NederlandReview

    Ervaringen TelefoonDiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

    Diensten van TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

    TelefoonDiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (177)

    5
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

    Uw beoordeling

    Iphone 12

    Ik heb de Iphone 12 via bol.com besteld en wat uit eindelijk bij dit bedrijf vandaan kwam. De telefoon discounter. Vandaag zou ik mijn pakket binnen krijgen. Dat kreeg ik ook, maar helaas en tot mijn verbijstering was het een lege doos met alleen een pakbon er nog in. De doos was open gemaakt, want de tape zat los. Het was ook niet netjes verpakt voor een dure Iphone 12. Het was afgeleverd bij de buurvrouw, omdat ik niet thuis was. Maar ook zij heeft niet eens hoeven tekenen voor ontvangst. Het is mij iets te vaag allemaal. Ze hebben beloofd dat ik mijn geld terug zal krijgen. Dat is nu afwachten.

    Door: Melissa Schaap01-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone XS

    Niet doen! Telefoon werkt niet naar behoren, telefoon is nu al 2 mnd weg, reageren niet op email en een standaardbandje bij de telefoon dat er 1 wachtende voor is, nemen vervolgens nooit op.
    Oplichters

    Door: Anouk van Velthoven20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Iphone X 64GB

    Bestel hier alsjeblieft niets, ik heb een verkeerde bestelling toegezonden gekregen, ze zijn telefonisch NIET BEREIKBAAR, ze antwoorden niet op emails, betalen de beloofde verzendkosten niet terug, sturen het nieuwe toestel niet op, nemen geen contact met mij op.. Geef je hard verdiende centen hier niet uit want zij verdienen het NIETT!!

    Door: Erica 17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iphone 7

    Refurshed Iphone 7 gekocht bij hun. Na paar maanden stopte de speaker en de mircofoon. Teruggestuurd was namelijk garantie. Teruggekregen en problemen waren nog steeds hetzelfde. Opnieuw verstuurd. Imiddels 4 weken verder en nog steeds niet gehoord.
    Mijn advies; doe geen zaken met dit bedrijf. Oplichters.

    Door: Hans30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    IPhone 8

    Ik stuurde me iPhone terug omdat de batterij niet goed was, kreeg ik een bericht dat alles zo snel mogelijk in orde werd gemaakt wat betreft me geld teruggave, nu bijna 2 weken verder heb ik mkg geen geld terug of een reactie van hun gekregen

    Door: Samantha24-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    iPhone 11

    Ik wacht nu al een maand op mijn terugbetaling en ze blijven maar beloven dat ik mijn geld terug krijg maar je word gewoon aan het lijntje gehouden. Ze doen helemaal niks en je word gewoon opgelicht door dit kut bedrijf. Inmiddels al mijn rechtsbijstand ingeschakeld. En aangifte gedaan tegen internet fraude. Wie niet horen wilt.....

    Door: Mick21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iPnone 8

    KOOP GEEN telefoon bij telefoondiscounter.
    10 juni iPhone 8 gekocht en betaald . veel mail verkeer omdat er niet geleverd werd. 12 juli een defecte iPhone ontvangen ,retour gezonden
    Veel mailtjes gestuurd geen antwoord.
    Kreeg een mail daar werd mij €20 korting voorgesteld, geweigerd en gemeld dat ik mijn geld terug wil. Telefonisch niet bereikbaar zeer veel wachtende voor mij .Vandaag 21 juli weer telefonisch contact gezocht maat naar anderhalf uur heb ik de verbinding verbroken. Ik ga nu aangifte doen van internet fraude bij de politie.
    Mijn advies blijft koop hier geen telefoon. Truce.

    Door: Truce Knoop21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone 8

    Doe geen aankopen bij Telefoondiscounter. Pure oplichterij. Geen product geleverd, wel geld geïncasseerd, slechte service en na annulering van de order krijg je je geld niet terug.

    Bij Telefoondiscounter een refurbished IPhone 8 gekocht. 2x gemaild om te vragen wanneer deze geleverd zou worden aangezien de levertijd op de site (3-5 werkdagen) was verstreken. Elke keer beloftes gedaan qua levering die niet werden nagekomen waarna ik de order heb geannuleerd en ergens anders een telefoon heb gekocht.
    Ondanks de bevestiging van de annulering kreeg ik mijn geld niet terug. Meerdere keren gebeld, lang in de wacht gestaan en wederom beloftes dat mijn geld teruggestort zou worden. Uiteindelijk ook een officiële creditnota ontvangen maar nog steeds heb ik mijn geld niet terug. We zijn nu 2 maanden verder en mijn verzoeken en klachten worden steeds doorgezet naar ‘de financiële afdeling’. Zonder enig resultaat. Louche tent die geld uit je zak klopt. Kost je geld en bakken aan tijd en levert je enkel veel frustratie op.

