Savedo

5.5

Bestellen

5.3

Service

5.9

Prijs

5.2

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Savedo

Lees nu echte ervaringen van klanten over dit bedrijf! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via Savedo. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Laten we je snel meer vertellen over hun. 


Over Savedo

De visie van dit bedrijf is om bestaande barrières voor banken binnen de Europese financiële markten en de consumenten binnen de Europese Unie weg te nemen.  Het bedrijf werkt met adviseurs en is opgericht door Christian. Voordat hij met dit bedrijf startte had hij een e-commerce onderneming Casascanda. Deze heeft hij verkocht aan Fab.com. Hij had na de verkoop de leiding over het internationale management team en heeft het bedrijf van 40 medewerkers opgeschaald tot 250 medewerkers in twee jaren. Hij is lange tijd ook verbonden geweest aan een aantal schools en als Angel investor voor meerdere start-ups in de e-commerce, big data en mobiel industrieën. Bij dit bedrijf is hij verantwoordelijk voor de internationalisatie, de marketing en PR en ook de financiën. Hij is het jaar 2016 door Forbes gekozen in de top 30 onder de 30.  


De diensten van Savedo

Voor veel Nederlanders is sparen heilig en de manier om hun geld voor hun te laten werken. Sparen biedt een hoge veiligheid en zekerheid en ook vaak een stabiele en redelijk hoge rente. Tegenwoordig zien we echter dat dit laatste niet meer echt het geval is. De banken in een ander EU land betalen vaak een hogere rente.  


De spaarrentes zijn op dit moment niet zo hoog. Toch blijft het sparen erg populair, gezien de recordhoogte van spaarreserves in de Nederlandse huishoudens. Voordat je echter bij je eigen bank een spaarrekening gaat openen is het slim om ook naar de deposito aanbiedingen bij andere Europese banken te kijken. Veel banken in een ander EU Land bieden een hogere spaarrente aan, waardoor er een hoger rendement mogelijk is. Ook in de andere lidstaten is je geld trouwens verzekerd tot 100.000 euro per klant per bank. Het kan dus zelfs slim zijn om je geld in het buitenland te stallen als je zeer veel geld hebt.  
Tegenwoordig kun je trouwens heel gemakkelijk via het internet een spaarrekening in het buitenland openen. Het is slim om daarom in ieder geval een vergelijking te gaan maken met de rentetarieven over de grens.    


Klachten, tips en complimenten over Savedo

Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je per mail of per post je ongenoegen kenbaar maken. Ze zullen zeker gaan zoeken naar een goede oplossing. 
Savedo GmbH - Nederland 
Christian Tiessen
Weesperstraat 61 
1018 VN Amsterdam


Heb jij ervaring met Savedo?

Ben jij bekend met Savedo? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


Lees hier ervaringen van echte klanten van Savedo. Hoe hoog zijn hun spaarrentes? Zijn ze betrouwbaar? Wat zijn de risico’s van hun deposito’s en sparen bij buitenlandse banken?


Over Savedo en rentes


Iedereen wil wel graag zijn of haar geld zien groeien. Helaas gaat dit meestal niet zo hard. De rente die je krijgt bij een spaarrekening bij bijvoorbeeld de ING of Rabobank is vaak laag en soms lijkt het wel alsof deze alleen maar daalt. In dat geval kan een depositorekening een oplossing zijn. Maar wat is dit nou precies voor rekening? Wat zijn de voor- en nadelen van zo’n rekening? En bij wat voor bedrijf kun je terecht? Één bedrijf dat zich richt op deposito’s is Savedo. Maar kun je hen wel met je geld vertrouwen? Hoe betrouwbaar is deze bank nou echt? Zul je niet aan het einde van de termijn erachter komen dat al je geld ineens weg is? En hoe zal de klantenservice van Savedo reageren als je je zorgen maakt over je geld of er zelfs daadwerkelijk een probleem optreedt? Zal deze bank dan werkelijk alles doen wat in hun macht ligt om je te helpen? Of is het gewoon jammer en zie je je geld nooit meer terug? Het is logisch dat je jezelf dit soort dingen afvraagt voor je met Savedo in zee durft te gaan. Het is immers wel je zuurverdiende geld waar we het over hebben en dat laat je natuurlijk niet door zomaar iedereen beheren. Lees daarom verder om iets meer over Savedo te weten te komen. Wie weet kom je nog wel tot nieuwe inzichten over dit bedrijf. deze inzichten zullen je vast kunnen helpen of ze nou negatief of positief zijn.


