NederlandReview

    Ervaringen TelefoonDiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

    Diensten van TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

    TelefoonDiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (164)

    5.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

    Uw beoordeling

    iphone8 plus

    waardeloos, eng mannetje die Lorenzo schuld.
    Bestelling ging uitermate snel, auto reply mail, je telefoon is onderweg.
    Dan duurt het te lang en dan probeer je dit zielige figuur te bellen.
    Natuurlijk nul reactie, dan ga je kijken waar heb ik wat gekocht ?
    En dan krijg je spijt, dit zielige gedrocht is niets meer dan een oplichtertje. Als je wat door zoekt dan vind je een kapsalon op het zelfde adres?
    Leuk, als je je centjes terug wil , bel het nummer van die kapsalon en vraag naar Lorenzo. werkt perfect, dan zeg je : het wordt tijd voor mijn centjes retour want anders ga ik naar de kapper. zoek wat langer op google, zoek op naam van het gedrocht of het bedrijf, dan vind je adres, zoek op adres en dan vind je de kapsalon en dan kan je bellen .

    Door: Paulus11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Iphone XS

    Telefoon bestellen en betalen ging natuurlijk wel bij deze zaak (geld binnen). De gsm zou met nieuwe accu 'als nieuw' met 2 dagen geleverd worden het duurde ruim 2 weken. Diverse keren gebeld en soms een uur(!) vergeefs in de wacht. Uiteindelijk had ik de koop geannuleerd en werd bevestigd. Maar toch werd er volgende dag plots tegen de annulering in geleverd. Maar wel een gekraste telefoon met oude accu. Toch maar besloten om te houden en nu gaat die voor nieuwe accu terug binnen de garantie. En moet er betaald worden voor verzending. Wat een beroerde zaak is dit. Hier koop ik nooit meer!

    Door: Ruben30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    iPhone XS

    Eerste keer dat ik hier bestelde ging alles vlot, deze keer ging het veel slechter.
    Ik heb op 3 mei besteld en heb mijn bestelling pas aangekregen op 27 mei. Ik heb meerdere mails moeten sturen want ze hielden mij niet op de hoogte.
    Ook de batterij is niet vervangen zoals op hun website staat, ze beweren dat dit wel gedaan is, maar dat het aan de software ligt.

    Door: Sander28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    XR

    Geen reactie op herhaaldelijke verzoeken om aankoopbedrag na herroepingsrecht binnen wettelijke termijn te crediteren. Webshop Keurmerk van Telefoondiscounter niet terug te vinden bij Webshop Keurmerk. Onbereikbare klantenservice.

    Door: Alex28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Telefoon

    Telefoon gekocht waar je niet mee kon bellen, teruggestuurd en blijven wachten op mijn terugbetaling. Iedere dag bellen en mailen met de vraag waar mijn geld blijft. Eind van de middag zou het op me bank staan, wat totaal niet zo is en eindstand word je geblokkeerd op de mail.
    De slechtste zaak en zeker geen kennis van service. Raad niemand aan hier wat te kopen.

    Door: Yousra 20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    apple i phone 7 ROSEGOUD

    11 mei besteld gebruikte i phone . 12 MEI in huis. Alles zit er bij. nauwlijks te zien. Mijn 13 jarige blij . weet niet dat het gebruikte is. HAHAHAHHAHA; Nu nog goed is er iets aan . ga het niet opsturen. laat ik dan wel ergens bij ons maken. ik ben tevreden. merk i phone met goede prijzen. en achteraf betalen. Mij zullen ze zeker terug hebben

    Door: tamara stinckens19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    IPhone 7


