NederlandReview

  Ervaringen TelefoonDiscounter

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over TelefoonDiscounter

  TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

  TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

  Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

  Diensten van TelefoonDiscounter

  TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

  Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

  Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

  Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

  Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

  TelefoonDiscounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (119)

  5.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  iPhone 8

  Dit bedrijf komt haar beloften niet na
  Keer op keer worden toezeggingen niet nagekomen, bijvoorbeeld rondom uiterste leverdata, extra’s die zijn toegezegd of geld dat teruggestort zou worden. Levertijden zijn krankzinnig lang, weken en weken. Klantenservice reageert niet (of heel selectief) op e-mail. Telefoons worden uitgeleverd met een te slechte batterij. Ook worden de telefoons niet nagekeken of gereinigd zoals op de website staat. Een behoorlijke afknapper alles bij elkaar .....

  Door: Eric13-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Iphone 7 plus

  Na 5 weken heb ik nog steeds geen telefoon of terugbetaling. Reactie krijg ik wel, uiterst zelden en met loze beloftes

  Door: Yves09-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  iPhone 7

  iPhone 7 besteld, als nieuw zoals beschreven. Snel geleverd maarrrrr ,... Diverse defecten. Scherm barst erin (als nieuw ja ja), put in scherm, batterij percentage niet 100%, toestel wordt kokend heet bij gebruik, achterkant van toestel staan geen iPhone codes op. Terug gestuurd aangetekend. Maar na het lezen van deze reviews heb ik er weinig fiducie in. Hou m’n hart vast.

  Door: Willemijn21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  iphone 7

  Uiterst slechte service. Bijgeleverde lightning adpater werkte absoluut niet naar behoren. Drie keer moeten mailen vooraleer ik een nieuwe kreeg opgestuurd, met de geruststelling van de medewerker dat het om een echte apple adapter ging. Echter, die had net hetzelfde probleem. Nog tot twee maal toe gemaild, maar zonder respons... Ben er dan maar zelf eentje gaan kopen en die werkte meteen prima! Ik ben tijdens gesprekken niet goed verstaanbaar, dus kwaliteit is ook niet ok.

  Door: y07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Iphone 7

  Ik heb zeer slechte ervaringen met het bedrijf: telefoondiscounter.nl
  Nadat ik een telefoon had gekocht ging er een onderdeel kapot binnen de garantietijd. Na de telefoon opgestuurd te hebben kreeg ik na zelf te moeten mailen pas reactie: de telefoon zou een kromming hebben. Echter de kromming was niet te zien op de bijgestuurde foto. Nadat ik om een nieuwe foto vroeg verstreek er weer een week voordat ik deze ontving. Er zijn inmiddels 3 weken voorbij en ik heb nog steeds niet mijn telefoon. Na meerdere keren gebeld te hebben kreeg ik te horen dat ze niets voor mij kunnen doen en dat ik maar moet afwachten tot de reparateur er klaar mee is. Kortom, ontzettend slechte service.

  Door: Marleen20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  iPhone XR

  Mijn zoontje heeft hard gespaard. Voor zijn 9de verjaardag heeft hij een telefoon besteld. Dit was 22 mei 2020. De telefoon zou de volgende bezorgd worden. We zijn nu VIER weken verder en nog niks. Het mannetje heeft 518 euro betaald en nog niks ontvangen. Ondanks dat ik vele malen heb gebeld (je staat minimaal 1 uur in de wacht waarna de Hoorn er op wordt gekwakt) e-mailberichten worden amper beantwoord. Of je krijgt beloftes die niet waar worden gemaakt. Er zou gisteren (19 juni 2020) een nieuwe telefoon worden opgestuurd. Ik zou gisterenavond een track en tracenummer krijgen. Ook dit is NIET gebeurt. Lorenzo Lumaye Schuld is nergens te bekennen en geeft geen gehoor. Daarnaast doet hij zijn naam wel eer aan. Maar er voor uitkomen en voor een oplossing zorgen dat gebeurd niet!!! KOOP HIER NIET!!!!!!! mijn zoontje is zijn geld kwijt en heeft geen telefoon waar hij jaren voor heeft gespaard! Hopelijk is je moeder trots op je Lorenzo!

