NederlandReview

  Ervaringen TelefoonDiscounter

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over TelefoonDiscounter

  TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

  TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

  Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

  Diensten van TelefoonDiscounter

  TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

  Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

  Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

  Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

  Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

  TelefoonDiscounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (242)

  4.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

  Uw beoordeling

  iPhone 7

  Dit bedrijf doet 1 en al aan oplichting. We zijn inmiddels met groep gedupeerde bezig actie tegen deze groep te ondernemen.
  Als jou ook iets overkomen.
  Kun je terecht op insta account
  @stoplorenzo2.0 dan kan ik je aan info helpen. En kunnen wij hem samen aanpakken.

  Door: Sirak Oosterveen27-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Ervaring met Telefoon discounter

  Graag wil ik mijn ervaring met Telefoon discounter met u delen.
  Na ontvangst van de IPhone8 bleek de homebutton niet te werken.
  Gek genoeg deed deze het spontaan weer na 2 dagen.
  Een paar dagen later was het scherm zwart en op geen mogelijkheid aan te krijgen.

  Ik heb vervolgens een mail gestuurd met een aantal gegevens (zoals gevraagd bij garantie & retourneren).
  Hier kreeg ik binnen 2 dagen antwoord op dat ik de telefoon kon versturen naar De Meern.
  Ik heb gevraagd of ik ook zelf de telefoon kon brengen. Binnen een dag (op zondag) kreeg ik reactie dat dat mogelijk was.

  De volgende dag ben ik naar de Meern gereden (het was de 14e dag na ontvangen van de telefoon). Hier was telefoon discounter te vinden op een bedrijven terrein.
  Op eerste gezicht leek het alsof er hier alleen een gym school te vinden was, echter na het aanbellen deed een werknemer van TD open.
  Na het zien van de telefoon en bon kon ik mee naar boven waar het bedrijf actief was.
  Een ruimte met diverse medewerkers, veel telefoons en onderdelen. Na het bekijken van mijn telefoon werd mijn verteld dat de telefoon niet te repareren was.
  Een andere telefoon kon verstuurd worden. Op mijn verzoek of ik ook mijn geld kon terug krijgen werd positief geantwoord en gedaan kon worden binnen 2 dagen.
  Na het deactiveren van de appel ID van het toestel op een PC ben ik naar huis gegaan.
  Binnen 15 minuten kreeg ik een factuur waarop stond dat het volledige bedrag terug gestort word.
  Het bedrag stond idd binnen 1 dag op mijn bankrekening. Een prima garantie afhandeling van mijn defecte telefoon!

  Ondanks alle negatieve beoordelingen en mijn sceptisch houding hierdoor wil ik vermelden dat de service en afhandeling prima was.
  Het neemt niet weg dat het vervelend was dat ik een defecte telefoon heb ontvangen.
  Als laatste wil ik zeggen dat ik totaal niet de indruk heb dat TD slechte bedoelingen heeft met het leveren van hun producten.

  Door: George29-01-2019
  Bob Hag16-01-2022

  Echt een leugen! Kijk maar eens op Trustpilot, dan weet je genoeg! Echt oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Rectificatie van review met titel Slechter kan niet

  Zojuist heb ik wat te snel gereageerd en heb ik mij laten beïnvloeden door andere reacties hier op de website. Het klopt dat ze er niet waren, echter is dit pand normalitair gezien ook geen pand waar klanten worden ontvangen, het is een webshop. Na 15 minuten kwamen ze toch. Echter hiervoor had ik alle reacties al gelezen en dacht ik dat ik zou worden opgelicht, ook omdat er geen bedrijfssticker staat. Echter is dit totaal niet het geval en ben ik onwijs goed geholpen. Ik kreeg een nieuwe telefoon mee.

  Kortom, de service is goed en laat je niet teveel beinvloeden door mensen op deze website. Het kan soms zijn dat er iets fout is maar dat lossen ze prima op. De erg negatieve reactie kunnen bijvoorbeeld ook voortkomen uit het feit dat ze waterschade hebben geconstateerd of andere schade toegebracht door de persoon zelf en daarom aangeven dat het niet onder de garantie valt en dan worden mensen boos en laten ze een erg negatieve, uit het verband gerukte reactie achter, niet wetende dat ze andere mensen hiermee beinvloeden en zo schade toebrengen aan een goed functionerend bedrijf. Wil je reviews die wel te vertrouwen zijn, check dan truspilot.

