NederlandReview

    Ervaringen Live TV Store (niet meer actief)

    Wil jij niet langer vastzitten aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te kijken? Bij Live TV Store bieden ze je een alternatieve manier van televisie kijken aan. Heb jij ervaring met het aanbod van Live TV? Laat dan hier je review achter en lees de ervaring van anderen.

    Over Live TV Store

    Live TV Store is gevestigd in Maastricht. Zij bieden een box met software aan die je kunt gebruiken om tv zenders, films en series mee te streamen. Ook vind je in de shop evt. randapparatuur. Hierdoor heb jij alle vrijheid en zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt eventueel zelf een prepaid pakket bestellen voor de duur die jij kiest. Daarnaast bieden zij je allerlei elektronische snufjes aan.

    Kijk bijvoorbeeld HBO's Oz 

    Diensten

    Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit is een apparaat dat je in staat stelt om content te streamen door middel van de geïnstalleerde mediasoftware. Daardoor kun je via dit apparaat audio beluisteren en video’s bekijken op een legale manier. Down- en uploaden hiervan is namelijk verboden, maar streamen niet. Na aanschaf sluit je de Live TV Box aan op je televisie en het internet. Daarna kun je kijken naar meer dan 1600 live TV kanalen, inclusief alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen. Zo is er een Film Box voor mensen die alleen films, series en sportwedstrijden willen bekijken. Ook is er een box waarbij een Live TV abonnement niet nodig is. Kijk voor de verschillende Boxen en alle specificaties op de website. Je vind er daarnaast een overzicht van de zenders. Ook vind je er blogs die gaan over onderwerpen die te maken hebben met televisie kijken. Alle goederen die je bij de Live TV Store besteld worden gratis bezorgd.

    Prepaid

    Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt en hoelang je abonnement duurt. Wanneer je voor een jaarabonnement kiest betaal je nog geen € 10,00 per maand. Voor een maandabonnement is dit drie keer zoveel. Hoe langer je het abonnement laat duren, hoe voordeliger het dus is.

    Gadgets

    Naast Live TV is er nog een onderdeel te vinden op de website, de zogenaamde gadgets. Allemaal elektronische producten zoals een beamer, smartphone, speakers etc. die het leven leuker en/of makkelijker maken.

    Klachten

    Voor contact met Live TV Store kun je 24/7 mailen, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Ook kun je ze bereiken via social media, en een 06 nummer.

    Heb jij een bij Live TV Box aangesloten op je televisietoestel? Hoe bevalt deze en wat vind je van het zenderaanbod? Of heb je een ander product bij hen aangeschaft, en ben je hier heel blij mee, of juist niet? Deel hier je ervaring met deze webshop, en help zo anderen bij hun keuze!

    Lees de ervaringen van echte klanten van Live TV Store. Hoe is de beeldkwaliteit, het aanbod aan tv-zenders en de klantenservice? Lees de reviews!

    Live TV Store (niet meer actief)
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    5.4
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tv-kijken was nog nooit zo makkelijk

    Sinds kort de beschikking over een Live TV Box van Live TV Store. Dit is een boks met meer dan 4000 kanalen. Ik kan nu lekker veel voetbal kijken en mijn vrouw kan lekker films kijken. Het bestellen is echt super eenvoudig, want je hebt al een box besteld in drie korte stappen. Grootste reden voor ons om de overstap te maken was dat we toch wel flink konden bezuinigen door een Live TV Box. De besparing ligt voor ons rond de 85 euro per maand. Het aansluiten van de box is overigens erg makkelijk en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast, want het is op basis van prepaid. Ben je niet tevreden? Dan kun je dus direct stoppen.

    Door: Anita Witse27-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Onzin verhalen

    Ik gebruik live tv store al maanden en ik gebruik zeker geen schuilnaam. Ik neemsoms een abonnement van een week, dan van een maand.En wat is jullie probleem dan? Ik kan altijd tv kijken op mijn smartphone of tablet nooit een probleem. Van de klantenservice krijg ik ook altijd antwoord. Ik stel mijn vragen altijd per email.
    Ik begrijp de ophef dus niet.

    Door: Rob Spruijt03-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    TV in buitenland

    Wij hebben een huisje in Duitsland en wilden graag een oplossing om toch Nederlandse TV te kunnen zien. Hebben bij Live TV Store besteld en gelijk de volgende dag gekregen. Het systeem was plug and play. Dus even verbinden met internet en het werkt! Ook vragen werden per mail binnen een paar uur verzonden. Top kastje!

    Door: Nadja Alberts03-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tevreden

    Ik heb het meer dan een jaar geleden gekocht. Ben er niet zo handig mee maar ze helpen je graag en er wordt ook altijd snel geantwoord. Hopelijk zijn ze snel weer online. Ik zie ook een paar mensen hier die klagen maar als je gewoon mailt naar service@livetvstore.com dan helpen ze je altijd.

    Door: Bert Nelissen25-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAO Nederland Review - Listing Error

    The review here, including all of the details, the service and most of the user feedback are for livetvstore.com but the links are all pointing to live-tv.store which is a completely different company.

    livetvstore.com was a Dutch company that went offline in 2018 leaving many of its users without service and out of pocket.

    Nederland review have messed up, they have reviewed livetvstore.com when it was online and are now pointing all links to a completely different company; live-tv.store.

    Nederland Review = useless! ????

    Door: Live TV Store11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Jaarabonnement

    €120 betaald voor een jaar en maar 2 mnd tv kunnen kijken! Ze zijn ONBEREIKBAAR!
    Dure wijze les geweest!