  Door: Sandy20-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  TD47085, TD46618, TD41322

  De zoveelste keer mij laten vangen. Levertijden worden niet gerespecteerd, kapotte accessoires, toestellen 'als nieuw' die met val-en stootschade of oude batterijen (max 85% capaciteit dus aan reparatie toe) verkocht worden, Chinese tekens die niet weg te krijgen zijn, vingerafdrukken op scherm in coronatijden, wekenlang aandringen om je geld terug te krijgen na een retour op eigen kosten én eigen risico. En mijn laatste bestelling wordt maar niet geleverd terwijl mijn review(s) wel gerapporteerd kan worden. Echte ervaringen op internet leren mij dat ik helaas niet het enigste slachtoffer ben en dat is heel jammer...

  Door: Mathieu De Ruyck06-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kabel

  Lorenzo (oplichter) verkoopt rotzooi, als je je goed verdiept in zijn bedrijf kom je een hele constructie bedrijfjes tegen waar van alles aan rammelt! Kabelmaatje, levoria, refurbi, mv30holding, jrc busch holding, minpex ga zo maar door... goed bezig Lorenzo Lumaye Schuld!! Oplichter!!

  Door: Kees05-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Iphone 7

  Koop niet bij deze winkel. Toestellen zijn slecht, service is slecht.
  En de meneer aan de telefoon (gemiddelde wachttijd 30 min) geeft geen bal om klantentevredenheid.
  Doe het niet!

  Door: Kees28-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  iPhone x

  Wat zal ik zeggen.. WAARDELOOS. Toestel besteld en na ruim 2 weken nog niets binnen. Op zich kan ik daar nog mee leven als er geïnformeerd wordt. Niets dus. Overal zelf achteraan. Krijgen we dan eindelijk een toestel is deze niet goed.... Teruggestuurd en weer weken wachten of er wellicht iets terug komt. Geen informatie, helemaal niets. Helemaal klaar mee. Geld terug gevraagd. Nooit meer. Ga voor Mobico. Hier houden ze zich wel aan de afspraken en netjes een toestel binnen na 2 dagen. Het kan dus wel.

  Door: Van dam26-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  I phone X

  Zoek verder naar een site die betrouwbaar is en nakomt wat ze aangeven. Het bestellen van een produkt gaat erg makkelijk, maar als er een probleem is dan is een oplossing niet in zicht en gaat er erg veel tijd overheen. Telefoondiscounter is zeer slecht bereikbaar en mails worden niet beantwoord. De volgende x sparen we door voor een nieuwe telefoon en die kopen we niet hier. Wat een k*tzaak zeg.......

  Door: Jolijn19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  iPhone 7 plus

  Dit is zware oplichting
  Ik had een iPhone 7 Plus besteld kreeg hem de volgende dag wel binnen maar hij was kapot, hij ging niet aan en hij ging ook niet aan toen ik hem aan de oplader had gelegd, vervolgens ga ik vandaag naar de telefoon winkel had daar alles uitgelegd, gingen ze kijken wat er mee aan de hand was. Zeiden ze tegen mij dat de display kapot was.. dus KOOP HIER NIET!!!!!

  Door: Kyara Tempelaars14-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Iphone X

  Ze zeggen dat ze er een nieuwe batterij in doen, maar doen dat niet. Eerst proberen ze er met een kul verhaal onderuit te komen, vervolgens mag je "uit coulance" de telefoon terugsturen en ontvang je deze een week later terug. Waardeloos...

  Door: Marcel04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Telefoon

  Telefoon voor de 3e keer retour
  Vanaf het begin bleef de telefoon hangen
  Opgestuurd
  Daarna iets met knoppen
  Opgestuurd
  Daarna liep hij vast
  Opgestuurd
  Telefoon door Telefoondiscounter op 30 april ontvangen
  Nu ons eigen schuld wordt gezegd behuizing was krom
  89,00 plus 9 euro retourzenden betaald dan kon hij gemaakt worden
  Gedaan !!
  14 dagen geleden bericht dat hij aangeleverd zou worden bij Post Nl
  Gevraagd om track tracé
  Geen track tracé
  Gebeld er wordt niet opgenomen

