NederlandReview

    Ervaringen TelefoonDiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

    Diensten van TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

    TelefoonDiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (125)

    5.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iphone x

    Ik bestelde twee maanden geleden een Iphone X op deze site. Het toestel toonde na twee dagen al defecten dus heb ik het maar teruggestuurd. Hierna bestelde ik hetzelfde toestel opnieuw, alleen zijn we ondertussen 3 weken verder en heb ik het toestel nog steeds niet ontvangen. Klantenservice stuurt me elke dag een mail waarin ze beloven het toestel die dag nog op te sturen.
    Hoe kan het dat deze site zelfs nog bestaat?

    Door: Ries Anderson25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    iPhone X

    Ik kreeg de GSM de eerste keer kapot aan. Ik kon hem gelukkig "gratis" terugsturen, ze gingen me de verzendkosten terugbetalen. Ondertussen 3 maanden later niets ontvangen. GSM is nu wel in orde, hoewel er nog steeds veel krassen opstaan om "als nieuw" gekocht te hebben.
    Slechtse service OOIT
    1 keer, nu NOOIT MEER

    Door: Elana Vierboom20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone

    Hoe durft Lorenzo Lumaye zich ondernemer te noemen. Operationele zaken dramatisch, afspraken nakomen dramatisch enz... enz..

    Door: S.Vis12-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone8

    Redelijk, voor dat geld

    Door: Jill18-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    iphone 8

    levering gaat snel daar is niets mis mee.
    Maar na een paar weken waren er problemen met het toestel, nou dan ben je aan de beurt, teruggestuurd pas na 7 weken teruggekregen, probleem nog hetzelfde.
    weer teruggestuurd dan beginnen ze over valschade en zit er ineens een barst in de achterkant van het toestel waar wij niks van af weten. Na een hoop gezeur via mail en telefoon toch maar met een coulanceregeling ingestemd, dit doen ze slim want anders heb je niets dan sturen ze je telefoon terug nadat je onderzoekkosten betaald hebt. Netjes betaald, wat denk je komt de telefoon na ruim 6 weken gewoon terug met hetzelfde probleem. En maar weer teruggestuurd, nu wel na een week teruggekregen, en nog niet gemaakt. telefoon is onbruikbaar en wij zijn ons geld kwijt. Je wordt hier echt opgelicht als je op de garantie aanspraak wil maken! Inmiddels heb ik een heel dossier over telefoondiscounter.

    Door: Erik12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iphone 8

    Zoek aub een ander bedrijf als je een telefoon wil kopen. We kochten een iphone 8 zo goed als nieuw, ruim €440,- betaald. Na enkele weken functioneerde hij al niet best meer. Contact gezocht en uiteindelijk een aantal keer terug gestuurd. Probleem werd gewoon niet verholpen. Er is zelfs een barst in gekomen die er niet inzat toen we hem opstuurde. Dus valschade, voor hun een manier om van ons af te komen. Wat een OPLICHTERS zonder enige SERVICE. Wij hebben nu een onbruikbare telefoon en zijn dus gewoon ons geld kwijt.

    Door: Fred07-10-2020
    Consumentenbond17-10-2020

    Schakel rechtsbijstand of de Consumentenbond in en je wint de zaak. Dit soort cowboys mogen hier niet mee wegkomen. Let maar op, na enkele negatieve reviews komt er weer een waterval aan zelfgeschreven nep reviews. Zit altijd een patroon in bij deze gasten. En € 440,- voor een gebruikte iPhone 8 is wel rijkelijk duur.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iPhone 8

    Dit bedrijf komt haar beloften niet na
    Keer op keer worden toezeggingen niet nagekomen, bijvoorbeeld rondom uiterste leverdata, extra’s die zijn toegezegd of geld dat teruggestort zou worden. Levertijden zijn krankzinnig lang, weken en weken. Klantenservice reageert niet (of heel selectief) op e-mail. Telefoons worden uitgeleverd met een te slechte batterij. Ook worden de telefoons niet nagekeken of gereinigd zoals op de website staat. Een behoorlijke afknapper alles bij elkaar .....

