NederlandReview

  Ervaringen Ortel

  Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met deze provider? Lees dan verder. Echte mensen delen hun ervaringen met Ortel

  Over Ortel


  Ortel gelooft dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan, dus zonder kleine lettertjes en verschillende bundels. Bij Ortel bel je prepaid voordelig naar zowel het binnen- als buitenland. Dus zie je een voordelig tarief? Dan geldt dat niet alleen voor iemand die binnen drie dagen een abonnement afsluit en die volledig voldoet aan allerlei voorwaarden. De aanbiedingen gelden altijd en voor iedereen. Dus voor iedereen gelden dezelfde voordelige lage tarieven. Je vindt de simkaarten van deze provider in belwinkels door Nederland en op de website. Op de website kun je maximaal twee gratis simkaarten bestellen. Doordat de simkaarten naast een normale simkaart, ook de nano-, micro- en nanosimkaart bevatten, zijn ze geschikt voor alle types telefoons en tablets. Je beltegoed opladen kan bij grotere supermarkten, benzinestations, de drogist of het postkantoor. Geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Je kunt Ortel beltegoed opwaarderen op hun website.  Lady Gaga & Beyoncé - Telephone

  Service van Ortel


  Ortel houdt van eerlijk. Het moet voor jou dus altijd duidelijk zijn hoeveel je betaalt en hoeveel belminuten of data je daarvoor krijgt. De prepaid kaart is makkelijk te gebruiken en je kunt er gelijk mee bellen, sms'en en surfen op internet. Het maakt niet uit of je dit nationaal of internationaal doet, alles tegen hele voordelige tarieven. Als je belt via deze provider maak je gebruik van het netwerk van KPN, dat bekend staat om de hoge betrouwbaarheid en de goede kwaliteit. Ook zijn er acties waardoor jij altijd goedkoper uit bent, zoals bijvoorbeeld altijd dubbel beltegoed, voordelige actie-tarieven die voor iedereen gelden, gratis onderling bellen tussen Ortel-gebruikers en een gratis simkaart waar direct zeven euro beltegoed op staat.

  Klachten over Ortel


  Heb je een klacht of ben je niet 100% tevreden? Dan kun je altijd gratis contact opnemen met de klantenservice, die jou vriendelijk en zo snel mogelijk verder zal helpen. Ortel denkt met je mee om jouw telecomervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook als je een klacht hebt doorgegeven op een recensiesite, is de kans groot dat Ortel via die weg zelf contact met je opneemt om je vraag te beantwoorden of probleem en/of klacht op te lossen. Wil je zelf contact opnemen? De klantenservice is elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur om met je mee te denken. Heb je buiten deze tijden een vraag, klacht of probleem? Dan kun je via de website 24 uur per dag en zeven dagen per week een bericht achter laten.

  En wat vind jij?


  Ben jij klant bij Ortel? Hoe vind jij het? Waar ben je wel of niet tevreden mee? Mensen zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, heb je tijd om deze te delen?

  Wat zijn de ervaringen van klanten met Ortel Mobile? Hoe is de dekking, de prijs, de service? Lees ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten!

  Ortel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ortel

  Uw beoordeling

  Ik ben geen nummer

  Al een tijdje ben ik op zoek naar een provider waarbij je gewoon geen gedoe hebt. Ik heb in het verleden lang bij de grotere providers gezeten en ik werd daar gewoon ronduit asociaal behandeld. Rekeningen klopten niet, de klantenservice snapte het niet/kon mij niet helpen en ik was er gewoon helemaal klaar mee. Maar wat moet je dan doen. Je kunt wel zeggen dan ga ik naar een andere provider, maar dat had ik in de afgelopen jaren al enkele keren gedaan, dus dat schiet ook niet op. Toen dacht ik: wat zou er gaan gebeuren als ik niet naar een grote provider zou overstappen, maar naar een wat kleinere?

  Ik ben overgestapt naar Ortel Mobile en ik moet eerlijk zeggen: dat is me bijzonder goed bevallen. Alleen tijdens het bestellen heb ik tot nu toe contact hoeven zoeken met de klantenservice, maar verder klopt alles gewoon en het netwerk is super. Heel fijn. Ik hoop zeker dat dit zo blijft. Voor nu een vette pluim!

  Door: Anoniem04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Ortel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ortel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ortel actief?

  Ortel is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ortel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.