Ockyz

8.3

Bestellen

7

Service

8

Prijs

8.3

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Ockyz

Werkelijk waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. 


Over Ockyz

Het bedrijf wil kinderen lekker ongedwongen en ook helemaal veilig kunnen laten spelen bij het zwembad. Het is daarom zo, dat ze anti slip footwear hebben ontwikkeld. Ze worden in Europa gemaakt en in Nederland verkocht. Het zijn mooie en gekke designs voor kinderen. Ze zijn er gek op. Als ouders kun je ze met een gerust hart laten rennen, springen en gek doen bij het zwembad. Ze zullen niet meer gaan vallen. De anti slip footwear noemen ze sweakers (swimming sneakers). Ze hebben open tenen en ze zijn antibacterieel en niet zwaar. Het is ideaal voor de kinderen om aan te hebben. Het is een onderdeel van hun zwemoutfit. 
Ze hebben veel aandacht gekregen op de nationale televisie en in de media. Niet gek natuurlijk met zo’n unieke uitvinding welke kinderen beschermt tegen ongewenst vallen. 
Diensten van Ockyz

Er is meer dan alleen de sweakers. Er is ook zwemkleding voor de jongens en de meisjes. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is voor iedereen. De prijzen zijn verrassend scherp. Het is een bedrijf welke deze producten allemaal op een uitstekende manier op de markt weet te brengen. Geweldig gewoon. Een bedrijf als deze kan nog snel verder groeien. Een uniek product er nog extra bij en het is een bedrijf wat een gevestigde naam gaat worden in ons land. Mogelijk zelfs ook nog ver daarbuiten. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Ockyz

Oeps. Er is iets misgegaan. Wat nu? Het is belangrijk om vooraf te kijken of er een aparte klantenservice is met een goede klachtafhandeling. Wanneer dit het geval is dan zal je zeker weten, dat het helemaal goed komt. Ze nemen klachten immers serieus. Ook dit bedrijf en deze site heeft dat goed geregeld. Kies daarom voor hun. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


Wat zijn jouw ervaringen over Ockyz?

NederlandReview verzameld beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op NederlandReview.nl.


Hoe beoordelen klanten de antislib zwemsokken van Ockyz? Zorgen ze voor extra veiligheid voor je kind? Zitten ze comfortabel genoeg? Wat biedt Ockyz nog meer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Zwemsokken

Al jaren hebben wij de zwemsokjes van Ockyz. Afgelopen maand 4 nieuwe sets besteld voor onze dochters. Na 10 minuten dragen viel de anti slip al van de sokjes af. Gelijk gemaild met het bedrijf, aangezien we al die jaren nooit problemen ermee hebben gehad. Bleek een productiefout. Gelijk excuses en nieuwe sokjes. Top service!

P

Patty Jansen

10-06-2023

0

2 paar Ockyz sweakers

Voor mijn tweeling 2 paar sweakers besteld bij Ockyz. De sets die we hadden waren versleten, maar goede ervaring dus nu een maat groter gekocht. Echter bleek één paar erg klein en krap te vallen. Mijn dochter zit in schoenmaat 30, de sweakers zijn 31-34 maar zitten nu al te strak. Gemaild met Ockyz. Ze zouden mij retourinformatie toesturen, maar daarna radiostilte. geen reactie meer op herhaalde mails, geen reactie op achtergelaten voicemails. Erg slechte zaak!

K

Kim de Koning

26-05-2021

0

Ik zweer erbij

Ik heb de sweakers in eerste instantie voor ons dochtertje gekocht omdat ze steeds met lopen en rennen in het zwembad uitgleed. Geen valpartijen sindsdien meer gehad. Zelf vind ik het ook altijd erg glibberig in het zwembad en met een kleintje op de arm wil je gewoon niet uitglijden dus ik heb ze ook voor mezelf besteld. Ik vind ze ideaal!! Even wennen om ze aan te hebben en je ziet mensen kijken maar dat boeit me niet zoveel, glijpartijen behoren tot het verleden en daar gaat het om. Net weer een nieuw paar gekocht aangezien mijn dochtertje binnenkort met peuterzwemmen begint. Wel ging een paar vrij snel kapot en ik vind ze wat prijzig maar goed veiligheid staat voorop!

T

T. Keizer

31-01-2018

0

Dankzij reclame ook aangeschaft

Alweer een hele tijd terug dat ik Ockyz heb aangeschaft, maar ik ben nog steeds blij met mijn aankoop. Ik kwam deze handige dingen op het spoor dankzij een reclame bij RTL 4. Het zijn als het ware een soort sokjes die kinderen aan kunnen doen. Dit moet de kans op uitglijden bij bijvoorbeeld het zwembad voorkomen. Ideaal dus voor op vakanties. Voor alle drie de kinderen een paar gekocht. Eerst vonden ze het maar raar, maar later waren ze er toch blij mee. Geregeld van mensen de vraag gekregen wat het in hemelsnaam voor een dingen zijn. Na uitleg begrijpen ze maar al te goed dat ik ze gekocht heb. Kosten: 20 euro per paar.

M

Marianne Teeuwissen

10-04-2017

0

Superfijne sweakers

In eerste instantie voor mijn dochter besteld. En verbaasd over hoe fijn ze zijn in gebruik. Vind ze ook van zeer goede kwaliteit. Gebruik ze regelmatig! Inmiddels ook voor mijzelf en oma besteld. Ook voor mij geen glijpartijen meer. Kan ze dus iedereen aanbevelen.

L

Lenting

28-12-2016

0

Leuk en goed idee maar slechte kwaliteit

Regelmatig gehad dat mijn kinderen bij het zwembad uitgleden vanwege het rennen. Nooit echt een oplossing voor gevonden tot ik terechtkwam bij Ockyz. Dit zijn een soort anti-slipsokken voor kinderen die ze meer grip geven. Dit maakt de kans op uitglijden een stuk minder klein. Ze zijn verkrijgbaar in leuke, coole prints en ze zijn ook nog redelijk betaalbaar. Ik heb ze een tijdje geleden gekocht, maar ze zijn nu alweer aan vervanging toe. Niet vaak gebruikt, maar toch kapot. Waar het aan ligt? Geen idee. Toch maar weer op zoek naar een beter alternatief dus...

P

Pien W.

08-12-2016

0