    Door: Eric13-09-2020
    Kom om voor je recht17-10-2020

    Dit zegt de wet:De wettelijke garantie geeft een termijn van 6 maanden. Als er in deze periode je product niet goed functioneert, is het aan de verkoper om te bewijzen dat het product wel deugdelijk is. Als dit hem niet lukt, moet hij gratis repareren of vervangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Iphone 7 plus

    Na 5 weken heb ik nog steeds geen telefoon of terugbetaling. Reactie krijg ik wel, uiterst zelden en met loze beloftes

    Door: Yves09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iPhone 7

    iPhone 7 besteld, als nieuw zoals beschreven. Snel geleverd maarrrrr ,... Diverse defecten. Scherm barst erin (als nieuw ja ja), put in scherm, batterij percentage niet 100%, toestel wordt kokend heet bij gebruik, achterkant van toestel staan geen iPhone codes op. Terug gestuurd aangetekend. Maar na het lezen van deze reviews heb ik er weinig fiducie in. Hou m’n hart vast.

    Door: Willemijn21-08-2020
    Kom op voor je recht. 17-10-2020

    De wettelijke garantie geeft een termijn van 6 maanden. Als er in deze periode je product niet goed functioneert, is het aan de verkoper om te bewijzen dat het product wel deugdelijk is. Als dit hem niet lukt, moet hij gratis repareren of vervangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    iphone 7

    Uiterst slechte service. Bijgeleverde lightning adpater werkte absoluut niet naar behoren. Drie keer moeten mailen vooraleer ik een nieuwe kreeg opgestuurd, met de geruststelling van de medewerker dat het om een echte apple adapter ging. Echter, die had net hetzelfde probleem. Nog tot twee maal toe gemaild, maar zonder respons... Ben er dan maar zelf eentje gaan kopen en die werkte meteen prima! Ik ben tijdens gesprekken niet goed verstaanbaar, dus kwaliteit is ook niet ok.

    Door: y07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Iphone 7

    Ik heb zeer slechte ervaringen met het bedrijf: telefoondiscounter.nl
    Nadat ik een telefoon had gekocht ging er een onderdeel kapot binnen de garantietijd. Na de telefoon opgestuurd te hebben kreeg ik na zelf te moeten mailen pas reactie: de telefoon zou een kromming hebben. Echter de kromming was niet te zien op de bijgestuurde foto. Nadat ik om een nieuwe foto vroeg verstreek er weer een week voordat ik deze ontving. Er zijn inmiddels 3 weken voorbij en ik heb nog steeds niet mijn telefoon. Na meerdere keren gebeld te hebben kreeg ik te horen dat ze niets voor mij kunnen doen en dat ik maar moet afwachten tot de reparateur er klaar mee is. Kortom, ontzettend slechte service.

    Door: Marleen20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhone XR

    Mijn zoontje heeft hard gespaard. Voor zijn 9de verjaardag heeft hij een telefoon besteld. Dit was 22 mei 2020. De telefoon zou de volgende bezorgd worden. We zijn nu VIER weken verder en nog niks. Het mannetje heeft 518 euro betaald en nog niks ontvangen. Ondanks dat ik vele malen heb gebeld (je staat minimaal 1 uur in de wacht waarna de Hoorn er op wordt gekwakt) e-mailberichten worden amper beantwoord. Of je krijgt beloftes die niet waar worden gemaakt. Er zou gisteren (19 juni 2020) een nieuwe telefoon worden opgestuurd. Ik zou gisterenavond een track en tracenummer krijgen. Ook dit is NIET gebeurt. Lorenzo Lumaye Schuld is nergens te bekennen en geeft geen gehoor. Daarnaast doet hij zijn naam wel eer aan. Maar er voor uitkomen en voor een oplossing zorgen dat gebeurd niet!!! KOOP HIER NIET!!!!!!! mijn zoontje is zijn geld kwijt en heeft geen telefoon waar hij jaren voor heeft gespaard! Hopelijk is je moeder trots op je Lorenzo!

