Perry Sport

5.7

Bestellen

4

Service

5.7

Prijs

4.9

Levering

52.2%

Zou hier weer kopen

Perry Sport

Perry Sport, een bekende naam binnen de sportwinkels. Maar hoe is het om daar te shoppen? Hier delen mensen hun ervaringen met Perry Sport.

Over Perry Sport


Je hebt er wellicht wel eens een filiaal van gezien, maar wist je dat Perry Sport ook dé online winkel is voor alles wat jij tijdens het sporten nodig hebt? Zowel voor indoor als outdoor sports kun je bij deze veelzijdige winkel terecht. Je vindt er een mix van sportkleding en -schoenen, lifestyle-wear en alles wat je nodig hebt om op avontuur te gaan. Je vindt er (sport)kleding, (sport)schoenen en (sport)accessoires, maar ook verschillende onderdelen van jouw sportuitrusting en handige dingen voor jouw outdoor adventures. Ze verkopen de bekende merken als Nike, Adidas en Under Armour, maar volgen ook de laatste trends en zien nieuwkomers op de markt zoals Kari Thaa en Fjällräven. In de fysieke winkels vind je oprechte medewerkers met veel kennis van zaken. Ze geven jou een passend advies en helpen je bij je keuze. Of het nou gaat om productkennis of het bieden van service: je zult het vinden bij de medewerker van Perry Sport.
 
Wat biedt Perry Sport?


Perry wil er zijn voor jou. Of jij nu de longen uit je lijf rent op het voetbalveld, geniet van de natuur tijdens een lange boswandeling of je grenzen verlegt door zoveel mogelijk outdoor te leven. Dat maakt hen niet uit. Ze zijn een groot supporter van alle vormen van bewegen, zowel fysiek als mentaal. Perry biedt jou de producten die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en buiten je comfortzone te treden. Met veel topmerken en eigen merken onder één (digitaal) dak, vind je altijd iets wat bij je past. In een fysieke winkel, maar ook online. Je kunt online sportkleding kopen in de webshop die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou geopend is. En wil je je bestelling ruilen of retourneren? Dat kan gratis in de winkel!

Klachten? Laat je horen!


Net zoals jij je als supporter van je favoriete club laat horen tijdens een wedstrijd, in goede en in minder goede tijden, moet je dat ook doen tijdens het shoppen bij Perry Sport. Heb je een klacht? Laat het dan weten. Neem contact op in een fysieke winkel of via de webshop. Samen met jou wordt er gezocht naar een passende oplossing. Ben je tevreden, maar heb je wel een verbetermogelijkheid gevonden? Laat dit dan ook zeker weten. Perry Sport vindt het belangrijk om steeds te blijven verbeteren om jou altijd de optimale sport- en shopervaring te kunnen bieden.

Handig die reviews


Wat is het fijn om te lezen wat anderen van een bedrijf, winkel of organisatie vinden. Zo weet jij wat de sterke punten van een bedrijf zijn, wat de levertijden zijn of hoe een winkel met klachten omgaat. Mensen zijn sociale dieren en vinden elkaars ervaring belangrijk. Heb jij al ervaring met Perry Sport? Mensen lezen graag jouw review over je ervaring met deze sportwinkel!


Lees en schrijf reviews over Perry Sport. Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Word je hier goed geholpen? Krijg je goed advies? Zie beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Nike schoenen

Zou bezorgd worden door DHL, maar is nooit aangekomen, heb ook nooit ergens voor ontvangst kunnen of mogen tekenen, tevens geen bevestiging voor ontvangen gegeven. Heb niet binnen 14 dagen gemeld dat het niet bezorgd was ( in de veronderstelling dat het nog onderweg was ) en nu is het opeens mijn eigen schuld volgens Perry omdat DHL geen onderzoek meer op start na 14 dagen, omgekeerde wereld. Wel betalen, niks ontvangen. Waardeloos

B

Bart Bend

22-04-2023

0

asics gel-contend 7 dames

2 maanden geleden hardloopschoenen gekocht bij de Perry, helaas gat erin aan de voorkant. Zowel in de winkel belachelijke redenen, waarschijnlijk er teveel mee gelopen ipv gerend..! Online klacht ingediend en daar kunnen ze er helaas niks mee omdat het geen online aankoop was... terwijl er op de site iets anders staat. Echt GEEN service!!!

