NederlandReview

  Ervaringen Leapp

  Wat anderen van Leapp.nl vinden. Leapp.nl is een bedrijf welke refurbished Apple producten. Je kunt ze kopen met de garantie en de service welke je van een nieuw Apple product mag verwachten. Doordat de Apple producten zo populair zijn is het natuurlijk logisch, dat dit bedrijf ook succesvol is in de verkoop van refurbished Apple producten. Zeker als je weet dat de prijzen nog wat aantrekkelijker zijn dan de nieuwe Apple producten. Het is zeker de moeite waard om Leapp.nl met een bezoek te vereren als je op zoek bent naar een Apple product.

  Heb je al een keer refurbished Apple product gehaald bij Leapp.nl? Ken je ze? Deel dan ook je mening op NederlandReview. Het is goed om te weten dat je hiermee vele anderen kunt helpen.

  Over Leapp.nl

  Leapp.nl heeft een zevental eigen winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Breda. Daarnaast zijn er nog een groot aantal certifield partners. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om een refurbished Apple product te halen, maar ook gebruik maken van de website Leapp.nl. Je krijgt er een product met de service en de garantie van een nieuw product. Het kan een refurbishede iPhone zijn, een iPad, Macbook of een iMac. Het zijn allemaal gereviseerde tweedehands producten van Apple uit het bedrijfsleven.
  Ze vinden het belangrijk om een goede service te geven. Rondom reparaties bieden ze snelheid en service.
  De Leapp.nl bedrijfsstructuur is erg plat. Een informele sfeer en korte lijnen zijn er niet alleen voor het plezier op de werkvloer, maar ook voor het belang van de klant. De klant krijgt door de korte lijnen immers veel meer service.

  Leapp Refurbished iPhone 5s unboxing | Simpel

  De diensten van Leapp.nl!

  Leapp.nl is een bedrijf welke gerefurbishde Apple producten aanbiedt. Een helemaal nagekeken iPhone, iPad, Macbook of iMac kun je via de website of in een van de winkels kopen.
  Ook kun je voor reparaties terecht bij Leapp.nl.

  Klachten of tips over Leapp.nl

  Als je nog een vraag hebt of een klacht over een product, een levering of een betaling dan kun je deze melden bij de afdeling klantenservice. Het is belangrijk om je bestelnummer bij de hand te hebben, zodat Leapp.nl je nog sneller en beter kan helpen. Je kunt je reactie geven via de telefoon of per email.
  Ook klachten krijgen ze graag binnen over hun service en product. Het is zo mogelijk voor Leapp.nl om hun dienstverlening te verbeteren. Op een klacht per mail wordt binnen twee dagen een reactie gegeven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kun je een beroep doen op de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg.

  Wat vind jij van Leapp.nl?

  Als je bekend bent met Leapp.nl dan horen we graag van je. Je kunt dan op Leapp.nl je reactie achterlaten. Hiermee kun je de hele wereld laten zien en horen wat je van Leapp.nl vindt. Positieve en negatieve reacties zijn van harte welkom.

  2e hands apple iphone, mcbook of ipad? Blijft het werken en is het een stuk goedkoper? Lees ervaringen van Nederlanders hier!

  Leapp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (69)

  4.4
  23% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Leapp

  Uw beoordeling

  Wel positieve ervaring met Leapp

  heb zelf maar één ervaring met Leapp, maar die is wel positief! Ik zie dat niet iedereen heel tevreden is, maar ik werd zelf echt goed geholpen toen mijn iPhone stuk was gegaan.

  Ik had een iPhone gekocht op de website, omdat die hier gewoon veel goedkoper was (tweedehands) dan ergens anders., maar toen deze kapot ging, baalde ik natuurlijk wel heel erg.
  Toen heb ik contact opgenomen met Leapp, omdat je dan twee jaar garantie hebt en zij kunnen repareren . Ze hebben toen mijn iPhone helemaal goed gemaakt, ik hoefde niet eens heel lang te wachten, daar was ik een beetje bang voor.

  Er zit nog steeds een kras op, maar dat is de buitenkant en vind ik zelf niet zo heel erg.

  Dus ik ben wel tevreden, want ik heb een goedkope iPhone en die doet het nu weer goed.

