NederlandReview

    Ervaringen Telefoondiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Telefoondiscounter.nl is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Telefoondiscounter.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over Telefoondiscounter.nl

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    Telefoondiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Diensten van Telefoondiscounter.nl

    TelefoonDiscounter biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over Telefoondiscounter.nl

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met Telefoondiscounter.nl?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.

    Telefoondiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (91)

    5,6
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    4,8
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone 8

    Mijn iPhone 8 leek goed te werken, maar na 3 maanden begonnen er mankementen te ontstaan. Simkaart die vast zat, homeknop die niet werkte. Uitvallen van de telefoon. Helaas is de service echt waardeloos. Ik heb mijn telefoon opgestuurd. Ze beloven binnen 5 werkdagen iets te laten horen, maar laten vervolgens niets van zich horen. Mailen niet terug. Reageren nergens op. Heb uiteindelijk een mail gekregen waarin ze aangaven me te mailen als ze mijn telefoon terug sturen??? Weet dus nog niets, weet niet wat er stuk is en wanneer ik mijn telefoon terug krijg. Waardeloos, niet betrouwbaar. Zou nooit een telefoon bij deze site meer bestellen.

    Door: Brugman 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Iphone 6

    Tot twee keer toe een telefoon geleverd gekregen met batterij problemen. Wat een ramp voor een freelancer! Bij de eerste telefoon werden de signalen met de tijd erger tot ik contact opnam, bij email conversatie werd zeer minimaal geantwoord, eo door vragen onbeantwoord te laten.Telefonisch zijn ze onbereikbaar, ze wijzen je af met een standaard bandje die aangeeft dat ze wegens grote drukte u niet te woord kunnen staan. Ook is er geen bezoekadres.
    Wat nog het meest malafide is aan hun diensten en WAAROM U HIER BETER GEEN TELEFOON kunt aanschaffen is dat de garantie die ze bieden fictief en onbetrouwbaar is. Ze proberen ten alle tijden eronderuit te komen door zich beroepen op val en/of waterschade. Hoe doen ze dat? Een klein nieuw butsje of krasje of zelfs zonder iets aantoonbaars melden ze u simpelweg dat dit het geval is.
    Ik heb één telefoon direct na ontvangst teruggezonden dat bij het opstarten al problemen waren (telefoon deed meerdere keren een restart uit zichzelf, en gaf wisselend aan dat batterij leeg en vol was.. heel vreemd) Daarbij heb ik 5 weken op mijn geld moeten wachten, en de verzendkosten betaald terwijl de tegenpartij mij een defecte telefoon stuurde. (van de zotte)
    De andere telefoon heb ik ergens anders laten repareren.
    Al met al een zeer slechte ervaring!

    Door: Sier 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Iphone7

    Waardeloos bedrijf!!!! KOOP HIER NIETS!!!! Zijn een stel oplichters die slechte telefoons verkopen met oude accu's en enorme mankementen. Wil je dat het opgelost wordt..zeggen ze dat de telefoon valschade heeft en dus niet meer onder de garantie valt. Dit terwijl dit niet het geval is en de telefoon nog maar een paar maanden in mijn bezit is. Toestel is al 3x terug gestuurd vanwege niet werkende volume knop/microfoon , wegens niet opladen waardoor deze niet meer op starten en telefoon was krom bij ontvangt. ECHT SLECHTSTE SERVICE DIE JE MAAR KAN KRIJGEN BIJ DIT BEDRIJF!

