VCAdirect

7.7
8.7

Bestellen

7.3

Service

6.7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VCAdirect

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan verplicht. Deze kunt u onder andere halen bij VCAdirect. Of het een goede opleider is, waar u duidelijke instructies en lesmateriaal krijgt om het  certificaat te kunnen behalen, leest u hier. Anderen die u voorgingen in een opleiding bij VCAdirect laten hier hun beoordelingen achter.

Over VCAdirect

In 2003 werd het merk VCAdirect geïntroduceerd door PlusPort BV. Zij ontwikkelen en verspreiden digitale veiligheidstrainingen op verschillende gebieden voor allerlei bedrijfs- en branchetypes. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van digitale content en de expertise op ICT gebied proberen zij uw ideale partner voor een studie via internet te zijn. Alle cursussen worden in eigen beheer ontwikkeld. De e-learning cursuspakketten zijn voorzien van video, audio, digitale handleidingen, oefeningen en toetsen. Soms is er een digitaal examen, wat bij goed gevolg een certificaat oplevert, bij andere cursussen wordt u voorbereid op een praktijkdag of praktijkexamen. Plusport is aangesloten bij de NRTO. Dit is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Naast VCAdirect biedt PlusPort BV onder deze vlag nog meer cursussen aan, namelijk: BHVdirect, AEDdirect, ELEKTROdirect, GEVAARLIJKE STOFFENdirect, ATEXdirect, HEFTRUCKdirect, WEGENdirect, HACCPdirect, SOCIALE HYGIËNEdirect, REKENEN IN DE ZORGdirect, BEVRIJDEN UIT LIFTENdirect, AANPAK DUURZAAM GWWdirect, RISICOMANAGEMENTdirect en BLVHdirect.

Diensten

Wanneer u een cursus uit gaat kiezen moet u ten eerste weten welk diploma of welk certificaat u nodig heeft voor uw opdrachtgever of werkzaamheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een klassikale methode, of zelf uit een boek leren in combinatie met een examen. Via VCAdirect kunt u een cursus volgen via internet. Erg handig wanneer u snel uw diploma nodig heeft. Wanneer u bij VCAdirect via Paypal, iDeal of Creditcard betaalt kunt u meteen aan de slag. U ontvangt dan namelijk direct een mail met inloggegevens. Dit is de snelste weg naar uw VCA diploma. Deze cursus is zowel op de PC als een tablet te volgen. Alle door PlusPort ontwikkelde e-learning trainingen, toetsing en games voldoen aan de wereldwijde standaard SCORM en zijn in alle grote LMS systemen te gebruiken. Wanneer u daar klaar voor bent, kunt u op veertig plaatsen in Nederland examen doen.

Klachten

Op de website is een zeer uitgebreide pagina met veelgestelde vragen te vinden onder FAQ. Wanneer u andere vragen of klachten heeft kunt u een contactformulier invullen op de site. Ook kunt u contact opnemen via:

PlusPort B.V. | VCA Direct, Gebouw Sea View Office, Gevers Deynootweg 61, 2586 BJ Den Haag
T: +31(0)70 322 90 90, E: customersupport@plusport.com

Heeft u de cursus via VCAdirect afgerond, of bent u daar nog mee bezig?

Wat vindt u van het lesmateriaal, is het goed te volgen? En wat vindt u van de prijs van de cursus? Te duur of valt dat wel mee? Laat uw beoordeling hier achter! 

Wat vinden cursisten van VCAdirect van deze cursusaanbieder voor een VCA-certificaat? Wat zijn de kosten en de slagingskansen? Is het veilig en betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook