Trezor

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trezor

Trezor biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier Bitcoin en andere cryptocurrency op te slaan. Dit gebeurt offline, zodat je niet het risico loopt om je munten op de een of andere manier in de digitale wereld kwijt te raken, ook niet als een ander zich jouw munten probeert toe te eigenen. Voordat je overweegt om een Trezor aan te schaffen is het belangrijk om te weten of je wel een kwalitatief goed product binnenhaalt. Dit kun je bepalen aan de hand van online reviews en andere beoordelingen van eerdere gebruikers. Weinig andere partijen zullen namelijk objectief hun mening geven en jij weet dan precies waar je aan toe bent.


Het bedrijf achter de Trezor apparaten

Achter Trezor zit het bedrijf Satoshi Labs. Dat heeft het product Trezor tot haar paradepaardje gemaakt. Al 7 jaar werkt Satoshi Labs aan allerlei oplossingen voor de cryptocurrency industrie. Het bedrijf heeft zichzelf ten doel gesteld om praktische oplossingen te bedenken voor echte problemen die te maken hebben met cryptocurrency. Satoshi Labs heeft in haar korte bestaan een hoop bewerkstelligd. Zo heeft het meer dan 40 sources code reposities gecreëerd. Naast Trezor werkt het ook nog aan een aantal andere projecten die te maken hebben met cryptocurrency. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van Invity of Tropic Square? Het bedrijf is afkomstig uit Hongarije. De focus van het bedrijf ligt op het bewerkstelligen van unieke en creatieve oplossingen die allemaal te maken hebben met technologie.


Deze diensten worden aangeboden door Trezor en Satoshi Labs

De voornaamste dienst van Trezor is het aanbieden van het Trezor apparaat en de nodige accessoires. Op dit moment worden er twee modellen aangeboden, de Trezor One en de Trezor Model T. Trezor apparaten worden niet via de eigen website verkocht maar er zijn in wel 220 landen resellers te vinden die de producten in hun assortiment hebben. Uiteraard is in Nederland Trezors kopen ook geen probleem. Ook online wordt het product vaak door deze retailers aangeboden. Dan hoef je voor die nieuwe Trezor niet eens meer de deur uit.


De lever en retourtermijnen en voorwaarden zijn afhankelijk van het land en de winkel. Kijk dus vooraf even goed naar de regels bij de winkel waar je een Trezor wilt aanschaffen. Hoe Het bedrijf werkt uitsluitend met retailers die aan haar hoge eisen voldoen waardoor je een Trezor daar met een veilig gevoel aan kunt schaffen. In Nederland kunnen Trezors onder andere worden aangeschaft via (online) winkels die zich hebben gespecialiseerd in hardware. Zo kun je binnen een paar dagen dit praktische apparaat, dat je de mogelijkheid biedt om cryptocurrency offline op te slaan, in huis hebben.


Wat vind jij van de Trezor? Wij horen het graag

Heb jij al gebruik gemaakt van de Trezor? We zouden het leuk vinden als je dan een review wilt achterlaten op onze website. Zo kun je jouw ervaring delen met anderen die overwegen om een Trezor apparaat aan te schaffen. Voldoet het apparaat namelijk inderdaad aan de strenge kwaliteitseisen? Wat vind je van het gebruiksgemak? Ben je helemaal blij of ben je eigenlijk juist heel ontevreden? Jouw mening kan voor hun erg waardevol zijn. Zowel positieve als negatieve recensies zijn uiteraard gewenst.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)