NederlandReview

  Ervaringen Easyvoice Telecom

  In het land der telecomproviders kun je door de bomen haast het bos niet meer zien. Gelukkig zijn er (oud-)klanten die een review van hun ervaring hebben geschreven en deze hier hebben gedeeld. Hun mening en beoordelingen helpen de geïnteresseerde consumenten na hen bij het maken van een keuze. Wil jij straks ook mensen adviseren? Schrijf dan vandaag nog een recensie.

  Alles in één en losse abonnementen

  Uiteraard kun je alles via verschillende telefoonproviders regelen, maar alles onderbrengen bij dezelfde kan natuurlijk ook. Het scheelt ook een hoop geregel en telefoontjes met fantastische aanbiedingen. Vaak is het ook de voordeligste zet, want vaak geven providers trouwe klanten korting. Of deze nu particulier of zakelijk klant is, maakt daarbij niet uit. Al is telefonie en (glasvezel)internet logischer voor een kantoor of bedrijf, dan digitale televisie. Als je de vergaderingen van de managers niet meetelt natuurlijk.

  Een kwestie van vraag en aanbod

  Het aanbod van de meeste providers is ongeveer het zelfde. Ze claimen allemaal supersnel internet te hebben over het betrouwbaarste netwerk voor een vast laag tarief. De modem krijg je er gratis bij. De telefoonabonnementen, zowel vast als mobiel, zijn als vanzelfsprekend ook het goedkoopst en die extra belminuten horen er ook wel zo’n beetje standaard bij. Ook zijn er piekuren, daluren en een voicemail. Vaak heb je als klant de keuze tussen ADSL, VDSL en fiber. Vaak heeft dat te maken met internetsnelheid, wat weer invloed heeft op het uploaden, downloaden en streamen. Niemand zit te wachten op een avondje Netflix met een haperende spelletje tronen. Maar dat maakt de keuze er niet eenvoudiger op.


  Het hebben van bereik of een belsignaal hebben, is erg belangrijk, ongeacht de abonnementskosten, want je weet nooit in wat voor situatie je belandt

  EasyVoice Telecom

  Deze jonge telecomaanbieder zag in 2018 het levenslicht en richt zich op thuisgebruikers door middel van allerlei abonnementen. Ondanks het relatief korte bestaan, noemen ze zichzelf revolutionair en een connaisseur van de telecommarkt. Naast extreem goedkoop, beweren ze ook betrouwbaar, flexibel en veilig te zijn. Dit is mede dankzij hun eigen 4G en VoIP netwerk. Of ze al deze beloften kunnen waarmaken, lees je in de recensies van de klanten die je voorgingen.

  Nieuwsgierig? Je kunt deze provider volgen via Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en Instagram. Tevens is het mogelijk contact met ze op te nemen via WhatsApp en E-mail.

  Recensies voor en door consumenten

  Leuk, zo’n nieuwe speler in het veld, maar is EasyVoice Telecom betrouwbaar? Hoe goed is hun klantenservice? Zijn ze oplossingsgericht of sta je alleen maar in de wacht? Ze beweren de goedkoopste te zijn door slimme technologische oplossingen. Zijn de belkosten bijvoorbeeld echt zo laag? En hoe zit dat met dat revolutionair zijn? Lagere maandlasten zijn fijn, maar gaat dit niet ten koste van de kwaliteit? Weet jij de antwoorden? Deel dan vandaag nog jouw mening in een review van jouw ervaring. Wist je dat geïnteresseerden erg geholpen zijn dankzij de beoordelingen van de mensen die hen voor gingen? Je helpt ze namelijk bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

  Easyvoice Telecom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.8
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  9.8
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ideaal voor de ZZP'er!

  Ik ben pas begonnen als zelfstandig ondernemer en ik kan EasyVoice Vast aanbevelen aan elke starter. De medewerkers hebben alles voor mij ingesteld en geduldig uitgelegd hoe alles werk zodat ik binnen één dag aan de slag kon en in de toekomst zelf instellingen kan aanpassen.

  Door: Tom Hofman 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer goede internationale dienstverlening!

  Vanuit onze hoofdvestiging in Luxemburg heeft ons bedrijf het afgelopen jaar een aantal vestigingen geopend in Nederland. Hiervoor zochten we lokale telefoonnummers. Door de gratis koppeling tussen meerdere locaties, betalen we geen doorschakel tarief.

  Door: John Blijdestijn 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Veel beter dan Zeelandnet!

  Ik ben overgestapt naar EasyVoice Alles in één omdat ik goedkoper wilde bellen en internetten. De overstap vanaf mijn oude aanbieder ging moeiteloos binnen 5 dagen was alles geregeld en de gesprekskwaliteit is erg goed! Er is geen ruis te horen tijdens telefoongesprekken welke ik lang kan voeren dankzij de lage gesprekstarieven.

  Door: Yvonne Sagel 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Echt Supersnel 4G internet!

  Ik gebruik sinds een aantal weken EasyVoice Mobile Plus, ik heb overal een sterk signaal en supersnel 4G internet. Mijn man heeft nu ook een abonnement besteld hiermee kunnen we onderling gratis bellen. We zijn zeer content met de uitstekende service van de EasyVoice Telecom klantenservice.

  Door: Simone Willems 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Overal WIFI Zonder versterkers!

  Sinds een week zijn we overgestapt op alles in één van EasyVoice Telecom, dat hadden we veel eerder moeten doen! We hebben supersnel internet en wifi tot op de zolder, zonder gehannes met WIFI versterkers iets waar ze bij andere providers nog van kunnen leren. We zijn erg blij dat we zijn overgestapt!

  Door: Theo van beek 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goedkoop bellen

  had er nooit van gehoord eigenlijk maar ze waren de goedkoopste en de beste voor die prijs kwam uit de test dus daarom hiernaartoe overgestapt
  alles werkt prima ik ben tevreden!!
  prijs is heel belangrijk?!!

  Door: Gonne 05-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goedkope telefoon en alles

  alles hier geregeld, lekker goedkoop, super!

  Door: Charlie 27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Easyvoice Telecom

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Easyvoice Telecom een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Easyvoice Telecom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Easyvoice Telecom actief?

  Easyvoice Telecom is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Easyvoice Telecom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.