Saxo bank

5.8
6.8

Bestellen

5.5

Service

6

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Saxo bank

Reviews over de Saxo bank

Wat vinden consumenten van de Saxo bank? De Saxo bank heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen (Denemarken) en heeft een sterk wereldwijd netwerk. Ze zijn niet alleen in Nederland aanwezig, maar in 25 andere landen. Hierdoor kunnen ze volgens eigen zeggen eersteklas service verlenen aan hun klanten in meer dan 180 landen. Het is dus een grote speler!  Ze zijn hoofdzakelijk actief om mensen te helpen bij online beleggen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de opties om van de diensten van de Saxo bank gebruik te maken. Zowel grote institutionele beleggers als ook de particuliere belegger kan gebruik maken van het de Saxo bank platform. Hun innovatieve platform wordt door veel beleggers geprezen. Wat vind jij er echter van? 

Over de Saxo bank

De de Saxo bank wil boven alles betrouwbaar en veilig zijn. Dit zijn ze ook aangezien ze aan alle strenge EU regels voldoen en alle bankvergunningen hebben. De systemen zijn ontworpen op basis van de beste veiligheidsmaatregelen en beschermen niet alleen je persoonlijke gegevens, maar ook alle trades die je doet.  
Innovatie staat hoog in het vaandel bij de Saxo bank. Ze bieden een geweldig handelsplatform aan welke gemakkelijk te beheren is en waar transacties snel en feilloos uitgevoerd worden. 
Ook weten ze bij de Saxo bank, dat het belangrijk is om toegang te hebben tot zoveel mogelijk assets en beleggingsinstrumenten. Er worden nog dagelijks nieuwe assets toegevoegd aan het handelsplatform van de Saxo bank om je te helpen je geld goed te beleggen. 


De diensten van de Saxo bank

De belangrijkste dienst van de Saxo bank is het aanbieden van een beleggersrekening met toegang tot het innovatieve handelsplatform van hun. Hier kun je vervolgens handelen in de vele verschillende producten. Denk hierbij aan:

-    FX valutaparen welke verhandeld kunnen worden
-    Put en call opties 
-    9.000 CFD’s (op afzonderlijke aandelen, indexen en ook op grondstoffen)
-    19.000 aandelen op 36 beurzen wereldwijd
-    Aandelenopties in de Verenigde Staten, Azië, de Pacific en Europa
-    3.101 ETF en ETC;s op 36 beurzen in de hele wereld.
-    200+ future contracten
-    75 contractopties op grondstoffen energie en andere zaken
-    7.000 obligaties in 26 landen over de hele wereld

Daarnaast bieden ze ook volop training en ondersteuning aan om je belegging skills nog beter te maken. Iets wat natuurlijk ook te prijzen is! 

De Saxo bank en klachten

In 2013 telde de Saxo bank net geen 90.000 klanten. Deze klanten hebben gezamenlijk meer dan 17 miljoen trades uitgevoerd. Hoewel er geen speciale pagina is om je klachten te melden bij de bank is dit natuurlijk wel mogelijk. Bij de contact pagina zien we, dat je zonder een keuzemenu direct doorverbonden wordt met een medewerker. Iets wat natuurlijk goed te noemen is bij zo’n grote organisatie. Ook is het mogelijk om via email of per post contact met hun op te nemen. 

Ben jij een klant bij de Saxo bank? Of was je dit in het verleden? Dan zien we graag jouw beoordeling over hun op onze website verschijnen. Schrijf een eerlijke review en help zo vele andere mensen, die onze website bezoeken. 

 

Wilt u weten hoe de klantenservice bij Saxo Bank is? Hoe eerste klas is de service en hoe is de rente? Lees ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook

close

Saxo bank

Vergelijk reviews en bekijk Saxo bank