Sport44

8.4

Bestellen

9.6

Service

7.2

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sport44

Wilt u graag te weten komen wat de consument vindt van Sport44? NederlandReview geeft u graag een overzicht van beoordelingen en reviews die geschreven zijn door de consument, zodat u met behulp van deze informatie zelf kunt besluiten om wel of geen gebruik te maken van de diensten van Sport44. Deze reviews vinden wij erg waardevol, omdat deze bijdragen aan onze en uw algemene indruk van een bedrijf. Door alle reviews te verzamelen en openbaar te stellen, proberen wij te voorkomen dat u producten koopt die erg tegenvallen, of dat u ontevreden bent over de diensten die een bedrijf levert. 


Over Sport44

Sport44 is een (online web)winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van sportartikelen. Zij beschikken over een breed assortiment van allerlei verschillende sportartikelen op het gebied van fietsen/wielrennen, hardlopen/joggen, fitnessen en wintersport. De producten zijn per categorie onderverdeeld en er is een zoekfunctie, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft. U kunt kiezen uit verschillende merken die, volgens Sport44, allen met veel zorg zijn geselecteerd. Een aantal voorbeelden van de merken die verkocht worden, zijn: Agu, Blackburn, Castelli, Elite, Icetools en Michelin. Ook geven zij te kennen dat zij steeds meer A-merken verkopen, door hun professionele manier van werken. 
Onder “Outlet” vindt u tevens sportartikelen van voorgaande seizoenen met een aanzienlijke korting op de prijs. Sport44 specialiseert zich vooral in de fietssport. Voor fanatieke, maar ook recreatieve fietsers is deze webwinkel dus erg interessant. Sport44 bestaat sinds 2004 en behoort momenteel tot één van de snelst groeiende bedrijven die sportartikelen verkopen binnen de Benelux. Haar vestiging bevindt zich in Vorden aan de Industrieweg 2. Bent u een consument (geweest) van Sport44? Is de website voor u interessant? Vindt u dat er goede merken worden verkocht? Schrijf een review en geef uw beoordeling.


Diensten

Sport44 streeft ernaar om u te voorzien van kwalitatief goede sportartikelen. Via de webwinkel kunt u dus producten kopen en laten thuisbezorgen. De webwinkel biedt meerdere betaalmogelijkheden aan, namelijk: iDeal, MasterCard, Visa, PayPal en Afterpay. Sport44 laat de bestellingen bezorgen door PostNL. Ook is de website voorzien van een Webshop Keurmerk.
 
Uw bestelling kunt u thuis gratis laten bezorgen bij een besteding vanaf 50 euro en voor bestellingen onder de 50 euro betaalt u 4,95 euro (inclusief BTW) verzendkosten. Daarbij is het streven van Sport44 om bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst de volgende dag te bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen op de vestiging in Vorden. Dit is alleen mogelijk op dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 16:30 uur. Hebt u ervaring met de levering van een bestelling door Sport44? Wij zouden uw beoordeling graag willen ontvangen.


Klachten

Bovenaan de website vindt u gemakkelijk het nummer van de klantenservice die bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 uur en 16:30 uur. Verder vindt u onderaan de website een overzicht van onderwerpen over veel gestelde vragen. In dit overzicht vindt u het onderwerp “Garantie & Klachtenafhandeling”. Hier staat geschreven dat er op alle producten die door Sport44 worden verkocht een jaar garantie zit, of meer. Onder het kopje “Klachtenafhandeling” kunt u lezen dat zij het natuurlijk erg vervelend vinden als u ontevreden bent met de producten of diensten, en zij verzoeken u in zo’n geval om uw klacht bij de afdeling klantcontact te melden. Zij geven aan dat u per email, post en telefonisch bij hen terecht kunt. Na ontvangst van uw klacht, geven zij zichzelf 14 dagen de gelegenheid om op uw klacht te reageren. Bent u hier echter niet tevreden over, dan verzoeken zij u om contact op te nemen met de afdeling “Bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk”. Mocht u daar ook niet voldoende worden geholpen, dan kunt u tot slot uw problemen voorleggen aan de Geschillencommissie. Zij voorzien u dus van een duidelijk stappenplan voor de klachtenafhandeling.


Lees hier reviews van echte klanten van Sport44. Zij kochten op Sport44.com wielerkleding, sportkleding en accessoires. Hoe ervaren zij de kwaliteit?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Fietsschoenen

Alles top verlopen, het pakketje werd de volgende dag al geleverd (ik woon in België).

H

Huge Rection

27-03-2020

0

SPortwinkel

Prettige sportwinkel, persoonlijk herhaaldelijk iets besteld hier. Goede kwaliteit en nette service bij bestellen en vragen.

R

Regg

31-05-2017

0

goede sportwinkel met advies

Ik was op zoek naar een goede sportwinkel waar je ook nog gewoon goed advies krijgt, niet alleen een stom promopraatje. Sport44 is zo'n winkel. Ik vind ze vriendelijker dan de winkels hier in de stad! Service is voor mij heel belangrijk.

B

Bas

16-03-2017

0

Enthousiast team hier!

Sport44 is mijn go-to-shop als ik iets sportgerelateerds nodig heb. Ze zijn hier heel enthousiast als je iets wilt weten en de spullen die ze verkopen zijn gewoon goed.

W

Wouter

05-02-2017

0

Kleding voor buitensporten te koop

Onlangs voor de eerste keer wielerkleding besteld bij Sport44 en heb er nu al goed ervaringen mee. Had zo mijn twijfels bij de kwaliteit van de kleding, aangezien de prijs niet heel erg hoog was. Maar die twijfel is, na een paar keer gebruiken, helemaal weggenomen. De kleding zit fantastisch en ik heb er ook helemaal geen last van. Bestellen kan eenvoudig via de website. Wanneer je een vraag hebt kun je deze stellen aan één van de medewerkers en je hebt snel antwoord (ik wel tenminste). Na bestelling kun je het pakketje volgen en twee dagen later had ik de kleding ook al in huis.

T

Tim Kluisters

27-01-2017

0