NederlandReview

  Ervaringen Surfshark

  Veel mensen zijn iedere dag, iedere week, iedere maand urenlang op internet te vinden. Met een computer, een telefoon of een tablet wordt er wat afgesurfd in ons land! Je voelt je meestal heel veilig, maar dat is niet altijd het geval. Hackers kunnen jouw apparaten aanvallen, criminelen kunnen volgen wat jij allemaal online doet en ook de overheid kan met jou meekijken en jou in de gaten houden. Best een eng idee misschien. Daarom laten steeds meer mensen zich beveiligen, bijvoorbeeld met een VPN-verbinding. Maar wat is dat precies?

  Surfshark is, net als bijvoorbeeld NordVPN, een VPN-aanbieder. Surfshark heeft online veel aandacht gekregen op allerlei platforms. Veel mensen zijn erg enthousiast. Maar hoe beoordelen hun eigen klanten dit bedrijf: zijn ze tevreden? Wat denken ze over de service van Surfshark, en zijn de prijzen goedkoop? Lees hun ervaringen in hun reviews!

  Wat is een VPN?

  VPN staat voor Virtueel Particulier Netwerk of Virtueel Privénetwerk en mensen gebruiken het om veilig te internetten. Een VPN zorgt voor een veilige verbinding tussen jouw computer en het internet. Zonder VPN ben je bijvoorbeeld gemakkelijk door andere websites te volgen via jouw persoonlijke IP-adres. Dat is het unieke adres van jouw computer, die dus ook tot jou is terug te leiden. Dat kan dus best onveilig voelen, en dat is het vaak ook.

  Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat jouw dataverkeer via een versleutelde en beveiligde verbinding verloopt. Daardoor verandert ook jouw IP-adres en ben je minder gemakkelijk te herkennen. Daarom kiezen mensen voor een VPN: je bent anoniemer, hebt meer vrijheid en bent dus beter beschermd als je aan het surfen bent.

  Wat is Surfshark?

  Surfshark is een relatief nieuwe speler op de markt. Veel andere VPN-netwerken zijn ouder. Surfshark is opgericht in 2018 en is officieel gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Het bedrijf heeft meer dan duizend servers, in meer dan zestig landen.

  De software staat bekend als gemakkelijk om te gebruiken. Het werkt op allerlei besturingssystemen, waaronder Mac, Android, Linux, Windows en iOS.

  Wat zijn de diensten van Surfshark?

  Surfshark biedt abonnementen aan vanaf 1,79 euro per maand. Dat geldt alleen als je direct voor twee jaar afsluit; wil je per maand betalen, dan betaal je veel meer, namelijk zo'n 10 euro per maand. Ook is er een gratis proefversie.

  Als extra opties kun je bijvoorbeeld kiezen voor HackLock. Daarmee controleert Surfshark of jouw e-mailadres ergens online misschien is gelekt. Als dat zo is, dan krijg je een e-mail en kun je direct actie ondernemen.

  Een andere extra dienst is BlindSearch. Daarmee kun je zoeken zonder advertenties of logboeken en krijg je "onbevooroordeelde en organische resultaten", aldus Surfshark zelf.

  Je kunt deze opties tegen extra betaling selecteren bij het afsluiten van een abonnement.

  Laat een review achter over Surfshark

  Ben jij klant van Surfshark en gebruik je hun VPN wanneer je online bent? Laat dan een review achter over Surfshark en laat weten hoe jij denkt over de prijs, de service en hun diensten. Help anderen een goede keuze te maken bij het zoeken naar een VPN-aanbieder!

  Surfshark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 jaar abo surfshark

  installatie op Android en Windows apparaten lukt zonder veel moeite.
  Installatie op een Samsung TV uit 2018 lukt niet ondanks langdurig contact met helpdesk; ergo een belangrijk punt om buiten Nederland te kijken gaat niet door met Surfshark.

  Door: M.W. Audier 20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Surfshark

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Surfshark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Surfshark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Surfshark actief?

  Surfshark is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Surfshark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.