Atlas For Men

6.7

Bestellen

5.7

Service

7.7

Prijs

6.1

Levering

54.8%

Zou hier weer kopen

Atlas For Men

Als je veel door weer en wind buiten bent dan moet je speciale kleding hebben die daar echt tegen kan. Die is niet altijd even goed te vinden. Misschien heeft Atlas for Men wel wat je zoekt. Maar wat voor een kwaliteit donsjassen en winterjassen zal deze kledingwinkel verkopen? Zullen die fleece vesten wel zo warm zijn als ze eruit zien? Hoe prettig zullen die ochtendjassen zitten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Atlas for Men je nieuwe sweater of bodywarmer komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van Atlas for Men te zeggen hebben als je sokken of T-shirts toch al heel snel een gat hebben? Klanten die Atlas for Men al vaker hebben bezocht kunnen je hierover wat informatie verschaffen. Kijk naar hun reviews om erachter te komen hoe zij over deze winkel voor outdoor kleding denken. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van Atlas for Men verwacht kan worden.


Over Atlas for Men

Atlas for Men is een kledingwinkel die kleding aanbiedt. Het gaat hierbij echter niet gewoon om normale casual kleding of chique kleding. Ze zijn gespecialiseerd in stevige, warme kleding die je buiten kunt dragen.De catalogus van dit kledingmerk bestaat als sinds 1999. hij is bedoeld voor mannen van wie de levensstijl dicht bij de natuur staat. Daarom richten ze hun kleding ook op ontspanning en het buitenleven. Je vind er veel buitenkleding voor heren. Daar zitten T-shirts, tank tops, broeken, jeans, shorts, bermuda’s, onderkleding, boxershorts, joggingpakken, polo’s en nog veel meer bij. Maar je hebt er ook nog wat warme kleding om over je basiskleding heen te dragen. Denk hierbij aan vesten, fleecetruien, winterjassen, donsjassen, windjacks en nog veel meer. Ondanks dat de naam van de winkel Atlas for Men is hebben ze ook best wat items voor dames in hun assortiment. Ook zij kunnen kiezen uit tops, jassen, huispakken, pyjama’s, singlets, jacks, broeken en mouwloze vesten. In hun categorie schoenen vind je sportschoenen, pantoffels, boots, wandelschoenen, instappers, sandalen, laarzen, slippers en casual schoenen. En dan hebben ze een assortiment accessoires. Dat assortiment bestaat uit horloges, petten, tassen, messen, riemen, zonnebrillen, verzorgingsproducten, handschoenen, bretels en hoeden. Als je een grote maat hebt dan kun je terecht bij hun selectie XXL Grote Maten.


 


Diensten van Atlas for Men

Alle kleding van Atlas for Men kan online worden besteld. De bezorgservice van Atlas for Men stuurt je vest of jas dan gewoon naar je op. Ook heeft Atlas for Men een eigen klantenservice om je te helpen als je er even zelf niet helemaal uit kunt komen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Atlas for Men

Draag jij buiten of binnen al kleding van Atlas for Men? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke ervaring met dit kledingmerk voor buitenkleding. Hoe lekker zitten die vesten en jassen nou echt? Zijn die fleecevesten warm genoeg? Zijn die windjacks wind- en waterdicht? Duurde het lang voor je nieuwe sokken werden bezorgd? En hoe ging de klantenservice om met jouw klacht over je bretels of riem? Laat 4een Atlas for Men review achter en vertel ons wat jouw mening over deze outdoor kledingwinkel nou precies is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (42)

Heren kledij

Super berdrijf over de ganse lijn alles tip top in orde veel kledij met een totale korting van 35 euro binnen de 7 dagen netjes geleverd met bpost en bovendien alles past als gegoten geen gedoe met retourzendingen echt een aanrader ????

D

Diego demeulenaere

29-07-2023

0forum

Broeken en shiirs

Het duurt 7 dagen voor je bestelling binnen is maar dat staat goed aangegeven. Fijne kleding en schoeisel voor een leuke prijs. Vaak krijg je een cadeau bij je bestelling, dat mag van mij achterwege blijven want dat is echt flut. Een voorstel zou kunnen zijn geef waardebonnen voor een degelijk product, desnoods met bijbetaling.

M

Mibo

18-06-2023

0forum

kleding

Het is bijna onmogelijk om online e bestellen. Het gaat goed tot en met betalen maar dan gaat het fout. Dan komt er een bericht dat de bestelling wordt opgenomen maar dat bleek na zelfs een kwartier wachten niet gelukt. opgemerkt moet worden da he alreeds betaalde correct wordt teruggestort

J

09-05-2023

1forum

Twee poloshirts en een tussenjas

Via de website bestelt, klantnummer ingevuld dus ingelogt, bestelling gedaan en via ideal betaalt. Betaling gaat goed , maar bestelling is nergens meer te vinden in mijn account. Klantenservice gemaild, en gezegd dat ik wel telefonisch wil bestellen als het door mij overgemaakte bedrag terug ontvangen is. Krijg bericht van klantenservice, dat het bedrag is teruggestort, maar heb tot nu toe nog niets op mijn bankrekening gezien. Dit is de tweede keer, dat mij dit is overkomen, vorige keer is het goed gekomen en prima produkt ontvangen, maar de toestanden die je er mee hebt , ik ben klaar met Atlas for men, en zit nog op mijn geld te wachten.

