NederlandReview

    Ervaringen TelefoonDiscounter

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. TelefoonDiscounter is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over TelefoonDiscounter. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

    TelefoonDiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

    Een Refurbished iPhone - TelefoonDiscounter

    Diensten van TelefoonDiscounter

    TelefoonDiscounter.nl biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

    Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

    Klachten, tips en complimenten over TelefoonDiscounter

    Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

    Heb jij ervaring met TelefoonDiscounter?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.nl.

    TelefoonDiscounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (111)

    5.4
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iphone 7

    Koop niet bij deze winkel. Toestellen zijn slecht, service is slecht.
    En de meneer aan de telefoon (gemiddelde wachttijd 30 min) geeft geen bal om klantentevredenheid.
    Doe het niet!

    Door: Kees 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhone x

    Wat zal ik zeggen.. WAARDELOOS. Toestel besteld en na ruim 2 weken nog niets binnen. Op zich kan ik daar nog mee leven als er geïnformeerd wordt. Niets dus. Overal zelf achteraan. Krijgen we dan eindelijk een toestel is deze niet goed.... Teruggestuurd en weer weken wachten of er wellicht iets terug komt. Geen informatie, helemaal niets. Helemaal klaar mee. Geld terug gevraagd. Nooit meer. Ga voor Mobico. Hier houden ze zich wel aan de afspraken en netjes een toestel binnen na 2 dagen. Het kan dus wel.

    Door: Van dam 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    I phone X

    Zoek verder naar een site die betrouwbaar is en nakomt wat ze aangeven. Het bestellen van een produkt gaat erg makkelijk, maar als er een probleem is dan is een oplossing niet in zicht en gaat er erg veel tijd overheen. Telefoondiscounter is zeer slecht bereikbaar en mails worden niet beantwoord. De volgende x sparen we door voor een nieuwe telefoon en die kopen we niet hier. Wat een k*tzaak zeg.......

    Door: Jolijn 19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    iPhone 7 plus

    Dit is zware oplichting
    Ik had een iPhone 7 Plus besteld kreeg hem de volgende dag wel binnen maar hij was kapot, hij ging niet aan en hij ging ook niet aan toen ik hem aan de oplader had gelegd, vervolgens ga ik vandaag naar de telefoon winkel had daar alles uitgelegd, gingen ze kijken wat er mee aan de hand was. Zeiden ze tegen mij dat de display kapot was.. dus KOOP HIER NIET!!!!!

    Door: Kyara Tempelaars 14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Iphone X

    Ze zeggen dat ze er een nieuwe batterij in doen, maar doen dat niet. Eerst proberen ze er met een kul verhaal onderuit te komen, vervolgens mag je "uit coulance" de telefoon terugsturen en ontvang je deze een week later terug. Waardeloos...

    Door: Marcel 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Telefoon

    Telefoon voor de 3e keer retour
    Vanaf het begin bleef de telefoon hangen
    Opgestuurd
    Daarna iets met knoppen
    Opgestuurd
    Daarna liep hij vast
    Opgestuurd
    Telefoon door Telefoondiscounter op 30 april ontvangen
    Nu ons eigen schuld wordt gezegd behuizing was krom
    89,00 plus 9 euro retourzenden betaald dan kon hij gemaakt worden
    Gedaan !!
    14 dagen geleden bericht dat hij aangeleverd zou worden bij Post Nl
    Gevraagd om track tracé
    Geen track tracé
    Gebeld er wordt niet opgenomen

    Berichten geen antwoord

    Waar is de telefoon
    Telefoondiscounter

    Neem telefoon op en laat mensen niet ochtenden aan de telefoon hangen
    En bij 1 wachtende wordt verbinding verbroken
    Contact onmogelijk

    Nu bericht dat het aan Corona ligt

    Maar al meer dan een maand geen telefoon

    Door: Bets van de Water 04-05-2020
    Anja 04-05-2020

    Ik heb een gelijkaardige ervaring, nu na 38 dagen een andere telefoon ontvangen, ook niet tevreden over en krijg maar steeds geen reactie. Ik moet bellen vanuit België en heb al héél veel telefoononkosten gehad. Qua service na verkoop en communicatie, is deze firma echt schandalig slezcht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    iphone 7

    Prijsstunter, niet te vertrouwen. Telefoon functioneerde niet goed: batterij slecht, microfoon kapot. Na opsturen bijna een maand gewacht waarna ze zeiden dat de telefoon ge bogen was, helemaal niets van waar! En dat ze voor 120,- het toestel zouden proberen te herstellen. Ik vermoed dat dit een standaard email is die ze naar veel mensen sturen. Hier niets kopen!!!!

