O'Neill

7.3

Bestellen

7

Service

6

Prijs

7

Levering

62.5%

Zou hier weer kopen

O'Neill

Wilt u kleding of accessoires kopen van O'Neill en bent u benieuwd wat andere kopers van dit merk vinden? U leest het op NederlandReview. Op onze website kan iedereen bijdragen aan een eerlijke en objectieve gids voor (web)winkels en bedrijven. Wilt u dus weten hoe het winkelen bij O'Neill bevallen is bij de mensen die u voorgegaan zijn, lees dan hun reviews en baseer uw oordeel op de ervaringen van andere consumenten. Dat geeft vertrouwen in uw keuze. En hebt u vrijetijds- of sportkleding gekocht van O'Neill naar aanleiding van beoordelingen die u op NederlandReview gelezen heeft? Maak dan zelf ook uw ervaringen duidelijk in een review en help daarmee weer anderen om hun keuze te maken.


Over O'Neill

O'Neill is in Nederland vooral bekend geworden als surfmerk. In 1952 werd het surf-, sneeuw- en lifestylemerk in Californië opgericht en sindsdien heeft het de wereld veroverd. Het hoofdkantoor van O'Neill Europe is gevestigd in Warmond, Zuid-Holland. Wat opvalt op de website is dat het bedrijf zich ofwel probeert te profileren als trendy en internationaal, ofwel nog niet heel ver gekomen is met het vertalen van de teksten in het Nederlands. Naast 'Winkelen bij O'Neill' vindt de nieuwsgierige lezer een categorie 'About O'Neill' en onder de 'Maattabellen' staan 'Size charts wetsuits'. Kortom, de website is een mengeling van Engels en Nederlands.
O'Neill heeft beleid gericht op duurzaam ondernemen. Op de website kunt u lezen hoe O'Neill omgaat met thema's als arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, en diervriendelijke productie. Het merk onderschrijft de gedragscode van de BSCI, een Europees initiatief voor verbetering van arbeidsomstandigheden wereldwijd, en instrueert leveranciers om zich ook aan deze code te houden. Verder heeft O'Neill maatregelen genomen om kinderarbeid terug te dringen en dierenleed te verminderen; zo wordt er in hun producten geen bont gebruikt of dons van levend geplukte vogels. Het bedrijf sponsort diverse initiatieven voor onder andere kansarme kinderen. 


Diensten

Welke artikelen vindt u in de webwinkel van O'Neill? De collectie bestaat uit de categorieën:
•    snowwear;
•    streetwear;
•    accessoires;
•    beachwear;
•    wetsuits.
U vindt er dus zowel ski-, snowboard-, zwem- en vrijetijdskleding als surfpakken, maar ook slippers, handdoeken, tassen, schoenen, petten, noem maar op. Voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens. Zoeken kan per artikeltype, maar ook per collectie en er zijn filters voor kleur, maat, prijs en wel of niet in de aanbieding.


Betalen kan bij O'Neill met iDEAL en creditcard. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag bezorgd in Nederland en België. De webwinkel heeft klaarblijkelijk geen Thuiswinkel Waarborg-keurmerk of andere certificering. Op de website is een store locator te vinden om te zoeken naar fysieke winkels die artikelen van O'Neill verkopen; dat kunnen exclusieve O'Neill-winkels zijn, maar ook andere zaken die O'Neill in hun assortiment hebben.


Klachten

Naar een klachtenregeling is het vergeefs zoeken op de website van O'Neill. U moet er de verkoopvoorwaarden voor downloaden om iets over klachten te vinden. Daarin staat vermeld dat u voor klachten terechtkunt bij de klantenservice, per telefoon of via e-mail. Overigens staat er op de website ook een contactformulier. Volgens de verkoopvoorwaarden worden klachten meestal binnen een werkdag behandeld; en als dat niet lukt, deelt het bedrijf de klager mee hoe lang de afhandeling dan gaat duren. Verder staat nog vermeld dat klachten kunnen worden voorgelegd aan een Nederlandse rechter. De informatie is al met al nogal karig en lastig te vinden.


Heeft u ervaringen met O'Neill?

Wat vindt u van de producten van dit sport- en kledingmerk, en zijn de artikelen hun prijs waard? Hoe gaat het bedrijf om met de consument? Laat uw mening horen zodat anderen van uw ervaringen kunnen profiteren. Zeker als er iets misgegaan is en u heeft een klacht ingediend, dan horen wij graag hoe dit verlopen is. Maak met uw beoordeling het beeld van dit bedrijf compleet.