  Door: Carlien Ostermeier22-02-2019
  Natasja Cosman15-12-2021

  dikke leugen!!!

  megane Rondèl15-12-2021

  ze beloven maar doen niks , ik ben opgelicht

  Bob Hag16-01-2022

  Echt een leugen! Kijk maar eens op Trustpilot, dan weet je genoeg! Echt oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Oplichterij

  Er had al een lampje moeten gaan branden bij het feit dat er de keuze afterpay verdwenen is bij het daadwerkelijke kiezen van de betaalmogelijkheden bij bestellen. Vervolgens had ik al kunnen weten dag t niet klopte toen ik 7 dagen moest wachten op Mn bestelling terwijl er op de site staat vandaag besteld de volgende dag geleverd.
  Na een herinneringsmail gestuurd te hebben kreeg ik de volgende dag Mn bestelling. En hoe! Een telefoon die zo direct uit de broekzak van een veeboer in een doosje gestopt is en verzonden. Het vuil zat in de speakers enz. En de vette vingervegen en afdrukken overal!
  Inmiddels is de iPhone al 2 dagen aan het updaten maar ik houd Mn hart vast voor als in hem wellicht nog kan gebruiken.

  Koop hier niet mensen. Dit is niet pluis!!!

  Door: Thijs06-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vele slechte recencies

  Na veel negatieve recencies te hebben gelezen was me de moed al in de schoenen gezakt. Ik had een iphone 8 besteld voor 514 euro. Eerste gezicht zag hij er super uit en werkte alles naar toebehoren. Levertijd was helaas wel langer als wat er op de site stond. Na een paar dagen ging de telefoon opeens niet meer aan. Door goed mail contact met de eigenaar kwamen we der achter dat we hem terug konden brengen en gelijk ons geld terug kregen. En zoals gezegd is gedaan mijn vader ging erheen en binnen 1 dag is mijn geld terug gestuurd! Ik vind dit door alle negativieit en neppe reactie toch wel positief van telefoon discounter. Ze hebben netjes contact gehouden en zich aan hun afspraak gehouden. Al zou ik hier niet nog iets kopen ben ik wel blij met de service.

  Door: Fiona29-01-2019
  Bob Hag16-01-2022

  Echt een leugen! Kijk maar eens op Trustpilot, dan weet je genoeg! Echt oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Iphone 7

  Heb een iphone 7 besteld'vandaag besteld morgen in huis' een week later en heb nog steeds niet binnengekregen. Heb meerdere mails verstuurt maar het enige wat ik terug kreeg is dat de mail is ontvangen. Ik raad je deze website NIET aan

  Door: Méthode Bizimana26-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Iphone 7

  Voor de 2 maal problemen met de speaker van de telefoon.
  Na wat onderzoek blijkt dit een groot probleem te zijn bij dit toestel.
  4-1- 22 gemaild want bellen gaat .
  Ik kreeg gelijk een reactie terug dat ik mijn toestel voor reparatie op kon sturen .
  Hierop heb ik gereageerd dat ik graag een ander toestel zou willen .
  19-01 Zou een medewerker contact opnemen .
  24-1 maar weer gemaild want nog steeds niets vernomen .
  Dit vind ik toch wel zeer vervelend aangezien ik dit toestel zakelijk gebruik.

  Ik kan alleen maar hopen op een spoedige reactie en dat mijn probleem met dit toestel serieus wordt genomen .
  Gezien de reacties ben ik niet hoop vol


  Door: Mart Schepens25-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Voor weinig geld een goede telefoon

  Je hoopt nooit dat je telefoon sneuvelt, maar als student is het allemaal extra erg. Mij overkwam het onlangs en ik heb niet veel geld voor een nieuwe telefoon. Normaal ben ik niet zo van tweedehands toestellen, maar ik heb er toch eentje gekocht bij Telefoondiscounter. En ik ben er ook nog eens heel erg over te spreken. Het toestel had slechts minimale gebruikssporen en werkt verder perfect. Dit had ik dus echt niet verwacht. De telefoon was daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Ik kan iedereen dit aanbevelen, wanneer je even krap bij kas zit. Wat een uitkomst!