  Door: Laura Visser24-04-2017
  Ronald Loof21-12-2020

  Zeer ontevreden. We hebben een Iphone gekocht. Deze kreeg kuren. Nadat we deze terug gezonden hadden bleef het stil. Ook na de gemiddelde twee weken. Zelf maar de telefoon gepakt. Een Xiao Mi. Kreeg uiteindelijk de klantenservice aan de lijn. Deze kon vertellen dat de telefoon nog in reparatie was. Uiteraard kregen Corona en de tijd van het jaar de schuld, goedkoop en slap excuus. Wat er mogelijk was kon hij niet vertellen, wat er niet mogelijk was wel wat er allemaal niet mogelijk was. - geen geld terug (koop ontbinden) - niet ophalen - afleverdatum afspreken - leidinggevende spreken Uiteindelijk heeft de callcenter medewerker het gesprek verbroken. Hele slechte service dus, niet oplossingsgericht bezig helaas.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  iPhone 6

  Met een simpel deal een refurbished iPhone 6 besteld bij Leapp. Snelle levering, maar helaas was het toestel niet helemaal in orde (liep vast, problemen met de touchscreen). Via de chat contact opgenomen met Leapp en ik werd echt keurig geholpen! Ik kreeg direct twee opties aangeboden door Marvin; of ik mocht de telefoon terugsturen en zij zouden een vervangend toestel regelen, of ik kon direct dezelfde zaterdag naar de Leapp Store te Zwolle komen om een nieuwe op te halen aangezien ze er daar nog één op voorraad hadden. Voor optie 2 gekozen en het toestel werkt helemaal naar behoren. Heel fijn hoe dit zo makkelijk en geregeld kon worden!

  Door: Myrthe29-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Iphone x 256 GB silver refurbished

  Toen ik mijn aankoop had gedaan op deze site, zag ik vlak na mijn aankoop de reviews op deze site. Hier raakte ik redelijk van in de stress. De volgende dag kwam mijn telefoon aan, super apparaat. Vervolgens ging na een week mijn telefoon ineens niet meer aan. (Kan gebeuren met
  Refurbished telefoons) Ik ben naar de leapp winkel in Groningen gegaan en daar ben ik super geholpen. Ze hebben direct een nieuwe iphone x besteld en ik had hem de volgende dag in huis. De klantenservice was super en heb dan ook ondanks dat ik eerst een kapotte telefoon kreeg, een positieve ervaring met leapp!

  Door: Merel08-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Opgelicht bij Leapp

  Een macbook pro besteld bij Leapp voor €750. Verkeerde informatie doorgekregen, er stonden hele andere specificaties op de site en blijkt dat we een macbook pro uit 2009 hebben gekregen (misschien €175 waard nu) waarvan de accu kapot is. Daarnaast nog een heleboel andere defecten. Enorm slechte en onvriendelijke klantenservice. Nooit meer!!!!!!!!!

  Door: Lo13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Iphone 7

  Twee keer een defecte iphone geleverd. Ze geven geen geld terug, maar moet hem nu opnieuw als reparatie aanbieden. Nu ben ik een aantal maanden verder, tijd en kosten kwijt voor het opsturen en nog steeds geen werkende mobiel. Koop hier niet.

  Door: Maurice van Rees15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Laptop

  Super slecht bedrijf, slecht bereikbaar, vertraging, liegen etc etc

  Door: Dwight15-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Tweedehands en toch garantie

  Een nieuwe Apple kan ik echt niet betalen, die dingen zijn meer dan 2000 euro! Maar een tweedehands gaat sneller stuk en dan ben je weer duurder uit. Toen zei een vriend dat ik eens bij Leapp moest kijken, daar hebben ze garantie op tweehands. Dus dat heb ik nu gedaan en dat lijkt inderdaad een betere deal. Toch hoop ik dat hij niet stuk gaat...

  Door: Rutger06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  I-phone 7

  Ik wil graag de jonge verkopers van Leapp uit Amersfoort een hart onder de riem steken. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en geven ook goed advies. Dat maken we ook wel eens anders mee. Ook de service is super. Mannen, voor jullie een dikke pluim!!!

  Corrie Agenant

  Door: Corrie Agenant01-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Super!

  Ik ben enorm blij met me mobiel ondanks die gestolen is. Ik had me iphone 6s snel binnen en hij deed het super, alsof ik hem gewoon nieuw uit de winkel heb gekocht.

  Door: Ella06-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vrouw

  Bij Leapp Rotterdam zeer deskundig geholpen door Remi. iPhone 5s gekocht deze zag er goed uit en doet het ook perfect. Ik kom hier zeker terug!

