NederlandReview

  Ervaringen KPN Play

  Wie kijkt er tegenwoordig nog echt TV? Met onze tablets, telefoons, laptops en iPads hebben we eigenlijk geen TV meer nodig. Je kijkt jouw favoriete series gewoon als het jou het beste uitkomt. Geen onderbrekingen door de reclames en je kunt zoveel afleveringen kijken als je zelf wilt. Of je nu onderweg bent naar werk, ‘s avonds heerlijk in bed ligt of op je werk even een pauze nodig hebt, je kunt altijd genieten van films en series. Bij KPN Play is dit allemaal mogelijk. Je betaalt voor het maandabonnement, installeert de app op je mobiel en je kunt meteen kijken. Op NederlandReview vind je recensies van klanten die KPN Play al gebruiken. Lees alles over hun ervaringen en je weet meteen of de app goed werkt en je series niet continu vastlopen.

  Over KPN Play

  Bij KPN merkten ze dat het kijkgedrag van klanten steeds meer aan het veranderen is. Samen met het gezin TV-kijken lijkt steeds meer te verdwijnen en in plaats daarvan wordt TV-kijken een persoonlijke online beleving. Je hebt waarschijnlijk de posters van TV-diensten wel eens voorbij zien komen, waar de man op TV voetbal kijkt, terwijl zijn vrouw naast hem op de tablet Grey’s Anatomy kijkt. Nog altijd samen, maar toch apart. Om op deze manier van TV-kijken in te spelen, heeft KPN de nieuwe Play dienst geïntroduceerd.


  Reclame van KPN Play. Wat kunnen klanten verwachten?

  Wat is KPN Play?

  Online TV-kijken zal bij de meesten bekend zijn, maar wat biedt KPN Play? De app van KPN maakt het mogelijk om TV te kijken waar jij maar wilt. Je kunt zenders live kijken, series en films opnemen of gemiste programma’s terugkijken. Bij KPN Play kun je kijken naar NPO, RTL, SBS6, NET5, Veronica, Comedy Central, Spike, Fox, Discovery Channel, National Geographic, TLC, Disney Channel, MTV, 24 Kitchen, Investigation Discovery, nickelodeon, Xite en KPN Presenteert.

  Hoe werkt KPN Play?

  Je betaal bij KPN Play maandelijks 9,99 voor je abonnement en kunt daarna meteen TV-kijken. Je installeert de app op je telefoon, tablet, laptop of iPad en hebt nu altijd toegang tot de zenders, mits je internetverbinding hebt natuurlijk. Je kunt de dienst nu overigens gratis een maand uitproberen. KPN Play is niet alleen toegankelijk voor klanten van KPN. Iedereen kan de dienst aanschaffen.

  Klachten KPN Play

  Wil je contact opnemen met KPN Play? Heb je vragen over het abonnement? Of gaat er steeds iets mis met het installeren van de app? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website. KPN Play heeft een forum voor klanten met vragen. Voor klachten kun je het beste mailen of bellen op het telefoonnummer. KPN Play is voor klanten ook bereikbaar via Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met KPN Play

  Heeft de app vaak storingen? Heeft de dienst niet genoeg zenders? Of ben jij het niet eens met de prijs van maandabonnement? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling van KPN Play. Nieuwe klanten lezen jouw review om meer te leren over de dienst. Jij kunt hen helpen door jouw eerlijke mening te geven. Vertel daarom wat jij zou verbeteren, maar geef ook altijd een compliment over dingen die wel goed werken.

  TV-kijken op laptop, tablet, mobiel of iPad wordt nog eenvoudiger met KPN Play. Wat vinden klanten van de app? Lees reviews over hun ervaringen.

  KPN Play
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KPN Play

  Uw beoordeling

  Prima app

  Sinds een maandje of twee hebben we de Play van KPN in gebruik.
  Digitenne van KPN gaf teveel storingen. Dus dan maar helemaal digitaal tevee kijken. Via de app programma's streamen naar de tevee met de chromecast van google werkt prima. We hebben wel gezorgd voor een goede router. Tot nu toe werkt het programma prima. Een keertje hebben we een storing gehad. Dus tot nu toe zijn we erg tevreden. Fingers crossed.

  Door: spanjer04-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  app op telefoon

  Beetje raar dat het op mijn ene telefoon beter werkt dan op de andere, maar ik vind het wel een mooie app en het aanbod is groot

  Door: Esther van Tilt23-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  tvkijken app voor mobiele telefoon

  vooral handig voor mijn mobiele telefoon, de oude manier werkte minder voor mij. Aanbod is goed, jammer dat er geen Netflix bij zit alleen... .

  Door: Rania de Leeuw19-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mooie app met veel programma's

  De app is mooi gemaakt maar het was lastig om te installeren voor mij, misschien doordat ik een beetje een oude smartphone heb
  Maar ik ben blij hoe het nu werkt en de verbinding en het assortiment aan programma's is wel echt goed en mooi gemaakt allemaal.

  Door: L. Plasman14-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is KPN Play een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over KPN Play. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KPN Play actief?

  KPN Play is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KPN Play gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.