  Door: Joey Sleegers29-11-2016
  Bob Hag16-01-2022

  Echt een leugen! Kijk maar eens op Trustpilot, dan weet je genoeg! Echt oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Telefoon Discounter

  Na het kijken van een YouTube filmpje over het refurbishe van een iPhone, raakte ik al geintreseerd in refurbished. Ik had daarna telefoondiscounter gebeld en gevraagd of het ook mogelijk was, dat als ik toch niet tevreden ben met mijn refurbished iPhone, dat ik hem terug kon sturen. De gene aan de telefoon gaf me ook nog wat extra informatie over refurbished. Hierna direct met iPhone besteld. Telefoondiscounter, bedankt!

  Door: Guus Clous16-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Iphone 7 Zwart

  Na mijn bestelling is de telefoon snel geleverd, maar helaas was deze toch niet helemaal goed omdat de speaker het niet goed deed. Ik heb direct gebeld en kon mijn telefoon terugsturen waarna Telefoondiscounter mij een nieuwe telefoon heeft gestuurd. Deze werkt top! Jammer dat het niet in 1 keer goed ging, maar ben tevreden over de snelheid en vriendelijke service.

  Door: Jos Hurenkamp24-09-2019
  Mark Jobing04-10-2019

  Hallo, hoelang duurde het voor dat je weer een andere kreeg?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Top service

  Ik wou heel graag een nieuwe iPhone kopen maar vind ze nieuw toch even te duur. Tweede hands vertrouw ik toch niet helemaal. Telefoondiscounter levert naast goede service ook betrouwbaarheid en garantie. En dat bleek. Ik had wat vragen over de telefoon en ik werd direct vriendelijk geholpen. Nu erg blij met mijn telefoon. Ik zou het iedereen aanraden!

  Door: Pieter16-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  iPhone 7

  Hallo allemaal net als jullie baal ik van de praktijken van Lorenzo eigenaar van de telefoon discounter. Hij beloofde een iPhone 7 maar leverde deze nooit.
  Ik ben het niet van plan hierbij te laten en wil mensen dan ook vragen om dit samen aan te pakken. Want samen sta je sterk.
  Ik heb hiervoor een aantal ideeën en ben te bereiken via instra op het account stoplorenzo2.0
  Stuur mij een berichtje gaan we samen achter hem aan.

  Door: Lorenzo moet stoppen 25-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  refurbished I Phones

  Wij hebben een bestelling gedaan, 1 telefoon werd redelijk snel geleverd. De tweede telefoon moet nog steeds bij ons aankomen.

  Diverse malen gebeld, maar in verband met Corona en de drukte moeten we mailen. 1 mail werd beantwoord dat de telefoon er aan zou komen de volgende dag. De andere mails zijn tot op heden niet beantwoord en inmiddels 14 dagen verder en de tweede telefoon is nog niet bij ons aangekomen. Inmiddels aangegeven dat wij ons geld terug willen ontvangen. Het duurt te lang, veel te lang.

  Door: administratie24-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 8

  Ook ik ben mijn geld kwijt na een bestelling!! Diverse mails verzonden maar geen reactie. Dus koop er niets.
  Ook ik ga aangifte doen.

  Door: Agterberg 24-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iphone

  Ook ik ben mijn geld kwijt na een bestelling. Ik heb uitgezocht hoe het zit (openbare gegevens uit KvK). Dit bedrijf is van Lorenzo Schuld en zijn moeder Jolanda Haveman - de Keijzer. Het bedrijf is gevestigd aan de Wilgenrooslaan 27 in Vleuten. Die moeder heeft ook nog een kapsalon op hetzelfde adres nml 'by Jamely' in Vleuten. (Ook het bedrijf AgriPura BV). Bij de kapsalon heb ik haar mobiele nummer gevonden. Als je ze belt geven ze de schuld aan die Lorenzo, maar wat ik niet snap is dat ze ook prima de website offline kunnen halen en daarmee geen nieuwe slachtoffers maken. Helaas gaan ze er gewoon mee door. Ik ga sowieso aangifte doen.

