NederlandReview

  Ervaringen bliep

  Soms gebruik je je telefoon niet heel veel, en wil je gewoon weten wat je kwijt bent aan kosten. Het kan dan slim zijn om een prepaid kaart aan te schaffen. Zo kun je nooit voor dure verrassingen komen te staan. Bij *bliep kun je zo’n kaart aanschaffen en meer. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbieder lees je hier.

  Over *bliep

  *bliep is een prepaid mobiele provider die in mei 2012 gestart is. Deze provider is bedacht door en gericht op jongeren. *bliep maakte gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf april 2015 stapte deze provider over naar Tele2 en stopten daarbij met onbeperkt mobiel internet. In juli 2015 ging *bliep vervolgens failliet, maar zij hebben een doorstart gemaakt als onderdeel van United Telecom. Dit is op zijn beurt weer een dochteronderneming van Artilium PLC. Zij zorgen ervoor dat United Telecom kan profiteren van de nieuwste software die op het gebied van telecommunicatie wordt ontwikkeld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aarschot, met vestigingen in Lommel en Eupen te België.


  Arthur - Bleep

  Diensten

  Bij *bliep kun je kiezen om alleen een simkaart aan te schaffen, of een refurbished Apple iPhone + simkaart. Bij aanschaf van een simkaart van *bliep installeer je de app van *bliep op je telefoon. Je kunt dan door middel van verschillende keuzes in de app je internet per dag betalen. Als je voor € 0,- kiest, kun je wel gebeld worden, maar geen internet gebruiken. Kies je voor € 0,25 dan krijg je 10 MB gebruik voor die dag. Bij de keuze voor € 0,50 krijg je 67 MB internet voor die dag. Let op: Als je voor vandaag voor € 0,50 kiest, dan blijft dit doorgaan tot je het zelf weer wijzigt. Je moet minimaal een dag wachten voor je weer kunt downgraden. Sms en bellen zijn altijd 5 cent per sms of minuut. Je kunt er voor kiezen om in de app data bij te kopen (€ 0,25 voor 10MB) Dit kun je met iDEAL op twee manieren doen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

  Overige opties

  - Bij *bliep kun je je tegoed ook via de app delen met een vriend bijvoorbeeld.
  - *bliep werkt ook in het buitenland. Je kunt per sms verschillende internetbundels kopen. Daarna kun je bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.
  - Je kunt bij *bliep uiteraard je oude telefoonnummer meenemen, zij regelen de overstap voor je.
  - Bij *bliep kun je ook uit een aantal iPhone’s kiezen in combinatie met de simkaart. Op de site van *bliepshop waar je naartoe geleid wordt zie je een overzicht van welke toestellen ze aanbieden. Dit doen zij in samenwerking met mobieltekoop.nl. Let op: Dit zijn refurbished toestellen.

  Klachten

  Over een klachtenregeling wordt verder niets vermeld op de website. Wel kun je bij ‘Contact’ een postadres vinden. Voor vragen over *bliep kun je mailen met hulp@bliep.nl, of je kunt je vraag via Twitter aan ze stellen.

  Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider? Zijn ze wel goed? Zijn ze goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews!

  bliep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  4.8
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over bliep

  Uw beoordeling

  Weer teruggegaan naar prepaid

  Omdat ik de kosten voor mijn abonnement elke maand maar lastig kon betalen, ben ik overgestapt naar Bliep. Dit is prepaid, net zoals iedereen vroeger had. Je bestelt een simkaart en download vervolgens de app van Bliep. Hierna kun je gebruikmaken van de simkaart. Je kunt iedere dag kiezen hoeveel mb's je wilt gebruiken, waardoor je de kosten in principe zelf in de hand hebt. Bellen en smsen kost je 5 cent ber minuut/sms, dus die kosten vallen ook reuze mee. Ik ben zeer te spreken over de service, want ik had mijn simkaart echt super snel. Bij mijn abonnement duurde het allemaal een stuk langer, waardoor ik er niet vanuit was gegaan dat ik mijn simkaart dit keer al zo snel zou hebben. Maar wel hartstikke fijn natuurlijk.

  Door: Marilou B. 10-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Basis prepaid

  Ben al een aantal jaren bij bliep, en moet zeggen dat het mij nog nooit problemen heeft opgeleverd. Ik ben nooit door hun benadeeld zoals sommigen schrijven. Verder altijd bereikbaar en af en toe bellen. Nu ook via t-mobile wat een goed netwerk heeft.
  Best handig een extra nummer voor weinig. Regel nu sinds kort alles op hun site, is overzichtelijker. Een nieuw wachtwoord was wel nodig. Er is een hoop veranderd de laatste tijd, vorig jaar een nieuwe sim.
  Al met al, voor een tientje kan ik weer een halfjaar verder. Voor mij de goedkoopste prepaid.

  Door: Peter12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Aanrader

  Sinds een jaar gebruik ik Bliep en ben er zeer tevreden over. Tegenwoordig heb je bijna overal WIFI waardoor ik bij een standaard abonnement vaak MB's en belminuten over hield. Zonde van het geld. Het enige wat belangrijk is om op te letten bij Bliep is dat je minimaal 1x per 6 maanden tegoed bijkoopt anders verloopt het.