Wat is Savedo: Geschiedenis en Hun Start in Nederland.

Savedo is een bank. Ze noemen zichzelf een “online bemiddelaar in EU Deposito’s. Het bedrijf is opgericht in 2014, dus ze bestaan nog niet zo heel erg lang. Toch bemiddelen ze nu al in deposito’s in heel Europa. Ze begonnen in Berlijn, maar nu zitten ze over heel de EU. Ook hebben ze al meer dan 200 werknemers die werken in de financiële of IT-sector. Het merendeel van deze werknemers werkt in het Savedo hoofdkantoor in Berlijn, maar er zijn ook medewerkers die het bedrijf vanuit andere kantoren ondersteunt. In Nederland werden ze in 2016 geïntroduceerd. Het hoofdkantoor in Nederland kun je vinden in Amsterdam. De opzichter van het bedrijf is Christian Tiessen. Hij is met Savedo gestart omdat hij bestaande barrières wil wegnemen binnen de Europese financiële markten en consumenten in de Europese Unie. Het doel hiervan is om uiteindelijk de Europese financiële markt te overwinnen. Ze bieden dan ook aan om jouw deposito’s in de Nederlandse taal te beheren. Via hun website heb je één overzicht van al je deposito’s. Ze beloven een hogere rente op verschillende spaarproducten. Ook beloven ze op hun website transparante informatieverstrekking. En als laatste geven ze een depositogarantie tot €100.000.


Wat Kost Savedo?

Je vraagt je nu misschien af wat het kost om je deposito’s door Savedo te laten beheren. Het antwoord is: helemaal niets. Zij verlenen deze service gratis. Ook krijg je dan gratis je Savedo-rekening. Deze zal dienen als referentiekader door al je huidige en toekomstige deposito’s. Daardoor hoef je je maar één keer te identificeren. Ook lopen op deze manier de transacties tussen je huisbank en je deposito’s gemakkelijk.


Wat is een Deposito?

We hebben het woord deposito nu al een aantal keer genoemd, maar niet iedereen weet wat dit zijn. Daarom hier even een korte uitleg. Een deposito is een speciaal soort spaarrekening. Het is een soort rekening waar, in tegenstelling tot bij een gewone spaarrekening, je geld vaststaat. Je mag dus in de tussentijd geen geld opnemen, maar tussendoor geld storten is meestal ook niet mogelijk. Je legt dus in één keer het geld in wat je op de rekening wilt hebben en komt daar pas weer aan als de termijn is afgelopen. De enige reden dat dit wel mag is wanneer de houder van de rekening komt te overlijden. In het kort mag je dus helemaal niet aan de rekening komen zolang hij loopt. Dit mag pas weer als de vastgestelde periode is afgelopen. Daarom krijg je bij een deposito meestal ook een hogere rente.Geldzakenwiki legt nogmaals uit wat een Deposito is.


Is Savedo Veilig en Betrouwbaar?

Natuurlijk kun je nooit zeker stellen dat een bedrijf betrouwbaar is. Als je met een financieel bedrijf te maken hebt dan is dit risico nog ietsje groter. Wel gaan ze prat op de transparante informatieverstrekking die hierboven al is benoemd. Je kunt er dus zeker van zijn dat ze je op de hoogte houden van wat er met je rekening gebeurd. Hun missie is om je eenvoudig toegang te bieden tot de beste spaarproducten. ze willen dus hun best doen om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn.