  Door: Poppy van Meel22-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Refurbished Iphone X 256GB

  Op website staat dat je je bestelling de volgende dag zult ontvangen.
  Op 18 januari besteld en betaald. Na betaling werd mail gestuurd met bevestiging dat de volgende dag het zou aankomen bij ons.
  Toen geprobeerd te bellen maar enige wat je te horen krijgt , is dat je geen telefonisch contact kunt krijgen wegens enorme drukte en corona, maar dat je mail kon sturen en dat ze daarop binnen 24 uur zouden reageren. Een dag later weer geprobeerd. Zelfde verhaal, toen kreeg ik als antwoord op mail dat ze binnen 24-48 uur zouden reageren. Maar opnieuw werd belofte niet waargemaakt.
  Toen ben ik op klachtenkompas en trustpilot gaan kijken. Daar alleen maar verhalen van mensen met soortgelijke ervaringen.
  Zoek nu lotgenoten om samen stappen te ondernemen tegen dit soort praktijken van Telefoondiscounter.
  1 ster is het laagste wat je als oordeel kunt geven, maar ook 1 ster is al te veel. Heb eerste stappen gezet voor aangifte.
  Kamer van Koophandel en ING-bank kunnen(willen??) niets doen maar gaven aan dat je aangifte moest gaan doen.
  Hoop dat meer mensen ditzelfde willen gaan doen.
  Heb eergisteren weer een mail gehad met belofte dat het geld geretourneerd zou worden. Ik wil graag mijn geld terug, maar reden om dit op te schrijven is toch vooral om anderen te waarschuwen en op te roepen AANGIFTE van INTERNETFRAUDE bij de politie te doen.

  Door: Jaap Spoelder22-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 8plusdaarna niet meer op mijn e-mails ge

  Ook ik ben waarschijnlijk zwaar opgelicht net als bij zovelen . Bestellen gaat heel gemakkelijk geld overmaken ook.tot dan gaat het goed …….maar dan begint de elllende word niet geleverd e-mail gestuurd want telefonisch gaat niet nemen niet op ivm met Corona en te druk kreeg een e-mail terug met de mede deling vandaag of anders morgen zou ie geleverd worden .nou geloof het nou niet mensen PAS OP

  Door: Cora versendaal21-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  iPhone 8 refurbished

  8 januari online bij deze zaak een iPhone 8 refurbished besteld.
  Er volgde geen reactie alleen kreeg ik per email: bevestiging van mijn aankoop, een factuur, en een bevestiging van betaling van de factuur.
  Na enkele dagen probeerde ik meerdere keren te bellen maar kreeg steeds te horen dat het door de corona erg druk was. Tot drie keer toe opnieuw gebeld. Geen reactie. Daarna twee keer een mail gestuurd.
  Ook daar wordt tot op vandaag niet op gereageerd. Ik betaalde wel Euro 188,00 voor de iPhone!!!
  Ik krijg nu het gevoel, dat ik grotelijks bedonderd ben en mijn geld waarschijnlijk nooit meer terug zie. Laat staan dat ik ooit nog de iPhone toegezonden krijg.
  Een HEEL SLECHTE zaal

