Bekendvanpc.nl

7

Bestellen

6

Service

9

Prijs

5.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Bekendvanpc.nl

Heeft u onlangs een product gezien via de televisie maar kon u het niet vinden? Bekendvanpc.nl heeft het product voor u.  Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat om het bedrijf bekendvanpc.nl .  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop bekendvanpc.nl waar je producten kunt bestellen die u onlangs via de televisie heeft zien verschijnen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via bekendvanpc.nl een product willen aanschaffen. Wij horen graag uw mening over bekendvanpc.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over bekendvanpc.nl 

De webshop Bekendvanpc.nl bieden producten aan die je zult herkennen van diversie thuiswinkel programma’s via de televisie. Bekendvanpc.nl maakt deel uit van het internetbedrijf Bralex Webshops B.V. dat in 2009 z’n eerste webshop startte. Op dit moment beheert Bralex Webshops B.V. naast bekendvanpc.nl veel webshops met artikelen. Bekendvanpc.nl biedt keuzes uit van 2000 homeshopping artikelen die binnen 24 uur worden geleverd. Dat betekent dus dat als je producten hebt gezien via de TV, bekendvanpc.nl bijna alle producten hebben die dus bekend zijn van TV. Ook producten die werden uitgezonden in het verleden. Ze verkopen uitsluitend originele TV producten.  Het bedrijf is gevestigd in de stad Groningen aan de Stavangersweg 16.

Bekendvanpc.nl diensten

Bekendvanpc.nl verkoopt dus producten die je onlangs hebt gezien via de TV. Het is mogelijk om een product niet te zien via de webshop maar dat kunt u aangeven en zullen zij er naar uitzoeken. Bekendvanpc.nl heeft categorieën als aanbiedingen, fitness, health & beauty, huis & tuin en gadgets. Heeft u onlangs via de TV een fitness apparaat gezien waarbij u dus opzoek bent naar een goed en degelijk fitness apparaat, dan kunt u dus langs bij bekendvanpc.nl waar zij fitness apparaten aanbieden zoals crosstrainers, 5 minute shaper, ab wave etc. 

Ze hebben ook aanbiedingen van producten tot € 20,- , € 50,- of boven de € 50,-. Onder de € 20,- kunt u een product vinden zoals een popcorn maker of een rapid white. 
Bij aanbiedingen vanaf € 50,- kunt u producten vinden zoals een Aqua Laser Mini Wasm, een Hidro

Stoomreiniger of een soort pizza oven waar jij met uw kinderen en de rest van uw familie de aller heerlijkste pizza’s kunt maken.


Bekendvanpc.nl heeft een voordeel dat zij een levering hebben van 24 uur. U kunt dus veilig en makkelijk betalen .

Klachten

Bekendvanpc.nl heeft een klantenservice en een klantenbeoordeling systeem waar je je klachten kunt indienen of een vraag kunt stellen. U kunt de webshop bereiken via telefonisch contact, via de mail of online chatten. Via de mail zullen ze uw vragen altijd binnen 24 uur beantwoorden op werkdagen. U kunt telefonisch contact opnemen of zelfs bestellen tot 21:00 uur. 

Heeft u ooit een product besteld via de telefonische lijn of heeft u een klacht ingediend? Hoe ging het proces? We willen het graag weten.


Onafhankelijke ervaringen > Heeft u onlangs een product gezien via de televisie maar kon u het niet vinden? Bekendvanpc.nl heeft het product voor u.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Niets geleverd en geen geld retour.

Besteld, na een week nog niets ontvangen. Geld retour kan alleen als ik het niet geleverde artikel binnen 2 weken terugstuur. Mooi verdienmodel.

J

John S.

26-01-2019

0

ervaring bestellen bekendvanpc

Mooie producten en goede lage prijzen. Maar ik moest best lang op mijn bestelling wachten en daar baalde ik toch van.

K

K Linden

05-01-2017

0

10 euro korting

Pizza oventje gekocht hier met tien euro korting Verpakking prima en snel geleverd.

H

hoi

25-08-2016

0

Goede gezondheidsproducten bij Bekendvanpc.nl

Al lange tijd was ik op zoek naar gezondheidsproducten voor een gezonder leven. Op een gegeven moment kwam ik bij Bekendvanpc.nl terecht. Hier heb ik wat besteld en het bleek precies wat ik nodig had. Ik heb daarna al vele bestellingen geplaatst.

G

Gast

18-05-2016

0