B

Bettina

17-04-2023

0

Lowa Schoenen

Bij Perry Sport Lowa Ferox GTX pro schoenen gekocht met Gore tex. Die zouden dus waterdicht moeten zijn. Na ruim 1 jaar zijn de schoenen van binnen nat nadat ik door nat gras gewandeld heb. Ik ga dus terug naar Perry Sport, zoals mij door Lowa wordt gezegd te doen. Perry Sport stuurt mij ook weg met de mededeling dat zij maar 5 maanden garantie geven op door hen verkochte artikelen. Ze weigeren mijn schoenen door de sturen naar LOWA terwijl ik in ieder geval 2 jaar garantie op waterdichtheid van de schoenen heb. Wel goed om vooraf te weten als je iets bij Perry koopt, zij maar 6 maanden garantie geven.

I

I.

16-02-2023

0

Online

Nooit zal ik weer bij Perry sport kopen. Een jas online gekocht. DHL heeft het pakket voor mijn deur neergelegd. Helaas was het pakket onvolledig. Dit keurig aangegeven bij Perry sport. Die geven aan dat dit onmogelijk is gezien de weeg momenten. Aangegeven dat het pakket voor mijn deur lag wat maakt dat ik het niet heb controleren. Helaas geeft Perry sport met geen mogelijk thuis. Dit kan niet de bedoeling zijn. Per mail, whatsupp onbereikbaar. Ik zal het hier niet bij laten zitten en juridische stappen ondernemen. Wat een slechte service!!!

A

AM

05-12-2022

0

T-shirts

Nooit meer een bestelling bij Perry sport!! Wat een oplichterij.. 1 tot 3 werkdagen tot de bestelling wordt bezorgd.. Maar wacht al een week en nog niks gehoord!!!

G

Gerda

24-11-2022

0

Schoenen

Slechte service, de schoenen die ik had gekocht moesten teruggestuurd worden naar Reebok. Ik kon deze in de winkel niet omruilen voor andere. Het is wel zo netjes dat Perry sport dit doet ipv de klant. Nu heb ik andere gekocht in een andere winkel.

E

E.M.Koppen

20-04-2022

0

5 slaapzakken

Bestelling word biet verstuurd / geleverd.

M

M Van Verseveld

20-07-2021

0

Juni 2021

Nooit meer naar Perry Sport Nike schoenen gekocht bij Perry Sport Dordrecht. 1x aan en meteen onmenselijk grote blaren. Voeten waren pas na een week of anderhalf pijnvrij. Gelukkig kan je ruilen binnen 60 dagen…… Had je gedacht. Een ‘shopmanager’ die het af deed als een blaartje, alsof ik daarvoor terug naar de winkel kom. Ik kom pas met een product naar een winkel terug als er echt iets aan de hand is. Maar nee, ze kon de schoenen niet ruilen, want ja: 1 x gedragen. Ze zijn helemaal schoon en nieuw, maar pasvorm is niet goed. Ik kan er nu niets mee. Ik kon ze dan wel op marktplaats zetten, zei ze. Wat een service! Ik kom nooit meer bij Perry Sport. Bespaar jezelf het geld en de slechte service en kies voor een andere en goede sportzaak

