NederlandReview

    Ervaringen Telefoondiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Telefoondiscounter.nl is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Telefoondiscounter.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over Telefoondiscounter.nl

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    Telefoondiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Diensten van Telefoondiscounter.nl

    TelefoonDiscounter biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over Telefoondiscounter.nl

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met Telefoondiscounter.nl?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.

    Telefoondiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (84)

    5,8
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iphone XS

    Vorige week een Iphone X aangeschaft voor mijn dochter, super blij mee! Klantenservice was prima en toestel werkt ook top!

    Door: Wesley04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    iphone 8

    Top service. zeer mooii toestel voor de beste prijs

    Door: klant03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iphone

    Jammer dat de oortjes niet werkten, wel direct nieuwe gekregen. Dank voor de goede service

    Door: Jasper van lent03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    iPhone

    Goede service! ! Ik raad het iedereen aan

    Door: Hans K02-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    refurbished iphone

    een nieuwe iphone is voor mij wat te duur en daarom heb ik gekozen voor een refurbished iphone van telefoondiscounter. Ik was wel een beetje onzeker over wat ikzou krijgen maar moet zeggen dat de telefoon niet van nieuw is te onderscheiden. De lader en oortjes zijn ook gewoon bijgeleverd dus een compleet pakketje.

    Door: Marit Kloosterman25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Iphone 7 Zwart

    Na mijn bestelling is de telefoon snel geleverd, maar helaas was deze toch niet helemaal goed omdat de speaker het niet goed deed. Ik heb direct gebeld en kon mijn telefoon terugsturen waarna Telefoondiscounter mij een nieuwe telefoon heeft gestuurd. Deze werkt top! Jammer dat het niet in 1 keer goed ging, maar ben tevreden over de snelheid en vriendelijke service.

    Door: Jos Hurenkamp24-09-2019
    Mark Jobing04-10-2019

    Hallo, hoelang duurde het voor dat je weer een andere kreeg?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    iPhone X

    De iphone die ik wilde hebben was helaas niet altijd op voorraad. Maar ik heb met ze gebeld en ze hebben me per email laten weten dat de telefoon weer op voorraad was.
    Ik heb de telefoon besteld en dit verliep erg makkelijk, ook de levering. Kortom een fijne ervaring.

    Door: Peter Levi24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone

    Vorige week een iphone gekocht bij Telefoondiscounter. Ben gevallen voor de prijs, want voormijn telefoon waren ze echt de goekoopste. Over deservicekan ik niet zoveel vertellen, maar ben best tevreden. Wat beter zou kunnen is als ze mij aan kunnen geven hoe laat je pakketje geleverd wordt. Het tijdsblok was een beetje groot waardoor ik 's middags vrij heb moeten nemen.

    Door: Jacco Vogelaer23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    iPhone 7

    Ik heb een iPhone 7 besteld bij Telefoondiscounter. Heb eerst gebeld met dit bedrijf en ze vertelden mij dat mijn telefoon op voorraad was en direct geleverd kon worden. Goede service. Ik kreeg er een gratis koptelefoon bij, maar deze moest nog wel op mijn telefoon worden geinstalleerd. Hiermee hebben ze mij via per telefoon prima geholpen.

    Door: Joyce Bovenkamp23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone 8

    Heel blij met mijn refurbished iphone. Levering was snel en de kwaliteit goed... Blijft een dure telefoon die iphone, maar op deze manier beter te betalen.

    Door: Martine Figo23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone 7

    Fijne site om doorheen te bladeren. Ik heb een iphone 7 gekocht en ben er blij mee. Snel geleverd, maar was helaas niet thuis waardoor het pakket bij mijn buurman is afgeleverd. Gelukkig wel een briefje achter gelaten zodat ik 's avond toch mijn telefoon kon overzetten. Watik jammer vind is dat ik niet gelijk een hoesje mee kon bestellen.