  Berichten geen antwoord

  Waar is de telefoon
  Telefoondiscounter

  Neem telefoon op en laat mensen niet ochtenden aan de telefoon hangen
  En bij 1 wachtende wordt verbinding verbroken
  Contact onmogelijk

  Nu bericht dat het aan Corona ligt

  Maar al meer dan een maand geen telefoon

  Door: Bets van de Water 04-05-2020
  Anja04-05-2020

  Ik heb een gelijkaardige ervaring, nu na 38 dagen een andere telefoon ontvangen, ook niet tevreden over en krijg maar steeds geen reactie. Ik moet bellen vanuit België en heb al héél veel telefoononkosten gehad. Qua service na verkoop en communicatie, is deze firma echt schandalig slezcht.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  iphone 7

  Prijsstunter, niet te vertrouwen. Telefoon functioneerde niet goed: batterij slecht, microfoon kapot. Na opsturen bijna een maand gewacht waarna ze zeiden dat de telefoon ge bogen was, helemaal niets van waar! En dat ze voor 120,- het toestel zouden proberen te herstellen. Ik vermoed dat dit een standaard email is die ze naar veel mensen sturen. Hier niets kopen!!!!

  Door: J Gulien30-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  IPhone 7

  Een klein half jaar geleden een refurbishede iphone7 gekocht bij telefoondiscounter. Toestel is is middels voor de 2e keer retour geweest voor dezelfde klacht met de camera. Dit hebben ze naar alle tevredetevredenheid opgelost

  Door: Kleinlugtebeld 06-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  iphone 7

  koop nooit wat bij telefoondiscounter! 9 maanden geleden een iphone 7 aangeschaft, na 6 maanden een "no service"probleem, blijkbaar bekend probleem van de iphone 7 dat bij apple kosteloos wordt verholpen. telefoondiscounter zegt na 1 maand (!!!) dat mijn telefoon verbogen was en moest 119 euro betalen, netjes gedaan, paar weken later moet ik nog eens 29 euro betalen om de behuizing te laten vervangen. Telefoondiscounter laat pas van zich horen als je zelf mailt, maar sommige mails worden niet eens beantwoord. Na 10 weken nog niks gehoord, na 12 weken krijg ik te horen dat de telefoon is getest en niet voldoet, in een andere mail krijg ik te horen dat de telefoon nog bij de reparateur is, en nu maar dan 14 weken later zit ik midden in het corona tijdperk nog steeds zonder telefoon, ik wou dat dit een hele slechte 1 april grap was maar helaas.

  Door: melanie01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  iphone 7

  heb hier gekocht krijg me iphone 7 binnen ziet er prima uit is de accu niet helemaal vol. teruggestuurd weer binnen en nu doet mijn wifi knop het niet. verzend kosten van terug sturen zelf betalen kan het nu voor de 2de keer terugsturen

