Eurotops

6

Bestellen

4.1

Service

4.8

Prijs

4.9

Levering

41.5%

Zou hier weer kopen

Eurotops

Bent u benieuwd naar wat online postorderbedrijf Eurotops te bieden heeft? Lees hier de ervaringen van onze bezoekers. Een postorderbedrijf dat online zijn producten aanbiedt is niet uniek. De meeste traditionele postorderbedrijven zijn in de afgelopen jaren afgestapt van het uitbrengen van een catalogus op papier naar een online webwinkel waar het assortiment wordt aangeboden aan een breed publiek. De kosten van het laten maken van een papieren catalogus zijn immers vele malen hoger dan die van het onderhouden van een website en het bereik is vele malen groter. Daarom biedt Eurotops zijn diensten ook aan via een online webwinkel.


Over Eurotops

Eurotops is een postorderbedrijf dat zich volgens de eigen informatie richt op mensen van 50 jaar en ouder. Gezien het assortiment dat wordt aangeboden kan deze doelgroep verder worden gespecificeerd naar “mannen van 50 jaar en ouder”. Eurotops levert vooral technische producten, kleding en andere gebruiksartikelen voor mannen. U kunt het assortiment online bekijken en zult zien dat het een bonte verzameling is van allerlei artikelen. Eurotops streeft ernaar om uitsluitend exclusieve artikelen van over de gehele wereld in het assortiment op te nemen die niet gemakkelijk elders te verkrijgen zijn. Daarmee wil Eurotops zich onderscheiden van andere webwinkels.


Van multitool tot herenoverhemd

Online shop Eurotops heeft een zeer breed assortiment. U vindt er alles van herenhorloge tot functionele multitool, verlichting en vrijetijdskleding. Alles wat bijzonder en exclusief is wordt aangeboden in de webshop van Eurotops. De artikelen die worden verkocht worden over de gehele wereld ingekocht en zijn zo veel mogelijk exclusief en dus niet of beperkt elders verkrijgbaar. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uzelf om cadeau te geven dan is de kans aanwezig dat u hier slaagt.
Online winkelen heeft de toekomst

Online winkelen heeft de toekomst en dat beseffen steeds meer bedrijven. Steeds meer winkels die van oudsher via postorder of vanuit een fysieke winkel verkochten gaan over op online verkoop. Steeds meer mensen vinden het een stuk gemakkelijker om online te shoppen op een moment dat het hem uitkomt dan dat ze de stad in gaan o m te winkelen. Bovendien kan via een online winkel veel gemakkelijker een groot en regelmatig wisselend assortiment van artikelen worden aangeboden en een veel grotere doelgroep worden bereikt. Dit concept zorgt ervoor dat steeds meer winkels een online webshop starten, soms naast het bestaan van fysieke winkels of zoals in het geval van Eurotops een postorderbedrijf dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.


Is online winkelen wel veilig?

Sommige mensen vragen zich af of online shoppen wel veilig is. Gaat de betaling wel goed en krijg ik mijn bestelling wel geleverd? En inderdaad gaat dat niet altijd goed. Maar als een bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds kunt u er vanuit gaan dat u als klant goed beschermde rechten heeft. De levering kan soms wat langer duren omdat een besteld artikel wellicht niet op voorraad is. Een deugdelijk bedrijf zal zijn klanten hierover altijd informeren zodat ze niet onwetend wekenlang op hun bestelling zitten te wachten.


Klachten

Wanneer u een klacht heeft over de service of de producten van Eurotops dan kunt u op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. U kunt bellen of een e-mail sturen om uw klacht onder hun aandacht te brengen. De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Maar de procedure is altijd dat u eerst met de winkel in gesprek gaat om te proberen het conflict op te lossen. Eurotops moet een redelijke termijn krijgen om uw klacht in behandeling te nemen en met een oplossing te komen. Als de geboden oplossing niet naar tevredenheid is kunt u zich wenden tot het Thuiswinkel Waarborgfonds. Zij zullen in de eerste plaats proberen om tussen beide partijen te bemiddelen. Als dit nog steeds geen oplossing biedt waar u tevreden over bent kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Zij doen vervolgens een bindende uitspraak. Natuurlijk kunt u daartegen gaan procederen, maar meestal zijn de bedragen van bestelling niet dusdanig hoog dat dit de moeite loont.