    Door: J Gulien 30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    IPhone 7

    Een klein half jaar geleden een refurbishede iphone7 gekocht bij telefoondiscounter. Toestel is is middels voor de 2e keer retour geweest voor dezelfde klacht met de camera. Dit hebben ze naar alle tevredetevredenheid opgelost

    Door: Kleinlugtebeld 06-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    iphone 7

    koop nooit wat bij telefoondiscounter! 9 maanden geleden een iphone 7 aangeschaft, na 6 maanden een "no service"probleem, blijkbaar bekend probleem van de iphone 7 dat bij apple kosteloos wordt verholpen. telefoondiscounter zegt na 1 maand (!!!) dat mijn telefoon verbogen was en moest 119 euro betalen, netjes gedaan, paar weken later moet ik nog eens 29 euro betalen om de behuizing te laten vervangen. Telefoondiscounter laat pas van zich horen als je zelf mailt, maar sommige mails worden niet eens beantwoord. Na 10 weken nog niks gehoord, na 12 weken krijg ik te horen dat de telefoon is getest en niet voldoet, in een andere mail krijg ik te horen dat de telefoon nog bij de reparateur is, en nu maar dan 14 weken later zit ik midden in het corona tijdperk nog steeds zonder telefoon, ik wou dat dit een hele slechte 1 april grap was maar helaas.

    Door: melanie 01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    iphone 7

    heb hier gekocht krijg me iphone 7 binnen ziet er prima uit is de accu niet helemaal vol. teruggestuurd weer binnen en nu doet mijn wifi knop het niet. verzend kosten van terug sturen zelf betalen kan het nu voor de 2de keer terugsturen