  Door: Casey16-09-2018
  Hugo22-07-2019

  Krijg je bij bliep automatisch een berichtje (sms) net vóórdat die 6 maanden aflopen, om op te waarderen? Ben je nog steeds tevreden met deze provider?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prepaid

  Pas op met Bliep. Wij hebben bij een andere provider een abonnement aangevraagd met nummerbehoud. Bliep weigert het nummer vrij te geven. Keer op keer. Ze zijn ook niet te bereiken.
  Schandalig!!! Denk 2 keer na voordat je bij Bliep iets afsluit

  Door: Afke Wiersma22-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Meerdere mobiele nummers prepaid

  Bij problemen, die helaas nu met enige regelmaat optreden, klantenservice alleen bereikbaar via mail en daar wordt gewoon niet op gereageerd. Wel beltegoed, maar kan niet bellen en ben ook niet bereikbaar. Waardeloos!

  Door: Sander22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Slechtste prepaid van Nederland: Bliep

  Dingen voor waar je moet betalen lukt heel goed, maar service en hulp krijgen kan je wel vergeten bij Bliep.
  1- Je kunt niets wijzigen op Bliep account, moet handmatig door medewerkers gedaan worden.
  2- Medewerkers zijn altijd onbereikbaar, mocht je geluk hebben dan krijg je wel antwoord op je email, maar dat is dan meestal een copy/paste antwoord wat nergens op slaat.
  3- Bliep kan handmatig je contract opzeggen voordat je contract periode afloopt, zodoende ben je je telefoonnummer dan ook opeens kwijt.

  Kortom: Bliep doelt op mensen die kosten maken, daarentegen moet je geen service of hulp verwachten, en geluk hebben dat Bliep je contract niet op goed geluk beindigd.

  Door: A. K.18-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Beltegoed

  Kan alleen gebeld worden maar niet bellen. Diverse mailtjes gestuurd naar Bliep, geen reactie. Oproep aan alle benadeelde Bliep gebruikers. Dien een klacht in bij het ACM.

  Door: K.J. Vermeer13-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Bliep Simkaart

  Betegoed opgewaardeerd. Kan alleen nog gebeld worden en zelf niet meer bellen. Mail aan klantenservice, geen reactie.
  Koop nooit een simkaart van Bliep.

  Door: Frans Braun23-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Simkaart

  Niets anders dan ellende.... telefoonnummer kwijt, maanden niet kunnen bellen. Duurde heel lang voordat ik een nieuwe simkaart kreeg (inclusief mijn oude beltegoed). Nu bij de overstap wéér mijn beltegoed kwijt en wéér weken niet kunnen bellen. En klantenservice reageert nergens op....

  Door: Esther24-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Sim only

  Jaren klant van Bliep. Maar de overgang gaat totaal mis. Geen reactie op mailtjes. Beltegoed is verdwenen, ik kan niet meer bellen of surfen. Nieuwe Simkaart gekregen, niet te activeren
  De service is niet slecht, er is geen service. Omdat ik al 2 maanden niet kan bellen, en geen reactie krijg, nu maar overgestapt. Ik wil wel mijn beltegoed terug

  Door: Michiel15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bliep prepaid

  Week geleden 10 euro opgewaardeerd. Na een week volledige bedrag weg. Waaraan is niet duidelijk want kan je op de site niet terugvinden. Telefoon is niet gebruikt om te bellen of SMS-en. Alleen gebruikt voor internet via WIFI. Automatisch updaten staat uit. Niet aan beginnen!!!!!

  Door: R. Brouwer20-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sim kaart

  Jaren klant geweest sinds de overgang naar tmobil gaat alles mis contact via site geen reactie meer ben mijn 06 nr kwijt doe ik al jaren had ... we gaan het oplossen is het laatst bericht van bliep .. OPWAARDEREN GAAYT OOK AL MIS JE KOOPT 10 EURO TEGOED JE KRIJGT 5 EURO ... BLIEP WAAR IS JULLIE SERVICE GRBLEVEN ???? KLANTEN MAAR ZO IN DE KOU LATEN STAAN KAN TOCH NIET ... JAMMER !!!! DAN MAAR OVERSTAPPEN

  Door: Henk06-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Bliep prepaid

  Tot voorheen geen klachten over Bliep prepaid, maar sinds aangekondigd werd dat oude simkaart niet meer zou werken en nieuwe simkaart werd toegestuurd: 1 groot drama, met 15 euro aan overgemaakt beltegoed gewoon verdwenen.

  Tot 20 februari nog wel snelle vriendelijke antwoorden op mijn emails, maar na deze datum helemaal geen reactie meer van de bliepshop"support" op mijn (herhaalde) (beleefde) vragen waar mijn beltegoed is gebleven en wanneer ze denken een oplossing hiervoor te kunnen bieden.

  Kortom: complete radiostilte en blijkbaar m'n geld kwijt.

  M'n overgebleven beltegoed heb ik ondertussen opgebruikt, en nu rest mij niets anders dan Bliep te mijden als het Coronavirus.

  Door: Jan vd Z22-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  henrymensen@gmail.com

  Bliep was eens leuk, maar ze zagen niet aankomen dat ze het druk kregen met de netwerkwissel naar T-mobile. al 3 dagen zonder telefoon, simkaarten; oude, en nieuwe, werken niet. Helpdesk is dus slecht, prijs is erg hoog... Waarom nog bliep? SMS "bliep vaarwel"

  Door: Henry Pop25-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  17-01-2020

  Zeer slecht. telefonisch niet bereikbaar.
  Simkaart besteld, na 3 weken nog niet binnen, op e-mail vragen krijg je geen duidelijk antwoord

  Door: p van Maren07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is bliep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 20 ervaringen geplaatst over bliep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is bliep actief?

  bliep is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van bliep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.