dur nikks gehoort slecht service

    Door: Nihat Omer24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verlening + mobiel

    3 juli heb ik mijn contract via gsmweb verlengt, dit verliep al raar,
    Het duurde erg lang 3 dagen dat mijn contract werd verlengt prima duurde ff maat goed.
    Omdat ik maar niets horde ben ik gaan bellen het ik zou de de volgende dag te horen krijgen wanneer mijn mobiel zou komen mechien, nu hadden ze m'n kleur niet helaas dan maar een andere kleur gekozen... Volgende dag hoorde ik niets, ben weer met ze gaan bellen nu zou ik twee dagen later horen wanneer die komt.... Weer niets,...weer gebelt mijn partner was al best boos en wilde graag ook even wat vragen, zonder zich te voor stellen werd hij als een klein kind gesomeerd om zich voor te stellen wat ik ook wel begreep maar ze ging maar door met het denigrerende houding dat ze het niet op prijs stelde dat hij zich niet voorstelde ik moest daar erg om lachen (lachte me partner uit maar goed) waardoor de telefoonniste zich zelf niet in bedwang kom houden en na het niet blij zijn met mijn gelach hing ze op... Weer gebelt weer gevraagd op een normale manier, begon de telefoniste ook erg bijdehand te doen.
    Kortom je wordt aan het lijntje gehouden met valse beloftes die zei niet waar kunnen maken.
    Je wordt geholpen maar vraag je het verkeerd dan wordt je afgesnauwd.
    Koop niet bij hen dit is voor mij de eerste en de laatste keer bij hen!!!
    23 juli aanvraag gedaan inmiddels is het 6 augustus hoor ik wanneer mijn mobiel komt....

    Door: Sam03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    iphone 12

    Zelfde riedel als hieronder, telefoon is op voorraad maar wordt niet uitgeleverd. Inmiddels 3 weken en 6 beloften verder, dinsdag komt het binnen, dinsdag wordt vrijdag en vrijdag wordt weer dinsdag. 3 weken verder en enige terugkoppeling blijft nog steeds uit. Ik denk aan ontbinden.

    Trap er niet in.

    Door: William06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Gsmweb.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Gsmweb.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gsmweb.nl actief?

    Gsmweb.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gsmweb.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.