    Door: Patricia 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    IPhone 7 refurbished

    Wat een pokke toko!!!
    En dan drukken wij ons bohlt zacht uit.
    Na update van Apple software, ineens een foutmelding in de IPhone.
    Blijkt na onderzoek dit bij een aantal modellen te zijn met bepaalde serienummers.
    Dus wij dachten hup telefoon retour, krijgen wij de melding VALSCHADE.
    Euhmm maar daarvoor hebben wij de telefoon helemaal niet opgestuurd.
    Echt na 100x bellen blijven ze EXTREEM druk en kunnen ze de telefoon niet aannemen.
    Na twee weken x gemaild goh hoe staat het ermee... en toen kwam de discussie.
    Ze luisteren niet!
    Je stuurt hem voor totaal wat anders en ze gooien het op valschade. Wat een droeftoeter.
    Nee of hij de telefoon retour moet sturen, wel 29 euro onderzoekskosten maar ach we zijn behulpzaam voor 10 euro sturen we de telefoon retour.
    Die gast heeft echt niet begrepen.

    Voor ons eens en NOOIT weer!!

    Door: Nienke 08-11-2019
    Danielle Wanrooij 22-11-2019

    Geef de klacht ook door aan After pay daar werken ze mee, maar hoe meer klachten ze krijgen kun ze dit bedrijf stoppen

    John Aarts 13-12-2019

    Hier precies hetzelfde. Telefoon in augustus ontvangen. Deze was zo krom als wat. Ik kreeg deze niet eens in een hoesje en de microfoon deed het niet. Na opnieuw ontvangen te hebben viel het toestel telkens uit. Weer terug gestuurd en opnieuw terug ontvangen na een paar weken start het toestel niet meer op. Weer terug gestuurd (er wordt gezegd dat ze er nieuwe accu 's ingeplaats zijn maar dat is dus niet zo)! Nu zijn we al 2 weken aan het mailen want inderdaad de telefoon wordt niet beantwoord want ook bij mij zeggen ze dat er valschade is wat helemaal niet het geval is. Over het opnieuw opstarten van het toestel wordt niet gesproken alleen maar over dat er schade door mijn toedoen zou zijn. Maar als ik 50 euro betaal krijg ik er soort gelijk toestel in dezelfde 'goede staat' terug!. Ik heb aangegeven mijn geld terug te willen maar hier wordt niet op ingegaan. DIT ZIJN ENORME OPLICHTERS . Ik vertel iedereen dan ook om hier GEEN toestel aan te schaffen.

    Patricia 13-12-2019

    Ik zie zoveel klachten. Zou je zo'n bedrijf niet aan moeten klagen. Er zijn genoeg klanten met dit zelfde verhaal. Het kan toch niet zo zijn dat dit zomaar kan. Misschien Meneer Stegerman erop af sturen ????

    Patricia 13-12-2019

    Alberto Stegeman bedoel ik ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    IPhone7

    in mei een toestel gekocht, levering etc ging snel, tevreden tot in augustus ineens bellen via speaker niet meer mogelijk was. Toestel teruggestuurd, in de veronderstelling dat het garantie was. Na 1,5 week bericht dat er sprake was van valschade en dus niet onder garantie viel. Er bleek een beschadiging in één van de hoeken van het toestel te zitten. Omdat het toestel daar al lag en het weer een tijdje zou duren voor het terug was, toch voor gekozen om telefoon door hen te laten repareren tegen betaling. Uiteindelijk, een maand na 1e melding per e-mail van het mankement. Ook nu leek alles goed geregeld, maar toen het toestel na uitzetten niet meer aan wilde en ook de home-button niet meer werkte het toestel eens goed bekeken. Bleek helemaal niet dicht geschroefd te zijn. Om het toestel niet weer zo lang kwijt te zijn zelf het toestel elders ter raparatie aangeboden, daar werd naast het ontbreken van de schroefjes geconstateerd dat er geen origineel scherm op het toestel zat en de kabel van de camera kapot was. Na melding aan Telefoondiscounter werd mij verteld dat ik het toestel aan hen terug had moeten sturen (à € 7 verzendkosten) en dat zij dan het toestel binnen een dag gerepareerd hadden (en ik het enkele dagen later weer zou ontvangen). Gemaakte kosten worden niet vergoed, ondanks dat de reparatie op ondeugdelijke wijze tegen betaling van € 99 uitgevoerd was. Eens maar nooit meer! Is niet de 1e refurbished aankoop, maar wel bij hen. Er zijn zeker betere partijen.

    Door: M. Rawash 04-11-2019
    Danielle 22-11-2019

    Geef de klacht ook door aan After pay, daar werken ze mee, maar hoe meer klachten ze krijgen hoe beter. Ze gaven bij mij ook val schade aan terwijl ze het toestel niet eens hebben gezien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Iphone SE

    Ben al een maand, jazeker 1 MAAND, aan het wachten op een herstelling van de Iphone van m'n dochter. Geen antwoord op 2 emails...Dan maar gebeld en na enkele opsuccesvolle oproepen eindelijk iemand aan de lijn. Er werd aangegeven dat de telefoon de dag zelf nog hersteld en verzonden zou worden. Ondertussen opnieuw bijna een week verder zonder enig nieuws. Telefonisch zijn ze opnieuw niet te bereiken...Klantenservice anno 2019? Teleurstellend.

    Door: lm 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    iPhone 7

    iPhone 7 gekocht op 23 mei 2019 met status "als nieuw", volgende dag in huis. Als nieuw, dan betaal je voor een perfecte iPhone.

    - Op 25 juni voor reparatie terug omdat de mute knop het niet meer doet en de haptic feedback een harde "klunk" laat horen.
    - Op 3 juli terug ontvangen maar was maar gedeeltelijk gerepareerd, de mute knop doet het nog steeds niet.
    - Op 16 juli ontvangen we de iPhone eindelijk terug
    - Op 6 oktober doet de 4G het niet meer. Met de helpdesk van Apple bezig geweest en de conclusie is dat er een hardware defect is. Weer terug voor reparatie.

    Voor de derde keer verzendkosten...

    Het is nu 17 oktober. Diverse keren gebeld wat de status is maar je krijgt nooit iemand aan de lijn. Diverse mails gestuurd maar je krijgt geen reactie.

    Ok, het kan gebeuren dat een refurbished iPhone een storing heeft. Maar zorg in ieder geval als bedrijf dat je de telefoon opneemt en reageert op emails.

    Met mijn ervaring kan ik telefoondiscounter NIET aanbevelen.

    Update 18 Oktober:
    TelefoonDiscounter weigert de telefoon te repareren omdat er "val schade" is. En dat terwijl de telefoon altijd in een dure val protected hoes zit. Die "val schade" lees ik nu ook bij andere reviews van TelefoonDiscounter.

    Door: Hans Remmerswaal 18-10-2019
    Danielle 22-11-2019

    Ze gaven bij mij ook aan val schade terwijl ze het toestel niet eens hebben gezien. Meld de klacht ook bij After pay, daar werken ze mee

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Iphone XS

    Vorige week een Iphone X aangeschaft voor mijn dochter, super blij mee! Klantenservice was prima en toestel werkt ook top!

    Door: Wesley 04-10-2019
    Anouk 03-01-2020

    Dus een aanrader want alle anderen reacties lijken weer heel negatief

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    iphone 8

    Top service. zeer mooii toestel voor de beste prijs

    Door: klant 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iphone

    Jammer dat de oortjes niet werkten, wel direct nieuwe gekregen. Dank voor de goede service

    Door: Jasper van lent 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    iPhone

    Goede service! ! Ik raad het iedereen aan

    Door: Hans K 02-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    refurbished iphone

    een nieuwe iphone is voor mij wat te duur en daarom heb ik gekozen voor een refurbished iphone van telefoondiscounter. Ik was wel een beetje onzeker over wat ikzou krijgen maar moet zeggen dat de telefoon niet van nieuw is te onderscheiden. De lader en oortjes zijn ook gewoon bijgeleverd dus een compleet pakketje.

