NederlandReview

    Ervaringen Budget Alles-in-1

    Je kunt wel televisie, internet en telefonie allemaal apart afsluiten, maar vaak is het, vooral als je toch alle diensten gebruikt, makkelijker om een pakket af te sluiten waarbij alles inbegrepen zit. Budget Alles-in-1 is één van de telecomproviders die zo’n pakket aanbiedt. Maar wat zal er allemaal in zo’n pakket zitten? Zul je hiermee echt goedkoper uit zijn? Zal het allemaal wel goed werken? Zal het makkelijk zijn om via de website van Budget Alles-in-1 een abonnement af te sluiten en over te stappen? En hoe zal de klantenservice van Budget Alles-in-1 reageren als het internet eruit ligt of je bepaalde zenders niet meer kunt ontvangen? Dat en meer kunnen echte klanten van Budget Alles-in-1 je allemaal vertellen. Lees hun reviews om een beter beeld van deze telecomprovider te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van Budget Alles-in-1 kunt en mag verwachten.

    Over Budget

    Alles-in-1
    Budget Alles-in-1 is een telecomprovider. Het bedrijf bestaat al sinds 2016 als Nederlandse Energie Maatschappij maar ze doen nog veel meer. Ze zijn deel van Budget Alles-in-1 maar hier gaat het specifiek over hun alles-in-1-pakket. Zo’n pakket houdt in dat alle diensten die je van een telecomprovider apart kunt afsluiten nu samen in één pakket zitten. Er zit telefonie in zodat je gewoon via de telefoon bereikbaar kunt zijn. Je hebt de keuze uit vier verschillende bundels naast de Standaard Telefonie die er altijd bijzit. Er is Bellen Onbeperkt Mobiel, Bellen Onbeperkt Buitenland en Bellen Onbeperkt Vast. Dus of je nou meer gebruik maakt van je smartphone of juist je vaste telefoon, er is vast wel een bundel voor. Naast telefonie hebben ze dan ook nog televisie. Het basispakket van KPN dat Budget Alles-in-1 aanbiedt geeft je toegang tot al 100 verschillende televisiezenders en radiozenders. Je kunt ook kiezen voor een extra pakket met nog eens meer dan 10 zenders. En dan heeft Budget Alles-in-1 natuurlijk nog internet. Ook hiervoor heeft Budget Alles-in-1 verschillende opties. Of je nou een koperaansluiting wilt of gaat voor glasvezel, het is allemaal mogelijk.


    Een commercial van NLE Alles-in-1.

    Diensten van Alles-in-1

    Via de website van Budget Alles-in-1 kun je een abonnement afsluiten op hun pakket. Ze willen graag je postcode, huisnummer en huidige aanbieder weten. Ook is het handig voor ze om te weten of je al energieklant bent bij Budget Alles-in-1 zodat ze je gegevens er eventueel bij kunnen pakken en je geen heel nieuw account hoeft aan te maken. Verder is er nog een Budget Alles-in-1 klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uitkomt of één van hun diensten het ineens niet meer goed doet.

    Klachren, Complimenten en Tips voor Budget Alles-in-1

    Heb jij al een abonnement van Budget Alles-in-1? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze telecomprovider. Hoe goed is de ontvangst van de televisiezenders? Heb je altijd internet of ligt het er vaak uit? Ben je inderdaad goedkoper uit dan wanneer je alles apart afsluit? En kon je bij de Budget Alles-in-1 klantenservice terecht toen iets het niet goed deed? Laat je eigen Budget Alles-in-1 review achter en vertel ons wat jouw mening over deze telecomprovider is.

    Budget Alles-in-1
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    5.2
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Budget Alles-in-1

    Uw beoordeling

    Budget alles in 1 internet

    Ik ben al jaren bij NLE wat nu Budget alles in 1 is. En naar volle tevredenheid. De overstap is door hen geregeld, vragen kon via whatsapp of een forum en dat is iets minder direct maar ik heb zelden hulp nodig gehad. De service is prima en iedere keer als een contract afloopt, krijg ik weer een nieuwe aanbieding. Heb ik in het verleden nooit gehad bij het paradepaard van de internetaanbieders waar ik het dubbele betaalde. Dat is een keuze die je maakt. Qua internet en snelheid, levering maakt het allemaal niet uit. Ik ben heel erg tevreden en hou zo elke maand weer wat extra s over.
    Ik schrijf deze review omdat me wel wat negativiteit op viel. Het is ook zo dat mensen zelden een positieve ervaring delen maar wel van de hoogste toren blazen als er iets niet goed loopt. Vandaar ook mijn ervaring: stap vandaag nog over, het is de moeite waard.