Was of bent u klant van Eurotops?

En bent u tevreden of toch niet? Wij horen graag van u. Als u uw ervaringen met Eurotops deelt op de website van NederlandReview kunnen onze bezoekers hun voordeel doen met uw beoordeling van deze webshop. Mede aan de hand van uw review kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze er wel of niet een bestelling zullen doen. Wij stellen iedere mening op prijs, of deze nu negatief of positief is.


Wat vinden klanten van Eurotops? Voordat je bij deze grote webshop bestelt, moet je weten of ze wel leveren! Hoe gaan ze met klachten om? Wanneer is er uitverkoop?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (41)

Bodywarmer voor de vrije tijd

Hoewel bestemd voor mannen, - waarom? - ben ik ook voor gemak en geniet van deze bodywarmer met maar liefst negen zakken. Geen gesjouw met losse tasjes, alles past erin. Hij zit mij als gegoten en ik hoor alom lof over hoe goed hij mij staat. Dit is ook beslist iets voor alle sportieve vrouwen!

M

Marianne Houtzager

26-07-2022

0

Polo’s

De kwaliteit is erg slecht. Alle 3 polo’s pluizen heel erg. Een zelfs al de eerste keer, dat ik hem aan had. Dus geen kleding meer van Eurotops.

F

Frits de Ruiter

31-01-2022

0

kapotte verrekijker

veel beloven niets doen en na een half jaar een incasso bureau op je nek Probleem:het adres waar je de producten naar terug moet sturen is niet het adres waar ze vandaan komen pas op ga NIET in zee met dit bedrijf ze beloven veel aan de telefoon maar doen niet wat ze beloven

D

Ditte Wijk

10-12-2021

0

Niets

Zoveel negatieve reviews,toch enkele mooie aanbiedingen, in de folder,maar blijkbaar totaal onbetrouwbaar dus toch maar niet bestellen vindt dit echt wel spijtig,maar naderhand naar het lakse gerecht moeten stappen zeker in dit apenland Belgie heb ik er niet voor over

F

Franky Gillis

12-11-2021

0

Eurotops - Uw bestelling (#2366017)

Al lang geleden besteld en nooit een reactie, ook niet op mijn mails? Eurotops - Uw bestelling (#2366017)

E

Edward Ghoos

09-11-2021

0

Carduster 45711

Reeds maanden geleden 1 Carduster 45711 besteld in promotieperiode -20% Tot op heden nog altijd niets ontvangen na herhaalde emails. Is deze Eurotops nog wel waard dat ze één artikel verkopen of wa, dat is echt geen service, shame on you. JDR

J

Jozef De Roeck

03-10-2021

0

e-microscoop

wel goed geleverd , product is niet aan te sluiten op laptop of smartphone, vier weken na terugsturen nog niets van terugbetaling gezien ,

G

guido wauman

24-06-2021

0

2 broeken

2 broeken besteld, de maat was veel te groot, dus teruggestuurd. Ik heb reeds 3 mail een mail gestuurd met bewijs dat het pakket geleverd is, maar geen reactie. Ze blijven facturen sturen, dus heb ik een klacht neergelegd bij de ombudsdienst. Ze zijn blijkbaar of te dom om een mail te lezen of ze willen gewoon geen retour inboeken. In elk geval ik betaal de factuur niet. Nooit meer eurotops, ze zijn overduidelijk gericht op een doelpubliek waar ze denken van te kunnen profiteren.

V

vanderauwera

17-06-2021

0

unieke aankoop

Heb een verkeerd artikel teruggestuurd, maar men zegt van niets te weten. Wie heeft dat dan gestolen? Ik heb het teruggestyuurd met het etiket dat ik ontvangen heb?. Hed daardoor twee keer mogen betalen. Vinden jullie dat eerlijk en correct????