    Beste allemaal.... Het verbaast mij dat ik alsnog een review moet gaan schrijven. Februari 2019 heb ik een zo goed als nieuwe iPhone 7 gekocht bij telefoon discounter (mijn eerste smartphone waar ik zuinig op ben )natuurlijk had ik wel reviews gelezen en dacht och als ik een nieuwe koop zit het wel goed.... Fout... Nu meer dan 2 jaar(geen garantie al geloof ik daar toch al niet zo in bij de discounter) later begon de ellende mobiele updates kwamen niet meer aan pincodes werkten niet meer en kon ik niet meer in mijn iPhone. Eerst wilde ik hem inruilen bij de koop van een nieuwe Samsung maar die winkel bediende had zo zijn bedenkingen hij vermoede dat het een nepper was/is een nepper nou dat overkomt mij toch niet...! Dus op naar fixers.nl-computer Allereerst om te weten of het een nepper was en of er wat gedaan kon worden aan de niet aankomende updates. Bij fixers alles opnieuw erop gezet en jawel hij deed het weer voor 2 minuten ze vroegen of ze hem open mochten maken om binnen in te kijken natuurlijk mag dat. De vriendelijke meneer die hem open schroefde zij het is geen nepper....maar... het viel hem gelijk op dat de pakking die hem waterdicht(let wel telefoon is in die 2 jaar niet bij reparateur geweest niemand heeft er aan gezeten) zou moeten houden er niet tussen zat dus er zaten wat opgedroogde water plekken op de batterij daar is die pakking voor om geen vocht er in te laten komen/trekken en ook was er met de telefoon iets gedaan wat niet hoorde dat zag hij gelijk er zaten plakkers op die niet bij een Apple Phone hoorde. Hij vroeg aan mij wil je een prijs weten om alles weer na behoren te laten werken of is uw gemoeds rust gesteld na dit alles.... Natuurlijk wist ik het wel ik ga geen 300+ euro betalen voor reparatie. Maar wat ik wel doe is mijn review hier nu wegzetten om andere te waarschuwen ik heb ondertussen al een nieuwe Samsung (werkt veel beter).... Hier staan veel reviews over water schade zoals discounter zegt ja nogal wiedes als je de pakking er tussen uit laat bij een Refurbished telefoon. Nee voor mij geen discounter meer ik spaar voortaan wel even verder.... Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook....... Met vriendelijke groet een ontevreden klant die zijn Apple Phone in de kliko gooit...

    Door: Simone18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iphone 8, 64 Gb, zilver

    een week na de bestelling nog steeds geen track&trace code ontvangen

    Door: Heribert Wagner17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    iPhone 8

    TelefoonDiscounter = BOERENBEDROG !
    Contact : RAMPZALIG, gewoon NIET BEREIKBAAR. Laten u een uur aan de lijn hangen ( " een beller voor u " om dan te zeggen " wegen de extreme drukte stuur maar beter een mail" - om dan het contact af te breken !!!!! Ik heb een iPhone 8 wegens defect 3 x opgestuurd ( van Belgie uit telkens 10 € ), het is 3 x kapot terug gestuurd geweest .Deze firma is nog serieus, nog eerlijk nog correct, DE WEBSITE IS MISLEIDEND, BESTEL HIER NIET - U KOMT BEDROGEN UIT !

    Door: Christian Lauer28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Iphone 7

    Zeer slechte ervaring.
    1e telefoon bleek batterijconditie te hebben van 74%, terwijl gezegd wordt dat er een nieuwe accu was geplaatst.
    2e telefoon binnen 4 maanden stuk: kon niet meer gebeld worden/bellen.
    Levertijd veel langer dan beloofd (zeker 5 dagen ipv 1 dag).
    Ze komen hun afspraken niet na.
    Erg lang moeten wachten op geld terug, en pas na meerdere keren bellen en mailen mijn geld teuggekregen.

    Het allerergste aan dit bedrijf is de bereikbaarheid, of beter: onbereikbaarheid. Ik heb minimaal 8 x moeten bellen. En altijd zeker 45 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand te spreken kreeg. En vervolgens werd ik binnen 2 minuten weggedrukt...terugbellen heeft geen zin. Je krijgt een bandje te horen met ‘het is te druk’ en de verbinding wordt verbroken.

    Op klachten wordt niet gereageerd. Lorenzo heeft een persoonlijke mail van me gehad op zijn verzoek: geen enkele reactie, ook niet na nogmaals mailen.