Een Rekening Openen bij Savedo

Je kunt op hun website heel gemakkelijk een rekening openen. Je wordt dan eenmalig geïdentificeerd zodat ze zeker weten dat je inderdaad de persoon bent die je zegt te zijn. Deze identificatie kan plaatsvinden waar en wanneer je ook maar wilt. Dit kan dus op een moment dat jij er tijd voor hebt. De locatie zou een locatie dicht bij je in de buurt kunnen zijn.\Als de deposito eenmaal geopend is kun je hier held naar overmaken. Dit geld zal dan direct doorgespeeld worden naar deposito of deposito’s die je gekozen hebt. je kunt namelijk zo veel deposito’s openen als je wilt. Zoals al eerder gezegd kun je vervolgens niet meer aan dit geld komen tot de looptijd verstreken is. Na afloop van de looptijd zal Savedo de inleg automatisch terugstorten op je Savedo-rekening. Hier hoef je verder niets voor te doen.


Welke Deposito’s zijn er mogelijk?

Als je een rekening bij Savedo wilt openen kun je kiezen uit verschillende deposito’s. Je kunt op de website van Savedo een overzicht vinden van de deposito’s die ze op dat moment aanbieden. Je kunt er het rentetarief vinden, maar ook de looptijd, aanbieder, land en rentebedrag. Via de website kun je deze deposito vervolgens openen. Je kunt zelf een inlegbedrag kiezen. Qua looptijd kun je kiezen voor een looptijd van 6 maanden of 9 maanden. Maar je kan hem ook voor een aantal jaar vastzetten. Je kunt hem bijvoorbeeld vastzetten voor 1, 2, 3, maar ook 10 jaar en alles ertussenin. Banken die onder andere meedoen zijn J&T Banka, Privatbanka, Atlantico Europa, Imprebanca, BNI Europa, KentBank en CKV Spaarbank.


Inloggen met Savedo Bank Login

Als je eenmaal een account hebt bij Savedo kun je je natuurlijk inloggen. Je doet dit door middel van het e-mailadres en wachtwoord waarmee je je bij Savedo hebt geregistreerd. Je krijgt dan toegang tot jouw persoonlijke stukje Savedo-website. Je kunt hier onder andere je deposito’s inzien. Misschien wil je af en toe wel even kunnen kijken hoe die ervoor staan. Het kan natuurlijk zijn dat je een tijd niet hebt gekeken en daardoor je wachtwoord niet meer weet. Je hebt voor zoveel dingen een wachtwoord nodig dat het niet verwonderlijk is dat je er wel eens eentje vergeet. In dat geval kun je dit aangeven. Savedo stuurt je dan een mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Zo kun je alsnog bij de Savedo-rekening.


Een Bonus bij Savedo

Soms biedt Savedo een bonus aan. Dit betekent dat je een extra bonus ontvangt als je binnen een bepaalde actieperiode een deposito opent bij bijvoorbeeld Privatbanka of een andere bank die op dat moment een aanbieding heeft. Ook zul je je per e-mail moeten aanmelden. Zo kun je je bonus claimen. Doe dit wel met hetzelfde e-mailadres als waarmee je je ooit bij Savedo hebt aangemeld. De hoogte van de bonus zal steeds afhankelijk zijn van je inleg. Mocht je aan de voorwaarden hebben voldaan, dan zal Savedo vanzelf het geld overmaken op je Savedo-rekening.


Vermogensbelasting en Savedo

Vergeet niet dat een spaarrekening altijd als inkomsten wordt gerekend. Je zult hierover dus inkomstenbelasting moeten betalen. Let er wel op dat er hierbij een verschil is tussen hoe vermogensbelasting in Nederland wordt geregeld en hoe sommige andere EU-landen dit aanpakken. Nederland werkt met boxen en gooit spaargeld in Box 3. Dit noemen ze sinds 2017 een fictief rendement. Zolang je onder een bepaald bedrag blijft hoef je je hier geen zorgen over te maken, maar daarboven betaal je soms aardig wat belasting. Veel andere EU-lidstaten rekenen belasting juist weer uit aan de hand van daadwerkelijk rendement. Savedo waarschuwt er ook voor om uit te kijken dat je geen dubbele belasting betaald. Gelukkig wil Savedo je hierin ondersteunen. Ze kunnen je helpen door middel van instructies. Maar ze beloven ook op tijd de benodigde formulieren ter verlagen van bronbelasting te verstrekken. Zo hoef je je ten minste geen zorgen te maken over dingen die je misschien mist. Belasting kan immers af en toe behoorlijk ingewikkeld zijn. Dit alles doet Savedo om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kunt profiteren van hogere rentes die soms in het buitenland worden gegeven. Op de website van Savedo kun je tevens een overzicht vinden van de bronbelasting die je in sommige landen betaalt. Ook geven ze aan wat je kunt doen om deze bronbelasting te verlagen. Zo betaal je nooit teveel belasting en kun jij gewoon genieten van je verdiende geld zonder hiervoor een groot deel aan de belasting te moeten afdragen.