M

M

13-07-2021

1

Indoor bike bodytone DS 06

ZEER SLECHT ERVAREN SHOPPING OP DEZE WEBSITE , ZAL NIEMAND AANRADEN OMDAT VOLGENS HUN ALS JE NIET DE ORIGINEEL VERPAKKING VAN DE PRODUCT NIET HEBT DAN KAN JE NIET RETOURNEREN. ( MEESTAL WANNEER JE EEN PRODUCT KOOP IS OMDAT JE WEET VAN TEVOREN DAT JE ZOU DIT MEER GAAN GEBRUIKEN.DAAROM HAD JE GEKOCHT EN DE VERPAKKING WEG GEGOOID OMDAT DE PRODUCT IS IN GEBRUIK. NU BEN IK NIET BLIJ MET DE PRODUCT VOOR VERSCHILLENDE REDENEN EN WIL RETOURNEREN NA 2 WEKEN MAAR KAN HELAAS NIET RETOURNEREN OMDAT IK HEBT DE ORIGINEEL VERPAKKING NIET EN DE KLANTEN SERVICE ZEI: HET IS ONMOGELIJK OM DE PRODUCT RETOURNEREN ALS JE HEBT DE ORIGINEELE VERPAKKING NIET. HOEZO NIET? HAD GEVRAAGD ALS ZE KAN EEN RETOUR VERPAKKING STUREN OM TE VERPAKKEN DAT KAN HELAAS OOK NIET. REDENEN VAN DIT PRODUCT TERUG TE RETOURNEN WAREN . 1. TIJDENS HET WORKOUT INEENS GING DE PEDAL LOSS ( IK DACHT HET WAS KAPOT EN DEFECT )WAS GEWOON LOSS GESCHROEIFT) . DE INDOORBIKE IS MOOI BIKE MAAR NIET GENOEG WEERSTAND , WEERSTAND GAAT TOT 8 . NIET GENOEG UITDAGING . 2. VERDER MET DE BEZORGER GING OOK SLECHT OMDAT IK WOON OP DE 3DE VERDIEPING EN MIJN GEBOUW HEBT GEEN LIFT BESCHIKBAAR ZO IK MOEST DIE MENEER MEEHELPEN MET OPTILLEN VAN DE ZWARE PRODUCT . HOEZO STUREN JULLIE 1 PERSOON OM EEN ZWARE PRODUCT INLEVERING . IK ALS KLANT BETAALT VOOR FULL SERVICE . 3.ZE GEEF OOK GEEN KEUZEN OP DE WEBSITE VOOR MENSEN DIE EEN LIFT NIET BESCHIKBAAR . 4. DEZE IS MIJN EERSTE SLECHTE ONLINE SHOPPING ERVAREN . DAAROM ZOU IK NOOIT MEER OP DEZE WEBSITE BESTELLEN . BIJ DEZE ZET IK DIT REVIEW IN 4 ANDERE TALEN . OMDAT IK BEN HEEL TELEURGESTELD EN WIL IEMAND ANDERS DIT GEVOEL BESPAARD . KLANTEN SERVICE IS OOK NUTTELOOS OM BELLEN EN EMAIL OMDAT TOCH DUREN ZE ZO LANG VOOR ANTWOORDEN EN GEVEN NUTTELOOS OPLOSSINGS. VERY BAD EXPERIENCED SHOPPING ON THIS WEBSITE, WILL NOT RECOMMEND ANYONE BECAUSE OF IF YOU DO NOT HAVE THE ORIGINAL PACKAGING OF THE PRODUCT YOU CANNOT RETURN. (MOSTLY WHEN YOU BUY A PRODUCT BECAUSE YOU KNOW IN ADVANCE THAT YOU WOULD USE THIS MORE. THIS IS WHY YOU HAD PURCHASED AND THROWN THE PACKAGING AWAY BECAUSE THE PRODUCT IS IN USE. NOW I AM NOT HAPPY WITH THE PRODUCT FOR DIFFERENT REASONS AND WANT TO RETURN AFTER 2 WEEKS UNFORTUNATELY CAN'T RETURN BECAUSE I DON'T HAVE THE ORIGINAL PACKAGING AND THE CUSTOMER SERVICE SAID: IT IS IMPOSSIBLE TO RETURN THE PRODUCT IF YOU DON'T HAVE THE ORIGINAL PACKAGING. UNFORTUNATELY THEY CAN'T SEND ME AN EMPTIED BOX SO THAT I CAN SEND THEM THE PRODUCT BACK!!!!!!!! REASONS FOR RETURNING THIS PRODUCT: 1. DURING THE WORKOUT, THE PEDAL WAS LOOSE (I THOUGHT IT WAS BROKEN AND DEFECT) WAS JUST LOOSE SCREWS). THE INDOORBIKE IS NICE BIKE BUT NOT ENOUGH RESISTANCE, RESISTANCE GOES UP TO 8. NOT CHALLENGING ENOUGH !! 2. ALSO WITH THE DELIVERY WAS BAD BECAUSE I LIVE ON THE 3RD FLOOR AND MY BUILDING HAS NO ELEVATOR AVAILABLE . I HAD TO HELP THE DELIVERY ELDERY MAN WITH LIFTING THE HEAVY PRODUCT. WHY WOULD YOU SEND ONE PERSON FOR THIS HEAVY PRODUCT (MIND YOU HE WAS AN ELDER MAN) POOR MAN !! 3. AS A CUSTOMER I PAY FOR FULL SERVICE. 3. THERE IS NO OPTIONS ON THE WEBSITE FOR PEOPLE WHO DOESN'T HAVE ELEVATOR AVAILABLE. 