NederlandReview

  Ervaringen DesignTuinmeubels

  Je houdt van design, voor zowel binnen als buiten. Maar je bent niet zo'n fan van designprijzen. Dan is DesignTuinmeubels.nl wat voor jou! Nieuwsgierig wat anderen over deze webshop zeggen? Lees dan verder!

  Wat is DesignTuinmeubels.nl

  DesignTuinmeubels.nl is een vakman op het gebied van handgemaakte tuinmeubelen. Het is een Nederlands bedrijf wat door Pascal Lakeman, Paul Goossens en Harm van Kessel in 2009 is opgericht. Zij wilden ambachtelijk gemaakte tuinmeubelen leveren aan iedereen, dus aan consumenten, bedrijven en de overheid. Het kantoor van deze organisatie staat in Maarssen, maar ze hebben ook een eigen werkplaats voor alle tuinmeubelen. Deze creatieve plek vind je in Zwaagwesteinde, Friesland.


  Hoe worden stoelen eigenlijk gemaakt? Het Klokhuis legt uit

  Wat zijn de voordelen van DesignTuinmeubels.nl

  Bij DesignTuinmeubels.nl wordt er alleen met duurzame en kwalitatief hoge materialen gewerkt. Zo weet jij zeker dat je ook in de tuin fijne en duurzame meubels hebt. Door de bijzondere designs waarin verzinkt staal gecombineerd wordt met diverse soorten hout heb jij een bijzonder ontwerp in huis. Welke maat je ook nodig hebt, het is geen probleem voor deze vakmensen. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk tegen een scherpe prijs. Want duurzaam hoeft niet gelijk duur te zijn. Je hoeft ook geen aanbetaling te doen, maar betaalt pas wanneer je het product ziet. Zo ben jij zeker van een prachtige aankoop. Maar ook op alle ambachtelijk gemaakte producten krijg jij gewoon 14 dagen bedenktijd. Handig toch?

  Materialen van DesignTuinmeubels.nl

  De vakmensen van DesignTuinmeubels.nl werken alleen met duurzame materialen. Door te werken met verzinkt staal gaat jouw nieuwe tuintafel, plantenbak of tuinbank een heel stuk langer mee en is het mogelijk om ze strakker af te werken. Voor de tuinmeubelen gebruiken ze verder ook koud gewalste stalen buizen van ongeveer drie millimeter dik. Deze stevige buizen zorgen voor robuuste meubelen die lang meegaan onder elke weersomstandigheid. Je hoeft je meubels dus in de winter niet binnen te zetten.

  Contact met DesignTuinmeubels.nl

  Heb je een vraag over een bepaalde tuinbank, wil je meer weten over het onderhoud van je plantenbak of wil jij een tuintafel op maat? Dan kun je eens kijken bij de rubriek veelgestelde vragen op de website. Heb jij een hele andere vraag, staat jouw vraag er gewoon niet tussen of heb je een opmerking, suggestie of klacht? Dan wil je contact opnemen! Gelukkig kan dat heel makkelijk! Vul het contactformulier op de website in, bel tijdens kantooruren naar het telefoonnummer van de klantenservice of stuur 24 uur per dag en zeven dagen per week een mail naar het mailadres.

  Ervaringen met DesignTuinmeubels.nl

  Heb jij een gave tuintafel gekocht bij deze webshop? Of een stoere plantenbak? Hoe zit die tuinbank die je via DesignTuinmeubels.nl hebt gekocht? Daar zijn mensen benieuwd naar. Maar ook naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Hoe vind je de website, kon je makkelijk vinden wat je zocht, hoe verliep de bestelprocedure en heb je contact gehad met de klantenservice? Andere designliefhebbers zijn nieuwsgierig naar jouw review. Schrijf je een recensie naar aanleiding van jouw ervaringen met DesignTuinmeubels.nl?

  Lees je in: hoe beoordelen klanten van DesignTuinmeubels deze webwinkel? Is het goed, voordelig, betrouwbaar? Lees hun reviews online!

  DesignTuinmeubels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DesignTuinmeubels

  Uw beoordeling

  Ruim assortiment

  Onlangs hebben wij besloten om een nieuwe tuin aan te laten leggen. Dat gaat deze maanden gebeuren. Bij een nieuwe tuin hoort in ons geval ook nieuw tuinmeubilair, want het oude was wel heel oud geworden en dat zou afbreuk doen aan onze nieuwe tuin. Bij het tuincentrum geweest, maar daar hadden ze niet echt wat leuks dus dan ga je maar online kijken he. Op de site van designtuinmeubels kwam ik veel leuke meubels tegen. Een lijstje aangemaakt en even met man en kroost overlegd. We zijn er uit en hebben de bestelling geplaatst. Het moet nog binnenkomen, maar we hebben er zeker een goed gevoel bij en dat is denk ik toch het belangrijkste. Als de hele order naar wens verloopt, dan bestellen we hier zeker vaker, want het assortiment is uitgebreid en het ziet er allemaal goed uit. Ik ben benieuwd en zal jullie op de hoogte houden.

  Door: Anoniem31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is DesignTuinmeubels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over DesignTuinmeubels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DesignTuinmeubels actief?

  DesignTuinmeubels is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DesignTuinmeubels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.