    Door: Marit Kloosterman 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Iphone 7 Zwart

    Na mijn bestelling is de telefoon snel geleverd, maar helaas was deze toch niet helemaal goed omdat de speaker het niet goed deed. Ik heb direct gebeld en kon mijn telefoon terugsturen waarna Telefoondiscounter mij een nieuwe telefoon heeft gestuurd. Deze werkt top! Jammer dat het niet in 1 keer goed ging, maar ben tevreden over de snelheid en vriendelijke service.

    Door: Jos Hurenkamp 24-09-2019
    Mark Jobing 04-10-2019

    Hallo, hoelang duurde het voor dat je weer een andere kreeg?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    iPhone X

    De iphone die ik wilde hebben was helaas niet altijd op voorraad. Maar ik heb met ze gebeld en ze hebben me per email laten weten dat de telefoon weer op voorraad was.
    Ik heb de telefoon besteld en dit verliep erg makkelijk, ook de levering. Kortom een fijne ervaring.

    Door: Peter Levi 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone

    Vorige week een iphone gekocht bij Telefoondiscounter. Ben gevallen voor de prijs, want voormijn telefoon waren ze echt de goekoopste. Over deservicekan ik niet zoveel vertellen, maar ben best tevreden. Wat beter zou kunnen is als ze mij aan kunnen geven hoe laat je pakketje geleverd wordt. Het tijdsblok was een beetje groot waardoor ik 's middags vrij heb moeten nemen.

    Door: Jacco Vogelaer 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    iPhone 7

    Ik heb een iPhone 7 besteld bij Telefoondiscounter. Heb eerst gebeld met dit bedrijf en ze vertelden mij dat mijn telefoon op voorraad was en direct geleverd kon worden. Goede service. Ik kreeg er een gratis koptelefoon bij, maar deze moest nog wel op mijn telefoon worden geinstalleerd. Hiermee hebben ze mij via per telefoon prima geholpen.

    Door: Joyce Bovenkamp 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone 8

    Heel blij met mijn refurbished iphone. Levering was snel en de kwaliteit goed... Blijft een dure telefoon die iphone, maar op deze manier beter te betalen.

    Door: Martine Figo 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone 7

    Fijne site om doorheen te bladeren. Ik heb een iphone 7 gekocht en ben er blij mee. Snel geleverd, maar was helaas niet thuis waardoor het pakket bij mijn buurman is afgeleverd. Gelukkig wel een briefje achter gelaten zodat ik 's avond toch mijn telefoon kon overzetten. Watik jammer vind is dat ik niet gelijk een hoesje mee kon bestellen.

    Door: Celine 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Iphone X

    Ik had een iphone X besteld, maar omdat deze niet op voorraad was duurde het even voordat deze ook echt geleverd zou worden. Gelukkig werd ik de volgende dag al gemaild dat de telefoon verzonden was dus dat vond ik erg positief.
    De telefoon zelf is prima, geen krassen of iets dergelijks. Fijne telefoon

    Door: Jochem Oldekater 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    iPhone 8

    In juni dit jaar een iPhone 8 gekocht voor €439. Mag je toch wel wat van verwachten. Toestel werd volgende dag geleverd, zag er netjes uit, maar kon niet worden aangezet. Probleem met batterij?? Teruggestuurd (verzendkosten), na bellen kreeg ik een nieuw toestel gestuurd. Dit geïnstalleerd en nu 3 maanden in gebruik.
    Apparaat zorgvuldig mee omgegaan, netjes in hoesje met tempered glass.
    Op dit moment komen nieuwe problemen naar vormen. De mute-knop klikt niet meer terug (ik gebruik dat ding eigenlijk nooit) waardoor ik geen geluid heb bij gebeld worden. Signaal valt regelmatig weg (enkele malen per dag). En het onderste deel van het scherm is al enige tijd niet echt aanraakgevoelig. Je moet je voorstellen dat als je iets wilt typen de onderste letters een aantal keer moet indrukken. Heel irritant.

    Met deze voorkennis had ik eerder een nieuw toestel gekocht. Betaal je een paar honderd meer, maar geen gezeur.

    Door: Ard 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Telefoondiscounter

    Uw beoordeling