Budget Alles-in-1

Alle reviews

Budget Alles-in-1

49% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (51)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet en tv

  Budget alles in 1 houd zich niet aan de herroepingsrecht. Ze beweren dat de bedenktijd ingaat vanaf de bevestiging maar de apparatuur word een maand later geleverd en je dan pas gebruik kan maken van internet en tv. Daarnaast sturen ze nieuwe klanten ook nog bekraste en beschadigde tv kastjes. Al eerder daarvoor gebeld krijg je excuses te horen dat het zo moet beginnen en er word nog een opgestuurd. Blijkt dat nog beschadigder tv kastje te zijn. Nog een keer gebeld weer excuses en er word z.s.m een nieuwe verzonden paar werkdagen later niks ontvangen dus weer bellen kom ik erachter dat ze niks hadden verstuurd moest eerst mijn 2 kastjes terugsturen oftewel zonder tv komen te zitten door hun fouten. Toen ik merkte dat ik aan een lijntje gehouden word direct aan de telefoon gezegd gebruik te willen maken van de herroepingsrecht aangezien de apparatuur 7 dagen geleden is gekomen en ik 5 dagen gebruik heb gemaakt van internet en tv krijg ik te horen dat ik over mijn bedenktijd zit en ik het contract alleen nog maar kan afkopen.

  Verder heb ik op alle mogelijke manieren proberen op te zeggen bij hun maar doen er niks mee of blijven Zeggen dat de bedenktijd ingaat vanaf de emailbevestiging.

  Budget alles in 1 informeert de klant verkeerd over de bedenktijd want in hun bevestiging staat ook dat de bedenktijd vanaf nu ingaat maar dat is wettelijk gezien helemaal niet zo en ik heb ergens gelezen en gehoord dat als de klant verkeerd word geïnformeerd over de herroepingsrecht de bedenkt automatisch word verlengt naar 12 maanden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Thuis alles in 1

  Ik ga emigreren. Dus zeg ik het contract op.
  Nu blijkt dat ik tot einde contract (nov '23) moet betalen, ook als ik in het buitenland zit en ondertussen een nieuwe bewoner in mijn appartement verblijft.

  Ik vind het schandalig dat ik voor "gebakken lucht" moet betalen.
  Weliswaar: afkoopsom > alles in 1x betalen of minimaal 50% van het gehele bedrag en de rest in termijnen...

  Ik heb een klacht ingediend maar hierop gaan ze niet in. Alleen wat en hoe ik het moet betalen...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget Alles in 1

  wat een waardeloos bedrijf! hieronder een opsomming:
  - klantenservice beveelt internetsnelheid wijziging aan welke ik afsluit. Uit eigen onderzoek blijkt later dat dit helemaal niet leverbaar bleek in mijn woning. herzien van het contract kost ongeveer 3 uur de tijd (8 medewerkers verder) en uiteindelijk voert ze de herziening incorrect door. Weer moeten bellen met de klantenservice, weer teveel mensen aan de lijn en een week verder.
  - al sinds 28/12 geen tv ivm storing waar medio januari/eind januari een oplossing voor is. oplossing? GEEN
  - voorstel voor nieuw contract. medewerker belt niet terug en komt afspraak niet na.
  - contract opzeggen per einde contractdatum (28 dagen vanaf nu), ze houden vast aan 1 maand opzegtermijn, terwijl ik 2 dagen korter vraag ivm aflopen contractdatum.

  GEEN KLANT WORDEN HIER!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in een

  Beste,

  Ik ben sinds Oktober een vreselijk teleurgestelde klant van Budget alles in een. Op de site van Butget ( ik zal foto's meesturen) wordt een prachtig beeld geschetst van een provider die, via het betrouwbare netwerk van KPN (meeliften op het succes van een echte provider blijkt), er alles aan zal doen dat ik zorgeloos kan van internet gebruik kan maken en een werkende WIFI zal hebben. En dan ook nog voor een zeer lage prijs. 


  Nu val bij mij continu de WiFi uit dus heb ik op budgets advies een WiFi versterker aangeschaft maar het mag niet baten. Ook het bekabelde internet hapert regelmatig als ik youtube filmpjes wil kijken dus ben ik gaan bellen. Na idiote lange wachttijden krijg ik dan een geweldig callcenter aan de lijn die mij in eerste instantie allerlei links toesturen voor websites om de WiFi te verbeteren en om speed tests uit te voeren voor het bekabelde internet. Ik heb alles netjes gedaan en terug gemeld, wat betekende dat ik iedere keer weer die belachelijk lange wachttijd had want op de mail van budget kan je niet antwoorden.


