NederlandReview

  Ervaringen bliep

  Soms gebruik je je telefoon niet heel veel, en wil je gewoon weten wat je kwijt bent aan kosten. Het kan dan slim zijn om een prepaid kaart aan te schaffen. Zo kun je nooit voor dure verrassingen komen te staan. Bij *bliep kun je zo’n kaart aanschaffen en meer. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbieder lees je hier.

  Over *bliep

  *bliep is een prepaid mobiele provider die in mei 2012 gestart is. Deze provider is bedacht door en gericht op jongeren. *bliep maakte gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf april 2015 stapte deze provider over naar Tele2 en stopten daarbij met onbeperkt mobiel internet. In juli 2015 ging *bliep vervolgens failliet, maar zij hebben een doorstart gemaakt als onderdeel van United Telecom. Dit is op zijn beurt weer een dochteronderneming van Artilium PLC. Zij zorgen ervoor dat United Telecom kan profiteren van de nieuwste software die op het gebied van telecommunicatie wordt ontwikkeld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aarschot, met vestigingen in Lommel en Eupen te België.


  Arthur - Bleep

  Diensten

  Bij *bliep kun je kiezen om alleen een simkaart aan te schaffen, of een refurbished Apple iPhone + simkaart. Bij aanschaf van een simkaart van *bliep installeer je de app van *bliep op je telefoon. Je kunt dan door middel van verschillende keuzes in de app je internet per dag betalen. Als je voor € 0,- kiest, kun je wel gebeld worden, maar geen internet gebruiken. Kies je voor € 0,25 dan krijg je 10 MB gebruik voor die dag. Bij de keuze voor € 0,50 krijg je 67 MB internet voor die dag. Let op: Als je voor vandaag voor € 0,50 kiest, dan blijft dit doorgaan tot je het zelf weer wijzigt. Je moet minimaal een dag wachten voor je weer kunt downgraden. Sms en bellen zijn altijd 5 cent per sms of minuut. Je kunt er voor kiezen om in de app data bij te kopen (€ 0,25 voor 10MB) Dit kun je met iDEAL op twee manieren doen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

  Overige opties

  - Bij *bliep kun je je tegoed ook via de app delen met een vriend bijvoorbeeld.
  - *bliep werkt ook in het buitenland. Je kunt per sms verschillende internetbundels kopen. Daarna kun je bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.
  - Je kunt bij *bliep uiteraard je oude telefoonnummer meenemen, zij regelen de overstap voor je.
  - Bij *bliep kun je ook uit een aantal iPhone’s kiezen in combinatie met de simkaart. Op de site van *bliepshop waar je naartoe geleid wordt zie je een overzicht van welke toestellen ze aanbieden. Dit doen zij in samenwerking met mobieltekoop.nl. Let op: Dit zijn refurbished toestellen.

  Klachten

  Over een klachtenregeling wordt verder niets vermeld op de website. Wel kun je bij ‘Contact’ een postadres vinden. Voor vragen over *bliep kun je mailen met hulp@bliep.nl, of je kunt je vraag via Twitter aan ze stellen.

  Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider? Zijn ze wel goed? Zijn ze goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews!

  bliep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  4.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Weer teruggegaan naar prepaid

  Omdat ik de kosten voor mijn abonnement elke maand maar lastig kon betalen, ben ik overgestapt naar Bliep. Dit is prepaid, net zoals iedereen vroeger had. Je bestelt een simkaart en download vervolgens de app van Bliep. Hierna kun je gebruikmaken van de simkaart. Je kunt iedere dag kiezen hoeveel mb's je wilt gebruiken, waardoor je de kosten in principe zelf in de hand hebt. Bellen en smsen kost je 5 cent ber minuut/sms, dus die kosten vallen ook reuze mee. Ik ben zeer te spreken over de service, want ik had mijn simkaart echt super snel. Bij mijn abonnement duurde het allemaal een stuk langer, waardoor ik er niet vanuit was gegaan dat ik mijn simkaart dit keer al zo snel zou hebben. Maar wel hartstikke fijn natuurlijk.

