Santa Fixie

6.4
7

Bestellen

6

Service

7

Prijs

5.5

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Santa Fixie

Wanneer je op zoek bent naar een fixed gear of single speed fiets of naar andere fietsonderdelen of accessoires, dan kun je kijken in de webshop van Santa Fixie. Zij bieden dit soort artikelen en nog veel meer aan. Bovendien kun je bijvoorbeeld ook fietskleding bij hen aanschaffen, zij hebben zich speciaal in deze artikelen gespecialiseerd. Hoe de ervaring van anderen met deze webshop is, kun je hier te weten komen.

Over Santa Fixie

 
Santa Fixie verkoopt in haar webshop fixed gear en single speed fietsen, beide hebben één versnelling, er is echter een duidelijk verschil. Bij single speed fietsen kun je gewoon stoppen met trappen terwijl de fiets doorrolt, dit kan niet bij een fixed gear fiets, ook wel een fixie genoemd. De trappers blijven namelijk altijd meedraaien. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment accessoires om jouw fiets aan je eigen wensen aan te passen. Ook kun je bij hen terecht voor het kopen van helmen, sloten, speciale fietskleding en dergelijke. Het hoofdkantoor van Santa Fixie staat in Spanje, zij verkopen hun producten inmiddels in ruim 30 landen.


Een portret van Santa Fe, New Mexico

Diensten

 
Op de website vind je de verschillende producten die ze aanbieden onderverdeeld in een paar verschillende categorieën:

  • Fietsen
  • Frames
  • Wielen
  • Onderdelen
  • Accessoires
  • Veiligheid
  • Kleding

De fietsen die ze verkopen zijn van 13 vooraanstaande merken zoals Pepita Bikes, 6KU, Aventón, Fuji, etc. Deze bieden zij aan in verschillende kleuren en maten zodat de fiets altijd bij je lengte past. Om je te helpen, staat er ook een lijst bij waarop je kunt zien welke maat je moet hebben bij welke lichaamslengte. Bij iedere fiets zit een uitgebreide omschrijving van de fiets, meer informatie over het merk en een instructievideo over hoe je een fixie fiets in elkaar moet zetten.

Betaling en verzending

 
Bij de bestelling van het artikel van je keuze krijg je te zien wat de levertijd van dit artikel is. Voor Nederland en België geldt in het algemeen dat je je bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis hebt. De fietsen van de merken State Bicycle, 6KU, Foffa Bikes en Quella Bicycle hebben een langere levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Voor de verzending van fietsen naar Nederland betaal je niets, voor het verzenden van overige producten geldt: een bestelling van meer dan € 99,- wordt gratis verzonden, daaronder betaal je € 9,95 voor de verzending. Betalen kun je bij Santa Fixie via iDeal, PayPal en met je Creditcard.

Klachten 

Na aankoop krijg je op alles van Santa Fixie 12 maanden fabrieksgarantie. Als er binnen die tijd een probleem ontstaat dat niet verholpen kan worden door het gebruik van reserve onderdelen, dan kun je het artikel terugsturen. Zij zorgen er dan voor dat het door de fabrikant gerepareerd of indien nodig vervangen wordt. Wanneer deze oordeelt dat het probleem door verkeerd gebruik of verwaarlozing is ontstaan, kunnen zij kosten voor de reparatie in rekening brengen en/of het product terugsturen. Als je een defect product ontvangt, neem dan binnen 7 dagen contact op met Santa Fixie, zij proberen dan om het in overleg met jou op te lossen.

Wat is jouw mening over Santa Fixie?

 
Wat vind jij van het aanbod en de leveringssnelheid van Santa Fixie? Heb je nog andere op- of aanmerkingen over hen te melden, doe dit dan hier bij NederlandReview. Daar hebben anderen wat aan

Wat vinden mensen van de fietsen en fietsonderdelen en accessoires van Santa Fixie? Zijn de klanten tevreden over de leveringssnelheid en kwaliteit?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

Santa Fixie

Vergelijk reviews en bekijk Santa Fixie