  Nu is bij mij het limiet bereikt en wil ik budget in gebreke stellen want het is echt dagelijks zeker 6x de router resetten en maar hopen dat het die dag meezit en we mogen genieten van dat geweldige netwerk van KPN. 


  Ik heb een aangetekende brief gestuurd die 20 december is ontvangen. Ik zal een kort verslag hierbij schrijven van het laatste telefoongesprek met budget callcenter.


  Budget: wij hebben geen brief ontvangen. Ik: dat moet want ik heb hem aangetekend verstuurd.

  Budget: heeft U een momentje? Ik: ja hoor, (50 min wachttijd kan dat ook nog wel). Na 15 min wachten.

  Budget: ik zie het, de brief. Maar we kunnen Uw contract niet zomaar beëindigen. Ik: zomaar? Ik ben 3 maanden hulp aan het vragen aan Budget en jullie blijven in gebreken.


  Ineens is Budget niet verantwoordelijk voor de WIFI. En heb ik daar nog nooit over geklaagd tot op heden. Maar ik heb wel binnen 1 maand een WIFI versterker aangeschaft via Budget. En van de langzame internet verbinding had ik de foto's van de speed test moeten opsturen want daar had Budget in een email om gevraagd. GEEN EMAIL GEKREGEN!!


  NU IS MIJN VRAAG WAT GAAT BUDGET DOEN OM AL DIE MOOIE BELOFTES OP HAAR SITE NA TE KOMEN??
 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement internet, tv, bellen

  Ik heb op 7 september 2022 mijn contract bij Budget-alles-in-1 opgezegd. Het contract zou aflopen op 6 oktober 2022 en m.i.v. 7 oktober 2022 ben ik overgestapt naar een andere aanbieder. Ik heb ook op 7 september een bevestiging ontvangen van de beëindiging van mijn contract.

  Ik zag echter dat het bedrijf begin oktober toch een bedrag van €50,- via een automatische incasso van mijn rekening wilde afboeken voor de periode van 6 oktober t/m 6 november. Ik heb die automatische incasso geweigerd.

  Op 12 oktober heb ik de eindafrekening van Budget-alles-in-1 ontvangen en daaruit bleek dat mij toch nog 1 dag van de nieuwe periode in rekening gebracht werd. Dat betekende dat ik in ieder geval niet €50,- meer moest betalen, maar €1,61. Ik vond het op zich vreemd, maar om gedoe te voorkomen, heb ik dat bedrag direct overgemaakt onder vermelding van het klantnummer en factuurnummer.

  Op 13 oktober ontving ik echter een ‘kosteloze herinnering’ voor de factuur van €50,- voor de leveringsperiode van 6 oktober tot 6 november. Mijn betaling van €1,61 was daarin natuurlijk nog niet verwerkt. Er werd overigens wel vermeld dat ik eigenlijk niet €50,- schuldig was, maar €48,39 (dus die ene dag van €1,61 was eraf getrokken) en als ik die €50,- had betaald, zou ik rond 27 oktober het bedrag van €48,39 teruggestort krijgen.

  Ik heb op die mail geantwoord om mijn verbazing en irritatie over de gang van zaken uit te leggen. In eerste instantie kreeg ik de mail terug, want de mail van Budget was verstuurd vanuit een noreply-adres. Vanwege eerdere ervaringen met de wachttijden van de klantenservice, heb ik toen op internet een mailadres gezocht en gevonden: betalingen@budgetallesin1.nl. Ik heb mijn mail toen opnieuw naar dat mailadres verstuurd.

  Aangezien ik rond 27 oktober niet het aangekondigde bedrag van €48,61 op mijn rekening heb zien verschijnen, ging ik ervan uit dat alles recht gezet was. Ik heb immers ook aantoonbaar aan al mijn betalingsverplichtingen voldaan. Ik zou u de afschrijvingen van mijn rekening kunnen laten zien.