    Door: m 31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhones

    Al 2 keer een refurbished iPhone gekocht via TelefoonDiscounter.nl
    Bij beide telefoons gaf de batterij het na een paar maanden op. Bij de eerste aankoop deed ook de microfoon het nauwelijks. Contact opgenomen met de klantenservice en ik moest de telefoon opsturen. Telefoon aangetekend opgestuurd voor reparatie. Toen ik de telefoon eenmaal weer terug kreeg en keek bij de batterijconditie stonden en alleen maar streepjes. Contact opgenomen met TelefoonDiscounter.nl en dit zou "normaal" zijn omdat de batterij nog even moet inlezen. Na een aantal weken stonden er nog steeds alleen maar streepjes en kreeg de telefoon wederom kuren met de batterij (dan viel de telefoon met 20% plots uit, deed hem aan de oplader en gaf meteen 100% aan om vervolgens naar 1% te springen en weer uit te vallen. Dit was ook al het probleem voor de zogenaamde reparatie)
    Telefoon voor de tweede keer aangetekend opgestuurd ter reparatie. Dit keer duurde de reparatie langer dan de eerste keer, maar toen ik de telefoon terug kreeg stond er wel 100% bij de batterijconditie. Hierna heeft de iPhone het nog een aantal maanden volgehouden voordat er zich weer problemen voordeden. Dit keer met oa. het scherm. Toen was ik er klaar mee en heb een gloednieuwe iPhone X gekocht via de officiële Apple website.
    Goedkoop is duurkoop! Absoluut geen aanrader.
    Ondertussen had ik ook voor mijn moeder ook een iPhone besteld via TelefoonDiscounter.nl (Dom van mij, ik had hier toen na het gedoe met mijn telefoon nooit meer moeten bestellen, maar goed, het bedrijf lijkt zo vertrouwd en de prijzen zijn scherp. Zo scherp zelfs dat ik me er 2 keer aan gesneden heb, helaas.)
    Mijn moeder had met haar telefoon precies dezelfde klachten! Batterij werkte niet goed. Telefoon werkte traag als hij niet aan het netstroom verbonden zat. Batterijconditie gaf elke dag minder percentage aan. 1 keer opgestuurd, "gerepareerd" terug gekregen en binnen een week weer kuren. 2e keer aangetekend opgestuurd met een dringend verzoek om de telefoon zsm terug te sturen (ze gebruikt de telefoon oa voor werk) Dit keer duurde het extreem lang voordat de telefoon terug was, ondanks aandringen dat het snel moest, dit hebben ze ook beloofd maar beloftes nakomen kennen ze in dit bedrijf niet. Telkens zo lang moeten wachten op een telefoon is in het hedendaagse leven niet te doen. 1 keer oké, maar 2 keer gaat echt te ver. En in ons geval zelfs 4!!! keer. Waar het overduidelijk naar uitziet laat dit bedrijf je de telefoon opsturen, resetten ze hem waardoor hij lijkt gerepareerd te zijn om vervolgens na een paar weken, of dagen, weer kuren te krijgen. Als je hem voor de 2e keer opstuurt wordt hij wel gerepareerd, en zo ben je weer maanden verder zonder (goed werkende) telefoon.
    Slechte service, niet klantvriendelijk, ongeïnteresseerd wordt je te woord gestaan alsof je niet zo moet zeuren en het hun geen bal kan schelen, weinig technische kennis en reparaties worden niet (goed) uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl worden de gemaakte kosten voor het aangetekend versturen pas na vele malen aandringen terugbetaald. Zelfs op dit vlak is het één grote chaos in dit bedrijf. In totaal 4 keer de telefoon aangetekend verstuurd, eindelijk na vele malen contact opnemen en aandringen ons geld terug gekregen. (Nog niet eens het volledige bedrag) Toen er terugbetaald moest worden was TelefoonDiscounter.nl er van overtuigd dat ze dit al hadden gedaan, dat klopt ook voor 1 van de telefoons, maar voor die andere nog niet. Na heen en weer bellen en mailen hebben ze een printscreen gestuurd waar duidelijk de datum van overmaken opstaat. Een datum van 2 jaar geleden... Toen pas viel het kwartje bij ze en kregen we een gedeelte van de aangetekende verzendkosten terug. We gaan er ook niet meer achteraan, het is genoeg zo. We zijn er klaar mee. Wat een gedoe, wat een gezeur. Voorkom dit en koop je (NIEUWE) telefoon ergens anders.

    Door: Lisa Slomp 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone X

    Blijf hier weg!

    Tot drie keer toe een niet volledig functionerend toestel te hebben ontvangen maar mijn geld terug gevraagd. Ik verwacht dat als ik een telefoon in nieuwstaat koop, iets te krijgen waar alle functies van werken.

    Maar ze willen niet toegeven!
    Omdat de laatste retour niet meer binnen de 14 dagen bedenktermijn vanaf de originele aankoop zat, kan ik niet meer mijn aankoopbedrag terug krijgen.
    Dat betekent dus dat ik het laatste toestel al vóórdat ik hem had aangevraagd terug had moeten sturen... Hoe dan?!

    Door: Wes 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iphone 6S

    k heb in totaal 3x mijn slechte gsm terug gestuurd (iphone 6S) omdat de batterij slecht werkte en het scherm niet meer reageerde.De eerste keer hebben ze er een goedkope of 2dehandse batterij ingestoken die enkele maanden werkte. Daarna heb ik mijn toestel weer opgestuurd en hebben ze het mij terug gestuurd zonder er iets aan gedaan te hebben. Bij melding mailen ze mij dat ik hem mocht terugsturen en dat ze hem zouden ruilen. Eens aangekomen lullen ze plots over valschade (die ze er hoogstwaarschijnlijk zelf op hebben aangebracht!!) met als gevolg dat dit niet langer onder garantie valt. Zelfs de kosten om het toestel terug te sturen naar mij zijn volledig voor mij.

    Door: kristof lageirse 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Apple iPhone 7 128GB Zwart

    Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Een telefoon gekregen met een slechte batterij. Teruggestuurd maar zonder verbetering teruggekregen. Als ik dan besluit dat ik de mobiel retour wil sturen krijg ik te horen dat ik niet het hele bedrag terug krijg ondanks dat dit binnen de retourperiode was. Vervolgens is het mailcontact zeer onprofessioneel: er wordt nauwelijks gereageerd, er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen (verzendkosten terugstorten) en uiteindelijk wordt er helemaal niet meer gereageerd. Kortom: een mobiel die niet naar behoren werkt (zo goed als nieuw), slechte service en niet mijn geld teruggekregen. NOOIT KOPEN HIER!