  Door: Harm Timmer20-01-2022
  Rogier Iding22-01-2022

  Wij hebben voor mijn schoonvader (87) een telefoon gekocht via de site telefoondiscounter.nl Wij zouden een track en trace link krijgen om de bestelling te kunnen volgen. Deze kwam er nooit terwijl het artikel volgens de site uit voorraad leverbaar was. Gerappeleerd, gebeld geen reactie. Mail gestuurd dat ik de order annuleer en dat zij conform hun eigen voorwaarden het geld dienen terug te boeken binnen 14 dagen. Die zijn al voorbij en er is uiteraard niks teruggeboekt. Ik ga er vanuit dat ze dat ook niet meer doen en daar gaan ze veel plezier aan beleven. Nu ben ik eigenlijk opzoek naar twee mensen die hetzelfde is overkomen en die samen met mij het faillisement willen aanvragen van dit bedrijf, belangrijk daarbij is dat je al je acties in email of op schrift hebt. Daarnaast ga ik aangifte doen tegen dit bedrijf en ja ik weet het de politie zal daar niks mee doen, maar het kan er maar alvast liggen, t.b.v. het dossiertje. Ik ga er vanuit gezien de fijne recenties dat er wel mensen zijn die dit bedrijf ook een warm hart toedragen:) Verneem het graag.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Iphone 8plus

  9 januari besteld nog niet aangekregen, veel mails gestuurd en gebeld krijg altijd dezelfde mail terug

  Door: Nona De hondt19-01-2022
  Rogier Iding22-01-2022

  Wij hebben voor mijn schoonvader (87) een telefoon gekocht via de site telefoondiscounter.nl Wij zouden een track en trace link krijgen om de bestelling te kunnen volgen. Deze kwam er nooit terwijl het artikel volgens de site uit voorraad leverbaar was. Gerappeleerd, gebeld geen reactie. Mail gestuurd dat ik de order annuleer en dat zij conform hun eigen voorwaarden het geld dienen terug te boeken binnen 14 dagen. Die zijn al voorbij en er is uiteraard niks teruggeboekt. Ik ga er vanuit dat ze dat ook niet meer doen en daar gaan ze veel plezier aan beleven. Nu ben ik eigenlijk opzoek naar twee mensen die hetzelfde is overkomen en die samen met mij het faillisement willen aanvragen van dit bedrijf, belangrijk daarbij is dat je al je acties in email of op schrift hebt. Daarnaast ga ik aangifte doen tegen dit bedrijf en ja ik weet het de politie zal daar niks mee doen, maar het kan er maar alvast liggen, t.b.v. het dossiertje. Ik ga er vanuit gezien de fijne recenties dat er wel mensen zijn die dit bedrijf ook een warm hart toedragen:) Verneem het graag.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  iPhone x 256 g

  Als nieuw. Volgende dag geleverd ( vergeet dat maar) Contact met ze( krijg je niet naast je betaald hebt.

  Door: J.Spoelder19-01-2022
  jaspoe@gmail.com20-01-2022

  Mij is toegezegd dat ik mijn geld terugkrijg. Wel nadat ik al rechtsbijstand aangevraagd heb een met een aanklacht ben gestart. Het is nu 20 januari. Zal hier vervolg melden. Ben zeer benieuwd of ze deze keer hun belofte wel nakomen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  iphone 8

  nooit gekregen maar wel betaald, er wordt niet op mails gereageerd en telefonisch zijn ze niet te bereiken, wil 217 euro terug

  Door: benny18-01-2022
  Rogier Iding22-01-2022

  Wij hebben voor mijn schoonvader (87) een telefoon gekocht via de site telefoondiscounter.nl Wij zouden een track en trace link krijgen om de bestelling te kunnen volgen. Deze kwam er nooit terwijl het artikel volgens de site uit voorraad leverbaar was. Gerappeleerd, gebeld geen reactie. Mail gestuurd dat ik de order annuleer en dat zij conform hun eigen voorwaarden het geld dienen terug te boeken binnen 14 dagen. Die zijn al voorbij en er is uiteraard niks teruggeboekt. Ik ga er vanuit dat ze dat ook niet meer doen en daar gaan ze veel plezier aan beleven. Nu ben ik eigenlijk opzoek naar twee mensen die hetzelfde is overkomen en die samen met mij het faillisement willen aanvragen van dit bedrijf, belangrijk daarbij is dat je al je acties in email of op schrift hebt. Daarnaast ga ik aangifte doen tegen dit bedrijf en ja ik weet het de politie zal daar niks mee doen, maar het kan er maar alvast liggen, t.b.v. het dossiertje. Ik ga er vanuit gezien de fijne recenties dat er wel mensen zijn die dit bedrijf ook een warm hart toedragen:) Verneem het graag.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 242 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

  TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.