  Tot mijn verbazing ontving ik 10 november ineens een aanmaning, waarin het bedrag inmiddels was opgehoogd met €15,-. Ik heb opnieuw naar het mailadres betalingen@budgetallesin1.nl een reactie gestuurd, maar op advies van mijn zoon toch ook telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Na bijna een half uur wachten kreeg ik iemand aan te telefoon. Die bood als enige oplossing dat ik toch die factuur alsnog zou gaan betalen en dat ik dan daarna het geld weer teruggestort zou krijgen. Ik ben het niet eens met deze oplossing en ik ben ook van mening dat ik geen aanmaning had moeten krijgen. Ik heb keurig netjes het bedrag betaald dat ik ook volgens de eindafrekening aan het bedrijf schuldig was.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  Mijn partner en ik, met beiden contract bij budget alles in één, hebben besloten samen te wonen en samen huis gekocht. Verhuizing doorgegeven, er kan logischerwijs één van beide contracten komen te vervallen. Dit is echter niet mogelijk, moeten doorbetalen tot juli 2024!! Schandalig, alleen bij overlijden of verhuizing naar buitenland kun je er vanaf, niet als je van twee huishoudens naar één gaat. Oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in 1

  Slechte services, op 12 augustus 2022 gaf ik mijn verhuizing al door van de Reiger 119 naar de Reiger 109,verhuizing in zelfde complex. De Monteur zou 23 September komen om glasvezel aansluiting te maken.
  13 September kreeg ik de sleutel van de Reiger 109 Toen ik de woning bekeek zag ik dat er geen aansluiting was van glasvezel. Ik hun bellen volgens hun moest het er gewoon zijn. Ik nog eens zoeken kon niets vinden. Ik KPN gebeld het bleek dat ik gelijk had. Vorige bewoner was niet thuis geweest toen ze de leiding wouden aanleggen. Ik opnieuw bellen. Er werd me verzekert dat alles goed zou komen.

  De 23ste wachte ik op Monteur die smiddags zou komen. Om 13 uur belde ik om te vragen hoe laat ongeveer de Monteur langs zou komen. Tussen 12 en 16:00 uur. 16:15 geen Monteur, opnieuw gebeld werd gezegd dat Monteur bij verkeerde huis was langs geweest. En op het telefoonnummer was ik niet te bereiken. Bleek oude nummer te zijn, die werd veranderd. Maar hij kon niet zeggen wanneer Monteur opnieuw zou kunnen komen. Ik wilde van abonnement af . Hij zette me in de wacht . EN KWAM vervolgens niet terug. Ik belde opnieuw kwam er achter dat de 19de de Monteur afgezegd was. Nooit geen bericht van gehad. Maandag zou het geregeld worden, de jonge dame die ik aan de telefoon had zou me maandag erover terug bellen. Wat niet gebeurde. Wel werd mijn verteld als ik het abonnement wilde stoppen ik die 2 maanden gewoon door moest betalen!

  Maandag rond 16:00 opnieuw gebeld werd afspraak gemaakt voor 4 oktober en als het kon, eerder. Vandaag kreeg ik bericht dat ze morgen vroeg zouden komen wat was ik blij. Paar uur later mail dat het niet door ging omdat de Monteur kpn me niet kon bereiken door verkeerd telefoonnummer die ik vrijdag al veranderd had. Ik opnieuw bellen inmiddels behoorlijk boos. Afspraak 4 oktober stond er ook niet meer. Ze kunnen me niet zeggen hoelang het allemaal gaat duren. Ik wil mijn contract opzeggen. Ze maken fout op fout. Ik ben niet van plan om hier nog 2 maanden voor te betalen. Inmiddels klacht ingedient bij hun zal mij benieuwen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV, internet

  Be there link didnt work to pay and it was late i now have to wait 4 days because i paid manually. So my 3 years old son that ijave for the weekend cant watch tv. Never will i use them again. Bad internet. Tv is always cutting out. Do not recommend using then.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles in 1

  Maanden geleden opgezegd en ook bevestigd gekregen. Toch blijven ze geld afschrijven en aanmaningen sturen. Nadat ik klachtenformulier had ingevuld gaven ze een onzinnige reden dat ik het contract niet zou kunnen opzeggen (zou via de nieuwe leverancier moeten. Wat een onzin. Ik storneer in alles. Ze zorgen maar dat ze het oplossen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget Alles in 1 Internet

  Helaas voel ik mij behoorlijk in de maling genomen. Vandaag opgezegd, mijn contract loopt tot 20-09-2022 en de dame verteld mij gewoon doodleuk dat ik tot 20-10-2022 moet betalen. Ik heb ruimschoots 30 dagen van te voren opgezegd dus voel me opgelicht !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in één

  Bij budget zit je goed, tot het moment dat het misgaat en dan laten ze je vallen als een baksteen. Dit terwijl ze de oplossing in huis hebben, maar deze makkelijke en goedkope oplossing weigeren ze te geven. Nee ze proberen zelfs te verdienen aan de storing.