De Klantenservice van Savedo

Het is altijd mogelijk datje een probleem tegenkomt als je iets probeert te regelen op de website van Savedo. Of misschien heb je wel gewoon een vraag betreft het openen van een deposito en is het antwoord nergens op de website te vinden. In dat geval kun je Savedo’s klantenservice benaderen. Er is een telefoonnummer dat je kunt bellen als je persoonlijk iemand van Savedo wilt spreken. Je kunt dan persoonlijk het probleem uitleggen en krijgt dan direct een antwoord op je vraag. Heeft je vraag niet zo’n haast? Dan kun je ze ook makkelijk even een mailtje sturen. En je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hun hoofdkantoor in Amsterdam te bezoeken. Ze hopen je op die manier van dienst te kunnen zijn en ervoor te zorgen dat je een tevreden klant bent. Ook hebben ze een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief kan je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Rente is immers niet vast, al doet iedereen bij Savedo wel hun best om het zo te houden en jou het beste rendement te geven.


Recensies over Savedo Bank en de Ervaring van Echte Klanten

Natuurlijk ben je niet de eerste en ook niet de enige die wel eens een deposito bij Savedo heeft geopend. Je kunt dus profiteren van ervaringen die andere mensen al met dit bedrijf hebben. Door reviews te lezen die door huidige en voormalige klanten van Savedo zijn geschreven kun je wat meer inzicht in Savedo krijgen. Aan de hand van deze meningen, ervaringen, beoordelingen en andere opmerkingen kun jij weer beslissen of Savedo een spaarbank is waar jij mee in zee zou durven te gaan. Het is immers wel jouw spaargeld dus moet je zeker zijn dat dit veilig is. Wij van NederlandReview moedigen je ook aan om zelf een review over Savedo achter te laten. Zo kun jij ook weer andere klanten hebben om te onderzoeken wat voor bedrijf Savedo echt is, net als zij bij jou hebben gedaan. Ook kun je Savedo een cijfer geven. Wij zijn namelijk heel benieuwd of jij Savedo een voldoende geeft voor hun service. Zo kun je elkaar helpen en blijven alleen de beste bedrijven over.


Hopelijk heb je nu een beter beeld van Savedo en wat dit depositobedrijf voor je kan doen. Blijf in ieder geval heel goed uitkijken naar de beste rente en het beste bedrijf om jouw deposito of deposito’s te beheren. Zo kun je zelf zicht houden op je deposito’s en ben je zeker van de hoogste rente.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Deposito's

Sluit me volledig aan bij het vorige review. Het klopt dat je het geld van een afgelopen deposito nu via een brief moet terugvragen. Terugboeken naar de tegenrekening ook als je ingelogd bent via je klantennummer, wachtwoord en je Tan Karte is niet mogelijk!. Wanneer je belt met Flatex de Giro Bank in Duitsland, die de afwikkeling van de Savedo-rekeningen op zich heeft genomen, kun je alleen maar in het Duits met ze spreken of van hun kant in zeer gebrekkig Engels. Voor sommige klanten zal dat een hindernis zijn. Kortom, het is een slechte zaak en ik ben blij dat mijn deposito's binnenkort afgelopen zijn.