    Door: Jeanette 28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Budget Alles in 1

    Tot nu toe zeer tevreden. Overgestapt vanuit KPN waar we ook tevreden waar. We kregen spullen die we zo aan konden sluiten aangezien het precies hetzelfde werkte. Levering en respons erg snel. We besparen nu flink per maand en we hebben er op dit moment vrijwel dezelfde kwaliteit als met KPN.

    Misschien dat we over een paar maanden anders denken. Vanwege alle slechte vind ik wel dat ze een goede recensie verdienen!

    Door: Jordy 09-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    internet+bellen

    Zelf ivm. de corona toestand het fibermodem en de normale modem ge installeerd. Binnen 10 min. klaar en binnen een kwartier werkte alles, ook de juiste snelheid 50/50. Dus prima in orde.
    Overstap dus een fluitje van een cent. Over centen gesproken, bespaar nu zowat 20 euri in de maand dus.(zat bij KPN).
    Ben blij de stap gezet te hebben, krijg binnen kort ook energie van ze.

    Door: willem16-05-2020
    G.A. ten BROEK26-08-2020

    Ik ben al weken op zoek naar een mogelijkheid om contact te krijgen met Budget Alles in 1. Helaas lukt me dat niet. De oorzaak daarvan is mij niet bekend en ik kan het ook niet achterhalen. Ik heb problemen met mijn internet/e-mail. Mijn abonnement is 27 augustus 2019 ingegaan. Aansluitadres is Montgomerylaan 174, 2625PT te Delft. Ik ken Uw contactgegevens als: - Aert van Nesstraat 45, 3012 CA te Rotterdam (daar bent U met de "noorderrzon" vertrokken) - Reguliersdwarsstraat 58, 1017 BM te Amsterdam (Post wordt als "onbestelbaar" geretourneerd) - E-mail: klanten@nlex.nl (dit adres reageert niet) - Telefoon: 088-7307307. De wachttijd is minimaal 20 minuten. - U reageert ook niet op het ingezonden contactformulier - Hoe kan ik contact met U krijgen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    alles in 1 pakket plus Foxsport

    Sinds 1 februari 2020 abonnee bij Budget, vanaf het begin ging alles prima. De installatie was zo gepiept en storingen heb ik tot de dag van vandaag nog niet gehad. Ik weet dat in het begin alles een beetje stroef liep, maar dat is niet meer.
    Alles bijeen een prima provider die tot de betere behoort.

    Door: Ger13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Energiecontract

    Ondanks een aantoonbaar lager energiegebruik en een vast contract met vaste prijzen.
    Wordt mijn maandbedrag niet bijgesteld.
    Het meest irritante is dat de klantenservice onbereikbaar is.....

    Door: Pan 22-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Budget alles in 1

    Ik vind dit in een zeer slechte service door veranderingen op hun site kun je niet zelf meer de openstaande facturen betalen via de site wat eerst wel kon via een ideal link je bent verplicht om te wachten op een aanmaning in de mail terwijl er geen bericht is uitgegaan van een verandering op de site allemaal heel erg verwarrend ik heb gevraagd (of ze door omdat ik dus dacht dat t al was betaald door dat de iDEAL link niet meer te zien was op de site) de incassokosten kunnen weglaten door de verandering op de site maar zelfs dat is niet mogelijk ze laten je gewoon betalen al ben je al jaren een klant van ze in vind het heel erg onbeschoft hoe ze met hun klanten omgaan in kan het contract ook nie beëindigen of ik moet het hele jaar doorbetalen tot de einddatum t is gewoon echt geldtrekkerij de pluspunten zijn dat t internet aardig snel gaat maar service ho maar

    Door: Jamal jager18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    6 maanden meer dan 60% korting bij Budget Alles-in-1

    Om gebruik ervan te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: remco02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Budget alles in 1

    Alles perfect geregeld. Vooraf via mail duidelijke instructie, wachtwoorden en aflevergegevens ontvangen. Installatie was een fluitje van een cent. Ga ruim 120 euro per jaar besparen en ben erg bij met het welkomsgeschenk (google nest met extra wifi-punt).
    Ik ben erg tevreden.

