Bellatio

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bellatio

Waarom zou u uw kleding online kopen? Hoe kunt u immers zien en voelen of het kledingstuk waar uw oog op is gevallen bij u past. Miljoenen mensen herkennen dit probleem. Toch wordt online shoppen steeds meer de norm. Winkelen via internet is net zo gebruikelijk als winkelen in de winkelstraat. Het is dan wel belangrijk dat u weet of de online winkel van uw keuze ook van hoge kwaliteit is. Dat kunt u meten door te kijken wat andere Nederlanders van Bellatio.nl vinden. Zij hebben hun ervaringen namelijk beschreven in reviews die voor u makkelijk erop na te slaan zijn.


Over Bellatio.nl

Bellatio.nl is één van de webwinkels van het concern Shoppartners BV. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in online winkelen. Bellatio.nl is het best te omschrijven als het digitale warenhuis van het concern. U kunt er kleding, gadgets en lifestyle producten vinden. Shoppartners BV is met verschillende webwinkels al sinds het jaar 2000 actief. Dat betekent dus dat het ruime ervaring heeft in een branche die steeds groter wordt. Dit is een voordeel ten opzichte van concurrentie. De voorraad die het in het distributiecentrum heeft staan bestaat uit duizenden artikelen. Dat betekent dat de bestelde producten vaak ook snel geleverd kunnen worden.
Diensten

Bellatio.nl is een webwinkel. Dat betekent dat de dienst bestaat uit het aanbieden van gebruiksartikelen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, speelgoed en sportartikelen. U kunt dus bij de webshop terecht als u een stropdas zoekt, maar ook als u op zoek bent naar een tafeltennisbatje. U kunt wanneer u iets bestelt de artikelen direct laten verzenden. Bellatio.nl heeft namelijk een 24-uursservice. De verzendkosten in Nederland bedragen €3,95. Verzending naar het buitenland kost meer aan verzendkosten. Op de website is een complete lijst te vinden van alle kosten die gemaakt worden als iets verzonden wordt.


Klachten

Klachten kunnen dagelijks via internet maak ook telefonisch worden geuit. Telefonisch klagen doet u via het nummer dat op de klantenservicepagina staat vermeld. Dat kan tijdens kantoren. Veel informatie is echter ook al beschreven aan de hand van de afdelingen die binnen het bedrijf gelden. Bijvoorbeeld orderstatus of verzending. Dit maakt het makkelijk om problemen zelf op te lossen zonder dat u afhankelijk bent van wat de medewerker van de klantenservice voor u kan betekenen. Een voordeel is dat de klantenservice zelf gemaild kan worden. U hoeft dus geen gebruik te maken van een standaard antwoordformulier.


Orderstatus

De artikelen die op Bellatio.nl door u besteld worden zijn van begin tot einde te volgen. De webwinkel heeft namelijk een optie die orderstatus heet op de website toegevoegd. Aan de hand van het bestelnummer kunt u precies zien waar in het proces uw bestelling zich bevindt. Van inpakken tot thuisbezorgen. Dit maakt het transparant en gemakkelijk in te passen in uw dagelijkse routine. U weet namelijk altijd waar uw pakje zich bevindt en of u op tijd thuis bent of niet. Bovendien kunt u met een gerust hart boodschappen doen als de bestelling nog onderweg is. 


Anderen kunnen niet inzien wat er met uw bestelling gebeurt. Dat kan namelijk alleen wanneer u over de juiste gegevens beschikt. Dit zijn het ordernummer en het e-mailadres waarmee u als klant ingeschreven staat bij Bellatio.nl. Wanneer iemand uw ordernummer dus bemachtigd is dat nog niet voldoende om uw bestelling te onderscheppen. Daarvoor is ook een e-mailadres nodig. Omdat Bellatio.nl ook het thuiswinkel waarborg draagt kunt u ervan uitgaan dat de informatie die u verstrekt ook veilig is. Dit betekent dus dat u met een gerust hart kunt bestellen zonder dat daarmee al uw gegevens op straat komen te liggen of dat u wordt opgelicht.


Lees hier de reviews van echte klanten van Bellatio.nl. Kun je echt alles kopen in dit online warenhuis? Kun je retourneren? Is er gratis verzending?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

favoriete webshop op internet

ik koop eigenlijk van alles bij Bellatio, het is altijd snel in huis en ik vind het een leuk assortiment. bij mij in het dorp zijn steeds minder leuke winkels en daarom zoek ik nu vaak op websites op online shops. dit is een van mijn favoriete winkels op internet nu

J

José Kamerik

03-02-2017

0

Online shop met groot aanbod

In mijn zoektocht naar cadeautjes voor mijn kleine neefje ben ik dik geslaagd. Heb een aantal kleine cadeautjes op de kop getikt voor een schappelijke prijs. Alles werd gratis verzonden en ik had het ruim voor de verjaardag van mijn neefje in huis. Moet wel zeggen dat ik het ruim van tevoren besteld had. Wanneer je het twee dagen van tevoren bestelt, denk ik niet dat je het op tijd in huis hebt. Levering is dus niet heel geweldig. De prijs en de service maken wel veel goed. Wanneer je vragen hebt kun je ze eenvoudig stellen en je krijgt binnen de kortste keren antwoord.

M

Mark van L.

24-01-2017

0