Reggefiber

2.7

Bestellen

2

Service

2

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Reggefiber

Heb jij ook zo’n hekel aan traag internet? Je bent heerlijk ontspannen je filmpje aan het kijken op Netflix en dan komt dat irritante laadbalkje opeens in beeld. Misschien heb je al meerdere keren naar je internetprovider gebeld en is er nog steeds niet opgelost. Vaak ligt traag internet echter aan de internetkabels die buiten liggen. Glasvezelkabels geven je toegang tot snel internet, maar toch zijn er nog veel wijken in Nederland die geen glasvezel hebben. Hier wil Reggefiber verandering inbrengen. Zij willen eindelijk voor iedereen glasvezel. Heb je interesse in de glasvezelkabels van reggefiber, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.


Over Reggefiber

Nederland is klaar voor glasvezel, daar zijn geen twijfels over mogelijk volgens Reggefiber. Zij willen daarom in heel Nederland glasvezel aanleggen. Er zijn op dit moment al 2 miljoen huishoudens aangesloten op de snelste internetkabels, maar er is nog vele werk te doen. Reggefiber wil hierbij helpen, wijk voor wijk gaan ze heel Nederland door. Als onderdeel van KPN kunnen ze steeds meer wijken in Nederland aansluiten op glasvezel.
Waarom glasvezel?

Je hebt altijd supersnel internet. Je kunt zonder problemen al je favoriete tv-series streamen, bent altijd online en hebt binnen seconde al je bestanden gedownload. Je krijgt bij glasvezel ook altijd de beste kwaliteit en je hoeft je nooit zorgen te maken dat er te veel apparaten op je netwerk aangesloten zijn. Je bepaalt ook nog altijd je eigen provider. Je hoeft voor glasvezel dus niet over te stappen.


Diensten Reggefiber

Wijk voor wijk en stap voor stap wordt heel Nederland aangesloten. Reggefiber geeft alle woningen in de wijk een eigen glasvezelaansluiting, geheel gratis. Ze sluiten het ook in je woning allemaal voor je aan. Ze zijn bij elke stap in het proces betrokken. Ze leggen de aansluiting aan in de wijk, maken een verbinding met je woning en regelen ook het onderhoud. 


Klantenservice Reggefiber

Wil je graag weten of glasvezel in jouw wijk beschikbaar is? Doe dan de test op de website! Heb je andere vragen voor de klantenservice? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen. Is jouw vraag nog altijd niet beantwoord of wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Je kunt meteen gebruikmaken van de LiveChat op de website. Verder kun je ook contact opnemen via WhatsApp, je kunt bellen op het telefoonnummer of het contactformulier invullen. Reggefiber is ook te vinden op Facebook en Twitter. Je kunt ook daar je vraag stellen. Bekijk op de website wel eerst even alle openingstijden.


Schrijf een review over Reggefiber!

Heb jij een glasvezelaansluiting van Reggefiber? Heb jij nu nooit meer problemen met je internetverbinding? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met glasvezel. Heb je echt snel internet? Is de verbinding betrouwbaar? En word je door de klantenservice altijd vriendelijk geholpen? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij Reggefiber aanraadt.


Wat zijn de ervaringen van klanten met Reggefiber? Is de glasvezel duur? Is het internet snel? Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Glasvezel aansluiting

Monteurs komen niet opdagen, monteurs komen na de derde keer langs en kunnen mij niet aansluiten, maar melden mij niet af!!

Y

Youssef

26-08-2019

0

Unreliable and rude

Plus: nothing Minus: -Internet doesn't work because they can't find a key and they are not showing an effort to solve this problem. - Customer service very rude and unhelpful. - Price is outrageous given their obvious incompetence.

T

Thanosisright

12-04-2019

0

Reggefiber

Telefoon service zeer onbeleefd en bot. durven zelfs te dreigen met afsluiten van de glasvezel als men niet naar hun poppen danst. De service monteurs daar in tegenstelling zeer correct en behulpzaam. Een grote min voor de telefoon service en een grote plus voor de monteurs.

P

Piet

04-10-2018

0