NederlandReview

  Ervaringen Leapp

  Wat anderen van Leapp.nl vinden. Leapp.nl is een bedrijf welke refurbished Apple producten. Je kunt ze kopen met de garantie en de service welke je van een nieuw Apple product mag verwachten. Doordat de Apple producten zo populair zijn is het natuurlijk logisch, dat dit bedrijf ook succesvol is in de verkoop van refurbished Apple producten. Zeker als je weet dat de prijzen nog wat aantrekkelijker zijn dan de nieuwe Apple producten. Het is zeker de moeite waard om Leapp.nl met een bezoek te vereren als je op zoek bent naar een Apple product.

  Heb je al een keer refurbished Apple product gehaald bij Leapp.nl? Ken je ze? Deel dan ook je mening op NederlandReview. Het is goed om te weten dat je hiermee vele anderen kunt helpen.

  Over Leapp.nl

  Leapp.nl heeft een zevental eigen winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Breda. Daarnaast zijn er nog een groot aantal certifield partners. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om een refurbished Apple product te halen, maar ook gebruik maken van de website Leapp.nl. Je krijgt er een product met de service en de garantie van een nieuw product. Het kan een refurbishede iPhone zijn, een iPad, Macbook of een iMac. Het zijn allemaal gereviseerde tweedehands producten van Apple uit het bedrijfsleven.
  Ze vinden het belangrijk om een goede service te geven. Rondom reparaties bieden ze snelheid en service.
  De Leapp.nl bedrijfsstructuur is erg plat. Een informele sfeer en korte lijnen zijn er niet alleen voor het plezier op de werkvloer, maar ook voor het belang van de klant. De klant krijgt door de korte lijnen immers veel meer service.

  Leapp Refurbished iPhone 5s unboxing | Simpel

  De diensten van Leapp.nl!

  Leapp.nl is een bedrijf welke gerefurbishde Apple producten aanbiedt. Een helemaal nagekeken iPhone, iPad, Macbook of iMac kun je via de website of in een van de winkels kopen.
  Ook kun je voor reparaties terecht bij Leapp.nl.

  Klachten of tips over Leapp.nl

  Als je nog een vraag hebt of een klacht over een product, een levering of een betaling dan kun je deze melden bij de afdeling klantenservice. Het is belangrijk om je bestelnummer bij de hand te hebben, zodat Leapp.nl je nog sneller en beter kan helpen. Je kunt je reactie geven via de telefoon of per email.
  Ook klachten krijgen ze graag binnen over hun service en product. Het is zo mogelijk voor Leapp.nl om hun dienstverlening te verbeteren. Op een klacht per mail wordt binnen twee dagen een reactie gegeven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kun je een beroep doen op de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg.

  Wat vind jij van Leapp.nl?

  Als je bekend bent met Leapp.nl dan horen we graag van je. Je kunt dan op Leapp.nl je reactie achterlaten. Hiermee kun je de hele wereld laten zien en horen wat je van Leapp.nl vindt. Positieve en negatieve reacties zijn van harte welkom.

  2e hands apple iphone, mcbook of ipad? Blijft het werken en is het een stuk goedkoper? Lees ervaringen van Nederlanders hier!

  Leapp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

  4.4
  21% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  4.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wel positieve ervaring met Leapp

  heb zelf maar één ervaring met Leapp, maar die is wel positief! Ik zie dat niet iedereen heel tevreden is, maar ik werd zelf echt goed geholpen toen mijn iPhone stuk was gegaan.

  Ik had een iPhone gekocht op de website, omdat die hier gewoon veel goedkoper was (tweedehands) dan ergens anders., maar toen deze kapot ging, baalde ik natuurlijk wel heel erg.
  Toen heb ik contact opgenomen met Leapp, omdat je dan twee jaar garantie hebt en zij kunnen repareren . Ze hebben toen mijn iPhone helemaal goed gemaakt, ik hoefde niet eens heel lang te wachten, daar was ik een beetje bang voor.

  Er zit nog steeds een kras op, maar dat is de buitenkant en vind ik zelf niet zo heel erg.

  Dus ik ben wel tevreden, want ik heb een goedkope iPhone en die doet het nu weer goed.

  Door: Laura Visser 24-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  iPhone 6

  Met een simpel deal een refurbished iPhone 6 besteld bij Leapp. Snelle levering, maar helaas was het toestel niet helemaal in orde (liep vast, problemen met de touchscreen). Via de chat contact opgenomen met Leapp en ik werd echt keurig geholpen! Ik kreeg direct twee opties aangeboden door Marvin; of ik mocht de telefoon terugsturen en zij zouden een vervangend toestel regelen, of ik kon direct dezelfde zaterdag naar de Leapp Store te Zwolle komen om een nieuwe op te halen aangezien ze er daar nog één op voorraad hadden. Voor optie 2 gekozen en het toestel werkt helemaal naar behoren. Heel fijn hoe dit zo makkelijk en geregeld kon worden!

