NederlandReview

  Ervaringen Budget Alles-in-1

  Je kunt wel televisie, internet en telefonie allemaal apart afsluiten, maar vaak is het, vooral als je toch alle diensten gebruikt, makkelijker om een pakket af te sluiten waarbij alles inbegrepen zit. Budget Alles-in-1 is één van de telecomproviders die zo’n pakket aanbiedt. Maar wat zal er allemaal in zo’n pakket zitten? Zul je hiermee echt goedkoper uit zijn? Zal het allemaal wel goed werken? Zal het makkelijk zijn om via de website van Budget Alles-in-1 een abonnement af te sluiten en over te stappen? En hoe zal de klantenservice van Budget Alles-in-1 reageren als het internet eruit ligt of je bepaalde zenders niet meer kunt ontvangen? Dat en meer kunnen echte klanten van Budget Alles-in-1 je allemaal vertellen. Lees hun reviews om een beter beeld van deze telecomprovider te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van Budget Alles-in-1 kunt en mag verwachten.

  Over Budget

  Alles-in-1
  Budget Alles-in-1 is een telecomprovider. Het bedrijf bestaat al sinds 2016 als Nederlandse Energie Maatschappij maar ze doen nog veel meer. Ze zijn deel van Budget Alles-in-1 maar hier gaat het specifiek over hun alles-in-1-pakket. Zo’n pakket houdt in dat alle diensten die je van een telecomprovider apart kunt afsluiten nu samen in één pakket zitten. Er zit telefonie in zodat je gewoon via de telefoon bereikbaar kunt zijn. Je hebt de keuze uit vier verschillende bundels naast de Standaard Telefonie die er altijd bijzit. Er is Bellen Onbeperkt Mobiel, Bellen Onbeperkt Buitenland en Bellen Onbeperkt Vast. Dus of je nou meer gebruik maakt van je smartphone of juist je vaste telefoon, er is vast wel een bundel voor. Naast telefonie hebben ze dan ook nog televisie. Het basispakket van KPN dat Budget Alles-in-1 aanbiedt geeft je toegang tot al 100 verschillende televisiezenders en radiozenders. Je kunt ook kiezen voor een extra pakket met nog eens meer dan 10 zenders. En dan heeft Budget Alles-in-1 natuurlijk nog internet. Ook hiervoor heeft Budget Alles-in-1 verschillende opties. Of je nou een koperaansluiting wilt of gaat voor glasvezel, het is allemaal mogelijk.


  Een commercial van NLE Alles-in-1.

  Diensten van Alles-in-1

  Via de website van Budget Alles-in-1 kun je een abonnement afsluiten op hun pakket. Ze willen graag je postcode, huisnummer en huidige aanbieder weten. Ook is het handig voor ze om te weten of je al energieklant bent bij Budget Alles-in-1 zodat ze je gegevens er eventueel bij kunnen pakken en je geen heel nieuw account hoeft aan te maken. Verder is er nog een Budget Alles-in-1 klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uitkomt of één van hun diensten het ineens niet meer goed doet.

  Klachren, Complimenten en Tips voor Budget Alles-in-1

  Heb jij al een abonnement van Budget Alles-in-1? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze telecomprovider. Hoe goed is de ontvangst van de televisiezenders? Heb je altijd internet of ligt het er vaak uit? Ben je inderdaad goedkoper uit dan wanneer je alles apart afsluit? En kon je bij de Budget Alles-in-1 klantenservice terecht toen iets het niet goed deed? Laat je eigen Budget Alles-in-1 review achter en vertel ons wat jouw mening over deze telecomprovider is.

  Budget Alles-in-1
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  internet+bellen

  Zelf ivm. de corona toestand het fibermodem en de normale modem ge installeerd. Binnen 10 min. klaar en binnen een kwartier werkte alles, ook de juiste snelheid 50/50. Dus prima in orde.
  Overstap dus een fluitje van een cent. Over centen gesproken, bespaar nu zowat 20 euri in de maand dus.(zat bij KPN).
  Ben blij de stap gezet te hebben, krijg binnen kort ook energie van ze.

  Door: willem16-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  alles in 1 pakket plus Foxsport

  Sinds 1 februari 2020 abonnee bij Budget, vanaf het begin ging alles prima. De installatie was zo gepiept en storingen heb ik tot de dag van vandaag nog niet gehad. Ik weet dat in het begin alles een beetje stroef liep, maar dat is niet meer.
  Alles bijeen een prima provider die tot de betere behoort.

  Door: Ger13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  alles in een pakket was veel goedkoper voor mij

  alles in een pakket was veel goedkoper voor mij dus ik ben hier blij mee
  zocht eigenlijk alleen aanbieding voor internet maar heb uiteindelijk alles gewoon in een pakket gedaan want dat was veel goedkoper

  Door: miriam19-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Budget alles in 1

  Shit bedrijf. Wij waren altijd met veel tevredenheid klant bij NLE, dit ging over in budget alles in 1. Haperende tv, trage verbinding en een onbereikbare klantenservice. Daarbij foutieve facturen waar ze maar boete kosten op blijven gooien en op mail wordt door de klantense service ook niet gereageerd. Telefonische steeds +10 wachtende voor u. Voor ons nooit meer budget alles in 1!

  Door: Bianca01-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Alles in 1

  Bij de aansluiting ging alles al mis en nu we overstappen hebben ze ons 2 weken te vroeg afgesloten van alles en kunnen we helemaal niks.
  Wat een slecht bedrijf.

  Door: Kirsty19-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Budget Alles-in-1

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Budget Alles-in-1 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Budget Alles-in-1. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Budget Alles-in-1 actief?

  Budget Alles-in-1 is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Alles-in-1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.