SafeTrx Active Search and Rescue Watch

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SafeTrx Active Search and Rescue Watch

Zoek je een sporthorloge om te gebruiken tijdens jouw avontuurlijkheden? Wellicht is de SafeTrx Active Watch dan precies waar jij naar op zoek bent. Lees via NederlandReview welke ervaringen er over de klokjes en het bedrijf bekend zijn.


Wat is SafeTrx Active Watch?


SafeTrx Active Watch is een sporthorloge. Dit horloge is in verschillende modellen verkrijgbaar. Dit sportklokje zorgt dat je minder tijd in gevaarlijke situaties doorbrengt. Ook worden je overlevingskansen vergroot als er iets misgaat. Waarschuwingen kunnen rechtstreeks naar reddingorganisaties en contacten gestuurd worden. Je kan activiteiten delen met behulp van diverse trackingsmogelijkheden. Via Strava is het mogelijk om je bezigheden automatisch te delen. Er kunnen berichten uitgewisseld worden met vrienden en familie. De klokjes zijn in verschillende talen en landen beschikbaar. Om de prijs te zien zal je via de homepage je land moeten selecteren.


Geschiedenis


Deze horloges worden gemaakt door SafeTrx. Dit bedrijf is onderdeel van 8 West Consulting. Zij zijn een software ontwikkelingsbedrijf. Het personeel wordt gedreven door innovatie en passie voor bewezen resultaten. Ze stellen slimme en veilige oplossingen te bieden. Er wordt samengewerkt met professionele partners. Samen hebben ze ruim 20 jaar ervaring in de softwareontwikkelingsbranche. Bij deze organisaties werken meer dan 200 werknemers.


Voordelen


De sporthorloges brengen volgens het bedrijf verschillende voordelen met zich mee. Zo wordt aangegeven dat ze het verschil maken en zorgen voor geavanceerde bescherming. Op zee kunnen noodwaarschuwing worden geactiveerd. Deze waarschuwingen worden direct naar contactpersonen voor noodgevallen en opsporings- en reddingsdiensten gestuurd. Het apparaatje is voorzien van een speciale batterij. Er is sprake van veilige verbindingen. Het sporthorloge is voorzien van GPS en GLONASS. Dit zorgt naar eigen zeggen voor gegarandeerde nauwkeurigheid. Het product is duurzaam gebouwd, waterbestendig en veerkrachtig.


Bestellen en verzenden


Iedereen kan online via de website bestellen. Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Bestellingen kunnen na zestig minuten al niet meer geannuleerd worden. Dit is zo omdat het verwerkingsproces dan al in gang is gezet. Het afleveradres kan gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via een van de social mediakanalen. SafeTrx is onder andere actief op Facebook, Twitter, YouTube en Linkedin. De leveringen vinden plaats via transportbedrijf DHL. Volgens dit bedrijf worden producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij de klant afgeleverd. Voor verzending buiten de Europese Unie kan het zijn dat jouw levering bij de douane wordt opgehouden om de invoerrechten te incasseren.


Retourbeleid


Ben je ontevreden en wil je afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is door dit bedrijf vastgesteld op 30 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie als je het apparaat zelf hebt stuk gemaakt. Het is bij deze organisatie niet mogelijk om te ruilen. Als je een retournering in gang wil zetten zal je een e-mail moeten sturen naar support@safetrxapp.com. Geef door dat je iets wilt retourneren en waarom je dit wilt doen. Het retouradres staat vermeld op de website van deze onderneming.


Klantervaringen


Ben je al klant bij SafeTrx Active Watch? Gebruik je dit horloge al? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. We stellen het op prijs als jij deze wilt doorgeven via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)