NederlandReview

    Ervaringen Leapp

    Wat anderen van Leapp.nl vinden. Leapp.nl is een bedrijf welke refurbished Apple producten. Je kunt ze kopen met de garantie en de service welke je van een nieuw Apple product mag verwachten. Doordat de Apple producten zo populair zijn is het natuurlijk logisch, dat dit bedrijf ook succesvol is in de verkoop van refurbished Apple producten. Zeker als je weet dat de prijzen nog wat aantrekkelijker zijn dan de nieuwe Apple producten. Het is zeker de moeite waard om Leapp.nl met een bezoek te vereren als je op zoek bent naar een Apple product.

    Heb je al een keer refurbished Apple product gehaald bij Leapp.nl? Ken je ze? Deel dan ook je mening op NederlandReview. Het is goed om te weten dat je hiermee vele anderen kunt helpen.

    Over Leapp.nl

    Leapp.nl heeft een zevental eigen winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Breda. Daarnaast zijn er nog een groot aantal certifield partners. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om een refurbished Apple product te halen, maar ook gebruik maken van de website Leapp.nl. Je krijgt er een product met de service en de garantie van een nieuw product. Het kan een refurbishede iPhone zijn, een iPad, Macbook of een iMac. Het zijn allemaal gereviseerde tweedehands producten van Apple uit het bedrijfsleven.
    Ze vinden het belangrijk om een goede service te geven. Rondom reparaties bieden ze snelheid en service.
    De Leapp.nl bedrijfsstructuur is erg plat. Een informele sfeer en korte lijnen zijn er niet alleen voor het plezier op de werkvloer, maar ook voor het belang van de klant. De klant krijgt door de korte lijnen immers veel meer service.

    Leapp Refurbished iPhone 5s unboxing | Simpel

    De diensten van Leapp.nl!

    Leapp.nl is een bedrijf welke gerefurbishde Apple producten aanbiedt. Een helemaal nagekeken iPhone, iPad, Macbook of iMac kun je via de website of in een van de winkels kopen.
    Ook kun je voor reparaties terecht bij Leapp.nl.

    Klachten of tips over Leapp.nl

    Als je nog een vraag hebt of een klacht over een product, een levering of een betaling dan kun je deze melden bij de afdeling klantenservice. Het is belangrijk om je bestelnummer bij de hand te hebben, zodat Leapp.nl je nog sneller en beter kan helpen. Je kunt je reactie geven via de telefoon of per email.
    Ook klachten krijgen ze graag binnen over hun service en product. Het is zo mogelijk voor Leapp.nl om hun dienstverlening te verbeteren. Op een klacht per mail wordt binnen twee dagen een reactie gegeven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kun je een beroep doen op de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg.

    Wat vind jij van Leapp.nl?

    Als je bekend bent met Leapp.nl dan horen we graag van je. Je kunt dan op Leapp.nl je reactie achterlaten. Hiermee kun je de hele wereld laten zien en horen wat je van Leapp.nl vindt. Positieve en negatieve reacties zijn van harte welkom.

    2e hands apple iphone, mcbook of ipad? Blijft het werken en is het een stuk goedkoper? Lees ervaringen van Nederlanders hier!

    Leapp
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (71)

    4.4
    23% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Leapp

    Uw beoordeling

    Wel positieve ervaring met Leapp

    heb zelf maar één ervaring met Leapp, maar die is wel positief! Ik zie dat niet iedereen heel tevreden is, maar ik werd zelf echt goed geholpen toen mijn iPhone stuk was gegaan.

    Ik had een iPhone gekocht op de website, omdat die hier gewoon veel goedkoper was (tweedehands) dan ergens anders., maar toen deze kapot ging, baalde ik natuurlijk wel heel erg.
    Toen heb ik contact opgenomen met Leapp, omdat je dan twee jaar garantie hebt en zij kunnen repareren . Ze hebben toen mijn iPhone helemaal goed gemaakt, ik hoefde niet eens heel lang te wachten, daar was ik een beetje bang voor.

    Er zit nog steeds een kras op, maar dat is de buitenkant en vind ik zelf niet zo heel erg.

    Dus ik ben wel tevreden, want ik heb een goedkope iPhone en die doet het nu weer goed.