C

Cornelie de Klerk

21-08-2023

0

Deposito

Savedo is overgenomen. Wie daar een deposito had moet nu een brief sturen om het vrij gekomen geld terug te krijgen. het lijkt of je 50 jaar terug wordt geworpen in de tijd. vervolgens duurt het dagen voordat je het geld op je rekening hebt.

R

Reijco Van de Pol

23-02-2023

0

Savedo Diefstal Herstel

Neem geen bonusaanbieding aan van uw brokermanager! Laat uw brokermanager nooit namens u handelen. Dat is hoe ze de fondsen van handelaren manipuleren. Als u hulp nodig heeft bij het ophalen van uw verloren geld, BTC van uw makelaar of misschien heeft u problemen met opnames omdat uw account wordt gemanipuleerd. Ik raakte ooit betrokken bij hen en ik verloor bijna 34000 EUR. Gelukkig voor mij kon ik mijn geld terugkrijgen. Doe jezelf een plezier en neem contact op met een privé cybersecurity-specialist en herstelexpert. mattjakob78 op twitter of e-mail bitcoindigger @ gmail .com

A

ANGELA SHAFFER

30-10-2022

0

Obligaties

Savedo is overgenomen en nu kun je niet meer zelf het vrijgekomen geld opnemen, maar moet dat schriftelijk gebeuren waarna het wachten en wachten is tot je je geld hebt. Onthutsend slecht georganiseerd.

R

Reijco van de Pol

16-06-2022

0

depositorekening vanaf 2018

Wat een slechte klantenservice hebben jullie! Ik kan niet meer inloggen omdat het resetten van mijn wachtwoord niet lukt. Jullie mail met de reset-link bereikt mij niet. Noch op mijn computer, noch via mijn androïd telefoon. Heb het al honderd keer geprobeerd, maar geen enkele mail van jullie. Alleen berichten van de klantenservice die er op neer komen dat ik het maar nog eens moet proberen. Dit moet handmatig worden opgelost, vanuit jullie servicecentrum. Ik ben machteloos en kan niet meer bij mijn eigen rekening. Doe iets a.u.b. Ingrid Hoogervorst 0641328964

I

I.Hoogervorst

24-03-2022

0

Niet veel soeps, blij dat mijn deposito afgelopen is

In het begin ging het nog wel goed. Ik werd binnen gehaald met een grote (althans beloofde) welkomstbonus icm deposito. Gegeven de omslachtige manier van aanmelden en identificatie (iemand komt aan huis!) was het dat nog net waard. Naderhand liet men wel steken vallen en heb ik nog hard moeten werken om mijn bonus te krijgen. Daarnaast is de documentatie ontoereikend en is de klantenservice regelmatig vaag of verwijzen ze je naar de voorwaarden... ik ga ervan uit dat ze toch wel weten wat daarin staat? Jammer is ook dat Savedo al sinds 2017 geen nieuwe bank heeft toegevoegd- in feite dus zeer omslachtige aanmelding voor één bank (CKV had ik mijn deposito). Heb je dus ook weinig aan Sparen in het buitenland is prima, deed ik al naar tevredenheid bij Bigbank, maar bij savedo kom ik niet meer terug. JvdB

J

Jan

27-05-2019

0

Slechte klantenservice en zonde van tijd

Ik probeerde een deposito aan te vragen. Na identificatie word ik gevraagd om mijn naam aan te passen omdat de achternaam van mijn partner vermeld is op mijn paspoort met "e/v". Echter mijn achternaam is gewoon mijn meisjesnaam. De achternaam van mijn partner maakt geen onderdeel van mijn eigen naam. Het is alleen een optie om de achternaam van partner op paspoort te melden. Savedo accepteert dit niet en heeft mijn achternaam aangepast in zijn systeem met "e/v + partner achternaam". Ik kan het aangepaste formulier niet tekenen omdat mijn naam gewoon niet juist is. Volgende keer kan ik ook voor kiezen om zonder de achternaam van partner te melden dan is mijn "naam" weer niet goed. Zo heb ik veel tijd voor het proces verloren maar de aanvraag kan niet verder.