  Door: Ine07-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  iPhone Xs

  Een aantal weken geleden een iPhone Xs besteld. A-grade (zo goed als nieuw) Apparaat zag er in nieuwe staat uit, maar bleek dat de geluidsmicrofoon niet werkt. Terug kunnen sturen, en kreeg een vervangend toestel. Deze zag er totaal niet “zo goed als nieuw uit” maar gerust goed zichtbaar gebruikt.. na weer contact te hebben gehad met de klantenservice stelden zij dat het niet mogelijk is om een vervangend toestel te krijgen. Omdat zij vonden dat het toestel “wel” als A-grade geclassificeerd is. Nou als een toestel lichte glas schade heeft en duidelijke val schade heeft vind ik niet dat zo’n toestel tot een A-grade “zo goed als nieuw” behoort.... Na aandringen was het nog steeds niet mogelijk een vervanging te krijgen, maar ze konden me wel een voucher aanbieden van €20 die ik bij Leapp mag besteden.. bedankt..

  Als ik €20 minder wou betalen dan had ik wel een variant toestel gekozen die zichtbaar gebruikt was. Dus uiteindelijk moet ik het hiermee maar genoegen nemen..?Klantenservice schuift dit wel heel makkelijk af, niet meedenkend en niet oplossingsgericht. SLECHT !

  Door: K.12-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Refurbished iPhone

  iPhone hield er gewoon mee op. Hij herkent het netwerk niet meer. Bellen lukt niet.
  Contact met klantenservice is een drama. Aanmelden voor reparatie kan niet omdat de ICT dat niet aankan. Wachten, wachten, wachten.

  Door: Daniel Markus18-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Macbookpro 13 i5 2.5

  In december 2018 een MacBook Pro 13 inch dual core i5 2.5 gekocht voor 650 euro. Vanaf het begin heet de laptop zeer traag gewerkt en daarom besloten deze weg te doen in juli 2020. Bij Amac nog maar 34 euro voor gekregen. Het bleek een laptop uit mid 2012 te zijn met een niet originele adapter en onderdelen die niet bij elkaar hoorde.

  Door: Lucas13-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  iPhone 7

  Ik ben tevreden met de telefoon, maar de garantie service is waardeloos. Batterij is kapot binnen de garantie: telefoon moet teruggestuurd en duurt 2 weken voordat je deze terug krijgt.
  Ik vind dit veel te lang. Geen vervangende telefoon oid. Dit vind ik slechte service.

  Door: Arno de Beer.nl08-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  iPhone 5c

  Ter reparatie sinds 28-03 !
  Nooit meer van gehoord.
  Dieven.

  Door: Dirk23-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  iPhone 8

  Snelle levering. Snel kapot.

  Probleem: iPhone sluit random af, is enkele uren niet te gebruiken waarna het zichzelf plots weer opstart.

  Apparaat van 350 Euro binnen een maand defect. Enige optie: Opturen ter reparatie, en dus toestel weken kwijt. M.a.w., ruim 3 weken met enige hickups te gebruiken, dan toestel weken kwijt zijn.

  Waardeloze prut.

  Een redelijker oplossing zou m.i. zijn, toestel terug sturen en dan per ommegaande een vervangend toestel. Dan kan Leapp.nl het defecte toestel alsnog refurbishen (hopelijk wel goed deze keer).

  Reactie Leapp: Wij willen eerst vast stellen of apparaat niet stuk is door stoot, val of vochtschade. Hiervoor sturen ze het naar precies dezelfde reparateur, en termijn voor deze diagnose zou 10 dagen zijn. Dus dat is lood om oud ijzer. Ik vind dat geen redelijke termijn, schade zou m.i. kunnen worden vast gesteld binnen een uur. Het geeft ook aan dat me de klant ten principale wantrouwt. Ik kan naar eer en geweten verklaren dat het toestel niet is gevallen, aan vocht is bloot gesteld etc..

  Het heeft er de schijn van dat dit toestel een poets doekje heeft gezien, en dat alle 'refurbishment' is die het toetel heeft gehad en dat Leapp nu alsnog refurbisht in mijn tijd.

  Alle algemene voorwaarden en Leapp procedures terzijde, Ik vind dit gewoon hele slechte service.

  Door: Joep van Steen12-05-2020
  Joep van Steen31-05-2020

  Ik zou zweren dat ik NEE had aangeklikt. NEE ik zou hier nooit meer wat kopen. NOOIT. NEE.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Refurbished Iphone

  Ongekend slechte service!
  Op 2 april 2020 een Iphone refurbished 7 gekocht met gradatie 'als nieuw'. Bewust ervoor gekozen om dit toestel aan te schaffen in een filiaal, in plaats van online, voor een stukje service mocht het nodig zijn. Toen ik het toestel uit de verpakking haalde bleken er krassen op het scherm te zitten. Meteen het toestel geswapt voor een ander toestel. De nieuwe Iphone volledig geïnstalleerd en na paar dagen bleek dat de microfoon het niet deed tijdens het bellen. Meteen terug naar de winkel, maar deze was helaas gesloten ivm corona. Contact opgenomen met de klantenservice (wat alleen mogelijk is via mail in plaats van ook telefonisch, heel irritant) en die gaven aan dat ik het toestel kon opsturen ter reparatie of dat ik de koop kon ontbinden. Beide opties waren voor mij niet mogelijk omdat ik dan zonder toestel kwam te zitten. Aangegeven dat ik zou wachten totdat het filiaal weer open ging zodat zij er naar konden kijken in de winkel en hier gaf de klantenservice akkoord aan.

