NederlandReview

    Ervaringen TelefoonDiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

    Diensten van TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

    TelefoonDiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (147)

    5.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iphone X

    wat een verschrikkelijk slechte service. Korte levertijd beloven, ook na een keer bellen. Maar niets leveren. Na herhaaldelijk navraag doen (periode van 2 wkn), besloten de order te annuleren. Dit is geaccepteerd, maar dan aansluitend weer weken stil. Op geen enkele vraag wordt gereageerd.
    Pas na aangeven dat ik de rechtsbijstand ging inschakelen, kwam er een een standaard reactie dat de order gecrediteerd wordt. Ben erg benieuwd wanneer Telefoondiscounter gaat betalen.
    Veel beloven, maar niet leveren en totaal geen service. Waardeloos!

    Door: G.J.04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Iphone

    Telefoon aangeschaft en de service was prima, iets langer gewacht dan normaal.

    Door: Angelica01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone X 64gb

    Mensen, hoe goedkoop het ook lijkt en hoe graag je een iPhone ook wil, bestel NIET via TelefoonDiscounter.

    Om het kort gezegd te hebben: Hun service is ruk! en het verzenden duurt vreselijk lang! Investeer je geld en tijd beter in een ander beter bedrijf met refurbished iPhones dan dat je het bij TelefoonDiscounter doet. 

    Dat is het kort gezegd maar als je toch mijn verhaal wilt horen is het hieronder te lezen.




    Op 15feb heb ik op TelefoonDiscounter een iPhone X gekocht van € 372,-  Er stond bij dat de telefoon binnen 2 tot 5 dagen werd verstuurd. 

    3 dagen later op donderdag 18 feb (Ik bedacht me pas daarna dat het tussen 2 en 5 werkdagen verzonden word maar alsnog haha) heb ik een mail gestuurd en gevraagd waarom het zo lang duurt, waarop het antwoord kwam: "Na verwachting kunnen wij vrijdag 19e of maandag 22e versturen naar u.' 

    Maandag 22feb (een week na de bestelling) had ik nog steeds niets ontvangen en heb ik een mail gestuurd + gebeld. Met het bellen werd ik de eerste 2 keer opgehangen zodra ik aan de beurt was. Dus na die 2 keer heb ik nog eens gebeld en heb ik 43 minuten in de wachtrij gestaan. Ze zeiden dat ze wat vertraging hadden met mijn bestelling en mijn bestelling op woensdag 24feb verstuurd zou worden en ik het donderdag 25feb thuis zal hebben.

    Dat mailtje wat ik diezelfde dag (Ma, 22 feb) had verstuurd kreeg ik deze reactie op: "Helaas hebben wij momenteel een kleine vertraging op uw toestel.
    Wij verwachten uw order morgen / woensdag te kunnen verzenden."

    24 feb heb ik geen mail niets ontvangen over mijn bestelling. Dus heb vandaag 25feb weer een belletje gepleegd en heb ik 51 minuten (R.I.P mijn bel minuten)  in de wachtrij gestaan om vervolgens weeeerrr opgehangen te worden precies wanneer ik aan de beurt ben. 

    Ik ben best boos nu dus heb ik zojuist maar een mailtje gestuurd om mijn bestelling te annuleren. We gaan dat maar weer even aankijken hoe dat gaat lopen pfff. 

    Moreel van het verhaal: BESTEL HIER NIET! 
    * Hun verzendings tijden kloppen voor geen meter, 
    * Hun klantenservice is ook ruk.

    Door: Jayden25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Toestel

    Bij de levering van het toestel van onze dochter ook nog eens een extra oplader gekregen.

    Top Service!

    Door: Eduard 18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Toestel

    Super blij met mijn iPhone X, ziet er als nieuw uit en de levering was supersnel!

    Door: Naomi10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone 8

    Na een tweede retour gestuurd te hebben, wel buiten t termijn maar deed helemaal niks meer! En telefonisch medewerker te hebben gesproken die aangaf dat ik het aankoopbedrag plus 2xverzendkosten terug zou krijgen krabbelen ze nu terug! Sterker nog ze maken me uit voor leugenaar! Gevraagd om leidinggevende te spreken maar die was, heel toevallig, niet aanwezig maar hij zou contact opnemen. Ja vast....
    Op klachtmail een lullig antwoord terug. Niemand daar neemt verantwoordelijkheid. Ze geven niet thuis bij klachten en doen zeker niet aan service!

    Gooi je geld niet weg en koop aub ergens anders!

    Door: Marieke09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Iphone 7

    Volledige informatie, snel geleverd.

    Door: Dimitri 08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone 6S

    Wij hebben recent ons toestel binnengekregen, heel erg tevreden.