    Door: Celine19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone X

    Ik had een iphone X besteld, maar omdat deze niet op voorraad was duurde het even voordat deze ook echt geleverd zou worden. Gelukkig werd ik de volgende dag al gemaild dat de telefoon verzonden was dus dat vond ik erg positief.
    De telefoon zelf is prima, geen krassen of iets dergelijks. Fijne telefoon

    Door: Jochem Oldekater19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    iPhone 8

    In juni dit jaar een iPhone 8 gekocht voor €439. Mag je toch wel wat van verwachten. Toestel werd volgende dag geleverd, zag er netjes uit, maar kon niet worden aangezet. Probleem met batterij?? Teruggestuurd (verzendkosten), na bellen kreeg ik een nieuw toestel gestuurd. Dit geïnstalleerd en nu 3 maanden in gebruik.
    Apparaat zorgvuldig mee omgegaan, netjes in hoesje met tempered glass.
    Op dit moment komen nieuwe problemen naar vormen. De mute-knop klikt niet meer terug (ik gebruik dat ding eigenlijk nooit) waardoor ik geen geluid heb bij gebeld worden. Signaal valt regelmatig weg (enkele malen per dag). En het onderste deel van het scherm is al enige tijd niet echt aanraakgevoelig. Je moet je voorstellen dat als je iets wilt typen de onderste letters een aantal keer moet indrukken. Heel irritant.

    Met deze voorkennis had ik eerder een nieuw toestel gekocht. Betaal je een paar honderd meer, maar geen gezeur.

    Door: Ard04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    iPhone 7

    Refurbished iPhone gekocht en was al defect bij aankomst. Terwijl er op de site aangegeven wordt dat de telefoon door technische dienst gecontroleerd wordt en er een nieuwe accu ingezet wordt. Bij beide zo mijn twijfels. Bij mailen krijgen alleen als antwoordt dat ze geen antwoord nummer hebben naar we de verzendkosten retour krijgen als we hem laten maken binnen de garantieperiode......aangegeven dat we het geld retour willen hebben. Bij leapp wel iets duurder maar dan krijg je ook een werkende telefoon

    Door: Pj04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    iphone 7

    Ik heb een toestel besteld om te vergelijken dus ik nam die gewoon uit de doosje en deed het zelfs niet aan volgende dag verstuurde ik het en ik stuurde dezelfde dag email van dat het vertstuurd werd maar door problemen met printer maar er staken orginele papieren binnen????????‍♀️ dus ik nam contact met bedrijf, die beweren bezig zijn met mijn "zaak" op een duur kreeg ik geen email meer terug en gewoon een hogere factuur dank u om mij 300iets euro te laten weggooien hoor. alleen stande moeder kakt niet met geld!

    Door: dia01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    iPhone 8 64GB Goud als nieuw

    De bestelling en levering gingen beide heel soepel. Ik had de volgende dag zoals beloofd mijn telefoon binnen. Bij openen van het doosje zat er inderdaad een geheel nieuw uitziende telefoon in, een lader, géén pin voor de simkaart wat wel de bedoeling was, (dus dat moest met het puntje van mijn oorbel), en een lader en oortjes van actionkwaliteit. Nou is dat op zich geen probleem als het toestel naar behoren zou werken. Helaas was het scherm niet in orde en reageerde het touchscreen soms niet op mijn aanraking en hoe langer het scherm aanstond hoe minder het scherm reageerde.
    Telefoon retour gestuurd en kreeg na een week een nieuwe. Dit was helemaal top en ben ook echt zeer te spreken over hoe snel dit werd afgehandeld.

    De nieuwe telefoon deed het de eerste dagen prima. Batterijcapaciteit was 91% wat eigenlijk niet klopt aangezien er een nieuwe batterij in zou moeten zitten maar dit nam ik voor lief aangezien de rest in orde was. Wel weer dezelfde goedkope oortjes en adapter helaas. Ook ging na 2 dagen de batterijcapaciteit van 91% ineens naar 89% en na 4 dagen was het nog 88%. Ook laadde de telefoon ineens niet meer verder op dan 86% en na 4 dagen laadde hij niet meer verder op dan 80%. Na 11x gebeld te hebben kreeg ik eindelijk gehoor. Gelukkig was deze jongeman enorm vriendelijk en heeft hij mij goed te woord gestaan en leek oprecht verbaasd dat ik 2x een defect toestel heb opgestuurd te kregen.
    Echter maakte hij wel de opmerking "het gebeurd normaal niet dat iemand TWEE keer een defect toestel krijgt" waarbij ik me meteen afvroeg of het dan wel normaal was dat het 1x gebeurde? Als het goed is gebeurd het niet lijkt mij.

