Thuiscursus.nl

5.1

Bestellen

4.8

Service

4.8

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Thuiscursus.nl

Wanneer je gaat herintreden of school voortijdig hebt verlaten en toch een opleiding wilt volgen waarmee je een goede kans op een baan hebt, kun je dit doen bij Thuiscursus.nl. Je kunt daarbij kiezen uit klassikale opleidingen of thuisstudies. Ook op hobbygebied bieden zij een aantal cursussen aan. Wat de ervaringen van anderen die je voorgingen waren lees je hier.


Over Thuiscursus.nl

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Thuiscursus.nl thuisstudies volgen, maar zij bieden ook klassikaal onderwijs aan. Thuiscursus.nl is een onderdeel van de NHBO (Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling). Zij zijn internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE en in het bezit van het ISO-9001 certificaat. Bovendien zijn ze aangesloten bij de Internationale Wellness Federatie. Je kunt bij hen op vele gebieden (zij bieden maar liefst ruim 300 opleidingen aan op MBO+ niveau) een erkend diploma behalen waarmee je direct zelfstandig of bij een bedrijf aan de slag kunt. Daarnaast kun je bij hen ook een cursus volgen op allerlei hobbygebieden.


Diensten

 
Bij Thuiscursus.nl kun je binnen 6 tot 9 maanden een volwaardig diploma behalen, mede daardoor zijn ze aantrekkelijk voor schoolverlaters en herintreders. Je kunt via de overzichtspagina’s kiezen uit vele op de praktijk gerichte opleidingen zoals E-marketing, glaszetten, psychologie, hotelmanagement, kapper en nog vele anderen. Je bepaalt je eigen tempo en kunt via de online leeromgeving met je persoonlijke docent communiceren. Als jij denkt dat je er klaar voor bent kun je examen doen. Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Voor het afleggen van examens van thuisstudies en het inkijken van studiemateriaal kun je terecht op de kantoren in Amsterdam (Prinsengracht) en Breda. Dit kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. In Breda zijn ze ook op donderdagavond geopend tot 20.00 uur.


Een aantal voordelen van Thuiscursus.nl zijn o.a.:

  • Ruime keuze uit meer dan 300 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+ niveau
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • Erkend onderwijs met erkende diploma's
  • De gemiddelde studieduur is slechts 6-9 maanden
  • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek
  • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent, toegang online leeromgeving, en (her)examen) dus nooit onverwachte kosten

Klassikale opleidingen

 
Momenteel worden de klassikale opleidingen op 9 locaties in Nederland aangeboden: Breda, Amsterdam Paasheuvelweg, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Almere. Alle colleges vinden zowel overdag als in het weekend of in de avonduren plaats, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met je baan of gezinsleven. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je de colleges volgt.


Klachten

 
Wanneer je op- of aanmerkingen of een klacht hebt richting het NHBO neem dan bij voorkeur schriftelijk contact op. Zij zullen jouw melding met zorg behandelen en indien gewenst doorgeven aan je docent, een intern verantwoordelijke of de directie. Iedereen ontvangt aan het eind van de opleiding altijd een evaluatieformulier, zodat ze jouw feedback kunnen gebruiken om de service en opleidingen nog verder te verbeteren.


Vertel hier over jouw ervaringen met Thuiscursus.nl

 
Wij van NederlandReview willen een onafhankelijk platform zijn waar klanten hun ervaringen met diensten en bedrijven kunnen delen. Help mee door ons te vertellen over jouw ervaringen met dit opleidingsinstituut. Daar help je anderen mee!


Heb je met een diploma van Thuiscursus.nl een goede kans om snel een betaalde baan te vinden of valt dit in de praktijk helaas toch heel erg tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Timmerman

Dit is echt te doen leer de hele boek 3 keer. Alle vragen gemaakt. 1 keer examen gedaan gelijkt geslaagd

L

Lindomar

20-03-2023

0

Thuisstudie

Hallo Goed om te weten dat zij vallen onder een fraude holding genaamd (www. Ondernemersschool.nl / www.centrumvooravondonderwijs.be etc etc. Tip GOOGLE centrum voor avondonderwijs klachten en je zal zien dat ze zelfs het nieuws hebben bereikt. Hier in Nederland zijn ze heel bijzonder failliet gegaan met NHBO en hebben zij duizenden studenten gedupeerd. Goed om te weten dat de kwaliteit van de cursussen waardeloos is en veel al geschreven is door een Vlaamse docent. Vraag dit zeker bij de chat. Veel opleidingen worden in Belgie verkocht en aangeboden en niet in het Nederlands vertaald of aangepast. Het draait hier om geld verdienen en veel ook. Kwaliteit is niet belangrijk. Goed om te weten. De wetgeving m.b.t. herroepingsrecht GELD niet in dit bedrijf. Want zodra je 1 x inlogt op het "portaal" is je verzegeling gebroken . Dit VERMELDEN ZIJ UITERAARD NIET!! Ow ja terugsturen van de cursusboeken zijn op eigen risico en eigenkosten. TRIEST BEDRIJF

N

NEP!