    Door: Laura Visser24-04-2017
    Ronald Loof21-12-2020

    Zeer ontevreden. We hebben een Iphone gekocht. Deze kreeg kuren. Nadat we deze terug gezonden hadden bleef het stil. Ook na de gemiddelde twee weken. Zelf maar de telefoon gepakt. Een Xiao Mi. Kreeg uiteindelijk de klantenservice aan de lijn. Deze kon vertellen dat de telefoon nog in reparatie was. Uiteraard kregen Corona en de tijd van het jaar de schuld, goedkoop en slap excuus. Wat er mogelijk was kon hij niet vertellen, wat er niet mogelijk was wel wat er allemaal niet mogelijk was. - geen geld terug (koop ontbinden) - niet ophalen - afleverdatum afspreken - leidinggevende spreken Uiteindelijk heeft de callcenter medewerker het gesprek verbroken. Hele slechte service dus, niet oplossingsgericht bezig helaas.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone 6

    Met een simpel deal een refurbished iPhone 6 besteld bij Leapp. Snelle levering, maar helaas was het toestel niet helemaal in orde (liep vast, problemen met de touchscreen). Via de chat contact opgenomen met Leapp en ik werd echt keurig geholpen! Ik kreeg direct twee opties aangeboden door Marvin; of ik mocht de telefoon terugsturen en zij zouden een vervangend toestel regelen, of ik kon direct dezelfde zaterdag naar de Leapp Store te Zwolle komen om een nieuwe op te halen aangezien ze er daar nog één op voorraad hadden. Voor optie 2 gekozen en het toestel werkt helemaal naar behoren. Heel fijn hoe dit zo makkelijk en geregeld kon worden!

    Door: Myrthe29-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone x 256 GB silver refurbished

    Toen ik mijn aankoop had gedaan op deze site, zag ik vlak na mijn aankoop de reviews op deze site. Hier raakte ik redelijk van in de stress. De volgende dag kwam mijn telefoon aan, super apparaat. Vervolgens ging na een week mijn telefoon ineens niet meer aan. (Kan gebeuren met
    Refurbished telefoons) Ik ben naar de leapp winkel in Groningen gegaan en daar ben ik super geholpen. Ze hebben direct een nieuwe iphone x besteld en ik had hem de volgende dag in huis. De klantenservice was super en heb dan ook ondanks dat ik eerst een kapotte telefoon kreeg, een positieve ervaring met leapp!

    Door: Merel08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Opgelicht bij Leapp

    Een macbook pro besteld bij Leapp voor €750. Verkeerde informatie doorgekregen, er stonden hele andere specificaties op de site en blijkt dat we een macbook pro uit 2009 hebben gekregen (misschien €175 waard nu) waarvan de accu kapot is. Daarnaast nog een heleboel andere defecten. Enorm slechte en onvriendelijke klantenservice. Nooit meer!!!!!!!!!

    Door: Lo13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    iPhone 7

    Wat een verschrikkelijke rommel leveren deze mensen. En wat een slechte service. Na een maand heb ik mijn iPhone 7 teruggestuurd omdat de verbinding met de simkaart/het netwerk steeds uitviel. Opgestuurd voor reparatie, bleek ik mijn reservekopie er niet op terug te kunnen. Nog een keer, teruggekregen met hetzelfde probleem. Toen waren ze eindelijk zo 'vriendelijk' om een andere te sturen (maar pas toen ik de kapotte weer had moeten inpakken en opsturen). Die nieuwe (de vierde dus al!) bleek een kapot microfoontje te hebben, waardoor ik alleen kan bellen met oortjes in. Toen heb ik gevraagd of ik misschien direct een nieuwe kon krijgen (zonder deze eerst op te sturen), zodat ik niet nog een keer aan de slag moest met reservekopieën en opnieuw installeren. Maar nee, dat was ze teveel - ze snapten ook niet dat dit op geen enkele manier oké is. Samengevat: door Leapp ben ik uren werk kwijt, heb ik weken zonder smartphone gezeten en heb ik nog steeds een iPhone die niet goed werkt.