A

Andre Schoneveld

07-03-2023

0forum

kleding €17,99

Maat was te groot en aanvraag gedaan voor omruiling naar kleinere maat . eerst kleinere maat ook betalen en later zou geld terug gestort worden na ontvangst omruiling . Maand later nog geen geld terug en contact opnemen verloopt zeer moeizaam . omruilen zeg men dan maar 2 X betalen . Mails worden zelden beantwoord !

W

Willy

28-02-2023

0forum

Kleding

Voor de eerste keer besteld Bij atlasformen. Niet alles binnen gekregen wordt nergens vermeld of aangegeven dat het later komt of niet meer leverbaar is. Gebeld 8 min in de wacht. Zegt wat er op het scherm voor haar staat te lezen . Verder geen kop of staart aan vast te krijgen .Alleen van, het weer voor U bestellen .

F

ferre

02-02-2023

0forum

Kleding

Al jaren bestel ik kleding bij Atlas for men. Maar opeens kan ik niet meer inloggen,nieuw wachtwoord aangemaakt, opgeslagen maar wordt ook niet herkend. Of krijg een melding koppeling herintilisatie is niet geldig. Bestel ik een jas,klopt de prijs niet in het winkelmandje. Beetje vreemde gang van zaken. Zowel op de computer als op de smartphone doet de website vreemd

J

Jan

24-01-2023

0forum

. Zeer tevreden. De kledij is mooi en past perfect

D

Dirk De Brabanter

17-12-2022

0forum

Kan niet bestellen

Helaas kan er voor Nederland niet bestellen omdat je geen Nederlandse postcode kan invoeren. Dat herkent het systeem niet. Wij wilden gebruik maken van de Black Friday maar helaas. We gaan wel ergens anders winkelen

M

Mandy Bierlee

27-11-2022

1forum

stretch jeans

Slechte kwaliteit stof. Verkleurt heel snel in de was (bontwasmiddel) en na 3/4 vallen de gaten in de achterkant. Na deze met een lapje stof aan de binnenkant te hebben laten repareren, is daar nu geen beginnen meer aan, want de hele stof lijkt wel 'in staat van ontbinding'. Beslist geen aanrader !!!

J

John Langeberg

04-11-2022

0forum

stretch jeans

Ik heb in de loop der tijd enkele stretch jeans gekocht. Betreffende het bestellen, het leveren en de prijs weinig over te melden. Maar de kwaliteit van de stof....... 3/4 jaar later is bij de door mij bij hen bestelde broeken, aan de achterkant, de stof 'in staat van ontbinding'. Uiterst slechte kwaliteit!!! Ondanks de gratis horloges bestel ik er nooit meer.

J

John langeberg

03-11-2022

0forum

Overhemden

Al vele jaren tientallen overhemden gekocht ,altijd goede maat ,zeer goede kwaliteit,alleen moeite met bestellen ,door die 30 cent per minuut word wat langer aan de praat gehouden vind ik niet nodig.1 keer niet aangekregen (kon ook aan brievenbus langs de weg liggen)maar werd direkt opnieuw toegezonden.klassebedrijf.Ton.V.L.

T

Ton van lammeren

24-09-2022

0forum

stretchjeans

Zien er in eerste instantie goed uit, maar na ca. driekwart jaar vallen er bij alle broeken gaten in, vlak boven de aanhechtingen van de kontzakken.

J

John

20-09-2022

0forum

Diverse herenmode.

goede artikelen,kado scheerapp is waardeloos.Extra prijs een pen stelt ook niets voor.

W

Wim

26-07-2022

0forum

Kleding

Bestelling gemaakt met belofte scheerapparaat als geschenk: Niet ontvangen. 10 € bij inschrijving nieuwsbrief: niet ontvangen. Malafide praktijken. Vermijdt deze verkoper!

G

Geert Lepla

13-07-2022

0forum

Gympschoenen

Verjeerde maat ontvangen, teruggestuurd na 6 weken nog niks gehoord of t goede ontvangen ,bel na 39 min aan klantenservice gehangen te hebben, hangen ze gewoon op als he vrasgt waarom ze geen meer Nederlands talig personeel aannnemen want met Engelstalig kon ik wel spreken..of leer ze ook nl..onbeschift om gewoon op te hangen..geen menselijk inzicht .gev..ofoel daar...wens ook noooit geen post meer te ontvangen .. stuur je n klachtenformulier , ben je eindelijk klaar...is die weg aks je op verzenden drukt...niks verstuurd dus...boh..wat n frustratie 1 uur bezig geweest met alles en nig niks geregeld zum.kotzen

A

Astrid krottje

07-05-2022

0forum

ik bestel hier al 4 jaar nog nooit wat terug gestuurd past altijd

H

h scholte

03-05-2022

0forum

T shirts,sandalen en short

Ik ben zeer content over de snelle zending van boven genoemde spullen. Ook is de kwaliteit goed ondanks dat de prijzen met flinke korting geleverd werden.

V

Verseijden peter

26-04-2022

0forum

Vesten en truien

Slechte kwaliteit Was op 30 graden pluist enorm grote vlokken pluis Alle andere was zit ooknonder de pluizen, moet met kledingroller andere kleding pluisvrij maken Is een grote ergernis!!!! 2 vesten en 2 truien van deze kwaliteit besteld!!!!!

A

A ter Veld

04-04-2022

0forum

Lang geleden

Ik heb al 3x gevraagd om mij uit het adressen/klantenbestand te halen. Maar ik blijf maar post ontvangen. Heel irritant en weinig milieubewust.

J

Jacqueline van Maris

02-03-2022

0forum