    Door: Siebe 02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone 6

    Malafide garantie service en leveren slechte refurbished telefoons
    Tot twee keer toe een telefoon geleverd gekregen met batterij problemen. Wat een ramp voor een freelancer! Bij de eerste telefoon werden de signalen met de tijd erger tot ik contact opnam, bij email conversatie werd zeer minimaal geantwoord, eo door vragen onbeantwoord te laten.Telefonisch zijn ze onbereikbaar, ze wijzen je af met een standaard bandje die aangeeft dat ze wegens grote drukte u niet te woord kunnen staan. Ook is er geen bezoekadres.
    Wat nog het meest malafide is aan hun diensten en WAAROM U HIER BETER GEEN TELEFOON kunt aanschaffen is dat de garantie die ze bieden fictief en onbetrouwbaar is. Ze proberen ten alle tijden eronderuit te komen door zich beroepen op val en/of waterschade. Hoe doen ze dat? Een klein nieuw butsje of krasje of zelfs zonder iets aantoonbaars melden ze u simpelweg dat dit het geval is.
    Ik heb één telefoon direct na ontvangst teruggezonden dat bij het opstarten al problemen waren (telefoon deed meerdere keren een restart uit zichzelf, en gaf wisselend aan dat batterij leeg en vol was.. heel vreemd) Daarbij heb ik 5 weken op mijn geld moeten wachten, en de verzendkosten betaald terwijl de tegenpartij mij een defecte telefoon stuurde. (van de zotte)
    De andere telefoon heb ik ergens anders laten repareren.
    Al met al een zeer slechte ervaring!

    Door: S 26-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    iPhone 7

    Onbetrouwbare service en aftersales
    Pas goed op voordat je zaken doet met deze lui! Ze maskeren allerlei problemen die de iPhone heeft met goedkope omhulsels die vast ergens uit een goedkope veraf webshop gehaald zijn (10 werkdagen voordat de reparatie af is en ik wacht na 13 dagen nog steeds?). En als de phone bij jou kapot gaat (in mijn geval deed de mobiele data het niet meer, bekand issue met mijn model iPhone 7) zeggen ze doodleuk dat ie valschade heeft en sturen ze een foto van de telefoon die ik al opgestuurd had met valschade. Deze zat er niet op toen ik em opstuurde. Als je em opstuurt kost het EUR 70 reparatiekosten (en anders EUR 30 analyse kosten die je sowieso kwijt bent). Zodra die bedtaald hoor je niks, tenzijj jij er iedere keer achteraan mail. Een maand nu zonder telefoon, schandalige service. Mijd deze toko als de Corona!.

    Door: M S 21-02-2020
    Albert Schenning 04-03-2020

    Ik heb hetzelfde probleem met een 1/2 jaar oude iPhone7, deze geeft aan ¨No service¨. ik krijg ook doodleuk te horen dat de telefoon niet onder de garantie valt vanwege gebruikersschade. Lakbeschadiging aan de onderzijde als je goed kijkt, dus geen deukje ofzo. . Als ik zeg dat een Apple-centre me heeft verteld dat dit een bekend probleem is bij enkele iPhone7 modellen en Apple daarom zelf de garantie destijds heeft verlengd van 1 naar 3 jaar krijg ik als antwoord. Daar hebben wij geen boodschap aan !! Oftewel zelfs een Apple-centre wordt door hen niet geloofd. Oplichterij dus die garantie van hun. Ze zouden denk ik zelfs een toestel dat alleen in de Sahara is gebruikt nog waterschade toedichten.

    Albert Schenning 27-03-2020

    Vandaag 27-3-2020 zijn we tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing gekomen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone 8 cosmetisch nieuw

    iPhone 8 besteld. Status: cosmetisch als nieuw. Scherm werkte niet goed, reageerde op sommige delen helemaal niet.

    Eerste minpuntje is bereikbaarheid van Telefoondiscounter. Bellen gaat vaak niet want dan wordt de verbinding wegens drukte verbroken. Al krijg je soms wel iemand aan de lijn.