    Door: Karen20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iPhone 8 plus

    Na 2 weken nog geen telefoon, word steeds gezegd word over 2 dagen verstuurd.
    Uiteindelijk Geannuleerd, waren ze dat toch vergeten door te zetten. Nog een keer gebeld.
    Wacht nu al 2 weken op geld terug.
    Elke keer als je belt word je eruit gegooid of ik sta meer dan 30 minuten in de wacht met 4 wachtenden voor me

    Erg slecht.
    En je beoordeling moet minimaal 2 sterren zijn anders pakt ie hem niet. Triest

    Door: Bloks16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone XR

    Levering is uitgebleven met allerlei smoesjes en uitstel en geld is al weken geleden beloofd terug te storten. Erg onbetrouwbaar

    Door: Martijn15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhone xs

    Geel slecht ervaring gehad. Geel slecht service en slecht communicatie. Bestelling is op12 juni geplaatst maar niets gekregen. 5 juli heb ik mijn bestelling geannuleerd en nog geen geld gekregen! Feel berichten al gestuurd. Af en toe krijg ik antwoorden met excuses maar geen actie en geen geld! Telefoon is nooit bereikbaar.

    Door: Olha Arutyunyan14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    iPhone X

    Hier koop ik dus nooit meer iets! Eind november 2020 iPhone X besteld die ruim 2 weken later binnenkwam. Dit na 2 mailtjes (laatste onbeantwoord) en een telefoontje met loze beloften.
    Eind maart 2021 contact opgenomen vanwege het feit dat het ding niet meer oplaadt. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik de telefoon 3 mnd later pas opgestuurd heb wegens persoonlijke omstandigheden.
    Binnen 24 uur na ontvangst het volgende bericht:

    Geachte heer/ mevrouw,

    We hebben uw toestel ontvangen, waarvoor dank.

    Echter valt de accu en/of scherm buiten de 6 maanden garantie.

    Helaas kunnen we dit probleem daarom niet binnen garantie oplossen. Wij kunnen een poging doen om het toestel te herstellen voor 39,- euro + €9.00 verzendkosten. Als wij niet in staat zijn om het toestel te herstellen vervallen deze kosten natuurijk. Als u hier geen interesse in heeft zijn we helaas genoodzaakt 29 euro onderzoeks- verzendkosten in rekening te brengen.

    We horen het graag. Dank.

    Op het formulier en website staat ook aangegeven dat val/stoot/waterschade niet binnen garantie kan worden opgelost.

    Het scherm ziet er prima uit, geen water- , val- of stootschade te zien.
    Hoe kan deze conclusie zo snel getrokken worden als het apparaat niet oplaadt!!!!

    Er zou 2 jaar garantie op het toestel en nu wordt er niet eens even naar gekeken?!

    Momenteel hang al weer een half uur in de wacht in een poging iemand te spreken te krijgen....

    Conclusie: KOOP NIET BIJ TELEFOONDISCOUNTER.NL!!!

    Door: Christel29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Refurbished iPhone

    Op site staat voor 23:59 besteld, morgen in huis, ben inmiddels 8 dagen verder en nog geen telefoon. Kreeg via de e-mail te horen dat het wellicht maandag verzonden word, dan komt hij is 13 dagen na aankoop eens aan. Absoluut onacceptabel.

    Heb aangegeven dat ik mijn order annuleer, nu hopen dat ze het fatsoen hebben om mijn geld snel terug te boeken.

    Door: Charlotte 24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iphone8 plus

    waardeloos, eng mannetje die Lorenzo schuld.
    Bestelling ging uitermate snel, auto reply mail, je telefoon is onderweg.
    Dan duurt het te lang en dan probeer je dit zielige figuur te bellen.
    Natuurlijk nul reactie, dan ga je kijken waar heb ik wat gekocht ?
    En dan krijg je spijt, dit zielige gedrocht is niets meer dan een oplichtertje. Als je wat door zoekt dan vind je een kapsalon op het zelfde adres?
    Leuk, als je je centjes terug wil , bel het nummer van die kapsalon en vraag naar Lorenzo. werkt perfect, dan zeg je : het wordt tijd voor mijn centjes retour want anders ga ik naar de kapper. zoek wat langer op google, zoek op naam van het gedrocht of het bedrijf, dan vind je adres, zoek op adres en dan vind je de kapsalon en dan kan je bellen .

