Qollect.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Qollect.nl

Heb je het idee dat je bij een grote organisatie te veel geld betaald hebt? Zou je willen kijken of je bij een organisatie een deel van de variabele rente terug kan krijgen? Wellicht is Qollect dan een ideaal platform voor jou. Bekijk eerst wat er al bekend is over dit bedrijf.


Wat is Qollect?


Qollect is een platform voor particulieren die een claim willen indienen voor het terugvorderen van te veel betaalde gelden. Als je iets claimt bij een bedrijf dan kan je ondersteunt worden door de mensen van Qollect. Zij stellen te zorgen dat je snel en zonder veel moeite je geld terug zal krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwerwetse tools en een geautomatiseerde dienstverlening. Een terugvordering kan binnen een paar minuten al ingediend worden. Gezamenlijk strijden jullie tegen machtige banken en organisaties die klanten hebben benadeeld. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gewerkt op 'no cure no pay' basis. Financieel loop je dus geen risico's. Als een actie succesvol wordt afgerond wordt er een percentage voor de dienstverlening in rekening gebracht. Volgens het personeel van Qollect worden steeds meer mensen bedrogen door grote organisaties. Als voorbeeld worden Airbnb, verzekeraars en banken genoemd. Er moet betaald worden terwijl naar klachten niet geluisterd wordt. Privé gegevens worden soms ingezet voor commerciële doeleinden, zonder dat er om toestemming is gevraagd.


Hoe werkt het?


Deze organisatie geeft aan het teveel aan variabele rente betaalde bedrag terug te vorderen. Als uit onderzoek blijkt dat je recht hebt op (meer) compensatie dan gaan zij dat voor je regelen. Je claim kan nauwkeurig berekend worden. Dit bedrijf geeft aan met precisie te kijken of er teveel variabele rente is afgelost. Jouw verzoek tot vergoeding wordt vervolgens bij de betreffende organisatie neergelegd. Het proces wordt omschreven als toegankelijk. Als je jouw informatie doorgeeft gaan ze voor je aan de slag. Je hebt er geen omkijken naar en kan jezelf online aanmelden.


Compensatie


Het bedrag dat als compensatie uitgekeerd moet worden hangt af van het product en de kredietverstrekker. Een aantal factoren spelen hierbij een rol. Je kunt dan denken aan het bedrag van de lening, de looptijd en het rentepercentage. Vaak gaat het om claims van ruim € 5000,-. Onderzoek van Qollect wijst uit of je recht hebt op compensatie. Je zal hiervoor documenten uit het contract moeten overleggen. Op basis van de overeenkomst kan er een berekening gemaakt worden. Dit kan lastige materie zijn. Qollect zoekt graag met je mee als het gaat om de gegevens die benodigd zijn om geld te kunnen terugvorderen. Bij de meeste financiële instellingen is er in het verleden te veel marktrente in rekening gebracht.


Ontwikkelingen


Natuurlijk wil je op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen betreffende jouw compensatiebedrag. Na aanmelding word je per e-mail geïnformeerd over de laatste stand van zaken. Heb je tussentijds vragen en/of opmerkingen? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kan per mail of telefonisch. Er wordt aangegeven dat Qollect al vaak succesvol heeft teruggevorderd. Het betreft hier zowel zakelijke als privé claims. Ze hebben het over bedragen van € 40.000 die zijn terugbetaald per persoon. Er worden ook groepsacties opgezet zodat ze een collectief kunnen vormen. Ze stellen net zo lang door te gaan tot er sprake is van gerechtigheid. Als je recht hebt op een uitgekeerd bedrag moet je tien procent vergoedingspercentage aan deze onderneming betalen. Soms is dit percentage hoger als er bijvoorbeeld geprocedeerd moet worden. Het gaat dan maximaal om twintig procent. Deze procedure kan wat tijd in beslag nemen.


Klantervaringen


Heb jij al een claim ingediend via Qollect? Is dit succesvol verlopen? Zou je andere mensen positief aanbevelen een samenwerking met dit bedrijf aan te gaan? Deel jouw ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)