  Door: Marilou B. 10-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Aanrader

  Sinds een jaar gebruik ik Bliep en ben er zeer tevreden over. Tegenwoordig heb je bijna overal WIFI waardoor ik bij een standaard abonnement vaak MB's en belminuten over hield. Zonde van het geld. Het enige wat belangrijk is om op te letten bij Bliep is dat je minimaal 1x per 6 maanden tegoed bijkoopt anders verloopt het.

  Door: Casey16-09-2018
  Hugo22-07-2019

  Krijg je bij bliep automatisch een berichtje (sms) net vóórdat die 6 maanden aflopen, om op te waarderen? Ben je nog steeds tevreden met deze provider?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Simkaart

  Niets anders dan ellende.... telefoonnummer kwijt, maanden niet kunnen bellen. Duurde heel lang voordat ik een nieuwe simkaart kreeg (inclusief mijn oude beltegoed). Nu bij de overstap wéér mijn beltegoed kwijt en wéér weken niet kunnen bellen. En klantenservice reageert nergens op....

  Door: Esther24-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Sim only

  Jaren klant van Bliep. Maar de overgang gaat totaal mis. Geen reactie op mailtjes. Beltegoed is verdwenen, ik kan niet meer bellen of surfen. Nieuwe Simkaart gekregen, niet te activeren
  De service is niet slecht, er is geen service. Omdat ik al 2 maanden niet kan bellen, en geen reactie krijg, nu maar overgestapt. Ik wil wel mijn beltegoed terug

  Door: Michiel15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bliep prepaid

  Week geleden 10 euro opgewaardeerd. Na een week volledige bedrag weg. Waaraan is niet duidelijk want kan je op de site niet terugvinden. Telefoon is niet gebruikt om te bellen of SMS-en. Alleen gebruikt voor internet via WIFI. Automatisch updaten staat uit. Niet aan beginnen!!!!!

  Door: R. Brouwer20-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sim kaart

  Jaren klant geweest sinds de overgang naar tmobil gaat alles mis contact via site geen reactie meer ben mijn 06 nr kwijt doe ik al jaren had ... we gaan het oplossen is het laatst bericht van bliep .. OPWAARDEREN GAAYT OOK AL MIS JE KOOPT 10 EURO TEGOED JE KRIJGT 5 EURO ... BLIEP WAAR IS JULLIE SERVICE GRBLEVEN ???? KLANTEN MAAR ZO IN DE KOU LATEN STAAN KAN TOCH NIET ... JAMMER !!!! DAN MAAR OVERSTAPPEN

  Door: Henk06-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Bliep prepaid

  Tot voorheen geen klachten over Bliep prepaid, maar sinds aangekondigd werd dat oude simkaart niet meer zou werken en nieuwe simkaart werd toegestuurd: 1 groot drama, met 15 euro aan overgemaakt beltegoed gewoon verdwenen.

  Tot 20 februari nog wel snelle vriendelijke antwoorden op mijn emails, maar na deze datum helemaal geen reactie meer van de bliepshop"support" op mijn (herhaalde) (beleefde) vragen waar mijn beltegoed is gebleven en wanneer ze denken een oplossing hiervoor te kunnen bieden.

  Kortom: complete radiostilte en blijkbaar m'n geld kwijt.

  M'n overgebleven beltegoed heb ik ondertussen opgebruikt, en nu rest mij niets anders dan Bliep te mijden als het Coronavirus.