    Mijn advies: bestel hier niet!! Nog nooit zóveel spijt gehad van een aankoop!

    Door: Henrieke Meijer23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone 7

    Telefoon “als nieuw” gekocht , heel veel beschadigd en met een zeer slechte batterij geleverd. Meteen teruggestuurd , na twee maanden zit ik nog terugbetaling af te wachten

    Door: Alex21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone 8 plus

    Na bestelling wachtte ik 5 dagen tot ik de telefoon binnen had. Na 6 dagen nog geen telefoon, Na 7 nog niet 1e telefoontje 34 min in de wacht gestaan. Zou donderdag binnen komen en vrijdag verstuurd worden. Dinsdag niks binnen...
    Weer bellen 48 min in de wacht, ja ze zijn niet binnen morgen....nee ik wil je baas spreken dat was geen probleem en de verbinding werd verbroken.
    Via internet kwamen we achter een andere nummer, bleek zus van eigenaar te zijn. De zus ging wel het 1 en ander uitzoeken tot we savonds een brutaal telefoontje kregen van lorenzo. Waarom we zijn zus lastig vallen.. ja sorry pik, dan moet je zelf maar aan de telefoon komen. Er kwam geen woord tussen en vertelde ons dat het geld vrijdag terug gestort word. Dinsdag had ik me geld binnen.
    Doe geen zaken met hun. Komen hun afspraken niet Na!

    Door: Soraya14-04-2021
    Soraya 14-04-2021

    Ik zou hier dus NIET meer komen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Iphone 6

    Goede prijs, maar service is waardeloos.
    Geen garantie, lange wachttijden aan de telefoon, afspraken worden niet nagekomen. Verschrikkelijk.
    Beter ergens anders iets meer betalen voor met name service!

    Door: L.P. van Ravenhorst13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Iphone 7

    Geen pluspunten, alleen maar minpunten: kapotte telefoon, reparatie die weken duurde en niets opleverde, slechtste "klantenservice" ooit.
    Koop hier niet, laat je niet door positieve recensies om de tuin leiden. Je bent je geld kwijt en heel veel frustraties rijker.

    Door: Laura05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone 7

    Waardeloos bedrijf! Ik heb een iPhone gekregen die al binnen 2 maanden niet meer werkte. Na 6 weken te hebben gewacht op de reparatie en hééél veel telefoontjes met de servicedesk (alhoewel het woord 'service' hier niet echt van toepassing is) kreeg ik het toestel terug en... niet gerepareerd, precies dezelfde problemen als eerder!!!
    De contacten met het bedrijf hierover zijn alleen maar héél frustrerend geweest. Talloze telefoontjes, uren wachten in de wachtrij, verbindingen die gewoon verbroken worden, beloftes die niet worden nagekomen... De enige oplossing die ze nu bieden is de telefoon weer opsturen voor reparatie. En dan weer 6 weken wachten tot ik mijn telefoon ongerepareerd terug heb? Nee, ik wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben! Het enige dat ik nog wil is mijn geld terug. Maar daar doen ze niet aan. Alleen als je telefoon binnen 14 dagen kapot gaat, dan erkennen ze dat het een ondeugdelijk toestel was. Bij iedere dag na die 14 dagen ben je dus de Sjaak en mag je eindeloos wachten op een (niet uitgevoerde) reparatie.
    Laat je niet om de tuin leiden, ga alsjeblieft niet af op de positieve reviews. Nooit iets kopen bij deze zaak!

    Tot slot nog iets positiefs: weliswaar kun je er niet mee bellen, maar het toestel zag er wel mooi uit.

    Door: Annemarie 02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Iphone 7 - 128GB

    In lijn met veel reviews hieronder: Rampzalig !
    Iphone 7 -128GB besteld. Kreeg er in eerste instantie een geleverd met 32GB. Na 3 x heel lang in de wacht uiteindelijk retour 'mogen' sturen. Vervangnde toestel was 'as new' met een grote kras op het scherm. Telefonisch slecht bereikbaar, lange wachttijden, komen met smoesjes, nooit met oplossingen.
    NIET DOEN !!!!