    Door: Arno Breuer28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iwatch 3

    Mooie I wactch 3 voor mijn dochter gekocht. Blijkt NIET te koppelen te zijn met haar Apple Iphone6.
    Staat niet bij de advertentie.
    Gebeld of we evt met wat korting ook een andere Iphone konden kopen maar geen enkele beweging om het op te lossen.
    Ja, ik mag het retourneren....zo jammer dit

    Door: George27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Tweedehands en toch garantie

    Een nieuwe Apple kan ik echt niet betalen, die dingen zijn meer dan 2000 euro! Maar een tweedehands gaat sneller stuk en dan ben je weer duurder uit. Toen zei een vriend dat ik eens bij Leapp moest kijken, daar hebben ze garantie op tweehands. Dus dat heb ik nu gedaan en dat lijkt inderdaad een betere deal. Toch hoop ik dat hij niet stuk gaat...

    Door: Rutger06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    I-phone 7

    Ik wil graag de jonge verkopers van Leapp uit Amersfoort een hart onder de riem steken. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en geven ook goed advies. Dat maken we ook wel eens anders mee. Ook de service is super. Mannen, voor jullie een dikke pluim!!!

    Corrie Agenant

    Door: Corrie Agenant01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super!

    Ik ben enorm blij met me mobiel ondanks die gestolen is. Ik had me iphone 6s snel binnen en hij deed het super, alsof ik hem gewoon nieuw uit de winkel heb gekocht.

    Door: Ella06-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vrouw

    Bij Leapp Rotterdam zeer deskundig geholpen door Remi. iPhone 5s gekocht deze zag er goed uit en doet het ook perfect. Ik kom hier zeker terug!

    Door: Ine07-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Iphone 7

    Twee keer een defecte iphone geleverd. Ze geven geen geld terug, maar moet hem nu opnieuw als reparatie aanbieden. Nu ben ik een aantal maanden verder, tijd en kosten kwijt voor het opsturen en nog steeds geen werkende mobiel. Koop hier niet.

    Door: Maurice van Rees15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Laptop

    Super slecht bedrijf, slecht bereikbaar, vertraging, liegen etc etc

    Door: Dwight15-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iPhone Xs

    Een aantal weken geleden een iPhone Xs besteld. A-grade (zo goed als nieuw) Apparaat zag er in nieuwe staat uit, maar bleek dat de geluidsmicrofoon niet werkt. Terug kunnen sturen, en kreeg een vervangend toestel. Deze zag er totaal niet “zo goed als nieuw uit” maar gerust goed zichtbaar gebruikt.. na weer contact te hebben gehad met de klantenservice stelden zij dat het niet mogelijk is om een vervangend toestel te krijgen. Omdat zij vonden dat het toestel “wel” als A-grade geclassificeerd is. Nou als een toestel lichte glas schade heeft en duidelijke val schade heeft vind ik niet dat zo’n toestel tot een A-grade “zo goed als nieuw” behoort.... Na aandringen was het nog steeds niet mogelijk een vervanging te krijgen, maar ze konden me wel een voucher aanbieden van €20 die ik bij Leapp mag besteden.. bedankt..

    Als ik €20 minder wou betalen dan had ik wel een variant toestel gekozen die zichtbaar gebruikt was. Dus uiteindelijk moet ik het hiermee maar genoegen nemen..?Klantenservice schuift dit wel heel makkelijk af, niet meedenkend en niet oplossingsgericht. SLECHT !

    Door: K.12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Refurbished iPhone

    iPhone hield er gewoon mee op. Hij herkent het netwerk niet meer. Bellen lukt niet.
    Contact met klantenservice is een drama. Aanmelden voor reparatie kan niet omdat de ICT dat niet aankan. Wachten, wachten, wachten.

    Door: Daniel Markus18-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Macbookpro 13 i5 2.5

    In december 2018 een MacBook Pro 13 inch dual core i5 2.5 gekocht voor 650 euro. Vanaf het begin heet de laptop zeer traag gewerkt en daarom besloten deze weg te doen in juli 2020. Bij Amac nog maar 34 euro voor gekregen. Het bleek een laptop uit mid 2012 te zijn met een niet originele adapter en onderdelen die niet bij elkaar hoorde.

    Door: Lucas13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iPhone 7

    Ik ben tevreden met de telefoon, maar de garantie service is waardeloos. Batterij is kapot binnen de garantie: telefoon moet teruggestuurd en duurt 2 weken voordat je deze terug krijgt.
    Ik vind dit veel te lang. Geen vervangende telefoon oid. Dit vind ik slechte service.

    Door: Arno de Beer.nl08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    iPhone 5c

    Ter reparatie sinds 28-03 !
    Nooit meer van gehoord.
    Dieven.