4. THIS IS MY FIRST BAD ONLINE SHOPPING EXPERIENCE . THEREFORE I WOULD NEVER ORDER AGAIN ON THIS WEBSITE. WITH THIS STATEMENT I WILL PUT THIS REVIEW IN 4 OTHER LANGUAGES. BECAUSE I AM REALLY DISAPPOINTED AND WANT TO SAVE SOMEONE ELSE FROM THIS FEELING. CUSTOMER SERVICE IS ALSO USELESS TO CALL AND EMAIL BECAUSE THEY TOOK SO LONG (14 DAYS TO REPLY ) IN HOLLAND WHERE YOU CAN SEND AN EMAIL NOW AND GET THE ANSWER USUALLY IN 1 TO 3 DAY'S . OTHER REASON GETS ME MORE FRUSTRATED IS BECAUSE THE CUSTOMER SERVICE IS NOT EVEN HELPING WITH A SOLUTIONS . BECAUSE I DON'T HAVE THE ORIGINAL PACKAGING I CAN'T RETURN THIS PRODUCT. I'M ASKING JUST FOR AN EMPTIED BOX . JUST FOR A BOX I CAN'T RETURN THIS ITEM . لدي تجربة تسوق سيئة معهم ولا أنصح أحد بالتسوق منهم. لأنك إذا تخلصت من صندوق المنتج الأصلي لا يمكنك إرجاعه. (غالباً عندما تشتري منتجا فأنت تعرف مسبقاً أنك ستستخدمه كثيراً.) أنا لست سعيداً بهذا المنتج لعدة أسباب وأريد إرجاعه بعد اسبوعين من الاستخدام ولكن ذلك غير ممكن الآن لأني تخلصت من صندوق المنتج الأصلي وفقا لما قاله لي خدمة العملاء : لا يمكن الارجاع إلا بوجود الصندوق الأصلي للمنتج، سألتهم ليه؟ وسألتهم اذا كان ممكن يرسلوا صندوق جديد فقالوا أيضا لا يمكن للأسف. أسباب إرجاعي لهذا المنتج هي : 1_إنه أثناء التمرين فجأة إنفصل البدال (اعتقدت إنه اتعطل بس هو إنفصل فقط. العجلة جميلة بس المقاومة ضعيفة أثناء التمرين وهذا غير كافي. 2_ التوصيل كان سيئا أيضا لأني أسكن بالطابق الثاني ولا يوجد مصعد لذلك كان علي أن أحمل المنتج مع الموظف. كيف ترسل موظفا واحدا لحمل هذا المنتج الثقيل وأنا قمت بدفع مبلغ الخدمة كاملا؟ 3_ لا يقدمون خيارات للأشخاص الذين ليس لديهم مصعد متوفر. 4_ تعتبر هذه أسوأ تجربة تسوق أونلاين بالنسبة لي لذلك لن اطلب من هذه الصفحة مجدداً، لذلك وضعت هذا التعليق ب ٤ لغات مختلفة لأني محبطة ولا أريد لأي شخص آخر ان يتعرض لنفس الموقف. خدمة العملاء غير مفيدين بالمرة يجيبون متأخر وردودهم غير عملية أيضا. (14 يوماً للرد على الايميل)، في هولندا يتم الرد على الايميل من يوم إلى 3 أيام، من الأشياء التي أغضبتني أيضاً أن خدمة العملاء لا يقدمون لك الحلول، لأني ليس لدي صندوق المنتج الأصلي الآن لا يمكنني إرجاع المنتج. أنا أطلب منهم صندوق فارغ فقط حتى أستطيع إرجاع العجلة الرياضية. EXTRIMADAMENTE MUY MALA EXPERENCIA EN ESTIO WEB, NO RECOMIENDO A NADIE. DESPUES DE SOLAMENTE DOS SEMANAS EN HUZO QUERIA DEVOLVER POR MOTIVOS METIONADO ABAJO. PERO NO PEUDO DEVOLVERLO EL PRODUCTO PORQUE NO LO ACCEPTAN SI NO TIENES EL EMBALAJE ORIGINAL. ¿TU TAMBIEN BOTAS TU EMBALAJE CUANDO RECIBES UN PRODUCTO QUE ESTAS SEGURO QUE VA A HUSARLOS FRECUENTEMENTE? PORQUE YO SI, NO TENIA NINGUN INTENTION DE DEVOLVER LO. Y AHORA NO ESTOY FELIZ CON EL PRODUCTO POR DIFERENTES RAZONES. RAZONES PARA DEVOLVER ESTE PRODUCTO. 1. DURANTE EL ENTRENAMIENTO, EL PEDAL SE HABIA SUELTO (PENSÉ QUE ESTABA ROTO) EL BICI ES BONITA PERO NO TIENE SUFICIENTE RESISTENCIA. LA RESISTENCIA AUMENTA HASTA NIVEL 8. NO ES SUFICIENTE EL RETO. 2. EL ENTREGAMIENTO TAMBIÉN FUE MAL PORQUE VIVO EN EL 3ER PISO Y MI EDIFICIO NO TIENE ASCENSOR.YO MISSMO TENIA KE AYUDAR UN ANSIANINO SUBIER EL PRODUCTO PESADO. ¿CÓMO ENVIAN A UNA PERSONA DE EDAD PARA LA ENTREGA DE UN PRODUCTO PESADO? COMO CLIENTE, PAGO POR EL SERVICIO COMPLETO! TAMBIÉN NO OFRECEN SERVISIO EN EL WEB PARA PERSONAS QUE NO HAYA ASCENSOR DISPONIBLE. 3. ESTA ES MI PRIMERA MAL EXPERENCIA EN LAS COMPRAS EN LINEA. POR LO TANTO, NUNCA PODRÍA VOLVER A HACER UN PEDIDO EN ESTE SITIO WEB. PONERÉ ESTE REVISIÓN EN 4 OTROS IDIOMAS. PORQUE ESTOY ENTERNA MENTE DECEPCIONADO Y QUIERO QUE NADIE MAS SIENTA ESTE SENTIMIENTO. 4. EL SERVICIO AL CLIENTE TAMBIÉN ES INÚTIL PARA LLAMAR Y ENVIAR UN CORREO ELECTRÓNICO PORQUE HAN TOMADO 1po4 DIAS PARA LA RESPUESTAS Y NO DAN SOLUCIONES ÚTILES. POR SOLO NO NO MADAR ME EL EMBAJALE PARA DEVOLVER EL PRODUCTO. QUE DISGRACIA

R

ruthlaine ridderstap

22-03-2021

0

Schoenen

Ontzettend slechte klantenservice! Schoenen binnen 3 weken willen terugbrengen voor beschadiging die absoluut niet hoort binnen deze tijd. Reactie: Dit is slijtage doen we niets mee.

V

vincent van der loo

25-11-2020

0

Ruilen

Wat een geweldige service iets wat door mijn eigen fout verkeerd besteld is,gratis kunnen ruilen in de winkel en ook mijn 20% korting nog ontvangen via de klantenservice. Echt super lief en super goed geholpen zowel bij Perry sport Amstelveen als bij de klantenservice. Super bedankt!!!!!

E

Esther Verkerk

01-10-2020

0

slippers

I made online order for slippers- 2 completely different slippers in color and size arrived. I tried to call customer service and after 1 hour of attempts- noone picked up the phone. Return is possible in one of their shops, but I see they have closed their shop in Almere. I have never experienced so bad delivery, customer service and return policy.

T

Teodora

29-05-2020

0

WEERSTANDBAND

WEERSTANDBAND GEKOCHT. ALIEXPRESS MEUK. BINNEN 7 DAGEN KAPOT GEGAAN >.< . LEVERTIJD 3 WEKEN. KLANTENSERVIE REAGEERT NIET. KOOP LIEVER BIJ ALIEXPRESS GUYS. DAAR BETER GEHOLPEN. AL 1 WEEK GEEN REACTIE ORDERNUMMER 70714978

G

Gekkie

13-05-2020

0

4 t-shirts en schoenen online

Wat een geweldige klantenservice heeft Perrysport! Nog nooit zo een betrokkenheid ervaren in het nagaan van een status van onze bestelling!! Vriendelijk, zeer behulpzaam! Geen woorden voor! Dikke pluim Perry sport!!!