    Door: Sandy20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    TD47085, TD46618, TD41322

    De zoveelste keer mij laten vangen. Levertijden worden niet gerespecteerd, kapotte accessoires, toestellen 'als nieuw' die met val-en stootschade of oude batterijen (max 85% capaciteit dus aan reparatie toe) verkocht worden, Chinese tekens die niet weg te krijgen zijn, vingerafdrukken op scherm in coronatijden, wekenlang aandringen om je geld terug te krijgen na een retour op eigen kosten én eigen risico. En mijn laatste bestelling wordt maar niet geleverd terwijl mijn review(s) wel gerapporteerd kan worden. Echte ervaringen op internet leren mij dat ik helaas niet het enigste slachtoffer ben en dat is heel jammer...

    Door: Mathieu De Ruyck06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kabel

    Lorenzo (oplichter) verkoopt rotzooi, als je je goed verdiept in zijn bedrijf kom je een hele constructie bedrijfjes tegen waar van alles aan rammelt! Kabelmaatje, levoria, refurbi, mv30holding, jrc busch holding, minpex ga zo maar door... goed bezig Lorenzo Lumaye Schuld!! Oplichter!!

    Door: Kees05-06-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    In de wet staat dat een product aan de (koop)overeenkomst dient te beantwoorden (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek). ... In beginsel betekent dit dat het product de eigenschappen bezit die voor normaal gebruik daarvan nodig zijn en waarvan u de aanwezigheid niet hoeft te betwijfelen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone 7

    Koop niet bij deze winkel. Toestellen zijn slecht, service is slecht.
    En de meneer aan de telefoon (gemiddelde wachttijd 30 min) geeft geen bal om klantentevredenheid.
    Doe het niet!

    Door: Kees28-05-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    Eerste zes maanden na aankoop Als het product binnen zes maanden na aflevering kapot gaat of een mankement vertoont, wordt op grond van de wet vermoed dat het product al bij aflevering niet aan het conformiteitsvereiste voldeed. Het is dan aan de verkoper om aan te tonen dat het product niet door een fabricagefout, maar door verkeerd, abnormaal of onkundig gebruik van uw kant kapot is gegaan (artikel 7:18 lid 2 Burgerlijk Wetboek).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhone x

    Wat zal ik zeggen.. WAARDELOOS. Toestel besteld en na ruim 2 weken nog niets binnen. Op zich kan ik daar nog mee leven als er geïnformeerd wordt. Niets dus. Overal zelf achteraan. Krijgen we dan eindelijk een toestel is deze niet goed.... Teruggestuurd en weer weken wachten of er wellicht iets terug komt. Geen informatie, helemaal niets. Helemaal klaar mee. Geld terug gevraagd. Nooit meer. Ga voor Mobico. Hier houden ze zich wel aan de afspraken en netjes een toestel binnen na 2 dagen. Het kan dus wel.

    Door: Van dam26-05-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    Eerste zes maanden na aankoop Als het product binnen zes maanden na aflevering kapot gaat of een mankement vertoont, wordt op grond van de wet vermoed dat het product al bij aflevering niet aan het conformiteitsvereiste voldeed. Het is dan aan de verkoper om aan te tonen dat het product niet door een fabricagefout, maar door verkeerd, abnormaal of onkundig gebruik van uw kant kapot is gegaan (artikel 7:18 lid 2 Burgerlijk Wetboek).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    I phone X

    Zoek verder naar een site die betrouwbaar is en nakomt wat ze aangeven. Het bestellen van een produkt gaat erg makkelijk, maar als er een probleem is dan is een oplossing niet in zicht en gaat er erg veel tijd overheen. Telefoondiscounter is zeer slecht bereikbaar en mails worden niet beantwoord. De volgende x sparen we door voor een nieuwe telefoon en die kopen we niet hier. Wat een k*tzaak zeg.......

