Theorie.nl

9

Bestellen

7.5

Service

7.5

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Theorie.nl

Je rijbewijs kan veel geld kosten. Je betaalt je gek aan alle lessen en daar komen je examens nog eens bij. De lessen zijn de perfecte voorbereiding voor het praktijkexamen. Elke les is weer een nieuwe oefening. Je hoopt door alle lessen je praktijkexamen in één keer te halen om extra kosten te voorkomen. Waarom zou je voor je theorie-examen niet hetzelfde doen? Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent, zodat je het examen meteen haalt. Bij Theorie.nl kun je het theorie-examen zo vaak oefenen als jij zelf wilt. Wil jij binnenkort je theorie halen, maar wil je eerst bij Theorie.nl nog even oefenen? Lees dan hier de reviews van klanten die bij Theorie.nl geoefend hebben voor hun theorie en nu hun rijbewijs al binnen hebben.


Over Theorie.nl

Het begon voor Theorie.nl allemaal in 2001, toen nog onder de naam DriversOnly. De website besloot in 2016 een nieuwe naam te kiezen en theorie-examens aan te bieden voor auto, motor en bromfiets. De examens worden samengesteld door (oud) instructeurs en voldoen altijd aan de laatste eisen van het CBR. Aan het einde van het examen krijg je een duidelijk overzicht van alle vragen die je beantwoord hebt en krijg je ook een analyse van de vragen die je fout beantwoord hebt. Zo leer je welke vragen je fout had, maar ook waarom je de vragen fout had.
Waarom Theorie.nl?

De website heeft meer dan 2.500 vragen in de verschillende categorieën die door het CBR zijn samengesteld. Je kunt op de website eindeloos blijven oefenen en krijgt elke keer een totaal nieuw examen. De website heeft een gratis demo met een aantal voorbeeld vragen om te zien wat je kunt verwachten. Wil je echt een volledig examen maken? Dan kun je kiezen voor een individueel examen te betalen of om een abonnement te nemen. De website heeft ook unieke video’s van examenroutes die door het CBR gebruikt worden om je voor te bereiden op je praktijkexamen. Je kunt bij Theorie.nl overigens gemakkelijk betalen met iDeal, PayPal en creditcard


Klachten Theorie.nl

Voor eventuele klachten kun je contact opnemen met de klantenservice van Theorie.nl. Je kunt je klacht kenbaar maken door het contactformulier in te vullen op de website. Je kunt ook van het contactformulier gebruikmaken voor vragen of opmerkingen. Je krijgt meestal binnen 24 uur een reactie. Je kunt ook direct mailen naar Theorie.nl. Stuur dan je klacht, vraag of opmerking naar info@theorie.nl. Neem altijd eerst even een kijkje op de website en lees alle veelgestelde vragen om direct antwoord te krijgen op je vraag. 


Jouw ervaringen met Theorie.nl

Heb jij je theorie in één keer gehaald door te oefenen met de examens op Theorie.nl? Schrijf dan een recensie over jouw ervaringen. Zijn de examens van Theorie.nl een goed hulpmiddel om je theorie-examen te halen? Was je goed voorbereid? Zijn de vragen uitdagend? Laat nieuwe klanten weten wat jouw beoordeling is van de examens. Jouw mening kan hen helpen hun theorie meteen te halen.


Zijn de oefenexamens van Theorie.nl een goede voorbereiding voor je auto, motor of bromfiets theorie? Lees de reviews en beoordelingen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Theorie

Helaas werken de videos niet ik heb het geprobeerd met 2 apparaten. Bij een vriend van mij werkte het ook niet. Er staat dat ze veel oefenexamens hebben maar veel vragen zijn dubbel Voor deze prijs vind ik het echte tegenvaller

D

Daan

04-07-2023

0

Theorie pakket motor - 1 week

Oefenen voor je theorie met Theorie.nl is echt een aanrader. Lees mijn uitgebreide review op: rijdmotor.nl/review-theorie-nl/

R

Roland

21-11-2022

0

Theorie pakket bromfiets

Is een zeer goede site. Met veel oefenexamens gebaseerd op echte vragen van het cbr. Mij hoor je niet klagen top site!

D

Diego Mensingh

24-09-2021

0

Pakket

Dankzij theorie.nl heb ik mijn theorie examen voor de motor behaald met maar één fout! Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van theorie.nl. De vragen in deze oefenexamens lijken erg veel op het echte examen. Bedankt theorie.nl!

A

A. Schutten

01-05-2021

0