H

Houtackers

30-07-2019

0

Verkoopmedewerker praat onzin

Als trouwe ascis gebruiker naar Perry voor nieuwe hardloopschoenen. Mijn maat (42) bestaat volgens verkoper niet meer. Hij heeft alleen 42,5 want Asics doet niet meer aan maat 42. Ik praat hier over meest reguliere modellen. Totaal verbaasd vraag ik of dat echt waar is. Jazeker geeft ie aan. Verder verkoopadvies ontbreekt ook dus ik niets gekocht. Thuisgekomen online 42 gekocht EN 20,00 goedkoper. Totaal onzin dus!

T

Tom

07-04-2019

0

Ellende

31 januari een bestelling gedaan. Binnen 5 werkdagen leveren wij, dus niet. Een deel bestelling, eerst 1 artikel, toen 2 en de laatste is nooit aangekomen. Een barcalona shirt voor ons zoontje. Dagen en uren gebelt en geen doorkomen aan, niet te bereiken. Vervolgens dichtsbijzijnde winkel gebelt. Die hebben contact opgenomen met de klantenservice. Vandaag, 19 februari door die winkel terug gebelt. Meegedeeld dat de shirts niet meer te krijgen zijn en wij het geld terug gestort krijgen. We zouden vandaag per mail geïnformeerd worden, dus niet, geen mail ontvangen. De shirts van barcalona kan je nog steeds online bestellen. Bedrog! Wat een slecht bedrijf. Kind verdrietig en nog steeds geen reactie. Getverperry!

B

Bas Freriks

20-02-2019

1

Foute maat gestuurd en op eigen kosten terugsturen

Perry Sport pleegt klantenbedrog. Ik had een ski jack besteld in de maat die ik al jaren heb. Het jack bleek minstens twee maten te klein, dus er zat een verkeerd maatlabel in. Gezien het feit dat het een uitverkoopartikel was, veronderstel ik dat ze het eerder naar klanten hadden gestuurd, die het weer hadden geretourneerd. Maar ik moest het jack wel op eigen kosten terugsturen. Ik heb erover gemaild dat ik mijn geld terug wilde, omdat de schuld volledig bij Perry Sport lag, maar ik heb geen antwoord gekregen. Mensen, koop niet bij deze malafide webwinkel. Op andere reviewsites heb ik vergelijkbare ervaringen gelezen. Ik ben dus niet het enige slachtoffer.

D

DVHL

08-01-2019

0

Afspraken maken kent Perry Sport niet!

Afspraken maken kent Perry Sport niet! 2,5 week wachten op pakketje met schoenen en spray. Wel cashen, niet afleveren, winkel kan/mag niets doen, klantenservice belooft contact op te nemen na eindelijk contact met ze. En contact opnemen als beloofd? Ho maar! Pakketje is vervolgens weg bij DHL maar alles is schuld van DHL, oplossing bieden ho maar en volgens Perry Sport ‘klantenservice’ maar gewoon afwachten (!!!). Extra kosten van naar de winkel en telefoonkosten is ‘jouw probleem’ en verder zoek het maar uit. Aangegeven dat ze nieuwe producten naar de winkel opnieuw konden sturen en zo klant tegemoet te komen maar nee DHL had het druk. Geld teruggestort gekregen (zonder enkele compensatie), maar NOOIT meer Perry Sport, wat een ombeschofte klant-ONvriendelijke firma!

R

Roy Koops

02-12-2018

0

online beter dan de winkel...

bestelling in winkel niet op voorraad, wel online beetje onhandig dat ze dat niet voor je kunnen regelen in de winkel, ze had geen idee wat ik wilde volgens mij... online besteld en het was supersnel in huis en nog in de aanbieding ook online beter dan de winkel...

M

Mak D.

30-07-2018

0

wintersport

Groter assortiment dan elders, personeel is bijna allemaal erg aardig en goed onderlegd. Maar soms zit er wel een ongeinteresseerd type tussen, dat is jammer. al met al koop ik graag bij de perry voor sportartikelen (wintersport)

B

Brem

22-06-2018

0