    Door: Jolijn19-05-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    Als consument hebt u recht op de wettelijke garantie. In Nederland duurt de wettelijke garantietermijn zolang u redelijkerwijs kunt verwachten dat het product meegaat. De wettelijk garantietermijn kan dus – afhankelijk van het product – wel vijf of meer jaren duren. In het geval dat het geleverde product ondeugdelijk is, is de verkoper altijd uw aanspreekpunt. Tijdens de eerste zes maanden na aankoop van het product is het aan de verkoper om aan te tonen dat het product niet door een fabricagefout, maar door oneigenlijk gebruik van uw kant kapot is gegaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    iPhone 7 plus

    Dit is zware oplichting
    Ik had een iPhone 7 Plus besteld kreeg hem de volgende dag wel binnen maar hij was kapot, hij ging niet aan en hij ging ook niet aan toen ik hem aan de oplader had gelegd, vervolgens ga ik vandaag naar de telefoon winkel had daar alles uitgelegd, gingen ze kijken wat er mee aan de hand was. Zeiden ze tegen mij dat de display kapot was.. dus KOOP HIER NIET!!!!!

    Door: Kyara Tempelaars14-05-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    Als consument hebt u recht op de wettelijke garantie. In Nederland duurt de wettelijke garantietermijn zolang u redelijkerwijs kunt verwachten dat het product meegaat. De wettelijk garantietermijn kan dus – afhankelijk van het product – wel vijf of meer jaren duren. In het geval dat het geleverde product ondeugdelijk is, is de verkoper altijd uw aanspreekpunt. Tijdens de eerste zes maanden na aankoop van het product is het aan de verkoper om aan te tonen dat het product niet door een fabricagefout, maar door oneigenlijk gebruik van uw kant kapot is gegaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Iphone X

    Ze zeggen dat ze er een nieuwe batterij in doen, maar doen dat niet. Eerst proberen ze er met een kul verhaal onderuit te komen, vervolgens mag je "uit coulance" de telefoon terugsturen en ontvang je deze een week later terug. Waardeloos...

    Door: Marcel04-05-2020
    Kom op voor je recht.17-10-2020

    Als consument hebt u recht op de wettelijke garantie. In Nederland duurt de wettelijke garantietermijn zolang u redelijkerwijs kunt verwachten dat het product meegaat. De wettelijk garantietermijn kan dus – afhankelijk van het product – wel vijf of meer jaren duren. In het geval dat het geleverde product ondeugdelijk is, is de verkoper altijd uw aanspreekpunt. Tijdens de eerste zes maanden na aankoop van het product is het aan de verkoper om aan te tonen dat het product niet door een fabricagefout, maar door oneigenlijk gebruik van uw kant kapot is gegaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Telefoon

    Telefoon voor de 3e keer retour
    Vanaf het begin bleef de telefoon hangen
    Opgestuurd
    Daarna iets met knoppen
    Opgestuurd
    Daarna liep hij vast
    Opgestuurd
    Telefoon door Telefoondiscounter op 30 april ontvangen
    Nu ons eigen schuld wordt gezegd behuizing was krom
    89,00 plus 9 euro retourzenden betaald dan kon hij gemaakt worden
    Gedaan !!
    14 dagen geleden bericht dat hij aangeleverd zou worden bij Post Nl
    Gevraagd om track tracé
    Geen track tracé
    Gebeld er wordt niet opgenomen

    Berichten geen antwoord

    Waar is de telefoon
    Telefoondiscounter

    Neem telefoon op en laat mensen niet ochtenden aan de telefoon hangen
    En bij 1 wachtende wordt verbinding verbroken
    Contact onmogelijk

    Nu bericht dat het aan Corona ligt

    Maar al meer dan een maand geen telefoon

    Door: Bets van de Water 04-05-2020
    Anja04-05-2020

    Ik heb een gelijkaardige ervaring, nu na 38 dagen een andere telefoon ontvangen, ook niet tevreden over en krijg maar steeds geen reactie. Ik moet bellen vanuit België en heb al héél veel telefoononkosten gehad. Qua service na verkoop en communicatie, is deze firma echt schandalig slezcht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 125 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

    TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.