Lees hier hoe echte klanten van O’Neill hun oordeel geven over de kwaliteit van de kleding, het bestelgemak en de leveringsvoorwaarden! Wil jij hier nog kopen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Skijassen

Wordt in deelkeveringen afgeleverd. Van retourzending is na 2 weken nog niets bekend. Laat staan dat je weet wanneer je je geld terug gaat krijgen. En een organisatie die al geen telefoonnummer heeft om bereikbaar op te willen zijn zegt denk ik genoeg. Op een mail krijg je een reactie dat ze meerdere dagen nodig hebben om het uit te zoeken en 3 dagen verder weet je nog steeds van niets. Ik ga hier NOOIT meer wat bestellen

E

Ellen Heij

10-02-2022

0

Jas

Hele mooie fijne winterjas

M

M

20-01-2021

0

Oranje Zwembroek

Gekocht bij Inno in Schoten. Tijdens vakantie nat bij andere kleren gelegen, kleur afgegaan 5 t-shirts naar de maan + broek van Fjall Raven. Grosso modo 250€ naar de "vaantjes". Nergens melding van eerst wassen ... zwembroek is trouwens ondertussen 4 x gebruikt (zwembad, zee en wasmachine) en de kleur gaat nog steeds af. Zou niet mogen, dacht kwaliteit te hebben gekocht, zwaar vergist. Mag een nieuwe zwembroek gaan afhalen voor een bedrag van 40€ en daarmee is de kous af. Ben geen profiteur maar niemand neemt hier zijn verantwoordelijkheid. Dus, goede raad wees op uw hoede als U een gekleurd product van O'Neill koopt. Een ding staat vast, Inno is toch wel een belangrijke klant kwijt en een O'Neill zit er niet meer in voor mij ... De vraag is of Inno dit incident doorgespeeld heeft aan O'Neill en ze ook O'Neill in blank cc hebben gezet wanneer ze mij (bij wijze van spreken) een achterlijke noemde omdat ik mijn natte zwembroek bij andere kleren heb gelegd (zonder de omstandigheden te kennen) ... Ik zou in feite AS Adventure ook moeten inlichten want wie weet kunnen zij ook in een slecht daglicht komen door .... Mvg and take care

B

Beeckmans-Cop Philippe

30-06-2020

0

altijd kleren van o'neill

ik koop heel veel kleding bij o'neill want ik vind het altijd heel mooi en het past altijd heel goed.

M

mirjana

03-02-2017

0

Lekker warm en dikke kleding

Vooral voor de winter koop ik graag bij O'Neill, kwaliteit is altijd super en de stoffen lekker dik. Ik hou niet echt van wintersport, maar wel van die lekkere warme kleren!

M

Mariska Jongejan

30-01-2017

0

Trui met gat in de elleboog!

Trui gekocht en daar zat met twee weken al een gat bij de elleboog in! Ik dacht dat dit een goede kwaliteit was, die trui was duur genoeg en ik was er echt niet ruw mee ofzo... Was wel van wol, dus misschien daarom. Ik ben er mee terug gegaan, want was best wel boos hierover. Koop meestal geen dure merken, doe je het toch, krijg je dit!! Maar gelukkig waren ze wel aardig en mocht ik de trui omruilen voor een ander trui. Niet dezelfde, want die hadden ze eruit gehaald. Ik weet niet of het een fabrieksfout was of dat de trui gewoon op was. Mijn nieuwe trui is ook wel mooi en tenminste niet stuk. Service is dus wel goed, maar ook jammer dat het niet garant is dat er geen gaten in je kleren komen.

E

Elizabeth

13-01-2017

0

Favoriete merk

Een van mijn favoriete merken - stoer en warm en altijd mooi. De maat past altijd, op mijn lijf geschreven. Ik bestel hier vaak!

N

Nicolas Veeger

09-01-2017

0

Duur spul, maar wel echt goed

O'Neill is een merk dat te boek staat als goed en dat kan ik beamen. Enige nadeel is dat je er vaak veel voor moet betalen. Ik ben zelf nogal gek op surfen en dan is O'Neill toch het nummer één merk. Vandaar dat ik regelmatig wat spullen koop. Voorheen kocht ik ze altijd in de winkel, maar de laatste tijd toch voornamelijk via de website. De site is overzichtelijk en het bestellen van producten is vrij simpel. Wanneer je veel besteld, kun je nogal schrikken van de prijs, maar dat is bij mij sinds een tijdje al niet meer het geval. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat de producten lang meegaan en dat ik dus betaal voor kwaliteit.

W

Wilber Schepe

05-01-2017

0