  Door: Myrthe 29-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Iphone x 256 GB silver refurbished

  Toen ik mijn aankoop had gedaan op deze site, zag ik vlak na mijn aankoop de reviews op deze site. Hier raakte ik redelijk van in de stress. De volgende dag kwam mijn telefoon aan, super apparaat. Vervolgens ging na een week mijn telefoon ineens niet meer aan. (Kan gebeuren met
  Refurbished telefoons) Ik ben naar de leapp winkel in Groningen gegaan en daar ben ik super geholpen. Ze hebben direct een nieuwe iphone x besteld en ik had hem de volgende dag in huis. De klantenservice was super en heb dan ook ondanks dat ik eerst een kapotte telefoon kreeg, een positieve ervaring met leapp!

  Door: Merel 08-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Opgelicht bij Leapp

  Een macbook pro besteld bij Leapp voor €750. Verkeerde informatie doorgekregen, er stonden hele andere specificaties op de site en blijkt dat we een macbook pro uit 2009 hebben gekregen (misschien €175 waard nu) waarvan de accu kapot is. Daarnaast nog een heleboel andere defecten. Enorm slechte en onvriendelijke klantenservice. Nooit meer!!!!!!!!!

  Door: Lo 13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  iPhone 5c

  Ter reparatie sinds 28-03 !
  Nooit meer van gehoord.
  Dieven.

  Door: Dirk 23-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  iPhone 8

  Snelle levering. Snel kapot.

  Probleem: iPhone sluit random af, is enkele uren niet te gebruiken waarna het zichzelf plots weer opstart.

  Apparaat van 350 Euro binnen een maand defect. Enige optie: Opturen ter reparatie, en dus toestel weken kwijt. M.a.w., ruim 3 weken met enige hickups te gebruiken, dan toestel weken kwijt zijn.

  Waardeloze prut.

  Een redelijker oplossing zou m.i. zijn, toestel terug sturen en dan per ommegaande een vervangend toestel. Dan kan Leapp.nl het defecte toestel alsnog refurbishen (hopelijk wel goed deze keer).

  Reactie Leapp: Wij willen eerst vast stellen of apparaat niet stuk is door stoot, val of vochtschade. Hiervoor sturen ze het naar precies dezelfde reparateur, en termijn voor deze diagnose zou 10 dagen zijn. Dus dat is lood om oud ijzer. Ik vind dat geen redelijke termijn, schade zou m.i. kunnen worden vast gesteld binnen een uur. Het geeft ook aan dat me de klant ten principale wantrouwt. Ik kan naar eer en geweten verklaren dat het toestel niet is gevallen, aan vocht is bloot gesteld etc..

  Het heeft er de schijn van dat dit toestel een poets doekje heeft gezien, en dat alle 'refurbishment' is die het toetel heeft gehad en dat Leapp nu alsnog refurbisht in mijn tijd.

  Alle algemene voorwaarden en Leapp procedures terzijde, Ik vind dit gewoon hele slechte service.

  Door: Joep van Steen 12-05-2020
  Joep van Steen 31-05-2020

  Ik zou zweren dat ik NEE had aangeklikt. NEE ik zou hier nooit meer wat kopen. NOOIT. NEE.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Tweedehands en toch garantie

  Een nieuwe Apple kan ik echt niet betalen, die dingen zijn meer dan 2000 euro! Maar een tweedehands gaat sneller stuk en dan ben je weer duurder uit. Toen zei een vriend dat ik eens bij Leapp moest kijken, daar hebben ze garantie op tweehands. Dus dat heb ik nu gedaan en dat lijkt inderdaad een betere deal. Toch hoop ik dat hij niet stuk gaat...

  Door: Rutger 06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  I-phone 7

  Ik wil graag de jonge verkopers van Leapp uit Amersfoort een hart onder de riem steken. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en geven ook goed advies. Dat maken we ook wel eens anders mee. Ook de service is super. Mannen, voor jullie een dikke pluim!!!

  Corrie Agenant

  Door: Corrie Agenant 01-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Super!

  Ik ben enorm blij met me mobiel ondanks die gestolen is. Ik had me iphone 6s snel binnen en hij deed het super, alsof ik hem gewoon nieuw uit de winkel heb gekocht.

  Door: Ella 06-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vrouw

  Bij Leapp Rotterdam zeer deskundig geholpen door Remi. iPhone 5s gekocht deze zag er goed uit en doet het ook perfect. Ik kom hier zeker terug!