    Door: Paulus11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Iphone XS

    Telefoon bestellen en betalen ging natuurlijk wel bij deze zaak (geld binnen). De gsm zou met nieuwe accu 'als nieuw' met 2 dagen geleverd worden het duurde ruim 2 weken. Diverse keren gebeld en soms een uur(!) vergeefs in de wacht. Uiteindelijk had ik de koop geannuleerd en werd bevestigd. Maar toch werd er volgende dag plots tegen de annulering in geleverd. Maar wel een gekraste telefoon met oude accu. Toch maar besloten om te houden en nu gaat die voor nieuwe accu terug binnen de garantie. En moet er betaald worden voor verzending. Wat een beroerde zaak is dit. Hier koop ik nooit meer!

    Door: Ruben30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    iPhone XS

    Eerste keer dat ik hier bestelde ging alles vlot, deze keer ging het veel slechter.
    Ik heb op 3 mei besteld en heb mijn bestelling pas aangekregen op 27 mei. Ik heb meerdere mails moeten sturen want ze hielden mij niet op de hoogte.
    Ook de batterij is niet vervangen zoals op hun website staat, ze beweren dat dit wel gedaan is, maar dat het aan de software ligt.

    Door: Sander28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    XR

    Geen reactie op herhaaldelijke verzoeken om aankoopbedrag na herroepingsrecht binnen wettelijke termijn te crediteren. Webshop Keurmerk van Telefoondiscounter niet terug te vinden bij Webshop Keurmerk. Onbereikbare klantenservice.

    Door: Alex28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Telefoon

    Telefoon gekocht waar je niet mee kon bellen, teruggestuurd en blijven wachten op mijn terugbetaling. Iedere dag bellen en mailen met de vraag waar mijn geld blijft. Eind van de middag zou het op me bank staan, wat totaal niet zo is en eindstand word je geblokkeerd op de mail.
    De slechtste zaak en zeker geen kennis van service. Raad niemand aan hier wat te kopen.

    Door: Yousra 20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    apple i phone 7 ROSEGOUD

    11 mei besteld gebruikte i phone . 12 MEI in huis. Alles zit er bij. nauwlijks te zien. Mijn 13 jarige blij . weet niet dat het gebruikte is. HAHAHAHHAHA; Nu nog goed is er iets aan . ga het niet opsturen. laat ik dan wel ergens bij ons maken. ik ben tevreden. merk i phone met goede prijzen. en achteraf betalen. Mij zullen ze zeker terug hebben

    Door: tamara stinckens19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    IPhone 7


    Beste allemaal.... Het verbaast mij dat ik alsnog een review moet gaan schrijven. Februari 2019 heb ik een zo goed als nieuwe iPhone 7 gekocht bij telefoon discounter (mijn eerste smartphone waar ik zuinig op ben )natuurlijk had ik wel reviews gelezen en dacht och als ik een nieuwe koop zit het wel goed.... Fout... Nu meer dan 2 jaar(geen garantie al geloof ik daar toch al niet zo in bij de discounter) later begon de ellende mobiele updates kwamen niet meer aan pincodes werkten niet meer en kon ik niet meer in mijn iPhone. Eerst wilde ik hem inruilen bij de koop van een nieuwe Samsung maar die winkel bediende had zo zijn bedenkingen hij vermoede dat het een nepper was/is een nepper nou dat overkomt mij toch niet...! Dus op naar fixers.nl-computer Allereerst om te weten of het een nepper was en of er wat gedaan kon worden aan de niet aankomende updates. Bij fixers alles opnieuw erop gezet en jawel hij deed het weer voor 2 minuten ze vroegen of ze hem open mochten maken om binnen in te kijken natuurlijk mag dat. De vriendelijke meneer die hem open schroefde zij het is geen nepper....maar... het viel hem gelijk op dat de pakking die hem waterdicht(let wel telefoon is in die 2 jaar niet bij reparateur geweest niemand heeft er aan gezeten) zou moeten houden er niet tussen zat dus er zaten wat opgedroogde water plekken op de batterij daar is die pakking voor om geen vocht er in te laten komen/trekken en ook was er met de telefoon iets gedaan wat niet hoorde dat zag hij gelijk er zaten plakkers op die niet bij een Apple Phone hoorde. Hij vroeg aan mij wil je een prijs weten om alles weer na behoren te laten werken of is uw gemoeds rust gesteld na dit alles.... Natuurlijk wist ik het wel ik ga geen 300+ euro betalen voor reparatie. Maar wat ik wel doe is mijn review hier nu wegzetten om andere te waarschuwen ik heb ondertussen al een nieuwe Samsung (werkt veel beter).... Hier staan veel reviews over water schade zoals discounter zegt ja nogal wiedes als je de pakking er tussen uit laat bij een Refurbished telefoon. Nee voor mij geen discounter meer ik spaar voortaan wel even verder.... Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook....... Met vriendelijke groet een ontevreden klant die zijn Apple Phone in de kliko gooit...

    Door: Simone18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 177 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

    TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.