    Door: Slechte ervaing !22-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Iphone

    Twee toestellen besteld. De eerste had een simlock. Konden we niks mee. Mocht retour en zouden verzendkosten terug krijgen. Nogmaals besteld en toen kregen we een toestel met een knipperend display. Ook retour. Retouren ontvangen. Nu zijn we 2 maanden verder en is er nog steeds niets gecrediteerd. Geen reactie op mails. Niks. Telefonisch niet bereikbaar. Dit is bizar! Schandalig bedrijf.

    Door: Marjolijn 17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Iphone X

    wat een verschrikkelijk slechte service. Korte levertijd beloven, ook na een keer bellen. Maar niets leveren. Na herhaaldelijk navraag doen (periode van 2 wkn), besloten de order te annuleren. Dit is geaccepteerd, maar dan aansluitend weer weken stil. Op geen enkele vraag wordt gereageerd.
    Pas na aangeven dat ik de rechtsbijstand ging inschakelen, kwam er een een standaard reactie dat de order gecrediteerd wordt. Ben erg benieuwd wanneer Telefoondiscounter gaat betalen.
    Veel beloven, maar niet leveren en totaal geen service. Waardeloos!

    Door: G.J.04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Iphone

    Telefoon aangeschaft en de service was prima, iets langer gewacht dan normaal.

    Door: Angelica01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone X 64gb

    Mensen, hoe goedkoop het ook lijkt en hoe graag je een iPhone ook wil, bestel NIET via TelefoonDiscounter.

    Om het kort gezegd te hebben: Hun service is ruk! en het verzenden duurt vreselijk lang! Investeer je geld en tijd beter in een ander beter bedrijf met refurbished iPhones dan dat je het bij TelefoonDiscounter doet. 

    Dat is het kort gezegd maar als je toch mijn verhaal wilt horen is het hieronder te lezen.




    Op 15feb heb ik op TelefoonDiscounter een iPhone X gekocht van € 372,-  Er stond bij dat de telefoon binnen 2 tot 5 dagen werd verstuurd. 

    3 dagen later op donderdag 18 feb (Ik bedacht me pas daarna dat het tussen 2 en 5 werkdagen verzonden word maar alsnog haha) heb ik een mail gestuurd en gevraagd waarom het zo lang duurt, waarop het antwoord kwam: "Na verwachting kunnen wij vrijdag 19e of maandag 22e versturen naar u.' 

    Maandag 22feb (een week na de bestelling) had ik nog steeds niets ontvangen en heb ik een mail gestuurd + gebeld. Met het bellen werd ik de eerste 2 keer opgehangen zodra ik aan de beurt was. Dus na die 2 keer heb ik nog eens gebeld en heb ik 43 minuten in de wachtrij gestaan. Ze zeiden dat ze wat vertraging hadden met mijn bestelling en mijn bestelling op woensdag 24feb verstuurd zou worden en ik het donderdag 25feb thuis zal hebben.

    Dat mailtje wat ik diezelfde dag (Ma, 22 feb) had verstuurd kreeg ik deze reactie op: "Helaas hebben wij momenteel een kleine vertraging op uw toestel.
    Wij verwachten uw order morgen / woensdag te kunnen verzenden."

    24 feb heb ik geen mail niets ontvangen over mijn bestelling. Dus heb vandaag 25feb weer een belletje gepleegd en heb ik 51 minuten (R.I.P mijn bel minuten)  in de wachtrij gestaan om vervolgens weeeerrr opgehangen te worden precies wanneer ik aan de beurt ben. 

    Ik ben best boos nu dus heb ik zojuist maar een mailtje gestuurd om mijn bestelling te annuleren. We gaan dat maar weer even aankijken hoe dat gaat lopen pfff. 

    Moreel van het verhaal: BESTEL HIER NIET! 
    * Hun verzendings tijden kloppen voor geen meter, 
    * Hun klantenservice is ook ruk.

    Door: Jayden25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 164 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

    TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.