  Door: Jan vd Z22-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  henrymensen@gmail.com

  Bliep was eens leuk, maar ze zagen niet aankomen dat ze het druk kregen met de netwerkwissel naar T-mobile. al 3 dagen zonder telefoon, simkaarten; oude, en nieuwe, werken niet. Helpdesk is dus slecht, prijs is erg hoog... Waarom nog bliep? SMS "bliep vaarwel"

  Door: Henry Pop25-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  17-01-2020

  Zeer slecht. telefonisch niet bereikbaar.
  Simkaart besteld, na 3 weken nog niet binnen, op e-mail vragen krijg je geen duidelijk antwoord

  Door: p van Maren07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Sim Prepaid

  Bliep is nog steeds de goedkoopste. Als je geen klantenservice nodig hebt dan werkt het gewoon goed. Je gooit geld op je sim en je kan gewoon bellen, sms en ook internetten al is die natuurlijk veel goedkoper met een jaarlijkse abonnement. Probleem is dat Bliep nu weer overstapt op een andere provider en sindsdien (februari 2020) is dit bedrijf naar de klote. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar!!! Dus als je niet kunt bellen of je hebt een probleem met opwaarderen dan zit je met de gebakken peren. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanbevelen. Je moet ten alle tijden de klantenserie kunnen bellen als je een probleem hebt zodat het snel wordt opgelost. Ik wacht nu al 3 dagen op antwoord via email omdat ik niet kan bellen!! Waardeloos!

  Door: Cristian07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  BELACHELIJK HOGE PRIJSSTIJGING!

  ENORME PRIJSSTIJGING, 140% VAN OUDE TARIEF VOOR BELLEN. 67MB TARIEF STIJGT MET 800%, DAT IS GEWOON WAANZIN. EN NIEMAND KLAAGT EROVER. WAT ZOU JE ZEGGEN ALS JE PAK MELK VAN €0.85 NAAR €7.65 ZOU GAAN...… EN ALS JE SUPPORT SCHRIJFT HIEROVER, HEB JE NA 12 DAGEN NOG GEEN ANTWOORD (IK WACHT NOG STEEDS.....)

  Door: PIETER KRUITHOF29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  prepaid opwaardeercode 20 euro

  bliep opwaarderen gaat niet op 1244 zegt men voortdurend dat de code niet klopt en wordt de verbinding verbroken. Fatsoenlijk duidelijkheid krijg je niet van Bliep, mijn 20 euro terug gevraagd en zoek nu een andere provider. Dan BLiep

  Door: maria verzandvoort30-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Simkaart

  Simkaart besteld bij bliep, dat ging vlot en snel geleverd. Vervolgens krijg je het kaartje niet geactiveerd. Heb bliep gemaild maar krijg geen reactie

  Door: Hilbrand 10-07-2019
  Hugo22-07-2019

  Hoe is dit afgelopen? Reeds geactiveerd? Hulp van de klantenservice gehad? Wat was nou het probleem?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Stuk goedkoper uit dan met abonnement

  De afgelopen vier jaar twee verschillende abonnementen gehad voor mijn smartphone, maar ik maakte nooit op waar ik wel voor betaalde. Ik ben de 60 gepasseerd en maak dus een stuk minder gebruik van mijn smartphone. Ik vond het toch wat zonde om zoveel geld uit te geven, dus bekeek ik de mogelijkheden van prepaid. Bij Bliep raakte ik gelijk enthousiast. Je kunt hier namelijk een prepaid kopen. Wat ik zelf heel erg prettig is dat je je tegoed altijd behoud. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal eens per 6 maanden opwaarderen. Dit red ik nog wel. Hierdoor ben ik maandelijks een stuk minder geld kwijt aan mijn telefoon.

  Door: Jan S. 30-03-2017
  R. Brouwer20-05-2020

  Op 12 mei jl 10 euro opgewaardeerd. Nu week later is dit bedrag weer verdwenen. Waaraan? Joost mag het weten. Telefoon is hele week niet gebruikt om te bellen of SMS-en. Alleen voor internet gebruikt via WIFI. Dat is een makkelijk verdienmodel. Voorheen zeer tevreden over Bliep maar nu niet meer aan beginnen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over bliep

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is bliep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over bliep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is bliep actief?

  bliep is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van bliep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.