    Door: Kunnen06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    makkelijk en goed product

    Als gepensioneerde kijk ik graag veel tv en films. Het kastje dat ik heb gekocht van liv tv store biedt uitkomst. Heb de box opgehaald in Maastricht. Hoefde hem thuis alleen maar aan te sluiten op internet en mijn tv en kan nu gewoon alles zien. Erg fijn!

    Door: dhr Menten11-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top service

    Onlangs kocht ik bij LiveTVStore een Premium 4K box waarmee ik alle films en series kon kijken zonder abonnement. Daarnaast kan ik meer dan 5000 live tv kanalen van over de hele wereld zien. Binnen 2 dagen was het in huis! Super service!

    Door: Ralph Verbrugge03-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Slechte service

    Helaas is er van service geen sprake.
    Slechte levering, veel en vaker uitval amper bereikbaar via de mail, telefonisch niet bereikbaar.
    Wat mij betreft onbetrouwbaar totdat ze het tegendeel kunnen laten zien.

    Door: Damstra23-09-2018
    Bert Nelissen25-09-2018

    Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

    Luc Vande Wiele30-09-2018

    Hebben we het hier over Live TV Europe, met iptv? Ik lig er ook reeds enkele dagen uit

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ziggo de deur uit gedaan!

    Wij kijken alle voetbal uit Nederland en Spanje. Had daar extra abonnementen voor lopen bij Ziggo, maar heb deze nu op kunnen zeggen. De box werkt stabiel en was niet moeilijk te installeren. Ga zo door!

    Door: Gino Kardinaals03-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    wat een flut onderneming

    Alleen maar problemen bij deze oplichters, en nu: geld weg en nog geen beeld. Vooral niet nemen. alleen maar ellende mee gehad. In geld innen zijn deze broeders snel, maar vervolgens totaal geen service. stelletje amateurs. je moet bij beoordeling minimaal 1 ster aanklikken, maar die verdienen ze geeneens

    Door: Clemens09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service

    Ook al zeker 2 maanden nix meer op tv. Fijn als je in spanje woont.!! Gelukkig nog een schotel in huis van canaldigitaal. Werkt altijd. Inderdaad mailen en standaard mail terug maar contact ho maar. Nooit meer bij deze oplichters.

    Door: Charly11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Slecht

    Heb al 2 maanden geen beeld. Ze sturen alleen standaard mails terug. Binnen 1 of 2 dagen wordt u geholpen .maar nee hoor. Kut oplichters zijn het. Niet bestellen meer bij die oplichters.

    Door: Martin22-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters!!!!

    Super slechte aanbieder,slecht bereikbaar,slechte service,continue problemen,dus wees gewaarschuwd!!!!

    Door: Cor21-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters !!!!!!

    Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
    Men verlies zijn geld.

    Door: Mick18-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplichters111

    Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
    Men verlies zijn geld.

    Door: Vargas15-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplichters

    Heeft 2 dagen gewerkt, zijn niet bereikbaar, geld weg... Echte oplichters!

    Door: Robert09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet doen

    Plus kan ze niet op noemen


    Min alles geen levering oplichters zíjn het
    Dus mensen niet doen en we moeten met zijn allen kijken hoe wij ze kunnen pakken.

    Door: Aad06-11-2018
    Youssef El Karkri14-11-2018

    Dacht dat ik de enige was. Bende oplichters zn het

    Pluci16-11-2018

    Sinds maart een abonnement, regelmatig had ik een paar dagen geen tv maar dat werd, nadat ik een bericht had gestuurd, opgelost tot ik in oktober een aanbieding kreeg voor het kopen van een 4K box voor 119 euro, alle problemen zouden dan zijn opgelost dus het geld overgemaakt maar sindsdien niks meer gehoord, nu sinds 4 dagen geen tv en m'n geld kwijt.... Kunnen we met z'n allen iets ondernemen??

    Youssef El Karkri17-11-2018

    Hi Pluci, ik wil graag actie ondernemen tegen deze bende oplichters maar weet niet hoe?

    Jacks26-11-2018

    Voor een half jaar afgesloten, diverse keren dagenlang niet kunnen kijken, server niet te vinden, melding dat er een update was doorgevooerd en dat ik voor de overlast en maand extra zou krijgen, na deze mail deed hij het nog niet op geen enkel apparaat, nog 7 mails verstuurd maar ze reageren niet eens meer. Oplichters zijn het, ga er niet mee in zee met deze oplichters

    Ursula05-12-2018

    Heb hier vorig jaar dec contract afgesloten voor een jaar tot juni dit jaar ging het redelijk daarna geen beeld meer gekregen 30 mailtjes gestuurd en ze doen er helemaal niks mee. En idd na de update zou alles weer goed zijn heb nog steeds dezelfde storingen echt een grote oplichtingsbende. Wel geld ontvangen maar service leveren hoe maar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Iptv van Live tv store

    In begin werkte het goed maar sinds twee manden geen onfvangst meer. Altajd het zelfde vragen stelen maar niks geholpen . Imels de latste tijd niet beantwoorden . Nooooooit mer Live TV store. Dat zijn oplichters.

    Door: Agim Regjepi04-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplichting

    Helaas is het niet anders dan te concluderen dat het hier om een stelletje oplichter(s) gaat die ook onder verschillende namen/url's opereren.
    Dus wees aub op uw hoede en doe geen zaken met deze oplichter(s) want anders bent u uw geld kwijt.
    Onbetrouwbaar en leveren abs niet wat ze beloven.
    Ik hoop ook dat ze snel worden opgepakt om te verantwoorden voor de rechter.

    Door: De Bruin04-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Live TV Store (niet meer actief)

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Live TV Store (niet meer actief) een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over Live TV Store (niet meer actief). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Live TV Store (niet meer actief) actief?

    Live TV Store (niet meer actief) is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Live TV Store (niet meer actief) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.