  Ruim een week zitten we al zonder internet en verschillende mensen zijn al voor bij gekomen om te kijken, echter tot op heden kan niemand het oplossen. En het is wachten op de volgende "monteur".

  De tijdelijke oplossing, namelijk ons gratis te voorzien van mobiel internet, die wordt geweigerd. We mogen wel mobiel internet er bij kopen, iets wat ons 10-25 euro per dag zou kosten. Maar "gelukkig" krijgen we dan 12,50 terug per week dat we geen internet hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet, TV en Bellen

  Jaren lang zonder problemen klant bij Budget. Een dikke week geleden echter hadden we geen telefonie meer. Bij de klantenservice kregen we dit niet opgelost, ook niet middels een harde reset van de modem. Na enkele dagen begaf ook het TV signaal het. Weer contact opgenomen, vrij snel geholpen, er zou een nieuwe modem en een nieuwe TV ontvanger worden opgestuurd. Dat zou binnen 2 dagen bij ons moeten zijn. Helaas na 6 dagen is er nog steeds niets afgeleverd. Wij wachten in spanning af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles-in-1

  Kan al twee maanden geen tv kijken. De software van het modem werd geupdate en sindsdien heb ik geen tv mee. Er werd een nieuw tv-kastje geleverd, so far so good, maar mijn probleem was niet opgelost. De conclusie was dat het waarschijnlijk aan het modem lag, dus zou er een nieuw modem opgestuurd worden. Na talloze telefoontjes (en uren in de wacht te hebbe gestaan) heb ik nog steeds geen nieuw modem. Het probleem? Vaag! Er wordt gemaild naar KPN en die moeten een terugkoppeling geven zodat er een nieuw modem opgestuurd kan worden maar dat gebeurd steeds. Ondertussen hoor ik helemaal niets. ik word niet op de hoogte gehouden. Als ik bellen is er alle begrip dat ik niet blij ben maar ondertussen gebeurd er niets. Onbegrijpelijk dit. Ben er dan ook helemaal klaar mee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  All in one, 3x mobiel ,energie

  Contract all in one loopt af in september,ik kreeg nu een verleng aanbod tot mijn grote verbazing 12.50 duurder???. Zelfs als je een nieuw contract wilt,dus voor nieuwe klanten is het 46,50 en de 1e maanden 17 euro. Heel vreemd want ik als bestaande klant begrijp dat ik die 1e maanden niet voor 17 krijg, maar ik zit ineens op 52,50 als verleng aanbod. Nou die hoef ik dus niet,ik stap over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  intermet en tv

  Is nu voor de zoveelste keer storing niemand berikbaar om te vragen wat het probleem is en ja goedkoper als kpn maar de rest drama ga weer terug naar KPN ben er nu klaar mee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in 1

  Overgestapt naar budget alles in 1. Na overstap kon ik nergens mijn contract vinden. Hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Deze zei dat alles in orde was. Ze zou me doorverbinden om mijn contract naar me toe te mailen omdat de website niet goed werkt. Wordt er opgehangen alsnog geen contract wat ik in kan zien. Dit na ongeveer 20 minuten in de wacht te hebben gestaan. Vervolgens krijg ik tijdens mijn bedenktijd van 14 dagen al de eerste rekening. Deze rekening is al voor een maand later. Ook zitten hier aansluitkosten bij die gratis zouden zijn. Na weer lang in de wacht te hebben gestaan zeggen ze dat het foutief op de website vermeld staat en dat ze die aansluitkosten gewoon rekenen. Dit wordt ook niet meer verrekend. Als het me niet bevalt kan ik een andere provider zoeken. Wel hebben ze toegezegd dit op de website aan te passen. Al met al een erg rommelige start van budget alles in 1

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  The worse company.
  They submitted a request on my behalf and without my consent to my current service provider and created a lot of trouble.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Buget alles in 1 thuis!