  Vervolgens bleek dat alle filialen in de buurt dichtgaan. Ik neem opnieuw contact op met Leapp klantenservice en vraag naar de nieuwe mogelijkheden om het toestel alsnog te retourneren omdat ik er wel klaar mee was en krijg doodleuk terug dat omruilen niet meer mogelijk is omdat de termijn van 14 dagen verstreken is... Alsof ik daar wat aan kan doen.

  Te bizar voor woorden dit. Twee keer een slecht toestel ontvangen (terwijl Leapp wel pronkt met hun 'Refurbished keurmerk'), en daarnaast ook nog eens een waardeloze service. Schaam je.

  Door: Arno11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 7

  Echt nog nooit zo'n slechte service gekregen. Heb mijn mobiel al 2 keer moeten omruilen omdat er een of andere rare fout in de iPhone zat waardoor ik niet kon bellen. Hierbij werd ik ontzettend slecht geholpen door de werknemers in de winkel zelf. Na de zoveelste omruiling van mijn mobiel, is deze nieuwe iPhone wéér kapot. Echt ongelofelijk vervelend. Zou dus NIET aanraden om bij Leapp een telefoon te kopen.

  Door: Rosalie05-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  iPhone 7

  NEVER LEAPP AGAIN
  Pluspunt: iPhone 7. Dat je naar de winkel toe kan gaan met een klacht. Ongeveer 10 maanden de gsm kunnen gebruiken. Een enkele verkoper was wel vriendelijk in het contact. (Niet allemaal!)
  Minpunt: na 10/ 11 maanden kon ik met de iPhone 7 niet meer bellen en batterij liep heel snel leeg en later deed ook internet het niet meer. Argument van hen was “onherstelbaar beschadigd door waterschade”. Ze voeren als argument “waterschade” op om onder de garantie uit te komen. Ik heb de gsm nooit aan water of vocht bloot gesteld. Zeer slechte service. Mijn gsm kon ik niet meer gebruiken en ik kreeg geen geld terug. Zij kwamen hun afspraken niet na en boden niets aan ter compensatie van de geleden schade. Ze komen op deze manier absoluut niet betrouwbaar over.

  Door: Floor Bossers02-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  MacBook Air uit eind 2015 - 3 maanden oud..

  MacBook Air ''zo goed als nieuw'' met waterschade ontvangen. Leapp wilt dit niet toegeven. Zit nu na 3 maanden met een opgestuurde MacBook Air voor reparatie die ik voor 49,85 excl 21% BTW kan terug krijgen (niet gerepareerd) of ik betaal een slordige €400,- om deze schade op te lossen. Falende organisatie die zijn fouten niet wilt toegeven. Nooit mee in zee gaan, niet eens 1 ster waardig..

  Na het schrijven van deze review op Trustpilot kan ik geen reactie meer terug plaatsen op de geantwoorde beschuldigingen van leapp.

  Ik schrijf nooit reviews maar dit kan mij heel erg boos maken.
  Onrecht die glashard wordt ontkracht en de klant wordt als leugenaar weggezet.
  Mocht ik niet zeker van mijn zaak zijn zou ik nooit zoveel moeite steken in het schrijven van reviews en contacteren van de juiste personen binnen deze corrupte organisatie.

  Op een review kan veilig worden gereageerd maar persoonlijk durven ze niet te reageren, erg raar.

  Leuk (zielig) om te vermelden, gisteren rond 23;00 heb ik een review op Trustpilot geplaatst, waarna er nog een zeer slechte review werd geplaatst. De aantal 1 ster reviews bedroeg toen 5% van de totaal aantal review. Vandaag staat dit op 3%.
  Een beter voorbeeld kan ik niet geven..

  Dit gun je helemaal niemand, nooit met leapp in zee gaan!

  Door: Tom Jansen17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Leapp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 69 ervaringen geplaatst over Leapp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leapp actief?

  Leapp is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leapp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.