Gsmweb.nl

4
4.3

Bestellen

3.2

Service

5.2

Prijs

3.2

Levering

33.8%

Zou hier weer kopen

Gsmweb.nl

Wat is de mening van anderen over Gsmweb.nl? Op NederlandReview is het mogelijk om een beoordeling of review achter te laten om anderen te helpen. Gsmweb.nl is de grootste onafhankelijke prijsvechter rondom mobiele telefonie van Nederland. Je kunt er de meest voordelige abonnementen afsluiten bij allen grote providers van Nederland.  Zo kun je een abonnement afsluiten bij  T-Mobile, Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, Ben, hollandsnieuwe en Simyo. Er worden op de website Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel aangeboden. Er zijn altijd scherpe aanbiedingen op de website van Gsmweb.nl. 

Over Gsmweb.nl

Gsmweb.nl is in 1998 opgericht en verkoopt abonnementen voor mobiele telefonie. Ook worden er smartphones aangeboden en verschillende accessoires.  
Het is een informeel bedrijf waar men no nonsense te werk gaat met alleen oog voor resultaat. Ook zijn er volop bedrijfsuitjes en activiteiten buiten het werk om. Gsmweb.nl is in Amsterdam gevestigd en goed te bereiken via alle vormen van vervoer. 

Diensten Gsmweb.nl

Gsmweb.nl biedt vele verschillende abonnementen aan voor mobiele telefonie. Ze bieden van alle bekende en grote telecomproviders een abonnement aan. Natuurlijk zijn er van alle belangrijke merken smartphones te bestellen op Gsmweb.nl. Het gaat om: 
-    Apple
-    BlackBerry
-    CAT
-    HTC
-    Huawei
-    LG
-    Microsoft
-    Motorola
-    Samsung
-    Sony
Met Sim Only zijn er ook volop abonnement van:
-    T-Mobile
-    Tele2
-    Telfort
-    KPN
-    Vodafone
-    Ben
-    hollandsnieuwe
-    Simyo
Met Toestel zijn er ook volop abonnement van:
-    T-Mobile
-    Tele2
-    Telfort
-    KPN
-    Vodafone
-    Ben
-    hollandsnieuwe

Klachten, tips en complimenten over Gsmweb.nl

Het kan zijn dat er iets misgaat bij een bestelling, een levering of bij iets anders. Het kan natuurlijk ook iets anders zijn. Door een klacht in te dienen is het mogelijk om kenbaar te maken waar je niet tevreden over bent. Natuurlijk zal Gsmweb.nl er alles aan doen om je klacht zo goed en zo snel asl mogelijk op te lossen. Jouw mening over Gsmweb.nl

Ben jij een klant of een klant geweest van Gsmweb.nl? Dan is het goed om bij NederlandReview je mening achter te laten. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen om sneller en beter een beeld te krijgen van Gsmweb.nl. 
 

Onafhankelijke ervaringen over Gsmweb.nl. Lees alle beoordelingen over pre-paid, sim-only en mobiels die ze aanbieden. Goedkoop en goed? Of juist niet? Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (71)

Anderen bekeken ook

close

Gsmweb.nl

Vergelijk reviews en bekijk Gsmweb.nl