  Door: Ine 07-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Refurbished Iphone

  Ongekend slechte service!
  Op 2 april 2020 een Iphone refurbished 7 gekocht met gradatie 'als nieuw'. Bewust ervoor gekozen om dit toestel aan te schaffen in een filiaal, in plaats van online, voor een stukje service mocht het nodig zijn. Toen ik het toestel uit de verpakking haalde bleken er krassen op het scherm te zitten. Meteen het toestel geswapt voor een ander toestel. De nieuwe Iphone volledig geïnstalleerd en na paar dagen bleek dat de microfoon het niet deed tijdens het bellen. Meteen terug naar de winkel, maar deze was helaas gesloten ivm corona. Contact opgenomen met de klantenservice (wat alleen mogelijk is via mail in plaats van ook telefonisch, heel irritant) en die gaven aan dat ik het toestel kon opsturen ter reparatie of dat ik de koop kon ontbinden. Beide opties waren voor mij niet mogelijk omdat ik dan zonder toestel kwam te zitten. Aangegeven dat ik zou wachten totdat het filiaal weer open ging zodat zij er naar konden kijken in de winkel en hier gaf de klantenservice akkoord aan.

  Vervolgens bleek dat alle filialen in de buurt dichtgaan. Ik neem opnieuw contact op met Leapp klantenservice en vraag naar de nieuwe mogelijkheden om het toestel alsnog te retourneren omdat ik er wel klaar mee was en krijg doodleuk terug dat omruilen niet meer mogelijk is omdat de termijn van 14 dagen verstreken is... Alsof ik daar wat aan kan doen.

  Te bizar voor woorden dit. Twee keer een slecht toestel ontvangen (terwijl Leapp wel pronkt met hun 'Refurbished keurmerk'), en daarnaast ook nog eens een waardeloze service. Schaam je.

  Door: Arno 11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 7

  Echt nog nooit zo'n slechte service gekregen. Heb mijn mobiel al 2 keer moeten omruilen omdat er een of andere rare fout in de iPhone zat waardoor ik niet kon bellen. Hierbij werd ik ontzettend slecht geholpen door de werknemers in de winkel zelf. Na de zoveelste omruiling van mijn mobiel, is deze nieuwe iPhone wéér kapot. Echt ongelofelijk vervelend. Zou dus NIET aanraden om bij Leapp een telefoon te kopen.

  Door: Rosalie 05-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  iPhone 7

  NEVER LEAPP AGAIN
  Pluspunt: iPhone 7. Dat je naar de winkel toe kan gaan met een klacht. Ongeveer 10 maanden de gsm kunnen gebruiken. Een enkele verkoper was wel vriendelijk in het contact. (Niet allemaal!)
  Minpunt: na 10/ 11 maanden kon ik met de iPhone 7 niet meer bellen en batterij liep heel snel leeg en later deed ook internet het niet meer. Argument van hen was “onherstelbaar beschadigd door waterschade”. Ze voeren als argument “waterschade” op om onder de garantie uit te komen. Ik heb de gsm nooit aan water of vocht bloot gesteld. Zeer slechte service. Mijn gsm kon ik niet meer gebruiken en ik kreeg geen geld terug. Zij kwamen hun afspraken niet na en boden niets aan ter compensatie van de geleden schade. Ze komen op deze manier absoluut niet betrouwbaar over.

  Door: Floor Bossers 02-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  MacBook Air uit eind 2015 - 3 maanden oud..

  MacBook Air ''zo goed als nieuw'' met waterschade ontvangen. Leapp wilt dit niet toegeven. Zit nu na 3 maanden met een opgestuurde MacBook Air voor reparatie die ik voor 49,85 excl 21% BTW kan terug krijgen (niet gerepareerd) of ik betaal een slordige €400,- om deze schade op te lossen. Falende organisatie die zijn fouten niet wilt toegeven. Nooit mee in zee gaan, niet eens 1 ster waardig..

  Na het schrijven van deze review op Trustpilot kan ik geen reactie meer terug plaatsen op de geantwoorde beschuldigingen van leapp.

  Ik schrijf nooit reviews maar dit kan mij heel erg boos maken.
  Onrecht die glashard wordt ontkracht en de klant wordt als leugenaar weggezet.
  Mocht ik niet zeker van mijn zaak zijn zou ik nooit zoveel moeite steken in het schrijven van reviews en contacteren van de juiste personen binnen deze corrupte organisatie.

  Op een review kan veilig worden gereageerd maar persoonlijk durven ze niet te reageren, erg raar.

  Leuk (zielig) om te vermelden, gisteren rond 23;00 heb ik een review op Trustpilot geplaatst, waarna er nog een zeer slechte review werd geplaatst. De aantal 1 ster reviews bedroeg toen 5% van de totaal aantal review. Vandaag staat dit op 3%.
  Een beter voorbeeld kan ik niet geven..