    Door: Jannie15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    alles in een pakket was veel goedkoper voor mij

    alles in een pakket was veel goedkoper voor mij dus ik ben hier blij mee
    zocht eigenlijk alleen aanbieding voor internet maar heb uiteindelijk alles gewoon in een pakket gedaan want dat was veel goedkoper

    Door: miriam19-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Internet van Budget

    Om vervelende en onverwachte redenen heb ik het huurcontract van mijn appartement en daarmee ook mijn internet contract op moeten zeggen. Nu moet ik gewoon de rest van het hele contract betalen, terwijl ik er geen internet meer voor heb. Jammer dat jullie niet een klein beetje mee kunnen denken of tegemoet kunnen komen!

    Door: Teleurgesteld8506-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    internet

    slechte bereikbaarheid klantenservice en dure 088 nummer. wanneer je geen internetconnectie hebt is hun bereikbaarheid en service slecht.
    mijn tip aan deze bedrijf, neem een 0800 gratis nummer of een gewone goedkopere netnummer, wees klantvriendelijker.

    Door: lerax11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    budget-alles-in-een

    In oktober ben ik overgestapt naar budget-alles-in-een. Na veel pogingen leken ze toch niet in staat om stabiel internet en tv te leveren. Na verschillende pogingen zat ik met een beetje internet en geen tv. Uiteindelijk kreeg ik de toezegging dat het contract kon worden opgezegd. Helemaal blij dat ik na een half jaar betalen voor diensten die niet of half geleverd konden worden ik eindelijk weer tv kon gaan afsluiten. Gelijk bij ziggo een contract afgesloten. Zij stuurde binnen een week een monteur die pas weg ging toen alles perfect werkend was. Heerlijk zorgeloos.

    Alleen krijg ik nu nog steeds aanmaningen voor een abonnement wat opgezegd is. Pakket is ook al retour gestuurd het zou afgehandeld zijn. Ik heb gebeld en gemaild en ben wel lichtelijk gefrustreerd dat ze zeggen dat ze er iets aan doen maar dat dus niet doen... geen idee hoe ik dit nu moet oplossen.
    Kortom vette afrader ik zou eerder ziggo aanraden die een perfecte service hebben geleverd bij aansluiting van het pakket.

    Door: Joyce06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Ben totaal niet tevreden over

    Dat is een van die bedrijf dat totaal. Niks werkt slecht. Met als hoor is echt erg. Ik moet nog even volhouden dan kan dat bedrijf dood vallen van mij uit
    Stroom en gas en internet en mobiel
    Ik zoon bdrijf gezin in mijn leven meer problemen dan wat anders bij die bedrijf. .... kijk uit met dat bedrijf ze draaien de woorde om kijk mensen met dat bedrijf

    Vriendelijke groetjes

    Door: Patrick Duister30-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Budget alles in 1

    Door het toedoen van een overbuurman die een nieuw internet pakket had aangevraagd. (bleek dat zijn nieuwe provider ons huis nummer had gebruikt). Is ons abonnement eenzijdig beëindigd. Hier diverse malen contact over gehad. Maar we moesten maar een nieuw pakket aan gaan sluiten. Want anders zouden we nog een boete krijgen i.v.m. contract beëindiging. Zit nu 22 dagen zonder internet en tv. Kan geen excuses en of compensatie af. Echt erg klant onvriendelijk bedrijf.
    Na velen malen contact. Merk je duidelijk dat de interne bedrijfsprocessen. Miserabele zijn. Zeer onder de maat. We zaten eerst bij NLE en daar had ik nooit geen problemen mee. Pas toen alles is overgenomen door Budget alles in 1.

    Door: Alex25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    budget alles in 1

    Na drie weken heb ik nog steeds geen telefoon. Inmiddels twee modems verder werd me vanmorgen weer een nieuwe modem aangesmeerd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam maar het lijkt erop dat ze zich er met jantje-van-leiden vanaf maken. Geen enkele daadkracht! Het is bizar dat je in deze tijd drie weken van je vaste telefoon verstoken bent en dit gewoon niet opgelost wordt. Er wordt zelfs geen vervangende telefoon en abonnement geregeld. Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf

    Door: Jan02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Glasvezel

    Zeer slecht bedrijf mensen die het niet heeft mij 1000 euro gekost en ze sturen je van het kastje naar de muur net zolang tot je wanhopig wordt en naar een ander provider gaat ze praten heel mooi op internet maar zijn gewoon op je geld uit niet op een oplossing en ook apart dat er zoveel mensen zijn met dezelfde klacht als ik en dan doen jullie er niks aan nee budget alles in 1 wees gewoon eerlijk

    Door: Leo Vdboogaard09-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    televisie budget alles in 1

    sinds vrijdag 11 dec' 2020 om 21hr, heb ik geen tv-ontvangst meer.
    Zij hebben 1 keer een nieuw kastje toegezonden en vervolgens niet in het systeem gezet. Vervolgens heb ik aangegeven dat het nieuwe kastje niet laadt voorbij 85P. Hun oplossing? laten we kastje nr. 3 toezenden! Internet van BAI1 werk wel.

    Mijn controle
    Alle bekabeling werkt en mijn televisie werkt en is 6 maanden oud. Ook is alles goed aangesloten (anders kan ie ook niet laden).BAI1 wijdt alles aan defecte kastjes, verkeerd aangesloten abonnementen of defecte modems, maar internet werkt gewoon. Het bedrijf is constant schuld aan het verschuiven naar mij toe (suggesties: kortsluitng, stroomuitval, defecte bekabeling, tv verwerkt niet) en zoekt oplossing in een 2e modem en toezending 3e tv-ontvanger.

    tv-verzending is het probleem! Het kan BAI1 helemaal niets schelen. Ik heb een monteur voorgesteld. zij rekenen daarvoor 80 EUR p/u en 35 EUR voorrijdkosten. ga ik niet betalen

    GA NOOIT IN ZEE MET BAI1.

    Door: TM19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Internet alles in 1

    Zeer duistere zaakjes wat betreft contracten. Heb 100% zeker telefonisch toestemming gegeven voor een 1 jarig contract en nu blijkt dat het contract over 2 jaar loopt. Geen getekend contract of geluidsopname beschikbaar. Zeer triest als je zo je geld moet verdienen. Tweede contact gehad aan de hand van mijn review maar Budget alles in 1 doet zich voor als bereidzaam om tot een oplossing te komen maar doen helmaal niets. Lang leve de DAS die we dan maar in gaan schakelen......

    Door: Eric de Kreij19-11-2020
    Leo Vdboogaard03-12-2020

    Klink mij bekend. Heb precies hetzelfde probleem . En mij. WiFi is altijd slecht geweest heel veel gebeld maar komt niks van terecht. Klachten lijn zal mij terug bellen en een oplossing zoeken maar ook daar geen gehoor. Wij hebben ook geen 2 jaar afgesloten en daar komt bij wij hebben glasvezel en dan mag je het niet zelf aansluiten. Maar moet er een monteur komen staat zwart op wit.je mag het niet zelf aansluiten . Ik kreeg een belmonteur maar die heeft alles verkeerd uitgelegd en had geen verbinding niks meer. Dus is heel simpel als budget alles in 1 gewoon hun eigen regels opvolgen had ik dit probleem nooit gehad en had ik nu nog klant geweest. Maar het neigt naar misdaad. Ook omdat ik nu 1000 euro moet betalen en ze hebben al een tweede aanmaling gestuurd en bij een derde krijg ik er 150 euro bij maar je wordt niet geholpen en laat staan dan je een mail adres krijgt van ze. Dus dan maar mijn jurist inschakelen. En misschien maar kassa inschakelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    20-10-2020

    Bestellen via internet gaat eenvoudig en snel. Echter is de infra structuur van budget niet up to day. Zo annuleert budget zelfstandig zonder vooraankondiging mijn aanvraag omdat er geen KPN aansluiting zou zijn. Dit is echter onzin omdat ik op het huidig adres al vijf jaar gebruik maak van Tele2 die haar diensten levert via de KPN aansluiting. Bellen met klantenservice neemt een kwartier in beslag en daar wordt beaamt dat ik gelijk heb en dat ik zal worden gebeld door de technische ondersteuning. Helaas word ik niet teruggebeld. De kosten voor abonnement en installatie zijn al van mijn rekening afgeschreven en die moet ik maar zelf via mijn bank terug halen. Prettige start met hè bedrijf wat ook mij energie levert is dit beslist niet!

    Door: Hans03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Budget Alles-in-1 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Budget Alles-in-1. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Budget Alles-in-1 actief?

    Budget Alles-in-1 is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Alles-in-1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.