    Door: Dirk23-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPhone 8

    Snelle levering. Snel kapot.

    Probleem: iPhone sluit random af, is enkele uren niet te gebruiken waarna het zichzelf plots weer opstart.

    Apparaat van 350 Euro binnen een maand defect. Enige optie: Opturen ter reparatie, en dus toestel weken kwijt. M.a.w., ruim 3 weken met enige hickups te gebruiken, dan toestel weken kwijt zijn.

    Waardeloze prut.

    Een redelijker oplossing zou m.i. zijn, toestel terug sturen en dan per ommegaande een vervangend toestel. Dan kan Leapp.nl het defecte toestel alsnog refurbishen (hopelijk wel goed deze keer).

    Reactie Leapp: Wij willen eerst vast stellen of apparaat niet stuk is door stoot, val of vochtschade. Hiervoor sturen ze het naar precies dezelfde reparateur, en termijn voor deze diagnose zou 10 dagen zijn. Dus dat is lood om oud ijzer. Ik vind dat geen redelijke termijn, schade zou m.i. kunnen worden vast gesteld binnen een uur. Het geeft ook aan dat me de klant ten principale wantrouwt. Ik kan naar eer en geweten verklaren dat het toestel niet is gevallen, aan vocht is bloot gesteld etc..

    Het heeft er de schijn van dat dit toestel een poets doekje heeft gezien, en dat alle 'refurbishment' is die het toetel heeft gehad en dat Leapp nu alsnog refurbisht in mijn tijd.

    Alle algemene voorwaarden en Leapp procedures terzijde, Ik vind dit gewoon hele slechte service.

    Door: Joep van Steen12-05-2020
    Joep van Steen31-05-2020

    Ik zou zweren dat ik NEE had aangeklikt. NEE ik zou hier nooit meer wat kopen. NOOIT. NEE.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Refurbished Iphone

    Ongekend slechte service!
    Op 2 april 2020 een Iphone refurbished 7 gekocht met gradatie 'als nieuw'. Bewust ervoor gekozen om dit toestel aan te schaffen in een filiaal, in plaats van online, voor een stukje service mocht het nodig zijn. Toen ik het toestel uit de verpakking haalde bleken er krassen op het scherm te zitten. Meteen het toestel geswapt voor een ander toestel. De nieuwe Iphone volledig geïnstalleerd en na paar dagen bleek dat de microfoon het niet deed tijdens het bellen. Meteen terug naar de winkel, maar deze was helaas gesloten ivm corona. Contact opgenomen met de klantenservice (wat alleen mogelijk is via mail in plaats van ook telefonisch, heel irritant) en die gaven aan dat ik het toestel kon opsturen ter reparatie of dat ik de koop kon ontbinden. Beide opties waren voor mij niet mogelijk omdat ik dan zonder toestel kwam te zitten. Aangegeven dat ik zou wachten totdat het filiaal weer open ging zodat zij er naar konden kijken in de winkel en hier gaf de klantenservice akkoord aan.

    Vervolgens bleek dat alle filialen in de buurt dichtgaan. Ik neem opnieuw contact op met Leapp klantenservice en vraag naar de nieuwe mogelijkheden om het toestel alsnog te retourneren omdat ik er wel klaar mee was en krijg doodleuk terug dat omruilen niet meer mogelijk is omdat de termijn van 14 dagen verstreken is... Alsof ik daar wat aan kan doen.

    Te bizar voor woorden dit. Twee keer een slecht toestel ontvangen (terwijl Leapp wel pronkt met hun 'Refurbished keurmerk'), en daarnaast ook nog eens een waardeloze service. Schaam je.

    Door: Arno11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iPhone 7

    Echt nog nooit zo'n slechte service gekregen. Heb mijn mobiel al 2 keer moeten omruilen omdat er een of andere rare fout in de iPhone zat waardoor ik niet kon bellen. Hierbij werd ik ontzettend slecht geholpen door de werknemers in de winkel zelf. Na de zoveelste omruiling van mijn mobiel, is deze nieuwe iPhone wéér kapot. Echt ongelofelijk vervelend. Zou dus NIET aanraden om bij Leapp een telefoon te kopen.

    Door: Rosalie05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Leapp een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 71 ervaringen geplaatst over Leapp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Leapp actief?

    Leapp is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leapp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.