NederlandReview

  Ervaringen Djoozy

  Ben je een liefhebber van gadgets, maar wil je hier liever niet teveel voor betalen? Houd je niet van lange levertijden en wil je er zeker van zijn dat de gadgets die je bestelt ook van goede kwaliteit zijn? Al deze dingen en meer zijn bij Djoozy te vinden. ‘It’s good, when it’s Djoozy’, zo zegt de slogan op hun website. Maar is dit wel zo? Heb je ervaringen met deze webwinkel of wil je graag de mening van andere mensen lezen? Deel dan hier je ervaringen of lees de reviews van anderen.

  Over Djoozy

  Djoozy helpt iedereen om gadgets en media op een geweldige manier te ervaren en beleven. Ze hebben vele jaren ervaring met mediaspelers, maar ook met het oplossen van de problemen van hun klanten. Djoozy helpt je bij je zoektocht naar de leukst denkbare gadgets en weten precies wat er allemaal op dat gebied mogelijk is. Met hun assortiment wil Djoozy je helpen ontspannen en daarbij helpen ze je met kiezen van passende gadgets. Zo zijn er geen lange bezorgtijden, waardoor je de gadgets snel in huis kunt hebben.


  MyDreamTV Box

  Diensten

  Bij Djoozy.com kun je terecht voor allerlei gadgets. Zo verkopen ze TV box Mediaspelers, die je op de TV aan kunt sluiten en je toegang tot het internet geven. Het gaat hier onder andere om de Mydreamtv Android TV box, de MXQ pro Android TV box en nog veel meer. Ook verkopen ze Virtual Reality brillen en -afstandsbedieningen en ga zo maar door. Ook zijn er handige gadgets voor in de auto te koop. Je kunt op de gadget waar je interesse in hebt klikken om meer informatie over het product te lezen en het zo te bestellen. Als je interesse hebt in grote aantallen TV box mediaspelers of andere producten, dan is de Djoozy groothandel perfect geschikt. Als je producten die op voorraad zijn voor 16.00 uur bestelt en betaalt, dan verzenden ze deze dezelfde dag nog. Op alle hardware producten zit een garantie van 12 maanden en je mag het product binnen een periode van 14 dagen retour doen. Djoozy.com biedt complete producten waarmee je meteen aan de slag kunt.

  Android Lollipop handleidingen

  Als je een mediaspeler met Android Lollipop wilt installeren, dan kun je daarover een handige handleiding in de blog sectie van Djoozy.com lezen. Op die manier kun je het product op een overzichtelijke online wijze stap voor stap installeren.

  Klachten

  Mocht je klachten hebben, dan kun je bij het helpcenter terecht. Daar kun alle informatie vinden over service en contact, vragen stellen over de TV box mediaspelers en ook over de hardware voor in je auto. Verder hebben ze een online helpdesk waar je live vragen kunt stellen. Ook kun je de vragen of klachten per e-mail stellen en kun je ze telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

  Heb je al eens iets bij Djoozy.com besteld?

  Was je tevreden over hun producten en service, of viel het je juist tegen? Door hier je review achter te laten help je een ander bij het verstandig kiezen van een online webwinkel om gadgets te kopen.

  Lees de ervaringen van echte klanten van Djoozy. Hoe bevalt hen de TV Box Mediaspeler zoals de MyDreamTV Android TV Box? Hoe is de service en beeldkwaliteit?

  Djoozy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Djoozy

  Uw beoordeling

  Geen reactie van djoozy inmiddels incasso bureau achter me aan

  Maanden geleden een mediabox besteld na ontvangst bleek deze niet te werken na weken geen contact te hebben gekregen met djoozy omdat ze in een verbouwing zaten uiteindelijk een retouneer formulier gekregen meteen geretourneerd nu maanden verder krijg k djoozy nog steeds niet te pakken en heb k nu een incasso bedrijf achter me aan voor de vordering van afterpay bij djoozy zo’n slecht bedrijf heb k nog nooit mee gemaakt

  Door: C Rob09-10-2018
  xgtbuvzqmu09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Nieuwsbrief = goed

  Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en dat heeft me al aardig wat leuke dealtjes opgeleverd, (En nee ik ben geen medewerker ofzo..ze hebben echt leuke dingen). Ik geef ook geen 10 want ik heb een keer 2 dagen moeten wachten op mijn bestelling terwijl anders was beloofd. Voorderest wel ok.

  Door: Hobbema26-09-2017
  zzbkyplwtj09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Informatie, handleiding

  Terecht gekomen bij Djoozy voor de informatie en de handleiding en de helpdesk.
  Je moet wel in wat diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat.
  Service is vooral erg goed als je vragen hebt

  Door: L.vR09-06-2017
  ofcvegdngb09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed geholpen bij zoektocht naar mediaspeler

  Ik had al langer in gedachten om mijn televisieabonnement op te zeggen en over te stappen op een mediaspeler voor mijn tv. Alleen had ik geen idee welke mediaspeler goed bij mij zou passen. Een paar winkels bezocht, maar het aanbod was hier zeer beperkt. Op het internet kwam ik terecht bij Djoozy. Hier was het aanbod een stuk groter dan in de winkels. Heb eerst zelf eens gekeken, maar wist niet welke mediaspeler goed voor mij zou zijn. Daarom een beroep gedaan op de klantenservice. Ik heb via de chat gevraagd wat ze mij aan konden raden. Naar het doorgeven van mijn wensen gaf de medewerker van Djoozy mij een drietal suggesties. Deze heb ik allemaal eens rustig bekeken en vervolgens de, in mijn ogen, beste uitgekozen. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn aankoop.

  Door: Mark T. 16-03-2017
  nkftmbsrqs09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  ik heb djooze maar eens uitgeprobeerd

  Xtrons CL007 12 Volt adapter gekocht en volgende dag ontvangen. 2 euro goedkoper (met verzenden) dan bij coolblue dus tevree.

  Door: K.D08-03-2017
  bscywhwgnu09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  NYC NY Commercial moving companies24-09-2021

  When a person writes an paragraph he/she keeps the picture of the person in his/her brain that how a person can be familiar with it. Thus that’s why this paragraph is perfect. Thanks!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Djoozy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Djoozy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Djoozy actief?

  Djoozy is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Djoozy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.