    Kortom: ik bestel hier zelf niet meer en wacht nog op mijn geld terug. Wanneer ik mijn geld netjes teruggestort heb gekregen zal ik een update plaatsen. Dat is wel zo netjes.

    Een beetje betere klantenservice zou al een hele hoop gescheeld hebben en als je online een nieuwe batterij beloofd verwacht de klant ook een nieuwe batterij.

    Door: Melissa25-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    iPhone 7

    Iphone 7 besteld hoogste kwaliteit refurbished. Dan verwacht je zoals ze zeggen dat hij volledig nagekeken is. Maar nee hoor. telefoon binnen met waterschade. je zag het vocht achter het scherm als je de telefoon aan hebt. ook de accu trekt hij met een aantal uur leeg.
    Dit direct aangegeven bij ze en ik krijg de opmerking de telefoon terug te sturen . Op de vraag of ik direct een nieuwe kan krijgen word nee gezegd. je moet 5 a 7 werkdagen wachten .....
    ook het laconieke wat er in de reactie zit bevestigd mijdat dit niet eenmalig is. telefoons worden helemaal niet gereviseerd maar snel in een doosje gedaan en verkocht. Na aantal dagen niks gehoord en ga bellen. Je krijgt niemand te pakken.

    Ik heb hier echt geen vertrouwen meer in dus heb me geld terug gevraagd ( je hebt binnen 14 dagen altijd recht op geld terug ) .
    dus dat maar aangegeven en 3 a 4 mailtjes verder heb ik wel netjes mijn geld terug .

    Gewoon klein bedrijf die 2e hands telefoons doorverkoopt en snel geld wil verdienen. Mijn advies is niet doen!

    PS ze dien er ook alles aan om negatieve recensies van het web te krijgen. Zodat ze er positiever opstaan als werkelijk is! Denk goed na voor je hier wat koopt!!!

    Door: Hofje20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    een Iphone

    eerste levering was snel: dat is de (enigste) plus

    na enige maanden was de camera defect. het toestel was verder absoluut onbeschadigd en bijzonder goed ingepakt verzonden. vervolgens krijg ik een mail dat ik € 29 onderzoekskosten moet betalen wil ik het toestel (nu met een barst in het display) ueberhaupt terug krijgen. na betaling komt het toestel terug, echter nu met een barst in het glas en niet werkende camera. dat terwijl we het toestel met camera dagelijks gebruiken. We zijn dus € 29 armer en hebben nu nog meer problemen dan vooraf.

    als dit de dagelijkse gang van zaken is binnen jullie bedrijf (telefoondiscounter) dan raad ik niemand aan zelf nog maar een kijkje op jullie site te nemen.

    mocht er alsnog een oplossing komen (en dan bedoel ik ook geen halve maatregelen) dan zal ik zo sportief zijn hiervan melding te maken in deze review!

    Door: Jan19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Iphone 6s

    1 ster zijn jullie nog niet eens waard ik ben helemaal klaar met jullie!!!!
    Ik raad iedereen aan om hier geen telefoon te bestellen!!
    Vuile oplichters
    ik heb tot 4keer toe een kapot toestel met kapotte battterij toegestuurd gekregen.
    Meerdere malen gemaild word gewoon niet op gereageerd.
    eindelijk een mail terug krijg ik te horen dat ze het niet geloven bewijs alles gemaild en word mij verteld weeeer terug te sturen en geld terug maar ik ben op vakantie dus dat word lastig.
    word mij verteld dat dat mijn probleem is en ik dus nu met een kapotte telefoon zit en mijn geld niet terug krijg !
    Vuile oplichters !!!!!

    Door: Noël18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    refubished Iphone 6 conditie goed?

    Nou....goed is hij niet. Button op voorzijde rammelt in de kast. Scherm is geel met witte vlekken....enorme gebruikssporen op het toestel. Dit is niet conditie goed. Gemaild dat

    Door: jeanette17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Telefoondiscounter

    Uw beoordeling