    Door: Marlon04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone 8

    Wie geld aan ramen of deuren wil uitgooien.. zeker een toestel kopen bij telefoondiscounter.nl. Communicatie daar is hopeloos. Na een dreigement om naar de ombudsdienst of testaankoop te stappen kwam er dan even wat schot in de zaak maar nu zit het weer helemaal op slot.

    Door: Sven Nollet02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Iphone Xs max 256

    Telefoon besteld bij telefoondiscounter. Zou de volgende dag bezorgt worden.... geen telefoon, gebeld, levering over 5 dagen, geen telefoon, weer gebeld, telefoon na het weekend, geen telefoon, weer gebeld, telefoon de volgende dag, weer geen telefoon, nu maar weer bellen

    Door: Wiebe02-02-2021
    Jayden22-02-2021

    Heeft u uiteindelijk wel iets ontvangen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone

    Al 6 weken bezig om mijn geld van mijn aankoop terug te krijgen. Deze mensen kunnen niet leveren, niet communiceren, geen geld terug geven, werkelijk helemaal niks.

    BOEVEN ZIJN HET!

    Door: Johannes26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iphone 7 zilver

    Alsjeblieft koop hier niks ik heb een iphone 7 zilver gekocht en 2 weken gewachten op dat hij zou komen nog steeds niet in huis toch maar even bellen ''het is morgen bij u in huis'' nou volgende dag nog steeds niks in huis en nu niks meer van hun laten horen
    dan toch maar annuleren bleek dat ook niet te kunnen nu ben ik 200$ kwijt

    Door: Gerda25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Toestel

    Bedankt voor jullie goede service.

    Door: Jan-Willem25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone SE 2020

    Mijn volgende aankoop zal ik zeker weer doen bij telefoondiscounter.

    Door: Enrique20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone 7

    Top exemplaar verkregen van Telefoondiscounter!

    Door: Thijs18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Iphone XS 64GB

    Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe aankoop, echter wel iets langer dan verwacht maar wij zijn tevreden!

    Door: ryan12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone7 plus

    Ik bestelde een iphone 7 plus die ik na 3 weken pas binnen kreeg, ze negeren mijn mails en mijn telefonische oproepen, Na het ontvangen van de telefoon deed die het maar 3 dagen en dus wou ik het terug opsturen. Dit is 8 maanden geleden, ik heb tot nu toe niks meer gehoord en dus probeer ik contact op te nemen waarbij ik hier gewoon wordt genegeerd. 400 euro is in de vuilbak... DIT BEDRIJF MOET ZICH SCHAMEN, afrippen kunnen ze heel goed.

    Door: mo27-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone 7

    Een tijd geleden een iPhone 5s aangeschaft. Na 1 week raakte het beeldscherm opeens los.

    Ik nam vervolgens contact op met Telefoondiscounter en kwamen tot de overeenkomst dat ik de iPhone 5s retour stuur op hun kosten en dat ik in plaats daarvan een nieuwe iPhone 7 zou krijgen (met 80 euro bijbetaling).

    Prima, alles leek in order. Na ontvangst van het toestel, moest ik echt lachen, het toestel was echt letterlijk VOL met krassen. Terwijl wordt geadverteerd met Status: 'Als nieuw'. Vervolgens nogmaals contact gehad en dit aangegeven. Ik mocht het toestel opnieuw retour sturen op hun kosten. Ook prima. Ik zou dan een andere toestel krijgen en de levertijd zou 3 werkdagen zijn.

    Na circa 3 weken nog steeds niks ontvangen en van de bonnetjes van de retourkosten moest ik e-mailen. Allemaal netjes gedaan.

    Na 3 weken toch maar even weer gebeld waar mijn toestel blijft. Pas na mijn telefoontje hadden ze het pas door dat er nog een klant staat te wachten op zijn toestel. De kosten voor de retourzending heb ik tot op heden niet ontvangen.

    Voor mij was dit de eerste en laatste keer.

    Door: Said26-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 toestellen

    8 dec besteld
    Zou volgende dag geleverd worden.. niet dus geannuleerd en geld terug gevraagd 660€
    Tot op heden alleen maar smoesjes dat het is overgemaakt etc maar niks ontvangen! Heeft iemand überhaupt ooit geld
    Terug gehad? Weet iemand anders waar hij te vinden is?

    Door: Mike24-12-2020
    Mo05-01-2021

    Ik ben nu hetzelfde mee aan het maken, pfff hoe kan men ze aanklagen???

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geld wordt niet teruggestort

    Sinds half juli 2020 heb ik een toestel terug gestuurd.
    Ik wacht al van 22/07 op een terugbetaling, nog steeds geen euro gezien.
    Schandalig

    Door: Joris Ramman14-12-2020
    Hij zit bij de Rabo melding daar maken van fraude en boos@bnnvara.nl mailen die pakt oplichters aan 24-12-2020

    Hij zit bij de Rabo melding daar maken van fraude en boos@bnnvara.nl mailen die pakt oplichters aan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 147 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

    TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.