Y

Yan

10-05-2019

0

Savedo goede ervaringen

heb een paar keer contact gehad met de klanten service en kreeg snel en naar mijn mening ook waarde volle antwoorden. Mijn vragen betroffen bijvoorbeeld het verlagen van de buitenlandse bronbelasting. Voor Belgie heb ik de hele procedure probleemloos doorlopen. Voor portugal heb ik inmiddels de vooringevulde formulieren ingevuld aangeleverd gekregen, vervolgens moet ik deze naar de belastingdienst Heerlen versturen die ze weer zal retourneren naar Savedo. Savedo verstuurt ze dan naar de portugese bank die op basis van de verklaring van de belastingdienst Heerlen de verlaagde bronbelasting zal inhouden. Bij de box 3 aangifte kun je vervolgens, als je bij de aangifte aanvinkt dat de betreffende bank in het buitenland is gevestigd, bij het invoerveld bronbelasting de ingehouden buitenlandse bronbelasting invullen. Daardoor betaal je dan in Nederland niet de 1,2% over het spaarsaldo maar 1,2% minus de reeds betaalde bronbelasting ( dus in totaal blijft dit dan 1,2% voor beide landen tezamen ) Dus ja, het is wat meer werk, en je moet dit ook min of meer leuk vinden om te doen of er minimaal geen bezwaar tegen hebben. Als je dit teveel werkt vind, dan geld gewoon op de Rabo laten staan tegen 0,05% rente per jaar.

S

Sieben

04-02-2019

0

verkeerde info teruggave bronbelasting, slechte klantenservice

Het openen van depositos bij CKV en de J$T Banka verliep soepel, men doet echt z'n best om het geld binnen te halen. Daarna wordt het moeilijker en de klantenservice laat te wensen over. Mij was eerst verteld dat het vrijstellingsformulier ter vermijding van dubbele betaling bronbelasting in Belgie, mij 4 maanden van te voren zou worden toegestuurd. Bij navraag bleek dat hooguit twee maanden te zijn en dat had ik graag bij het openen van het deposito willen weten. Men bleek niet bereid of in staat om de procedure te versnellen en aan mijn persoonlijke omstandigheden aan te passen, wat op een redelijk onvriendelijke manier werd meegedeeld. Toonzetting; wat zeurt u toch meneeer, ga dan niet zo lang op vakantie. Echt storend is dat de info op de site over teruggave voor de J$T Banka uit Tsjechie onjuist is, want dat blijkt kan NIET achteraf te kunnen. Op de site stond en staat tot vandaag 24-09-2018 dat terugvragen achteraf geen enkel probleem is. Ook iets dat je graag van te voren wilt weten.

R

R. Benne

24-09-2018

0

Savedo is super waardeloos trap er niet in mensen

Echt een waardeloos bedrijf. Je binnen halen gaat zonder problemen, eenmaal binnen is de service ver te zoeken. Wil je iets over belastingen weten want daar krijg in Nederland mee te maken dan zijn ze niet thuis en staat alles bij de voorwaarden of moet je maar de belastingdienst bellen 08000543. Zit nu bij Bigbank, iets lagere rente maar wel zeer goede service.

A

A.P.M. Van den Goorbergh

22-06-2018

0

wachten op bonus

Ik heb een deposito geplaatst en zou binnen 6 weken een bonus krijg. Na meer dan 2 maanden nog niets ontvangen. Klantenservice zegt dat het erg druk was en dat de betaling geagendeerd staat. Duurt langer dan toegezegd, dus contractbreuk. Niet aan beginnen!

D

DJ R

30-03-2018

0

slechte klantenservice

slechte klantenservice , niet professioneel en onvriendelijk aanvraag duurt lang en website ontbreekt aan informatie, slechte klantenservice in Nederland, onvriendelijk personeel ook nog eens dubbele belasting over spaargeld betalen

K

Kees

26-02-2018

0

Niet alles verloopt vlekkeloos

De aanmelding en telefonische info verloopt goed maar daarna hapert het hier en daar nogal en moet je weer contact opnemen. en soms zelfs twee keer over het zelfde, reeds verstuurde verzoek Als het op ,,meedenken ,, en zorgplicht aankomt tegenover een klant, verschuilt men zich achter regeltjes die je had moeten weten.!??? Maar als ze geen deel uitmaken van het aanmeldingsproces mogen ze daar niet van uit gaan.!!! Zorgplicht en meldingsplicht bestaan ook!