17-08-2021

0

EHBO dieren

Zeer slechte ervaring. Examen meerdere malen afgezegd van hun kant. Nu wordt mijn toegang tot het studentenplatform geweigerd, omdat het jaar dat je recht hebt op begeleiding is verlopen. Als het aan mij lag had ik het examen al binnen een jaar afgerond, maar zij zeggen het steeds af. Toen ik naar ze belde, zeiden ze dat ik 140 euro moest betalen om weer gebruik te kunnen maken van het platform. Ook gebruiken de medewerkers valse namen. Ik ben nu bezig met het aanspannen van een rechtszaak. Ik laat het hier zeker niet bij zitten. De paar goede recensies die erbij staan, zijn geschreven door de organisatie zelf.

L

LLL

22-03-2021

1

Thuis electricien

Dit cursusboek doorlopen maar bevat dubbele fotos en onderwerpen en valt zeer tegen. Gewoon geknipt en geplakt van het internet. Daarbij erg onpersoonlijke begeleiding met onkundige docent die als eerste antwoord begint met “In Belgie.” en vervolgens mijn vraag niet beantwoordt. Als ik een vraag stel over een pagina uit het boek moet ik een foto mailen van die pagina! Echt heel erg slecht en absoluut niet aan te bevelen.

D

Diko

18-02-2021

0

Thuisstudie

De thuisstudies zijn van de Belgische markt. Vol met schrijffouten en verwijzingen naar Vlamingen. Docent is Vlaams, maar ook de cursusboek is Vlaams en zwart wit. Ik heb het binnen de 14dagen herroepen, en dat kon niet omdat ik de digitale verzegeling had verbroken. Namelijk ingelogd op de Ecampus. Daar ging ik niet mee akkoord ze zijn voor de kanton rechter gekomen en moeten de volledige kosten betalen met een tegemoetkoming. Dus niet meegaan en ze juridische aanvechten. Het is namelijk verboden wat zij doen.

D

Dirk-jan

05-02-2021

0

OPLICHTING EN DIEFSTAL

NOOIT aan beginnen hier! Zijn oplichters die telkens weer onder een andere naam verder gaan en mensen hun geld proberen afhandig te maken met verouderde knipselmappen en niet erkende opleidingen. Positieve reviews worden geplaatst door henzelf. Inmiddels vele mensen gedupeerd door deze oplichters!!!

R

R. den Hartog

17-12-2020

0

ONWAARDIG

NHBO, ONDERNEMEMINGSSCHOOL, THUISCURSUS.NL. Deze mensen zijn 1 in woord oplichters. Hoe kan het ooit zijn dat een bedrijf op deze manier door kan gaan. Dit moet onder de loep genomen worden. Een tv programma zou hier aandacht aan moeten besteden. Ze gebruiken zelfs valse namen!

A

Anoniem

02-11-2020

0

Thuisstudie

Vertrouw ze niet het zijn corruptie misselijkmakende mensen. Ze gebruiken nep medewerkers als Bob van Dongen en Sam. Deze medewerkers bestaan niet

O

Oplichters

14-10-2020

0

Thuisstudie

Het zijn oplichters. Even een opsomming van alles wat fout bij hun gaat: Cursusboek is in het zwart plaatjes zijn niet gekleurd. Docent is Vlaams. Cursusboek is Vlaams geschreven. Digitale platform is amateuristische met een verschikkelijke slecht werkende tools. Cursusboek vol met spelfouten. Ik heb digitaal ingelogd en nu vervalt het recht op je herroepingsrecht. AMATEURS!! Met een beetje speurwerk kom je er achter dat zij ook achter NHBO zitten wat "failliet" verklaard is.

E

Eric jan

14-09-2020

1

Boekhouden

86%, tevreden

D

Daan

01-09-2020

0

Boekhouden

Geslaagd :-)

T

Tim Van den Broeck

26-08-2020

0

Bedrijfsbeheer

Tevreden

J

Joep

22-08-2020

0

Thuisstudie Loodgieter

Zeer tevreden over de opleiding. Mijn opleiding heb ik afgerond met een 8.5

W

willem

05-08-2020

3

Hotel manager

Ik heb de thuiscursus Hotel manager gisteren online aangeschaft, betaling is voldaan maar heb geen bewijs ontvangen en ook geen informatief mailtje over wanneer ik mijn map krijg!

S

S. Bora

28-07-2020

1

Social Media Marketing

Zeer slechte cursus, verouderde inhoud. Vooral de fysieke (zwart wit) map is zeer goedkoop en de inhoud verouderd. Online staat een ‘bijgewerkte’ map dus daar moet je maar uitzoeken wat nieuw is. Ook in deze map is de inhoud verouderd. Er wort van alles uitgelegd, maar als je dit zelf wil toepassen op internet klopt er niks van en moet je het zelf maar uitzoeken. Het is schandalig dat je op internet de "vernieuwde" lesmateriaal moet gaan opzoeken. Wat heb je dan aan de verstuurde map? De proefcursus is overigens in het kleur maar wat je thuis krijgt zijn A3 zwart kopietjes in een map. Nooit geen cursus meer bij deze organisatie.. Ik overweeg nog om juridische stappen te gaan ondernemen want dit is geen up to date cursus.

A

Akkie Meurkens

30-06-2020

0

Beauty Consultant (allround)

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

E

Evi van der Zaan

25-06-2020

0