  Helaas hebben hun een maand niet kunnen afschrijven van de rekening, je krijgt gelijk een boete en wordt afgesloten. Je betaald direct alles maar het kan hun niks schelen want ze laten je gewoon na betaling en bewijs van betaling gewoon dagen lang gewoon afgesloten en zeggen er niks aan te kunnen doen. Ik voel me zwaar opgelicht want ik betaal en moet toch nog zeker een week wachten voor ze me weer aansluiten. Ook hun facturatie systeem deugd niet. Normale bedrijven sturen een factuur en krijg je een aantal dagen en soms zelfs 2 weken de tijd om te betalen maar bij hun zit de vervaldatum van elk factuur maar 2 dagen verder dan het aanmaakdatum van het factuur!!! En na 2 dagen vergeet het maar gelijk 15 euro erboven op. Zo wil ik ook rijk worden. Ik vindt het stelletje oplichters!! Ik heb al 10 keer gebeld en ook elke keer wordt er weer wat anders verteld ...ene keer o mevr alles is al betaald stuur maar een mail met bewijs en we maken het in orde, andere keer hangen ze gewoon op in je oor terwijl je aan het wachten bent dat ze de een en ander uitzoeken... en op het laatst zegt er een het maakt niet uit of u bewijs van betaling heeft gestuurd het zal nog 3 dagen gaan duren voor ze alles weer in orde maken....dus ik betaal voor jan met de korte achternaam!!! Dit bedrijf is bagger!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon. Niet. Doen.

  ALS JE OOK MAAR IETS VAN DIT BEDRIJF ZIET LANGSKOMEN.. REN!
  Want je gaat echt spijt krijgen.
  Wij hebben barslechte internet (4 mb per seconde als we geluk hebben) en soms ook überhaupt geen internet. In ons huishouden word er ook online gewerkt dus elk mens snapt dat je hier een goede internetverbinding voor nodig hebt. Nja elk mens, behalve Budget dus. Ondertussen zijn we 4 maanden, 3 monteurs en tientallen klantenservice medewerkers verder en nóg moet ik deze review uploaden via mijn eigen 4G.
  Besef ook even dat er maandelijks nog steeds doodleuk €41 word afgeschreven. Voor wat?! Voor saus, elke euro aan dit bedrijf is teveel ik zeg het je. Wij hebben ontzettend veel omzet misgelopen door deze afzetters.
  Alle aansluitingen, kabels en netwerk statussen zijn bij ons prima in orde dus het probleem ligt bij budget elke monteur die geweest is heeft dit bevestigd en nóg moet er nu nog ééntje komen (nummer 4) om nog even te zeggen dat het allemaal niet werkt. En daarna pas kan het contract kosteloos ontbonden worden.
  Je word als consument gewoon genaait waar je bij staat, echt niet normaal.
  Wij gaan er in iedergeval alles aan doen om bij deze lui weg te gaan. Dit probleem heeft ons inkomen meer dan gehalveerd.
  Nogmaals DOE HET NIET.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet tv abonnement

  PAS OP: ZOEK VERDER. NIET MEE IN ZEE GAAN.
  Eerst kregen wij ontzettend smerig materiaal toegestuurd. De vliegenpoep zat er nog op. Ook bleek het materiaal niet te werken.
  Tweede installatiebox werkte wel en was schoon (NIET NIEUW) tot wij een stroomstoring kregen en het modum met geen mogelijkheid aan de praat kregen: vlak voor het weekend. Budget gebeld en ze konden niks voor ons doen en wij moesten maat accepteren dat er niks anders op zit dan een weekend zonder tv en internet. Geen enkele oplossing of tegenmoedkoming vanuit Budget.
  Uiteindelijk hadden wij eindelijk internet en tv. Bleek dat wij een internet snelheid hadden van 2 down 4 up. Meerdere keren gebeld met de klantenservice. Er kon wel wat aan gedaan worden maar dat kost uiteraard waarschijnlijk geld. Gemeld dat ons aansluitpunt nog geen 2 jaar geleden is vernieuwd en deze altijd goed heeft gewerkt.

  Uiteindelijk zat er niks anders op dan een monteur laten komen. Wel met de afspraak dat wij op de hoogte wouden worden gesteld als wij daadwerkelijk kosten gingen maken.

  Monteur kwam, ontzettend aardig en eindelijk goed internet. Monteur gevraagd wat de kosten zullen zijn en tot mijn grote vreugde meldde hij dat de kosten voor Budget zullen zijn.

  2 weken later viel een factuur op de mat. 55 euro waarvan 15 euro voorrijkosten!?!?

  Klacht ingedient bij Budget waarna ik een vrij aggresieve response kreeg. Op hun respons geregeerd en mijn bewijs zoals gevraagd bijgevoegd. 4 WEKEN geen reactie gekregen. Uiteindelijk nog een klacht ingediend om te vragen of ze mijn vorige klacht verder wouden behandelen...

  Een paar dagen later ben ik gebeld door Budget, iemand van de klachtenafdeling. Hun vinden dat ze jn hun recht staan, geen enkel medeleven of tegemoedkoming.

  Later teruggebeld met de vraag of ik een betalingsregeling kon treffen voor het bedrag. Ik ben het er namelijk nog steeds niet mee eens en wil voor ik mijn geld overmaak weten wat mijn rechten zijn. Een beralingsregeling kan pas als het bedrag onzettend ver is opgelopen. Ik had tot de 23ste om te betalen.

  In de avond willen wij tv kijken..blijkt onze tv op de 16de te zijn afgesloten... volgende dag gebeld. ik had ze immers de dag ervoor nog aan de lijn gehad. Natuurlijk vind budget de afsluiting ook terrecht en mocht ik niet willen betalen word mijn internet ook afgesloten. Waar de dag ervoor nog de 23ste werd genoemd was het nu de 20ste maar dat valt in het weekend werd er gezegd..... het moest voor het weekend op hun rekening staan.

  Ik heb de factuur uiteindelijk betaald en wacht nu nog steeds op TV........

  NIET MEE IN ZEE GAAN.

Anderen bekeken ook

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Vastelastenbond
16 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Pricewise
60 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

Budget Alles-in-1

Je kunt wel televisie, internet en telefonie allemaal apart afsluiten, maar vaak is het, vooral als je toch alle diensten gebruikt, makkelijker om een pakket af te sluiten waarbij alles inbegrepen zit. Budget Alles-in-1 is één van de telecomproviders die zo’n pakket aanbiedt. Maar wat zal er allemaal in zo’n pakket zitten? Zul je hiermee echt goedkoper uit zijn? Zal het allemaal wel goed werken? Zal het makkelijk zijn om via de website van Budget Alles-in-1 een abonnement af te sluiten en over te stappen? En hoe zal de klantenservice van Budget Alles-in-1 reageren als het internet eruit ligt of je bepaalde zenders niet meer kunt ontvangen? Dat en meer kunnen echte klanten van Budget Alles-in-1 je allemaal vertellen. Lees hun reviews om een beter beeld van deze telecomprovider te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van Budget Alles-in-1 kunt en mag verwachten.

Over Budget Alles-in-1
Budget Alles-in-1 is een telecomprovider. Het bedrijf bestaat al sinds 2016 als Nederlandse Energie Maatschappij maar ze doen nog veel meer. Ze zijn deel van Budget Alles-in-1 maar hier gaat het specifiek over hun alles-in-1-pakket. Zo’n pakket houdt in dat alle diensten die je van een telecomprovider apart kunt afsluiten nu samen in één pakket zitten. Er zit telefonie in zodat je gewoon via de telefoon bereikbaar kunt zijn. Je hebt de keuze uit vier verschillende bundels naast de Standaard Telefonie die er altijd bijzit. Er is Bellen Onbeperkt Mobiel, Bellen Onbeperkt Buitenland en Bellen Onbeperkt Vast. Dus of je nou meer gebruik maakt van je smartphone of juist je vaste telefoon, er is vast wel een bundel voor. Naast telefonie hebben ze dan ook nog televisie. Het basispakket van KPN dat Budget Alles-in-1 aanbiedt geeft je toegang tot al 100 verschillende televisiezenders en radiozenders. Je kunt ook kiezen voor een extra pakket met nog eens meer dan 10 zenders. En dan heeft Budget Alles-in-1 natuurlijk nog internet. Ook hiervoor heeft Budget Alles-in-1 verschillende opties. Of je nou een koperaansluiting wilt of gaat voor glasvezel, het is allemaal mogelijk.


Diensten van Alles-in-1
Via de website van Budget Alles-in-1 kun je een abonnement afsluiten op hun pakket. Ze willen graag je postcode, huisnummer en huidige aanbieder weten. Ook is het handig voor ze om te weten of je al energieklant bent bij Budget Alles-in-1 zodat ze je gegevens er eventueel bij kunnen pakken en je geen heel nieuw account hoeft aan te maken. Verder is er nog een Budget Alles-in-1 klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uitkomt of één van hun diensten het ineens niet meer goed doet.

Klachren, Complimenten en Tips voor Budget Alles-in-1
Heb jij al een abonnement van Budget Alles-in-1? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze telecomprovider. Hoe goed is de ontvangst van de televisiezenders? Heb je altijd internet of ligt het er vaak uit? Ben je inderdaad goedkoper uit dan wanneer je alles apart afsluit? En kon je bij de Budget Alles-in-1 klantenservice terecht toen iets het niet goed deed? Laat je eigen Budget Alles-in-1 review achter en vertel ons wat jouw mening over deze telecomprovider is.

}