TransferGo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TransferGo

Je werkt in het buitenland en wilt geld naar je familie thuis sturen. Als je dit via een bank doet, gaat  daar  helaas veel geld aan verloren omdat het naar een vanuit het ene land het andere moet. Met TransferGo voorkom je dit probleem. Heb je nog twijfels? Dan ben je hiier aan het juiste adres. Hier delen mensen die TransferGo gebruikt hebben hun ervaringen, dus door die te lezen zul je er een beter beeld van krijgen! Heb je zelf al gebruikt gemaakt van de dienst Transfergo? Vergeet dan niet je ervaring te delen!

Over TransferGo

Het bedrijf TransferGo dat ik 2012 gelanceerd werd, zorgt dat gastarbeiders goedkoop geld naar hun familie thuis over konden maken, zonder torenhoge bankkosten.  Momenteel heeft het een bureau in Londen, een eentje in Litouwen. Door middel van het innovatieve systeem van TransferGo, kunnen gastarbeiders geld naar het buitenland studeren dankzij een rekening-naar-rekening model. Dit betekent dat het geld geen enkele nationale grens over hoeft. 

TransferGo was oorspronleijk opgericht om de problemen van de oprichter zelf op te lossen. Deze vroeg zich af waarom internationale geldoverdrachten zo moeilijk  en bureaucratisch moesten zijn. Het antwoord is, dat dat helemaal niet zo HOEFT te zijn. Het bedrijf doet het moeilijke gedeelte, zodat de klant in alle gemak internationale transacties kan doen. TransferGo is een volledig nieuwe, net opgerichte, simpele, handige marktplaats voor burgers van het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Het is makkelijk te gebruiken, en kleine transacties kunnen verricht worden zonder dat je je volledig hoeft te identificeren. De rentes zijn lager dan normaal en de klantenservice is effectief. 
Aangezien de site nog maar niet nieuw is zijn momenteel  alleen spot transfers mogelijk. 

De geldoverdrachten vinden meestal binnen 3-5 werkdagen plaats. 


 
 


Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via de mail, hello@transfergo.com
Bezoek voor nadere instructies hun website. Het is wellicht mogelijk om tussen bepaalde tijden telefonisch contact op te nemen, maar dit is niet helemaal duidelijk. 

Als je een nare ervaring met TransferGo hebt gehad, heb je hier de mogelijkheid om een klacht tegen TransferGo in te dienen. Je kunt ze hier ook een advies geven, zodat dit zich in de toekomst niet meer voor zal doen.


Jouw mening telt 

Heb jij al gebruik gemaakt van de diensten van TransferGo? Heel mooi! Deel in dat geval jouw ervaring zodat bezoekers van NederlandReviews die in dezelfde schoenen staan een weloverwogen keuze kunnen maken. Denk je dat TransferGo je veel geld bespaart heeft? Ben je blij met het bedrag wat je eraan over hebt gehouden? Indien je gebruik hebt gemaakt van de klantenservice, hoe vond je deze? Had je al soortgelijke platformen gebruikt? Hoe vond je TransferGo ten opzichte van deze?  Vele bezoekers van deze site zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus vergeet deze vooral niet de delen!
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)