C

C. van den Berg

19-02-2018

0

sparen via savedo

Voor het eerst in buitenland een rekening geopend bij CKV via Savedo het voordeel daarvan is dat je in Nederland een hulp heb Het heeft inderdaad iets langer geduurd voordat de rekening geopend kond worden maar dat is logisch vanwege indentificeren daar je in het buitenland spaart geen enkel probleem dus,. Toen mijn rekening geopend werd gelijk geld gestord deze was binnen een acceptabele tijd behandeld het stod twee dagen op de rekening bij Savedo en een dag later bij CKV dus geen enkel probleem. Later heg ik een test gedaan van mijn bank ABNAMRO een overboeking gedaan ('s avonds naar Savedo deze was keurig de volgende dag binnen gisteren heb ik dit bedrag terug gebeodkt en het stond de volgende morgen al weer op mijn rekening dus uitmundend. Verfder heb iok een keurige begeleing gehad en hulp Hulde daarvoor daarnaast een redelijke rente ik heb voor CKV gekozen daar de rente goed was en geen koersrisico die je bij de tjechische banken natuurlijk wel hebt. Dus ik raad een ieder aan omm dit te proberen de rente gaat voorlopig toch niet omhoog

R

Rob Kempers

24-01-2018

1

leningen vergelijken

Voor een belangrijke lening heb ik veel vergeleken en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Savedo - ze hadden een paar punten lagere rente dan ik elders vond. Het duurde wel vrij lang voor het geld binnen was, vond ik. Had kennelijk te maken met strenge regelgeving, maar ik vond het knap irritant. Advies en klantenservice vond ik wel goed.

L

Lev P

06-09-2017

2

Iets hogere rente

Net iets betere rente bij dan bij mijn eigen bank. Dus (net) waard om te doen.

B

Boersma

19-07-2017

0

slechte ervaring

ik hoopte op een hele gunstige rente. had al eerst elders geinformeerd en wist dus wat ik zocht en kon verwachten met actuele rentestand, maar het aanbod dat ik kreeg, viel me tegen. ze waren wel vriendelijk.....

C

cas

09-06-2017

0

Makkelijk overzicht van rentes bij banken

Om minder belasting te moeten betalen over mijn vermogen, beleg ik mijn geld graag in bepaalde zaken. Ik heb daarom onder meer rekeningen geopend bij diverse Europese banken. Dit doe ik via Savedo. Zij halen grote Europese banken naar Nederland, waardoor het mogelijk is om hier te sparen. De rentes van sommige van deze banken zijn vele malen aantrekkelijker dan de rentes die de Nederlandse banken tegenwoordig hanteren. Door te kiezen voor het sparen van mijn geld bij een Europese bank, levert het mij veel meer geld op. Op de website van Savedo heb je direct een duidelijk overzicht van de hoogte van de rentes bij verschillende banken, waardoor het niet moeilijk is een mooi aanbod te vinden.

G

Gast

29-03-2017

0

deposito levert meer op

Op Savedo een rekening met deposito geopend. Het spaargeld is hier minder en minder en misschien zelfs negatief, dan ga je natuurlijk over de grens kijken. Een deposito levert gewoon meer op en biedt meer garanties. Wil het ook nog verdelen over meerdere banken in de toekomst, om veiliger te zitten.

G

Geo

09-12-2016

0

Belasting is diefstal

Het is totaal belachelijk dat je belasting moet betalen over spaargeld. Het is gewoon een boete omdat je je geld er niet doorheen jaagt. Jan en alleman die dat wel doen, worden vroeg of laat altijd via uitkeringen en toestanden gered, maar de hardwerkende Nederlander die zijn geld spaart krijgt een BOETE. Daar doe ik dus niet meer aan mij. Of in ieder geval minder. Belachelijk

W

Wijnald de Jonge

11-08-2016

0