Sylconia

Alle reviews

Sylconia

20% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afwezige service

  Een vriendin heeft jaren geleden haar eenvoudige website ondergebracht bij Sylconia. Dat is lang goed gegaan, maar vorig jaar werkte haar website opeens niet meer. Niet te vinden op internet, want er was iets mis met DNS-instellingen. Daar heb je dus een provider voor: die herstelt dat meteen even. Maar zo niet Sylconia, een eenmansbedrijfje waarin gebrekkige technische kennis gepaard gaat met ontbrekende sociale vaardigheden. Op mails werd niet gereageerd, de telefoon was afgesloten. Wel kreeg mijn vriendin rekeningen en dreigbrieven. Tijd om even in te grijpen dus. Ik heb contact opgenomen met SIDN die een noodprocedure heeft voor het geval een provider niet meewerkt aan de verhuizing van een domeinnaam. En nu zit mijn vriendin bij mijn eigen provider, waar ze met haar website kan meeliften op mijn serverruimte. Ze hoeft niks meer te betalen en van die rare man van Sylconia is ze verlost. Overigens blijkt dat bedrijfje inmiddels te zijn overgenomen door een firma uit Luxemburg. Of dat wat is weet ik niet, maar ik zou geen risico's nemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-boekhouden koppleing

  2 jaar terug hier een boekhoud koppleing tussen whmcs en e-boekhouden gekocht. Vervolgens netjes de plugin ontvangen en waren letterlijk 10 regels code die alleen de naw gegevens van de klanten in whmcs naar e-boekhouden via de api doorstuurde, vervolgens mag je alle facturen nog steeds met de hand 1 op 1 gaan zitten copy pasten.

  Er is alleen geen contact te krijgen met meneer, probeer nu al meer als een jaar dat zogenaamde abbonoment op te zeggen van 60 euro per jaar, enige wat ik krijg als ik niet betaal is een deurwaarder, kwa dat er gaat kan meneer daar wel snel mee bellen. Reageren op klanten is moeilijker.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht service

  Raad niemand deze organisatie aan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet doen

  Wat op diverse andere websites met ervaringen te lezen is, is mij ook overkomen.

  Als je het waagt om zelfs maar een opmerking te maken over een factuur van een paar tientjes, is deze 'meneer' in staat om niet alleen zeer grof te worden, maar ook nog eens actief het verhuizen van je domein naam te saboteren, ja zelfs je domein (en daarmee je website en e-mail) eenzijdig uit te zetten door je domain uit de DNS te verwijderen. Het maakt hem dan zelfs niet uit dat je gelijk had. Mag allemaal niet, maar hij doet het gewoon en ontloopt daarna elke communicatie. Nachtmerrie !

  Sylconia : Niet aan beginnen !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge prijs maar goede service

  Bij de meeste bedrijven is het betrekkelijk goedkoop om een domeinnaam en een hosting pakket af te sluiten, maar bij Sylconia ligt de prijs toch een stuk hoger. Dit heeft mij wel doen twijfelen, maar uiteindelijk toch hier een contract afgesloten. Waarom? Omdat de voorwaarden mij gewoon een stuk meer aanspraken dan de voorwaarden van andere aanbieders. En ik kan nu zeggen dat Sylconia haar voorwaarden ook echt nakomt. Mijn site is supersnel en het kost ook niet veel tijd om dingen aan te passen. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende pakketten, zodat je alles geheel naar eigen wens in kunt richten. Ik ben een zeer tevreden klant!

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Yourhosting
13 reviews

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt ...

Argeweb
10 reviews

Wow! Lees het ook! Ervaringen van Argeweb.nl? Argeweb.nl is een van de top tien internetdienstverleners van ons land volgens Management Team. Ook i...

Mijndomein
6 reviews

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er...

Sylconia

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk ook een eigen website hebben, in de huidige tijd kun je eigenlijk niet meer zonder. Daarvoor kun je onder andere terecht bij Sylconia. Je kunt daar je domeinnaam registreren, maar ook kun je hen jouw website laten hosten, of je webwinkel, je e-mail en nog veel meer. Wat de ervaringen zijn van andere bedrijven met deze aanbieder van domeinnaamregistraties en webhosting lees je hier op NederlandReview.

Over Sylconia
De naam Sylconia is in 1999 bedacht door de eigenaar, in datzelfde jaar werd de .com domeinnaam geregistreerd. Sylconia is toen begonnen met het ontwikkelen en aanbieden van CGI scripts voor het internet. Webmail en het Control Panel zijn producten die door hen ontwikkeld zijn. Omdat er veel vraag was naar ervaren CGI hosting provider(s), is Sylconia in 2001 begonnen met het aanbieden van totaaloplossingen. In 2003 is begonnen zij met het aanbieden van webhosting en domeinnamen op sylconia.nl. Speciaal voor eenmanszaken en bedrijven heeft Sylconia in 2013 een facturatieprogramma in PHP ontwikkeld dat gratis gedownload kan worden. Hiermee willen zij bedrijven helpen bij de overstap op digitale facturatie. Sylconia staat voor innovatieve en baanbrekende solide dienstverlening tegen eerlijke prijzen. Sylconia bestaat internationaal onder de extensies .eu, .be, .com en .net.

Diensten
Sylconia biedt onder andere de volgende diensten aan:

 • Domeinnamen: registreren, vastleggen, kopen of verkopen of het verhuizen van domeinnamen via het control panel van Sylconia.
 • Webhosting: Voor het maken van een eigen website, Wordpress hosting, Magento webwinkel, of Webwinkel hosting. Daarnaast bieden zij website hosting aan voor  Linux,  Joomla en Windows.
 • E-mail: Hostedexchange reseller, hostedexchange, e-mail hosting, Roaming-smtp.

Bij alle bij hen afgenomen diensten kun je terugvallen op de 24 uurs e-mail support van Sylconia. Verder profiteer je van het gratis Control Panel, die 24 uur per dag en 7 dagen per week tot je beschikking staat om je domeinen, je e-mailadressen en je FTP-accounts te beheren. Ook maak je bij hen gratis gebruik van webmail, deze kun je overal ter wereld 24/7 gebruiken. Je kunt bij hen via iDeal of door overschrijving betalen. Alle prijzen op de website zijn excl. 21% btw.

Klachten
Sylconia is ISPGids.com gedragscode deelnemer, dit is een gedragscode voor alle internet service providers (ISP's). Hiermee onderschrijft een bedrijf dat bij hen de klant koning is. Ook biedt dit een aantal zekerheden, waar deze ISP juridisch aan gebonden is. Zij zijn ook SIDN deelnemer, dit is nodig om .nl websites te kunnen registreren. Er staat veel uitleg op de website van Sylconia, maar je kunt ze altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen bij vragen. 

Draait jouw website goed met de hosting services van Sylconia? Of laten de mogelijkheden en de dienstverlening te wensen over, wat is jouw ervaring?

}