    Tweede minpuntje is dat ik, door het bezoeken van diverse Apple-verkooppunten, erachter kwam dat er een nepscherm en een nepachterkant op mijn iPhone zitten.
    Zo ontbraken er diverse (serie)nummers op de achterkant.
    Let ook op het volgende: door het vervangen van de achterkant is de waterdichtheid van de iPhone 8 niet gegarandeerd en dat is juist een specs van de telefoon. (bron: Apple servicepunt)
    En het nepscherm week duidelijk in afmetingen af van de testtoestellen in de winkel. (Vodafone, aMac etc.)

    Voor zover mij bekend betekent "cosmetisch als nieuw" in de Nederlandse taal ook dat het in het geval van een iPhone echt een cosmetisch nieuw uitziend toestel is. Nu was de iPhone wel kras- en deukvrij, maar een toestel met een afwijkend scherm en missende serienummers valt niet onder deze definitie. Immers worden schermen pas verwisseld na gebruik en is een nieuw, zichtbaar fake scherm dus een gebruiksspoor.

    De ene ster is voor dat ik binnen 2 weken mijn overeenkomst mocht heroepen. Dat houdt in mijn geval in dat ik nadat de telefoon terug bij Telefoondiscounter was ik weer twee weken later meermaals erachter aan moest gaan met bellen en mailtjes. Soms wordt de telefoon opgenomen, vaak niet, en op mails volgt helaas nog minder vaak enige vorm van reactie.

    Kortom: mijn ervaringen met dit bedrijf zijn negatief. De verzendkosten voor het retour sturen van het toestel moest ik helaas wel zelf betalen, terwijl ik buiten mijn schuld om een toestel dat niet deugd heb gekregen.

    Door: M 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    refurbished apple Iphone 7

    Koop hier nooit je toestel! Onze zoon kocht hier zijn toestel met status (als nieuw). Na levering bleek dat de maximum capaciteit van de (zogezegd nieuwe) batterij slechts 89% was. Hun antwoord: We kunnen er voor zorgen dat u als nog een 100% indicatie krijgt als u dat belangrijk vindt. Teruggestuurd en inderdaad 100% indicatie, maar of het een nieuwe batterij was, betwijfel ik ten zeerste. Enkele maanden later was het toestel stuk: retour gestuurd en een weekje later zogezegd hersteld terug gekregen. Echter, toestel had nog steeds hetzelfde defect. Opnieuw retour gestuurd met de belofte van een spoedherstelling en terugbetaling van de verzendkosten, niks meer gehoord. Na 18 dagen dan zelf maar een mailtje gestuurd, kreeg ik als reactie dat het toestel plotsklaps 'valschade' had en ik eerst kosten moest betalen? Nu ben ik er wel zeker van dat dit toestel niet gevallen is tussen de ontvangst na de niet-herstelling en het opnieuw versturen. Trouwens, bij de eerste herstelling was er geen valschade gemeld? En bovendien kwam deze reactie pas na 18 dagen? Tot zover de belofte van een spoedherstelling...

    Door: Jan 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone

    Accessoires kapot, zouden nieuwe opsturen, nooit meer wat van gehoord.

    Door: Jeroen 01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Iphone 7

    Ik heb de telefoon een jaar geleden gekocht. Toen hij die zonder reden kapot en moest ik hem opsturen. Op de site staat 5-7 werkdagen. Ik ben mijn telefoon 28 dagen kwijt geweest totaal. Meerdere keren contact opgezocht over waar mijn telefoon bleef. Blijkbaar moest mijn telefoon naar een externe reparateur. Dit hebben ze niet laten weten, extra dagen lieten ze niet weten. Er staat binnen 24 uur reactie op mails. Dit is niet waar. Ik heb mijn telefoon eindelijk binnen. Hetgeen wat kapot is, doet het weer. Maar, touch Id werkt niet meer, hij is langzamer en hij word warm. Allemaal problemen erbij die ik hiervoor niet had. Samenvatting: Koop hier alsjeblieft geen telefoon want het zal je een hoop gezeur opleveren

    Door: Maarten 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over TelefoonDiscounter

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is TelefoonDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 111 ervaringen geplaatst over TelefoonDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TelefoonDiscounter actief?

    TelefoonDiscounter is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TelefoonDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.