  Door: m31-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  iPhones

  Al 2 keer een refurbished iPhone gekocht via TelefoonDiscounter.nl
  Bij beide telefoons gaf de batterij het na een paar maanden op. Bij de eerste aankoop deed ook de microfoon het nauwelijks. Contact opgenomen met de klantenservice en ik moest de telefoon opsturen. Telefoon aangetekend opgestuurd voor reparatie. Toen ik de telefoon eenmaal weer terug kreeg en keek bij de batterijconditie stonden en alleen maar streepjes. Contact opgenomen met TelefoonDiscounter.nl en dit zou "normaal" zijn omdat de batterij nog even moet inlezen. Na een aantal weken stonden er nog steeds alleen maar streepjes en kreeg de telefoon wederom kuren met de batterij (dan viel de telefoon met 20% plots uit, deed hem aan de oplader en gaf meteen 100% aan om vervolgens naar 1% te springen en weer uit te vallen. Dit was ook al het probleem voor de zogenaamde reparatie)
  Telefoon voor de tweede keer aangetekend opgestuurd ter reparatie. Dit keer duurde de reparatie langer dan de eerste keer, maar toen ik de telefoon terug kreeg stond er wel 100% bij de batterijconditie. Hierna heeft de iPhone het nog een aantal maanden volgehouden voordat er zich weer problemen voordeden. Dit keer met oa. het scherm. Toen was ik er klaar mee en heb een gloednieuwe iPhone X gekocht via de officiële Apple website.
  Goedkoop is duurkoop! Absoluut geen aanrader.
  Ondertussen had ik ook voor mijn moeder ook een iPhone besteld via TelefoonDiscounter.nl (Dom van mij, ik had hier toen na het gedoe met mijn telefoon nooit meer moeten bestellen, maar goed, het bedrijf lijkt zo vertrouwd en de prijzen zijn scherp. Zo scherp zelfs dat ik me er 2 keer aan gesneden heb, helaas.)
  Mijn moeder had met haar telefoon precies dezelfde klachten! Batterij werkte niet goed. Telefoon werkte traag als hij niet aan het netstroom verbonden zat. Batterijconditie gaf elke dag minder percentage aan. 1 keer opgestuurd, "gerepareerd" terug gekregen en binnen een week weer kuren. 2e keer aangetekend opgestuurd met een dringend verzoek om de telefoon zsm terug te sturen (ze gebruikt de telefoon oa voor werk) Dit keer duurde het extreem lang voordat de telefoon terug was, ondanks aandringen dat het snel moest, dit hebben ze ook beloofd maar beloftes nakomen kennen ze in dit bedrijf niet. Telkens zo lang moeten wachten op een telefoon is in het hedendaagse leven niet te doen. 1 keer oké, maar 2 keer gaat echt te ver. En in ons geval zelfs 4!!! keer. Waar het overduidelijk naar uitziet laat dit bedrijf je de telefoon opsturen, resetten ze hem waardoor hij lijkt gerepareerd te zijn om vervolgens na een paar weken, of dagen, weer kuren te krijgen. Als je hem voor de 2e keer opstuurt wordt hij wel gerepareerd, en zo ben je weer maanden verder zonder (goed werkende) telefoon.
  Slechte service, niet klantvriendelijk, ongeïnteresseerd wordt je te woord gestaan alsof je niet zo moet zeuren en het hun geen bal kan schelen, weinig technische kennis en reparaties worden niet (goed) uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl worden de gemaakte kosten voor het aangetekend versturen pas na vele malen aandringen terugbetaald. Zelfs op dit vlak is het één grote chaos in dit bedrijf. In totaal 4 keer de telefoon aangetekend verstuurd, eindelijk na vele malen contact opnemen en aandringen ons geld terug gekregen. (Nog niet eens het volledige bedrag) Toen er terugbetaald moest worden was TelefoonDiscounter.nl er van overtuigd dat ze dit al hadden gedaan, dat klopt ook voor 1 van de telefoons, maar voor die andere nog niet. Na heen en weer bellen en mailen hebben ze een printscreen gestuurd waar duidelijk de datum van overmaken opstaat. Een datum van 2 jaar geleden... Toen pas viel het kwartje bij ze en kregen we een gedeelte van de aangetekende verzendkosten terug. We gaan er ook niet meer achteraan, het is genoeg zo. We zijn er klaar mee. Wat een gedoe, wat een gezeur. Voorkom dit en koop je (NIEUWE) telefoon ergens anders.

  Door: Lisa Slomp25-03-2020
  van16-09-2020

  Klopt, ik heb dezelfde problemen. Dit bedrijf neemt je niet serieus. Ze hebben een hoop keurmerken die ze absoluut niet verdienen, zoals webshopkeurmerk, qshop en trustpilot. Ter voorkoming van meer slachtoffers is het wel goed om een korte melding of telefoontje naar hen te doen, want die weten hier anders niks van af. (zouden wij ook willen dat een ander voor ons had gedaan toch). Om elkaar als consumenten iig te beschermen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone X

  Blijf hier weg!

  Tot drie keer toe een niet volledig functionerend toestel te hebben ontvangen maar mijn geld terug gevraagd. Ik verwacht dat als ik een telefoon in nieuwstaat koop, iets te krijgen waar alle functies van werken.

  Maar ze willen niet toegeven!
  Omdat de laatste retour niet meer binnen de 14 dagen bedenktermijn vanaf de originele aankoop zat, kan ik niet meer mijn aankoopbedrag terug krijgen.
  Dat betekent dus dat ik het laatste toestel al vóórdat ik hem had aangevraagd terug had moeten sturen... Hoe dan?!

  Door: Wes16-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 119 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

  TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.