  Dit gun je helemaal niemand, nooit met leapp in zee gaan!

  Door: Tom Jansen 17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  IPhone 8+

  Mij werd verteld dat voor een bedrag van 19 euro de inhoud van mijn oude IPhone 6 kon worden overgezet op de bij Leapp gekochte IPhone 8. Na veel gedoe kwam men tot de conclusie dat dat niet ging vanwege een (volstrekt onduidelijke) ontgrendelingscode, die mij uiteraard volledig onbekend was - Leapp is hier de specialist, ik de leek.
  Reclameren leidde tot afwijzing van terugbetaling van de zinloze 19 euro, wamt zo stelde men "er was veel tijd besteed aan het probleem".
  Ongetwijfeld, maar men kon het dus niet
  oplossen - geen beste beurt voor Leapp, hoe vriendelijk de verkopers ook waren !

  Door: S. Jongenelen 30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Oplader Macbook

  Rampzalig, kan 4 keer per jaar langskomen in de winkel om een nieuwe oplader te krijgen of kopen. Ene moment is het zonder iets te ondertekenen een nieuwe oplader. Andere moment moet nog net niet de directeur langskomen om een conclusie te trekken wat te doen.

  Door: Jasper 30-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Iphone X

  Drie maanden geleden kocht ik een refurbished IphoneX (van best haalbare kwaliteit) bij Leapp in Utrecht. Aan het begin viel niks op te merken aan de telefoon en hij voelde als gloednieuw, echter na anderhalve maand ging de oplaadpoort stuk. Ik stuurde de telefoon terug naar Leapp voor garantie en tegen mij werd verteld dat de reparatietijd 3 weken zou kosten.

  Na drie weken lang wachten op een reparatie die prima in het tijdsbestek van een half uur gedaan had kunnen zijn belde ik (enigszins gefrustreerd) de winkel op om te vragen waar mijn telefoon bleef. De man aan de andere kant van de lijn vertelde mij toen dat 3 weken maar een richtlijn was en dat het best langer kan duren maar dat hij wel na ging vragen hoe het met de telefoon zat en die dag nog zou bellen of mailen met een antwoord. Dit is echter niet gebeurd en ik wacht nog steeds op mijn telefoon.

  Door: Boet 19-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Slecht product, slechte service.

  Ik kocht 2,5 jaar geleden een Macbook bij Leap. Omdat deze in goede staat was heb ik er 1200 euro voor neergelegd.
  Ik heb veel problemen gehad met de laptop en ben hem meerdere keren kwijt geweest. En dan ook meteen een paar weken... Mijn videokaart was kapot en er zou een nieuwe ingezet worden. Deze is na 1,5 jaar weer kapot! Omdat het buiten de garantie valt konden ze niks meer voor me doen. "Je zal hem ergens anders moeten laten repareren" werd er tegen mij gezegd. Daarna heb ik de klantenservice gebeld omdat ik het totaal niet eens ben over deze service. Daar kreeg ik hetzelfde antwoord en ik kreeg te horen dat dit heel normaal is en dat ze me nergens in tegemoed konden komen.

  Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt bij een berijf. En een videokaart die na na 1,5 jaar al kapot gaat, lijkt me niet de bedoeling..

  Dus, wees dit voor en koop vooral NIET bij leapp. Wat een slechte service!!

  Door: Eva 21-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechtste service en toestellen ooit - Koop NOOIT hier

  Deze toestellen zijn niet refurbished, maar tweedehands, met andere woorden: 2x toestel, 1e defecte microfoon, 2e defecte accu. Accu batterij ontstaat na 4 weken, niks mogelijk qua service. Alleen ter reparatie, waardoor ik dus mijn telefoon weer dagen kwijt ben. Geen optie, want ik heb een eigen bedrijf dus moet bereikbaar zijn. Geen geld terug, want tja, mevrouw, dan had u dat binnen 2 weken moeten aangeven. Ja, haha, toen had ik nog geen problemen.

  Door: Anne 03-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Leapp wil kapot toestel niet repareren

  Leapp wil mijn kapotte toestel niet repareren. Het ging kapot ruim binnen de garantieperiode. Ze zeggen dat de volledige garantie is vervallen vanwege een krasje/scheurtje, maar wettelijk gezien is dit niet correct. Ook staat op hun website dat ze schade die daar niet door veroorzaakt repareren. Ik word niet geholpen en krijg onduidelijke mails terug. Ik zit nu al lang met dit probleem.

  Door: Gijs 06-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Leapp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Leapp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Leapp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leapp actief?

  Leapp is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leapp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.