P

PATTYN JOZEF

29-04-2021

0

diverse

De prijs is niet echt een koopje maar de catalogus is wel super goed gericht op mijn doelgroep te weten wat oudere mannen. Alleen de verzendkosten en de kosten van retour zenden zijn niet meer van deze tijd. Ga maar eens kijken bij Coolbleu en Bol.com. Gratis verzenden en retour zenden. Zo hoort het in deze tijd. En laat die flauwekul cadeautjes dan maar zitten. En een levertijd van 4 tot 6 dagen is ook zeker niet meer van deze tijd. Ik zal ook niets meer kopen tot dat de verzendkosten en de retour gratis zijn.

H

Han van Gelder

11-04-2021

0

Hoekstsandaard tuin gereedschap

Voot het eerst besteld vandaag ontvangen binnen de gestelde 10 dgn Ik ben positief zat goef en correct verpakt product ziet er goed uit. Als ik nog eems bestel hoop ook nog een een positieve reactie tr kunnen melden.

Y

Y.L.P. Veen

15-03-2021

0

trimkam

Een woord: brol! Doet niet wat het hoort te doen, weggegooid geld. Heb dit ook gemeld. Men ging mij terug contacteren, maar niks meer gehoord.

H

Heidi

27-02-2021

0

Diversen

Mijn schoonvader van 93 heeft 2x dezelfde bestelling gekregen. Bestelling door ons geretourneerd en daarna mail gestuurd aan Eurotops. Een week later nog geen reactie. Bellen gaat ook niet. Erg slechte ervaring. Mijn schoonvader koopt hier nooit meer iets. Wij zeer zeker ook niet.

H

Hank Mutsaers

04-02-2021

0

diversen zie factuur 5 cq 6

Gisterenmiddag (2 december) werd aan mijn adres afgeleverd 2 dozen. Na het openen van deze dozen bleek in beide dozen dezelfde artikelen te zitten. Ik kan niet begrijpen hoe dit is kunnen gebeuren Ik heb 1 doos geretourneerd en wat schetst mijn verbazing ik moest namelijk 6,75 euro aan verzendkosten betalen. Ik heb U catalogus bekeken en kon daarover niets vinden. Daarom moge ik U beleefd verzoeken genoemd bedrag terug te storten op NL91RABO0174300336. Bij voorbaat dank.

W

Walther Heijnen

03-12-2020

0

Overhemden

2 november besteld en nu 2 dec nog niet geleverd.

W

Willem Wollinga

02-12-2020

0

Schoenen en zaklantaarn

Dit schreef de dame van de klachtenafhandeling na mijn vraag, na ruim 20 dagen wachten op de levering. “U ontvang het pakket over drie à vier werkdagen. Excuses voor het ongemak. “ Jammer, gemiste kans op een klantvriendelijker antwoord. Opfriscursus?

W

Wim Bruins

19-11-2020

0

Kerstdorp met verlichting

Leuk kerstdorp gekocht. Helaas na 10 minuten waren de lichtjes al kapot. Geen aanrader dus

S

Scheltens

09-11-2020

0

2106358

Bestelling gedaan,betaling gedaan (bancontact),doch NIETS ontvangen! Gaven zelf toe per mail dat er NIETS verzonden is. Beloofden terugbetaling,doch er werd NIETS terugbetaald ! Klacht bij Politie (oplichting via internet,valse verkoopspraktijken) en klacht bij de FOD Ekonomische Inspektie gedaan. Conclusie: BEDRIEGERS !

J

Johnny De Schrijver

16-10-2020

1

Vergrotende bril

Nooit meer! Product geretourneerd, alles mooi gedaan volgens de richtlijnen van Eurotops en toch nooit mijn geld teruggekregen! Hiervoor meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen!

D

Delphine Vandermeeren

13-06-2020

1

riem en klak

eergisteren op adres ontvangen 09.06.2020 vandaag een herinnering van niet-betaling 11.06.2020 datum van levering op jullie papier is : 07.05.2020 weken terug schoenen besteld mocassins zwart, niet aangekomen , niets gezien gebeld terug besteld langs ontvangen email van jullie nog steeds niets ! toch allemaal niet zo netjes , niet ? Boterman Mario

B

Boterman

11-06-2020

0